Kaikenikäiset miehet haluavat kumppanikseen keskimäärin 21 vuotta nuoren tytön

Kerrotaan OkCupid seuranhakupalvelun keräämästä datasta tehdyt tilastot. Mutta niin ei voi yleistää, se pätee ainoastaan palveluissa joissa on 18v alaikäraja. Niissä mies asettaa hakuehtoihin (joista tuo 21,5v on laskettu) yläikärajan, mutta palvelu asettaa 18v alaikärajan. Voidaan olettaa että miesten asettama yläikäraja on 25v joten saadaan 21,5v keskiarvoksi. Jos keinotekoista ja epäluonnollista alaikärajaa ei olisi niin luulenpa että keskiarvo pienenisi rajusti.

Itsessään tuo kirja, jonka tekijä on matemaatikko Christian Rudder on hyvin mielenkiintoinen ja siinä on erittäin paljon käyttökelpoista tietoa. Data ei ole kyselyihin perustuva vaan suoraan sitä miten palvelua käyttävät ihmiset toimivat palvelussa. Itse data/graafit varmasti on luotettavaa, pitää vain lukea ajatuksella koska Rudder vaikuttaa olevan varttifemakko ja kirjassa on muutamia tuon tapaisia sokeasti vedettyjä johtopäätöksiä, sekä jaarittelua. Kirja maksaa vain alle 9€, perinteisenä sekä e-kirjana.

https://www.amazon.de/-/en/Christian-Rudder-ebook/dp/B00IHS3XE2/ref=sr_1_1

16

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin sinä lähes 70 v. mies olet kirjoitellut haluavasi 13 v. tytön? Tiedäthän että pedofilia on sairaus, jonka taustalla on mahdollisesti mm. aivojen kehityksen häiriö sekä lapsena koettua seksuaalista hyväksikäyttöä, ja siihen mahdollista saada apua ja hoitoa?

      • Anonyymi

        Valhe on valhe vaikka sen perään laittaakin kysymysmerkin. Tuollainen lauserakenne on tyypillistä femakonkakkaa.

        Lisäksi olet harvinaisen tietämätön, pedofilia tarkoittaa seksuaalista kiinnostusta lapsiin jotka eivät vielä ole tulleet lisääntymiskykyisiksi, eli joilla seksihormoneja tuottavat rrauhaset eivät vielä ole aktivoituneet.


      • Anonyymi

        Vainoharhaisuus on myös sairaus!!


    • Anonyymi

      Graafissa https://mathbabe.files.wordpress.com/2014/09/dataclysm.jpg joka on kirjan sivulta ~42 näkyy minkä ikäiset miehet lähettävät avausviestin minkäkin ikäiselle tytölle. Rudder toteaa: Jokaista 100 miestä kohden jotka ovat kiinnostuneita tuosta kaksikymmentävuotiaasta, on vain 9, jotka etsivät jotakuta kolmekymmentä vuotta wanhempaa.

      • Anonyymi

        Seuraa etsivät ovat jo lähtökohtaisesti joko sellaisia, joilla on vaikeuksia löytää seuraa, sellaisia, joiden parisuhde on syystä toisesta mennyt pieleen tai sellaisia, jotka eivät edes etsi pysyvämpää seuraa. Tuollaiset graafit eivät siis kerro mitään ihmisistä keskimäärin.


    • Anonyymi

      AP, tuollainen kiinnostus nuoria naisia kohtaan on sairasta.

    • Anonyymi

      Sun kannattaisi hankkia joku terve harrastus. Mieluummin raitista ilmaa sisältävä.

    • Anonyymi

      Seuranhal´kupalveluista löytyvät ne ihmiset, jotka joko eivät ole muuten löytäneet seuraa, joiden parisuhde on mennyt tavalla tai toisella pieleen tai jotka eivät edes halua pysyvämpää suhdetta. Seuranhakupalveluiden datoista on aivan turha edes yrittää etsiä heitä, jotka ovat tyytyväisiä parisuhteeseensa ja kumppaniinsa. Seuranhakupalvelun data antaa hyvin värittyneen j vääristyneen kuvan, jossa näkyy vain osa kokonaisuudesta.

      • Anonyymi

        On siellä naimisissa olevat miehet etsimässä maksullista seuraa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On siellä naimisissa olevat miehet etsimässä maksullista seuraa.

        He kuuluvat tuohon kohtaan " joiden parisuhde on mennyt tavalla tai toisella pieleen". Jos parisuhde ei ole pielessä, niin ihminen ei vrattuna etsi seuraa. Se, että menee pieleen, ei tarkoita automaattisesti eroamista.


    • Anonyymi

      Jos sulla paksu lompsa nii nuoret naiset saat kainaloon. Et saa jos oot persaukinen pappa.

    • Anonyymi

      Ketkä haluavat ja ketkä eivät. Keskimääräinen on laskennallinen juttu eikä se varsinainen keskiarvo pidä välttämättä paikkaansa kenenkään kohdalla. Ihmiset myös yleisimmin haluavat itsensä kanssa suht samanikäisen kumpaanin, koska suuri ikäero tuo usein mukanaa eroavaisuuksia ja hankaluuksia. Jokainen tykätköön mistä tykkää, kunhan pysyy lain puitteissa.

    • Anonyymi

      Pedofilia on sairaus.

    • Anonyymi

      Onko noista selvitetty miksi olettaisin että yleisin syy tuolle on si taas se hyväksikäytön mahdollisuus kun toiselta puuttuu elämänkokemus

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5694
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2713
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      56
      2409
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1113
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1074
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      28
      1019
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      907
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      803
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      791
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      783
    Aihe