Vaimot lisäävät synteettistä estrogeeniä "uskottomien" miestensä ruokavalioon

Kehon tuottama testosteronin määrä vähenee/estyy, tehden miehestä impotentin, jolloin mies pysyy kotoa. Halut palaavat ennalleen jos "ravintolisän" saanti loppuu. https://www.the-sun.com/news/us-news/2787463/wives-china-impotence-pills-cheating-husbands/ ja https://www.elitereaders.com/chinese-wives-feeding-cheating-husbands-with-impotency-drugs/

Sellaisia rakastavaisia naisia. Arvattavasti seksileikit ja seksi (coitus) ovat kotona loppuneet, jolloin mies etsii tyydytystä muualta. Tai vaimo on märehtinyt itsensä rumapainoiseksi, "romantiikka" ei miestä kiinnosta sellaisenkaan kanssa.

22

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuohan on täysin sairasta. Ongelmat eivät ole hormonipitoisuuksissa vaan jossain ihan muualla. Minullakin kasvaa parta ja hiukset eivät niinkään eli se kertoo testoista mutta minulle ei tulisi mieleenikään pettää kumppaniani jos minulla sellainen olisi. Vankilahistoriaa en myöskään omaa koska sitähän on tutkittu että kun testot ovat koholla niin sortuu helpommin väkivaltaisuuksiin. Hormonimanipulaatio voi pistää kropan ja mielialan sekaisin eli ties mitä masennusta sekin aiheuttaa. Itse asiassa sukupuolensa vaihtavilla ihmisillä on kova hormonilääkekuuri joka aiheuttaa heille helposti mt-ongelmia. Jos petetään, niin erotaan. Siinä se. Kyllä se rakkaus siitä hälvenee ja lakkaa jos toinen kohtelee toista kuin roskaa. Eroaminen ei haittaa mikäli rakkautta ei enää ole osapuolten välillä.

    • Tuotteen nimi on diethylstilbestrol (eli DES, myös stilbestrol ja stilboestrol), joka to todettu karsinogeeniksi vuonna 2000, ja sen tiedetään aiheuttavan sukupuolisuuteen kohdistuvia ongelmia. Sitä on laajalti saatavilla netissä, myydään muun muassa "koiria"ja muita lemmikejä varten https://duckduckgo.com/?q=diethylstilbestrol+price

      DES:ä on määrätty raskaana oleville naisille keskenmenon estämiseksi 1940-luvun lopulta 1970-luvun alkuun, nykyään tiedetään ettei se estä niitä ja että sillä on järkyttäviä latentteja mutatiivisia seurauksia - jotka saattavat ovat perinnöllisiä. Antaa aiheen kysyä ovatko seksuaaliset anomaliat (sodomiat) lisääntyneet siksi että naisia on lääkitty DES:llä eli onko se aiheuttanut seksuaalivammaisten määrän suuren lisääntymisen.. Entä, oliko DES:n "ansiota" että -60, -70 ja -80 luvulla oli niin paljon niin kauniita ja kuumia tyttöjä kuin oli.

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8507770/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Diethylstilbestrol

    • Anonyymi

      Kiinassahan on edelleen ihan tavallista pitää epävirallista jalkavaimoa (virallisesti tuo laissa kiellettyä). Siellä on hyvin erilainen kulttuuri tämän asian ympärillä.

      • Anonyymi

        Kiinassa on aivan samanlaisia katkeroituneita, miesvihaa täynnä olevia ikänaisia kuin näillä palstoilla ja kaikkialla muuallakin maailmassa,

        Nämä ikänaiset siis myrkyttävät miehensä kykenemättömäksi, joten kaikki erotiikka ja seksi (coitus) on pois laskuista myös heidän välisessä suhteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinassa on aivan samanlaisia katkeroituneita, miesvihaa täynnä olevia ikänaisia kuin näillä palstoilla ja kaikkialla muuallakin maailmassa,

        Nämä ikänaiset siis myrkyttävät miehensä kykenemättömäksi, joten kaikki erotiikka ja seksi (coitus) on pois laskuista myös heidän välisessä suhteessa.

        Varmasti siellä on sellaisiakin, mutta myös hyvin toisenlainen kulttuuri kuin meillä. Kannattaa ottaa selvää, niin ei tarvitse keuhkota tyhjään toisen kulttuurin omituisuuksista. Eipä tuo ole likimainkaan ainoa sellainen juttu Kiinassa, joka tuntuu meistä kösittänättömältä ja väärältä.


    • Aivan sairasta. Suhde ei saisi olla tuollaista kontrolloimista ja vapaudenriistämistä.
      Onko se sitten hienoa, kun mies on kuin lehmä ja makaa sohvalla täysin tahdottomana möllikkänä? Ilmeisesti se riittää joillekin naisille?

