Shortseissa pyöräilevä mies pakkasella

Anonyymi-ap

Herääkö naisen hoiva vietti, jos naista vastaan pyöräilee pakkasessa mies shortseissa ja t-paidassa.
Hyppääkö nainen pyörän eteen ja kaappaa miehen talvitakin sisään.
Toteaa, että hyvänen aika sentään, mieshän on kylmettynyt ja nyt tarvitaan nainen miestä lämmittämään, ettei poloinen jäädy.
Mistä nainen muka tietää, että miehellä on kylmä.
Mieshän voi olla astronautti, joka kylmäharjoittelee avaruus kävelyä varten, koska avaruudessa on -280 astetta kylmä tai sitten mies voi olla avantouimari, jolle shortseissa pakkasella ulkoilu ei tunnu kylmältä.
Veisikö nainen miehen talvitakkinsa sisällä kotiinsa, eihän miestä voi uloskaan jättää ja antaisi miehelle jokun lämpimän talvitakin ja housut vai totaisiko nainen kylmästi shortseissa ulkona liikkuvan, että siinäpä kylmetyt, mitäs et osaa pukeutua.

Voi olla haastava kysymys.

7

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enpä tiedä, mutta näillä keleillä (-14°C) kun ei enää (tai ainakaan tänä talvena) voi käyttää puuhellaa, niin mun asuminen se supistuu entisestään 😅 Sovellus näytti sähkönkulutukseksi tällä viikolla jotain yli 50kWh päivätahtia, mikä tarkoitti noin 8-10€ laskua kun huomioidaan siirtomaksut, verot yms. 🙄 Viime talvena ennen sitä nokipaloa tuossa 7x7m tupakeittiössä asuessa, kulutus oli pahimmillaan jotain reilua 30kWh päivätahtia, mutta viime talvena oli myös väliaikaisesti pienempi alvi sähkölle.

      Nyt on sänky, pienempi tv, pöytäkone siihen yhdistettynä, pelipenkki jne. suunnilleen 4,5x3m huoneessa, jossa on vain yksi ikkuna ja äkkiseltään tuntuisi että yksi pienehkö patteri lämmittää tämän ihan riittävästi 😯 Tuvassa täytyy toki pitää pieni peruslämpö kun on tiskiallas, hana ja muut keittiöjutut, mutta luulisi kulutuksen laskevan tästä päivästä lähtien. Tai no tänään varmaan onkin vielä suht korkea kulutus, kun aamulla näitä puuhatessa oli ovia auki moneen suuntaan, ja kun kävin myös itsepalvelupesulassa pyykillä, niin tuvassa on nyt ihan lämminilmapuhallin päällä että kuivuvat nopeammin. 🙄

      Luulisi että yksi vetävä ikkuna kolmen sijaan, yksi pienehkö patteri päällä kolmen hiukan isomman sijaan, sekä noin 20" telkkari yli 50" sijaan, sentään jossain näkyy 😃

    • Anonyymi

      Ei herää. Mulla on ylipäänsä heikko hoivavietti, joka ei juuri koskaan kohdistu tuntemattomiin. Oletan, että mies kuuluu noihin, jotka tykkäävät kylmästä ja annan hänen olla rauhassa.

    • Hoivavietistä tuskin on kysymys, mutta hälytyskellot alkavat soida... kovaa! On parasta poistua nopeasti paikalta, ettei tuo ala lähestymään.
      Minussa on oikeasti jotain tollomagneetin vikaa, koska minua on helppo lähestyä ja tuntemattomilla on usein asiaa. 😄

    • Anonyymi

      Tästä tuli mieleen ne nuoret tytöt jotka kulkevat pahimmalla ja kylmimmällä mahdollisella talvikelillä hameessa ja sukkiksissa. Postaavat sitten vielä kuvia someen. No, omapa on terveytensä ja hyvinvointinsa.

      Kirjautumaton palstalutka Kirjautumaton

    • Anonyymi

      Jos mies vaikuttaa olevan oikeasti hädässä, niin soitan poliisin, palokunnan ja ensihoidon paikalle tarkistamaan hänet. Muutoin annan miehen jatkaa matkansa rauhassa. Eiköhän noin talvikeliin pukeutuneet pääosin tee sen ihan tarkoituksella.

    • Anonyymi

      Ensin mietin, että soittaisin 112. Jos joku lähellä liikkuva poliisipartio kävis kysymässä pyöräilijältä onko sillä kaikki kunnossa.

      Mutta luultavasti antaisin tyypin sotkea pyörällään ihan rauhassa. Onhan noita kuumaverisiä, jotka tarkenevat kovillakin pakkasilla melkein ilkosillaan.

      xLiner

    • Hmmm. Varmasti ainakin ihmettelisin suu auki, että miten on noin lähtenyt pyöräilemään ja ylipäätään ulkoilemaan. Tarkkailisin miestä, että onko tuo sairas päästään vai huumeiden vaikutuksen alaisena.
      Luultavasti kuitenkin antaisin olla ja miehen mennä menojaan. Omapa on asiansa.

      Tässä alkutalvesta, kun lunta ei vielä ollut näin paljon ja ei ollut näin kylmäkään, näin miehen shortseissa ulkona.
      Joskus olen nähnyt myös miehen loskakelillä sandaaleissa ilman sukkia. Molemmat nämä miehet olivat muistaakseni ulkomaalaisia, etteivätkö tosiaan osanneet ajatella miten näillä keleillä pukeudutaan. Mutta luulisi järki päätä pakottavan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe