Pääseekö tästä ikinä eroon?

Anonyymi-ap

Kelataan aikaa taakse, vuoteen 2015. Ex-vaimo petti minua suhteen loppuvaiheilla useaan otteeseen. Ihan sänkyyn asti saman miehen kanssa, jopa meidän yhteisessä kodissa. Itse olen luonteeltani sellainen, että rakastuttuani annan toiselle kaikkeni ja teen kaikkeni tämän rakastamani eteen, niinkuin tein tuossakin suhteessa. Tieto petetyksi tulemisesta oli kuin olisi haulikolla ammuttu mahaan.

Tuosta on kulunut jo pitkään, mutta asia kummittelee vieläkin. Näen painajaisia, en pysty luomaan uusia ihmissuhteita ja no kyllä täytyy sekin myöntää, että oma elämä on tietyllä tapaa mennyt piloille. Olen käynyt asiasta juttelemassa useaan otteeseen ammattilaisen kanssa, mutta en silti pääse yli asiasta. Auttaako tähän oikeasti mikään vai elänkö minä tämän tuskan kanssa hautaan asti?

En ole sinänsä mitenkään katkera/vihainen enää exääni kohtaan, mutta luonnollisesti tuollainen teko jättää ne arvet. Välillä mietin, että miksi juuri minä.

Ostin silloin exän ulos meidän talosta, mutta jouduin myymään talon pari vuotta sitten, koska ajattelin sen helpottavan tuskaa.

Loppuun haluaisin esittää pyynnön ja jos tämä estäisi edes yhden petturuuden, niin älkää tehkö sitä. Ottakaa ero ensin..

4

519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moi, täällä samanlainen mies. Tein perheeni eteen kaiken minkä pystyin. Sitten selvisi miksi vaimolla oli "haluttomuutta". Tosi vaikea jatkaa. Lapset oli pieniä, osalla oli koulussa vaikeaa ja yritin pyytää vaimoa avuksi, että katsoisi edes lasten läksyjen perään. Vaimo olikin monta vuotta kiinnostunut ihan muusta jutusta. En tiedä mitä teen. Raadoin perheeni ja vaimoni eteen 20 vuotta, eikä sanallakaan sanonut että mikä olisi pielessä. Tarve miesten imarteluun oli vaan valtava. Nyt pitäisi myydä eron vuoksi talo, laittaa firma konkurssiin, tapella avioerosta ja lapsista. Kaikki häviää erossa. Talokin on sellainen mistä 99% suomalaisista unelmoi. Joskus tunnen aivan rajatonta vihaa vaimoa kohtaan. Tiedän, että syy on narsismissa ja hänen lapsuudessaan.

      • Anonyymi

        Vaimo vielä ylläpitää kulissiakin kavereihinsa. Valitti heille haluttomuudesta ja kaikkien selkien takana pyöritti miehiä.. Kaikki luulevat hänen olevan täysin viaton. Vaimo osaa manipulaation, joten ero olisi tosi raskas. En tiedä miten minua on mustamaalattu, mutta osa vaimon kavereista ei tervehdi enää minun vanhempia.. Jotakin pahaa minusta on kerrottu. Kukaan ei usko kuinka paljon hän on pettänyt minua. Minun itsekin vaikea vielä hyväksyä kaikkea.. Koska hän oli minunkin silmissä pitkään niin viaton ja kiltti.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍑 ­­N­­y­­m­­f­o­m­a­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Pääsee niistä kun laitat kaikkiin x- kelamerkin. Ja otat askeleen eteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe