Gaza on 90 % varmuudella Venäjän syytä

Anonyymi-ap

Islam-terroristit ovat aina olleet Venäjän liittolaisia, koska heitä yhdistää arvot, länsivastaisuus ja pinttynyt taipumus väkivaltaan, joka ei lähde pesemälläkään pois. Gazan tilannetta täytyy analysoida lähtökohdasta ketä se hyödyttää.

Ei tarvitse olla Einstein, että tajuaa, että sodan suurin hyötyjä on Venäjä sen mediavaikutuksen takia. Sodan alettua huomio on lähes kokonaan kääntynyt pois Ukrainasta, joten Putin saa pommittaa sitä rauhassa. Mutta mikä vielä tärkeämpää, sota saa länsimaat jälleen kerran näyttämään pahalta, joten Putin voi taas poseerata "vähemmän pahan maan" johtajana. Koska Yhdysvallat on Israelin liittolainen, se voidaan esittää maailmalle pahana, mikä pienentää kansainvälistä tukea Ukrainalle ja edesauttaa Venäjän kehitysmaihin levittämää länsivastaista propagandaa toimimaan.

Israelin mustamaalaus tosin on pitkälti länsimaalaisten itsensä työtä. Vasemmistoradikalistit raivohuutavat kansanmurhaa jo paljon ennen minkäänlaisten todisteiden ilmaantumista. Sen pitää huoli heidän psykologiansa tuntemus, joka Putinilla on varmasti hanskassa. Putinin tarvitsi vain maksaa Hamasille ja toimittaa heille aseita, tehdä tarvittavat sotasuunnitelmat, tiedustella Israelin asevoimia ja toimittaa tiedot terroristeille. Hamas oli paras vaihtoehto, koska sen lähtökohtana on tuhota Israelin valtio, joten paras provokaatio saadaan, jos hyökkäyksen suorittaa Hamas. Terroristit hoitivat loppuosan varmaan omatoimisesti. Tarvittiin vain pieni ripaus Netanyahun psykologian tuntemusta, mikä lienee helppoa, sillä hänhän edustaa äärinationalistista kovaa linjaa, ja on valmis kostamaan.

Sota oli alusta alkaen odotettavissa veriseksi. Sen varmistaa Hamasin toimintatapa. Terroristit soluttautuvat siviilien joukkoon, mikä tekee jokaisesta asuintalosta, sairaalasta ja julkisesta tilasta mahdollisen kohteen. Terroristit käyttävät naisia ja lapsia surutta ihmiskilpinä. Lisäksi alue on niin tiheästi asutettu, että yksikin pommi saa aikaan huomattavaa tuhoa. Israel on siis helppo mustamaalata tällaisella sodalla.

Mielenkiintoisempi linkki tosin liittyy aikaisempiin tapahtumiin. Gazassahan käydään terrorismin vastaista sotaa, joka on määritelmän mukaan verinen, mutta sitä sotaahan on käyty jo vuosia. Itse asiassa sodan julisti George W. Bush vuoden 2001 terrorihyökkäysten jälkeen. Väistämättä herää kysymys oliko tämäkin Venäjän masinoima hyökkäys? Putinin aikeet olivat länsivastaiset heti alusta asti, minkä hän todisti puheessaan vuonna 2008. Talibaniin Venäjällä puolestaan on suhteet jo Neuvostoajoilta. Taliban itse on varsin kykenemätön masinoimaan sen mittaluokan iskuja mitä 11.09.01 nähtiin, mutta Venäjän avustuksella tämä lienee ollut mahdollista. Motiivikin on päivänselvä, eli lännen provosoiminen tekoihin, jotka mustaavat sen maineen. Lähi-idän saattaminen sekasortoon, jolla saadaan siirtolaisia vyörytettyä Eurooppaan. On monta helppoa tapaa miten Venäjä olisi voinut avustaa talibania: länsimaiden tiedustelu, iskun suunnittelu, terroristien kouluttaminen ja sopivan taisteluhengen lietsonta esimerkiksi.

Lännen syyttelyhän on tietysti Putinilta tekopyhää. Hän oli itse täysillä mukana terrorismin vastaisessa sodassa, jota hän kävi Tsetseniassa oman maansa rajojen sisäpuolella. Sota oli verisyydessään aivan lähi-idän sotien luokkaa ja Putin tuli siellä tunnetuksi raakuudestaan. Putin myös avoimesti julisti terrorismin vastaista sotaa ja lähti kympillä mukaan Bushin kampanjaan, että terroristit pitää hävittää. Tämähän oli fasistijohtajalle eduksi, koska samalla voi hävittää poliittiset vastustajat oman maansa sisäpuolelta.

Itse asiassa Venäjän ja länsimaiden ainoa ero on, että länsimaat luopuivat toisen maailmansodan jälkeen siirtomaistaan, joten niiden täytyy taistella terroristeja vastaan omien rajojensa ulkopuolella. Venäjä puolestaan ei koskaan luopunut siirtomaista vaan ne ovat yhäkin osa Venäjää, mikä on syynä Putinlandian suureen kokoon. Siksi Venäjä voi huoleti sortaa kansoja omien rajojensa sisäpuolella, eikä se näytä niin pahalta, koska hehän ovat "osa" Venäjää. Todellisuudessa kyse on alistetuista kansoista, jotka eivät edes kykene taistelemaan valtion sortovaltaa vastaan, vaan he joutuvat alistumaan kurjuuteen ja "toisen luokan kansalaisten" asemaan, koska ensimmäinen luokka on aina varattu iso-venäläisille. Jos Etelä-Afrikassa oli Apartheid, Venäjällä on joka hetkellä käynnissä tuhat Apartheidia. Putin on siis täydellisen tekopyhä syyllistäessään länsimaita imperialismista. Hän on itse yksi pahimmista kolonialismi-imperiumin johtajista.

Sama pätee tosin Kiinaan, jossa kommunistit harjoittavat uiguurien kansanmurhaa monetta vuotta peräkkäin. Vasemmistoradikaalit antavat tämän tapahtua. Mitään samanlaista huutoa ei siitä ole kuulunut mitä Gazasta.

Lopuksi, Israelin demonisointi normalisoi natsismia, koska natsismin ydinajatus on juuri juutalaisvastaisuus. Mutta sehän on jo tiedetty, että Putinin apurit ovat taipuvaisia natsismiin.

17

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Gaza on parhaiten onnistunut länsivastainen operaatio sitten 09/11

      • Anonyymi

        Jep! Ja hölmöt aktivisti/idealistit/vasurit menneet täysin halpaan kun meuhkaavat "palestiinalaisten puolesta". Samalla ovat kaikella tavalla usa- ja markkinatalousvastaisia. Putinin tavoite alkaa toteutua.... eikä itse tarvitse tehdä juuri mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep! Ja hölmöt aktivisti/idealistit/vasurit menneet täysin halpaan kun meuhkaavat "palestiinalaisten puolesta". Samalla ovat kaikella tavalla usa- ja markkinatalousvastaisia. Putinin tavoite alkaa toteutua.... eikä itse tarvitse tehdä juuri mitään.

        On, on Venäjän syytä on. Ilmaston lämpeneminen, taantuma, sateinen ja sumuinen kevät, kaikki Venäjän syytä...


      • Anonyymi

        Juuh, kuinka se Putin nyt muka voisi olla syyllinen itse aloittamaansa sotaan? Ei kinä.


      • Anonyymi

        En voittanut Lotossa, Venäjän syytä!


      • Anonyymi

        Noin pitkää luritusta kuin maanisessa tilassa oleva aloittaja on tänne suoltanut, ei kukaan viitsi lukea. Sinä joka aloituksen olet tänne päästänyt, nuku välillä niin rauhotut sinäkin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Silloin jos Greta Thunberg jotain sanoo, vasemmistohihhulit tulevat hulluiksi.


    • Anonyymi

      Minusta Ukrainan tilanne ja Gazan konflikti ovat koronarokotteen syytä.

      • Anonyymi

        On selvää että Israelin tekemä palestiinalaisten kansanmurha on tietenkin Venäjän syytä. Myös USA:n hyökkäys Irakiin, Afganistaniin, Somaliaan, kaikki Venäjän syytä!


      • Anonyymi

        jotain ihmisaivoissa on tapahtunut piikkiproteiini ruiskeen jälkeen, rokotetuista työkavereistakin on tullut vittumaisempia. Jos nuppi on täynnä piikkiproteiinia niin ei se ole ihme..


    • Anonyymi

      "Islam-terroristit ovat aina olleet Venäjän liittolaisia"

      1950-luvulle asti britit ja venäläiset olivat niitä, joita iranilaiset vihasivat. Koska nämä maat olivat täysin paskoneet persian / iranin, ja ottaneet öljyvarat haltuunsa. USAlaiset nähtiin tuolloin iranissa hyvin positiivisessa valossa. Kaikki muuttui 1953, kun USA yhdessä brittien kanssa kaatoi iranin demokraattisesti valitun pääministerin Mohammad Mossadeghin, joka oli voittanut valtakamppailun shaahia vastaan. Äijällä kun oli otsaa olla sitä mieltä, että iranin öljyvarat kuuluvat iranin kansalle. Vallankumouksen myötä iranin demokratia tuhottiin ja diktaattori shaahi palautettiin valtaistuimelle valvomaan usan ja brittien etuja. Että sellaista demokratian ja vapauden puolustamista.

      Ja se hauskin juttu on tietenkin se, että USAn ja brittien liittolainen vallankaappauksessa oli ajatollah Kashani, tulevan ajatollah Khomeinin mentori...

      Länsimaat ovat omalla toiminnallaan aiheuttaneet ja täysin ansainneet kaiken sen vihan, mitä länsimaita kohtaan lähi-idässä tunnetaan. Ja lännen tuki israelin suorittamalle kansanmurhalle vain syventää tuota vihaa.

      • Anonyymi

        Tuosta olen samaa mieltä että ilman venäläisiä Israel olisi tappanut islamistiset arabit jo kokonaan. Näyttääkin siltä että lähi-idän riidat ovat levinneet länteen koska juutalaiset hallitsevat länttä ja Venäjä puolustaa arabeja. Lännen ja idän riidat johtuvat agresiivisista juutalaisista jotka haluvat tuhota vääräuskoisen arabiväestön lännen suotuisalla avulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuosta olen samaa mieltä että ilman venäläisiä Israel olisi tappanut islamistiset arabit jo kokonaan. Näyttääkin siltä että lähi-idän riidat ovat levinneet länteen koska juutalaiset hallitsevat länttä ja Venäjä puolustaa arabeja. Lännen ja idän riidat johtuvat agresiivisista juutalaisista jotka haluvat tuhota vääräuskoisen arabiväestön lännen suotuisalla avulla.

        Eli Putinin piti alkaa tappamaan ihmisiä ja tuhoamaan kaupunkeja Ukrainassa, koska juutalaiset?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli Putinin piti alkaa tappamaan ihmisiä ja tuhoamaan kaupunkeja Ukrainassa, koska juutalaiset?

        Ei, kun Israel ja hurmoshenkiset kiilusilmät syyttävät Venäjää lähi-idän konflikteista koska Israel & USA tuntuvat olevan eri puolilla lähi-idässä. Siinä missä Venäjä haluaa rauhaa ja yhteistyötä arabien kanssa, haluaa Israel ja USA tuhota, tappaa, ja ajaa arabit Europpaan pakolaisiksi. Sitten kun jokunen noista raukoista koettaa tulla Suomeen Venäjän puolelta, on se Venäjän syy..?!


    • Anonyymi

      Suomi liittyi sotilasliittoon, Venäjän syytä. Minkä meni tekemään!

    • Anonyymi

      Eiköhän toi koko gazan joukkomurha ole iranin höperöimaamien syytä. Niillehän on aivan sama koska palestiinalaiset kuolee, kuolkoon vaikka nyt. Kyllähän papit ja kansa raivoaa jos joku hörhö polttaa koraanin ruotsalaisten selän takana,Mutta kun heidän omat terroristit murhaavat viattomia siviilejä ja piiloutuvat palestiinan kansan taakse, se onkin koraanin oppien mukaista!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe