Katolisen kirkon kirottu "evankeliumi"

Katolisen kirkon kirottu "evankeliumi"
(Julkinen haaste Herran Jeesuksen opetuslapsille)

Monet protestanttiset uskovat ajattelevat, että Rooman katolinen kirkko on ainoastaan opillisesti erehtynyt muutamissa kohdin, mutta siitä huolimatta katolinen kirkko edustaisi Raamatun kristinuskoa. Raamatun sanan valossa sekä katolisen kirkon oman todistuksen valossa Rooman katolinen kirkko ei ole Raamatun kristinuskoa, vaan antikristillinen lahko, joka pyrkii jäljittelemään Raamatun kristinuskoa. Kirjoitukseni on kirjoitettu erityisesti sellaisille uskoville ihmisille, jotka toimivat vanhimpina ja paimenina, julistus- ja opetustyössä seurakunnissa ja erilaisissa uskovien ylläpitämissä yhdistyksissä. Toki kirjoitukseni on tarkoitettu erityisesti kaikille, mutta koskettaa voimakkaasti Jumalan sanan opetustyössä olevia uskovia. Tulevina päivinä jokainen uskova ihminen joutuu ottamaan kantaa, joko puolesta tai vastaan antikristilliseen ekumeeniseen työhön, jossa katolisella kirkolla on merkittävä rooli.

Perustelen Jumalan sanan sekä Rooman katolisen kirkon opetuksen kautta miksi katolinen kirkko on antikristillinen lahko, ja miksi totuutta rakastavan Herran Jeesuksen opetuslapsen tulisi ottaa julkisesti kantaa tähän asiaan ja miksi hänen pitäisi uskaltaa kertoa totuus tässä asiassa. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

https://urly.fi/3owi

10

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perustelen miksi Arto777 on paskapää.

      Koska hän on.
      😄😄😄😄😄

      Protestanttiset saksalaiset saivat kreikkalaiskatolisilta turpiinsa Stalingradissa ja COVID tappoi miljoona hurskasta protestanttia.
      😄😄😄😄😄

      • Jaa sitä joutuu heti haukutuksi, kun arvostelee katolisia.


      • Hitler oli muuten katolinen. Tiedoksi vaan.


    • Petri Paavola on Jumala joka joutui teholle.
      😄😄😄😄😄

    • >>Hitler oli muuten katolinen. Tiedoksi vaan.>>

      Ja ilman Saksan apua Suomessa olisi kuoltu nälkään ja kenties Neuvostoliitto olisi miehittänyt Suomen.

    • Anonyymi

      Katolinen katekismus opettaa, että ihminen voi puhdistua synneistään vielä kuolemansa jälkeen. Raamattu opettaa että Ihmisen Pojalla (Jeesus) on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi, joka tarkoittaa sitä ettei yksikään ihminen saa enää syntejä anteeksi kuolemansa jälkeen. Katolisen kirkon oppi kiirastulesta ei ole enää pelkkä opillinen erehdys, vaan valhe-evankeliumin julistamista, johon uskominen ei johda pelastumiseen, vaan kadotukseen.

      Katolisen kirkon opetus Maria sovittaa syntiset Jumalalle:

      The Catholic Encyclopedia (Hail Mary): Finally, the petition "Holy Mary, Mother of God, pray for us sinners now and at the hour of our death. Amen." is stated by the official "Catechism of the Council of Trent" to have been framed by the Church itself. "Most rightly", says the Catechism, "has the Holy Church of God added to this thanksgiving, petition also and the invocation of the most holy Mother of God, thereby implying that we should piously and suppliantly have recourse to her in order that by her intercession she may reconcile God with us sinners and obtain for us the blessing we need both for this present life and for the life which has no end."

      Catholic Encyclopedian mukaan terve Maria rukous on kiitosta, anomusta sekä avuksi huutamista Marialle, sisältäen ajatuksen että katolinen hurskaasti, kunnioittavasti ja anovasti turvautuu Marian esirukoukseen, että hän (Maria) sovittaisi syntiset Jumalalle, että he saisivat siunauksen nykyisessä elämässä ja elämässä, jolla ei ole loppua.

      Katoliset raamatunkäännökset käyttävät Room 10,11 ja Ef 2:16 kohdissakin sanaa reconcile, missä puhutaan Jeesuksen veren ja kuoleman kautta syntien sovituksesta, eli samaa sanaa kuin katolinen kirkko käyttää Mariasta syntien sovittajana.

