SAK kaivaa verta nenästään

Anonyymi-ap

Satamien kiinni laittaminen on pohdinnassa, samoin joukkoliikenne.
Yleislakon tyyppisiä toimia tulossa. Suomi taas seis - "Yleislakosta" ilmoitus tulossa sanoo SAK. Eivät kuitenkaan Natoa vastusta, kuin osa vasemmistoa, vaan demokraattisia eduskunta vaaleja. Omat kommarit täällä, ja Putin rajan takaa tuo hankaluutta, kuin yhteen pelaisivat. Eikä ole heidän yhteistyö ensikertaa jo 1917 ja enemmän 1918 aseellisella kapinalla. Silloin Stalin oli marraskuussa 1917 SDP puoluekokouksessa opastamassa kapinaan. Onko nyt SAK vieraina ollut Venäjän suurlähetystöstä ? Tai päinvastoin. Venäjä on hyvä lahjomaan tovereita, aina ollut.

17

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Armeija voi ottaa satamat haltuunsa jos lakkoilevat. Eu-joukot, ja Nato mukana.

      • Anonyymi

        Äitiskö sano?


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😋 ­­N­­­y­­­m­­­f­­o­­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Punikit lakkoilevat itsensä kortistoon. Historia toistaa itseään. He ovat niin tyhmiä etteivät koskaan opi. Matuja tilalle !

    • Anonyymi

      Olet käsittänyt kaiken väärin!

      Ihan aluksi, ei Venäjällä mitään kommareita ole. Vallassa on äärioikeisto kuten meillä Persut. Kommunistit kuoli Neukkulassa, tilalle tuli facismi.

      Suomea ei vie alas muutama lakko, vaan tämä paska tunari hallitus. Heti lähti Suomi kyntämään syvälle. Miksi?

      Valheilla tulivat valtaan. Lupasivat sitä ja tätä, kuten velkaa alas, mutta pahempia ovat sitä lisäämään kuin edelliset hallitukset.

      Leikaavat köyhiltä, lapsilta ja nuorilta, mutta jakavat rahaa rikkaille. Mikä tökkii? Se, että kulutus lakkasi, eikä kukaan enää uskalla mitään. Eivät ymmärrä nämä, että Suomi pysyy pytstyssä vain ostovoimalla, koska yrityksistä on palvelualalla yli 60%.

      Kun leikataan niiltä, jotka joka tapauksessa vievät rahat takaisin yrittäjälle joka euronsa, se näkyy heti välittömästi yritysten kassassa. Siksi meillä alkoi konkurssien tulva ja työttömyys kasvamaan. Eikä tälle tule loppua. Purra kun ei ymmärrä edes kaupankassaa, saati Valtion taloutta, joutuu leikkauskierteeseen ja yhä huonommaksi menee. Kierre on päällä jo.

      Usko tulevaan meni niiltäkin jotka ansaitsevat paremmin. Ja eläkeiläiset menevät ilmastopakolaisiksi ulkomaille talveksi kun Purra heille kaataa lisää rahaa. Sinne menee sekin hyöty, eikä ole kotimaassa apuna Suomen yrittäjille.

      Suomessa on rahaa yli 500 miljardia, yksin Valtiolla 100miljardia, ihmisillä pankkitileilla 100 miljardia, osakkeissa 100 miljardia ja eläkekassoissa 260 miljardia. Kokoomus valehtelee,että velka maksetaan tulevaisuuden BKT:llä. Vaikka rahaa on, se halutaan jättää tuleville laspille, mutta kukaan ei halua lapsia tehdä. Me paapomme vanhuksia ja kuolemaa.

      Lapsia tehdään 3 miljoonan populaation edestä, mutta huoltosuhde on jo romahtanut, eikä ihmisiä riitä hoivaan, ei mihinkään. Organisaatiot rakoilee ja tulevaisuus on mennyttä.

      Tämä masentavan surkea hallitus tuhoaa Suomen! Kaikki menee perseelleen ja huonot uutiset seuraavat toisiaan. Jo nyt tuho on karmeaa!

      Yleislakko olisi paras tehdä välittömästi ja lopettaa Suomen tuhontie. Ammattlliittoihin kuuluu eniten oikeistoihmisiä. Akavassa sitoutumisaste on yli 90% juristeilla, ekonomeilla, lääkäreillä, psykologeilla ja opetajilla . Nämä mitään kommunisteja ole nähneetkään.

      Vain jos siivooja haluaa liittoon tai hitsatri, heitä ryhdytään kutsumaan kommunistiksi. Tämä on sitä surkeaa äärioikeisto probagandaa johon surkealla älyllä varustetut uskovat.

      Valheilla on lyhyet jäljet.

      • Anonyymi

        Ei Suomi ole Venäjää kommareineen. Höhläkö olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Suomi ole Venäjää kommareineen. Höhläkö olet.

        Lue aloitus?


      • Anonyymi

        Hienosti purit Suomen nykytilanteen monelta osin ja kantilta.
        Oli ilo lukea punnittua tekstiä.

        Orpon hallitus ei tosiaan ymmärrä, että markkinatalouden kanssa ei pidä ruveta ilveileen.
        Siinä myös vaurioitten korjaaminen kestää pitkään.