      • Anonyymi

        Kuin lobotomia :). Ruotsalaiset harrastivat lobotomiaa vielä aivan hetki sitten ja ovat myös rotuopin luojia. Lobotomia siihen naiseksi muuttamisen päälle ja nainen vielä narsku niin pysyy mies lieassa. Onko se kuitenkaan täysin väärin jos se on kosto pettäjämiehiä kohtaan että nainen tekee heistä bitchinsä hormonipelailuilla? Riippuu siitä kenen vika tulehtunut suhde on. Molemmilla on siitä vastuu sillä vaikka vika olisikin vain toisessa niin se toinen voi aina ottaa ja lähteä. Väkivallalla uhkailua ei pidä noteerata koska ei ole mitään menetettävää ottaa sitä riskiä eli irtaantua kumppanistaan. Epäterve suhde on myös vahingollinen jos siihen jää.


    • Anonyymi

      Sellaisia ne teidän ihannoimat Aasialaiset naiset on. Tsemiä heidän kanssa.

    • Anonyymi

      Olet katkera ja katkeruutesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Olet myös henkisesti kehittymätön. Aikasi on vähissä. Hukkaan meni tämäkin elämä. Sääli.

    • Anonyymi

      Suomalainen nainen on riittänyt 100% ehkäisyyn.

      • Anonyymi

        Miksiköhän sinä täällä tallustat, ulkomaalaisen siittämäkö olet?


      • Anonyymi

        Miksihän sitten täällä tallustelet? ? Pelle.


      • Anonyymi

        Miksi viestini poistetaan. Mode osuuko ja uppoaa. Miksi gubbe täällä tallustelee jos suomi nainen on riittänyt sataprosentyiseen ehkäisyyn? ?


      • Anonyymi

        Sinun pieni, veltto nakki on ihan yhtä paljon sun isän ku äidin syytä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi viestini poistetaan. Mode osuuko ja uppoaa. Miksi gubbe täällä tallustelee jos suomi nainen on riittänyt sataprosentyiseen ehkäisyyn? ?

        Ilmoita asiattomista kiusapoistoista aina, tätä kautta: https://www.suomi24.fi/palaute


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi viestini poistetaan. Mode osuuko ja uppoaa. Miksi gubbe täällä tallustelee jos suomi nainen on riittänyt sataprosentyiseen ehkäisyyn? ?

        Ilmoita aiheettomista kiusapoistoista aina, tätä kautta: https://www.suomi24.fi/palaute


    • Anonyymi

      Saatanan mode!

      • Anonyymi

        Eipä käppäilis modekaan täällä ilman suomi naista. Ei olisi edes syntynyt.


      • Anonyymi

        Älä hermostu, hän taitaa vain käydä tänään vähän hitaalla.


    • Anonyymi

      Aasiassa on tapana että miehet meikkaavat itseään. Puhun siis miehistä ketkä ovat miehiä ja tituleeraavat itsensä mieheksi. Se ei ole siis mikään Thaimaan erikoisuus. Koska aasialaiseen kulttuuriin kuuluu tuollainen meininki, niin sekin voi ajaa paikalliset naiset muuttamaan miehensä naisellisemmiksi. Naamassa ei saisi olla karvaa mutta kyllä ne tuntuu tykkäävän siitä ainakin minun kohdallani. Ehkä karvanaamattomuustabu koskee juuri aasialaisia miehiä ja minä olen kantasuomalainen mies. Aasialaiset tuntuvat muutenkin tuijottavan muita ihmisiä enemmän kuin suomalaiset vaikka tuijotus on sielläpäin paheksuttua.

      • "Aasiassa on tapana että miehet meikkaavat itseään."

        Tuo on enemmän kuin täydellisesti ja kokonaan väärin. Tämä on Aasia https://en.wikipedia.org/wiki/Asia jossa asuu noin 4,7 miljardia ihmistä eli reipas puolet koko maailman ihmisistä, eikä siis ole olemassa sellaista kuin "aasilainen kulttuuri" vaan jokaisessa Aasian maassa on omansa. Eikä missään päin maailmaa ole 𝐭𝐚𝐯𝐚𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚 että miehet meikkaisivat, ei myöskään Thaimaassa.


    • Anonyymi

      Olen jo vuosia lisännyt internetistä tilaamaani estrogeeniä mieheni ruokaan. Hän on nykyisellään täysin munaton sissy. Tuon isokokoisia miehiä häntä panemaan kotonamme. Me kumpikin nautimme tästä vaikka mies ei ymmärrä miksi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      260
      2501
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      187
      1599
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1406
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1136
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1129
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    Aihe