      Ro 5:
      10 For if, when we were enemies, we were reconciled to God by the death of his Son: much more, being reconciled, shall we be saved by his life.
      11 And not only so: but also we glory in God, through our Lord Jesus Christ, by whom we have now received reconciliation. Douay Rheims 1899

      Eph 2:16 And might reconcile both to God in one body by the cross, killing the enmities in himself. Douay Rheims 1899

      Romans 5:
      10 For if while we were enemies, we were reconciled to God through the death of his Son, much more surely, having been reconciled, will we be saved by his life. 11 But more than that, we even boast in God through our Lord Jesus Christ, through whom we have now received reconciliation. New Revised Standard Version Catholic Edition (NRSVCE) 1989

      Eph 2:16 and might reconcile both groups to God in one body[a] through the cross, thus putting to death that hostility through it.[b] New Revised Standard Version Catholic Edition (NRSVCE) 1989

      Romans 5:
      10 For if while we were enemies we were reconciled to God by the death of his Son, much more, now that we are reconciled, shall we be saved by his life.
      11 Not only so, but we also rejoice in God through our Lord Jesus Christ, through whom we have now received our reconciliation. Revised Standard Version Catholic Edition (RSVCE)

      Eph 2:16 and might reconcile us both to God in one body through the cross, thereby bringing the hostility to an end. Revised Standard Version Catholic Edition (RSVCE)

      Romans 5:
      10 Indeed, if, while we were enemies, we were reconciled to God through the death of his Son, how much more, once reconciled, will we be saved by his life.
      11 Not only that, but we also boast of God through our Lord Jesus Christ, through whom we have now received reconciliation. New American Bible

      Eph 2:16 and might reconcile both with God, in one body, through the cross, putting that enmity to death by it. New American Bible (vatikaanin virallisella sivulla oleva versio: vatican.va/archive)

      Katolisen kirkon raamatut käyttävät englanninkielistä sanaa reconcile merkitsemään syntien sovittamista. Katoliset käyttävät reconcile sanaa kun he opettavat Marian sovittavan (reconcile) syntiset Jumalalle, joka ei ole enää pelkkä opillinen erehdys, vaan on harhaoppia ja väärää evankeliumia, kadotustuomion alla olevaa valhe-evankeliumia.

    • Anonyymi

      Mikä on totuus?

    • Totuus on se että Suomi on maailman hurskain ja onnellisin maa koska yli puolet kansasta kuuluu vielä luterilaiseen kirkkoon.
      😄😄😄😄😄

    • Anonyymi

      Asiaa kirjoitit Arto.

    • Anonyymi

      Ei Roomaa vastaan voi lähteä näin heppoisin eväin. Daavid tosin päihitti Goljatin mutta harvoin käy niin jyrsijät pienet päihittää valkoisella ratsulla kulkevan voittajan.

      Ensinnä kysyn: Oletteko perehtynyt käytännössä katolilaisuuteen vai lukenut vain heidän katekismuksensa lävitse?

      Toiseksi osaatteko latinaa ja Oletteko lukenut myös Missale Åboensin lävitse?

      Itse saattaisin harkita jonkinlaista keskustelua jos täyttäisin molemmat ehdot.

      Huoli katolisten pelastumisesta taas jos on ainoa vaikutin niin se ei näy kovin hyvin. Syyttäjät syöstiin taivaastakin alas. Ja Ilmestys 20 kertoo Panettelijan olevan Googin ja Maagogin konfliktin Eräs moottori.

      Tarvitaan toki Konstanzin kirkolliskokouksen mukaan säännöllistä harha-oppien kitkentää mutta ehkä hieman vähemmän raamattuun yksin perustuvalla tasolla. Heermeetikot ovat kertoneet 36525 pyhää kirjaa on maailmassa. Ja Vatikaanin II konsiili ehdotti tutustumista sellaisiin. Monet niistä ovat esteettisesti hyvin kauniita ja Marian palvonta ja muu katolinen estetiikka ovat luultavasti ajan tasalla tässä suhteessa. Ei tule houkutusta esteettisiin vieraisiin kirjoihin jos on omaakin estetiikkaa.

      Hyvää uutta vuotta 2024. Jos tää on liian arvostelevaa tekstiä niin tarkoituskin oli vähän nuhdella Jeesuksen nimessä. En epäile aloittajan uskoa. Siitä ei ole kyse.....

      Mutta ....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3161
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2582
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      385
      2513
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2066
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1897
    6. 173
      1315
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      990
    Aihe