Varmasti on yleistä, että se oikea löytyy vasta 40-vuotiaana tai vanhempana

Anonyymi-ap

Mutta jos ei 40 ikävuoteen mennessä ole koskaan seurustellut, voiko koskaan enää seurustellutkaan ja jos on sen lisäksi vielä neitsyt?

3

195

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En tiedä onko yleistä vai ei. Jos ei ole seurustellut 40 - ikävuoteen mennessä niin toki se hämmennystä aiheuttaa ja kysymyksiä että miksi ei?
      Siihen sitten jokaisella on omat vastauksensa. Toki herää aina epäily mitä ihmeen outoja , kummallisia perverssioita ihmisellä on takanaan joita hän salaa viimeiseen asti? Vaikka mitään sellaisia suuria salaisuuksia ei edes olisikaan.
      Neitsyitä ei ole olemassa. Todennäköisesti iso osa on seksiä harrastanut jos ei toisen kanssa niin itsensä kanssa viimeistään.
      En ymmärrä koko neitsyys - käsitettä lainkaan. Täysin naurettavaa käyttää tuollaista termiä joka ei kerro oikeasti yhtään mitään.
      Seurustelukumppanien kautta saadaan toki ihnissuhdekokemuksia ja niitä parisuhdeseksi- kokemuksia mutta käytännössä jokainen uusi suhde on uniikki.

      Aika moni kuitenkin tuo uusiin suhteisiinsa edellisten suhteiden kuormaa ja kuonaa, rasitteita, tunnepettymyksiä, katkeruutta, kaikki kokemukset, ja tietyntyyppistä samaan kaavaan sitoutumista, unohtaen että jokainen ihmissuhde on erilainen ja on erilaisia, eri tavalla reagoivia, toimivia ihmisiä.
      Se mikä vanhasa suhteessa toimi ja viehätti toista, ei enää päde uudessa ihmissuhteessa. Joka kerta joudut opettelemaan kohtaamaan uudella tavalla toisen. Toiset näkevät asian näin että "halu on kaikien kanssa se sama" , toteutus vain erilainen eri ihmisten kanssa koettuna? Kuitenkin seksissä kohdataan toinen syvemmin tai voi olla ettei koeta mitään henkistä yhteenkuuluvuutta lainkaan? Näitä on kaikenlaisia suhteita, toiset vaativat tunnesitoutumista ja vahvaa kiintymystä, toisilla taas homma on pelkkää kerta.uonteista hupia. Minkätyyppinen sitten kohdalle osuukkaan..johon suhteen haluaa ja ihastuu..
      Toki , itsevarmuus kasvaa kokemusten myötä ja tunnet itsesi paremmín kuin jos niitä suhteita ei olisi ollut.
      Nimenomaan ihmistuntemus myös kasvaa kokemusten myötä sama voi toki koskea seksiäkin mutta voi olla myös että urautuu liikaa ja kuvittelee kaikkien olevan ja toimivan samalla tavalla.
      Ihan samalla tavallakuin ylipäätään ihmissuhteissa, työpaikalla kaveripiirissä, sukulaisissa, näet jo päältä että minkätyyppinen ihminen on mitä useampia ihmisiä tapaat ja heihin tutustut.. joskus menee arvio vikaankin.
      Kokemukset siis tavallaan myös sokeuttaa,mutta myös laajentaa ihmiskuvaa tietyllä tavalla joskin ne myös toisaalta antavat itsevarmuutta.

      Jotkut uskovaiset pidättäytyvät seksistä avioliittoon asti ja Ylellä oli kai joku klippi missä täysin kokematon mies avioitui naisen kanssa ja hehkutti sitä miten Raamatussa ei kielletä mitään, kaikki on sallittua. Mies ei vain oikein tuntunut ymärtävän sitä että se mikä sopii hänelle vallan mainiosti , ei välttämättä sovikkaan toiselle. Toki näistä on ehkä mahdollisesti jo keskusteltukin etukäteen? Ja on muistettava että ihminen myös muutuu koko elämänkaarensa ajan
      Seksissä voi olla myös yksilöllisiä rajoja joita ei ehkä halua ylittää ja toinen taas tykkää ettei rajoja ole sen suhteen olemassa. . Sitten näitä erilaisia tarpeita ja mieltymyksiä yhteensovitetaan mikä voi olla touselle pettymys kun ei se avioelämä ollutkaan sitä " kaikki sallittu" kuten Raamatussa kerrottiin.
      Hmm.....mahdollisesti näitä mielikuvia luodaan myös hyvin subjektiiviselta näkökulmalta.
      Olivat kai hyvinkin tyytyväinen pariskunta, naisella oli ollut ikävämpiä kokemuksia parisuhteista ja tuollainen mies joka ei tulkintani mukaan odottanut mitään suhteessa naiselta oli ehkä "helppo nakkí" .
      Kukapa tietää, ehkä lähestymistapa oli erilainen kuin miehellä joka oli " tottunut toimimaan aktiivisemmin ja saamaan mitä oli lähtenyt hakemaankin" , huomioimatta toista mikä etu taas tällä kokemattomalla oli, ei ollut muodostunut tietyn tyyppistä miesroolia suhteessa naisiin.
      Monia rasittaa nimenomaan myös rooliodotukset jotka vahvistuvat suhde toisensa jälkeen. Kokemattomilla ei välttämättä näitä rooliodotteita ole kovinkaan vahvasti klikkiytyneenä. Se on siis tavallaan etukin?

      • Anonyymi

        Piiiiiitkä vastaus jolle aloittaja nauraa..niin taidan tehdä minäkin..apua, ..😃😀🤭en vain osaa lopettaa sitten millään .kirjoittelua...ei tarvita unilääkitystä..🥱... 😴.. hohoijaa..


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­N­­­y­­­m­f­­­o­m­­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18169757U

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1355
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      76
      888
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      817
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      737
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      701
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      688
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      665
    Aihe