    • Anonyymi

      Hallitus voi päättää ettei lakkoja tapahdu. Se vaatii vaan halua heiltä neuvotella.

      • Anonyymi

        Hallituksen ei pidä puuttua sen koomin hintoihin kuin työvoiman palkkoihin. Myös työvoima on myynnissä ilman sääntelyä. Myös työvoimalla on oikeus pitää puoliaan.

        Kun hallitus hyökkää työvoiman kimppuun, on sitä vastaan pakko sitten tapella. Hallitus valitsi puolensa työnantajien leiristä, joten se ei mene oikein, eikä ole muuta vaihtoehtoa. Tehköön hallitus sitten itse kaikki työt.

        Suomi on pärjännyt hyvin niin kauan kun meillä politiikka ei sotkeennu työvoiman ja yritysten välisiin asioihoin. Jos hallitus päättää lakoista, silloin se saa vain verta nenäänsä! Tässä tilanteessa ei ole haluja töihin. Tehköön joku muu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallituksen ei pidä puuttua sen koomin hintoihin kuin työvoiman palkkoihin. Myös työvoima on myynnissä ilman sääntelyä. Myös työvoimalla on oikeus pitää puoliaan.

        Kun hallitus hyökkää työvoiman kimppuun, on sitä vastaan pakko sitten tapella. Hallitus valitsi puolensa työnantajien leiristä, joten se ei mene oikein, eikä ole muuta vaihtoehtoa. Tehköön hallitus sitten itse kaikki työt.

        Suomi on pärjännyt hyvin niin kauan kun meillä politiikka ei sotkeennu työvoiman ja yritysten välisiin asioihoin. Jos hallitus päättää lakoista, silloin se saa vain verta nenäänsä! Tässä tilanteessa ei ole haluja töihin. Tehköön joku muu.

        Enkä minä. Oon saatana jo 35 vuotta tahkonnut samaa hommaa. Tämmösessä yhteiskunnassa jossa poliitikot lyö kapulaa rattaisiin en halua tehdä mitään. tehköön joku muu!


    • Anonyymi

      SAK HYVÄ HYVÄ TAP TAP NYT YLEISLAKKOON KOKO SUOMI SEISATETAAN PYSÄYTETÄÄN KAIKKI KOKOOMUS, EK, SY, ETLA KOHTA SAATTE MITÄ PYYSITTE POLKASETTE OMAAN PASKAANNE JUNTIT ORPO JA SATONEN JA EDELLÄ MAINITUT.

    • Anonyymi

      Jatkuvassa toistossa piilee mainonnan teho, kun persutrolli toistaa tarpeeksi monta kertaa, niin joku perSSu jopa uskoo.

      Mutta persutrolli, mites tää paskanheitto liittyy Suomen Keskustaan?

    • Anonyymi

      Onko Keskustan Markus Lohikin sitten kommunisti, kun valtionvarainvaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa perää hallitukselta selitystä velanoton suhteen?

      "Eduskunnan valtiovarainvaliokunnan puheenjohtaja, oppositiopuolue keskustan varapuheenjohtaja Markus Lohi vaatii hallitusta kertomaan, miksi kehyspäätös poikkeaa merkittävällä tavalla hallitusohjelman kehyslinjauksesta ja miksi hallitus ei ole kertonut tästä aiemmin avoimesti.

      Lohi viittaa Valtiontalouden tarkastusviraston (VTV) finanssipolitiikan valvontaraporttiin, jonka mukaan on epätodennäköistä, että hallituksen julkisen talouden tavoitteet toteutuvat. Hallitus on halunnut vahvistaa julkista taloutta kuudella miljardilla eurolla vuoden 2027 loppuun mennessä, jotta julkisen talouden velan suhde bruttokansantuotteeseen (bkt) kääntyisi laskuun ja tulojen ja menojen suhde paranisi yhteen prosenttiin suhteessa bkt:hen.

      VTV:n mukaan vaalikauden kehyspäätös ei vastaa hallitusohjelman linjauksia ja investointiohjelma on hallitusohjelman vastaisesti sisällytetty kehyspäätökseen vain osittain. Kehyksen piiriin kuuluvia menoja pitäisi vähentää 1,5 miljardia euroa, mutta kehyspäätöksessä kehysmenojen tasoa laskettiin vain 0,9 miljardia euroa, VTV huomauttaa."

      https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/kylmä-suihku-orpon-hallitukselle-nyt-pöyristyi-keskustapomo-suomen-velkaantuminen-jopa-kiihtyy/ar-AA1lGwXZ?cvid=7e2c304d2cfc4b17b0059cfe513f45ca&ocid=winp2fptaskbarhover&ei=5&sc=shoreline

      • Anonyymi

        Valtiontalous menisi kyllä vaateriin kun kaikkiatuloja verotettaisiin samoin mitä palkkatulojakin.
        Ei siinä pyörää tarvitse keksiä uudestaan, ainoastaan tehdä verotuksessa oikeiston ideologiasta aurausviitta tienpientareelle.
        Olisi siitäkin jotain hyötyä eikä pelkästään haittaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1295
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      53
      828
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      741
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      671
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe