Miehen lapset häiriköi

Anonyymi-ap

eikä osaa sopeutua minun sääntöihin ja minun olemiseen heidän kodissaan. Olen tullut pysyvästi heidän isän elämään hänen tahdosaan olla kanssani, ja sitten lapset yrittävät estää sen. Olen yrittänyt olla kiva äitipuoli ja kysellä kuulumisia, udella asioita, viestittää heidän äidilleen ohjeita, kasvattaa k ja komentaa, ja opastaa heitä ja soittaa kouluun tiedustellakseni heidän asioista, puutun ja hoksaan, ja kyttään ja estän asioista joita en halua heidän kohtaavan.

Mutta ei mitään normaalia tapahdu, vaan he huutavat ja häiriköiät kiusaavat ja mitätöivät minut, kuin olisin joku muu kuin heidän ihana äitipuoli. Vika on siis lapsissa ei mussa, sillä minä yritän mutta vastausta ei saa.
Pois en lähde muutoin heidän elämä suistuu raiteiltaan, ja minä aina korjaan a vaadin. Mutta ei... kaikki sortuu elon tiellä.

Ilman mua he eivät tule o pärjäämään missään, olen tärkeä heille mutta eh eivät halua sitä sanoa, naapuritkin tietävät asioista joita olen kertonut heille ja ihmettelevät kovasti että huh huh... tässä olen enkä minnekkään lähde, vaikk kuin haluisivat. Heidän kotiinkaan en ole tervetullut, olen yrittänyt mutta ei onnistu.

16

167

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jo sulla on mies hektistä kuvitteellisten kakrujen kanssa jos ihan evakkoonkin joutuu

  • Anonyymi

   Sinulla ei ole miestä saatikka lapsia, kun mielikuvituksessasi, jankkaat joka palstalla tätä samaa ongelmaasi , mielikuvistus on tehnyt sulle tepposet, ja olet tullut hulluksi, ja trollaat hullun kiilto silmissäsi.

  • Anonyymi

   Kuulostaa ap siltä että se olet sinä joka häiriköi lapsia. Sun tulee kunnioittaa ja arvostaa lapsia.

   Mietipä omalle kohdallesi. Mitä jos sinun elämääsi tulisi uusi ihminen jota et halunnut elämääsi ja ko. ihminen alkaisi udella yksityisasioitasi sinulta, mieheltäsi, soittelisi sun työpaikalle ja kyselisi miten sulla siellä menee, haastattelisi sinun ystäviä yms. Ja sitten estäisi sinua elämästä, komentelisi ja käskyttäisi miten väärin elät ja olet. Miten itse reagoisit?

  • Anonyymi

   Juu. Älkää missään nimessä ihmiset kasvattako niitä lapsianne. Älkääkä ainakaan toisten lapsia. Näin niistä tulee ylpeyden aiheita vanhemmilleen 😂 jo päiväkodeissa huomattu vanhempien olemattomat kasvatustaidot!

   • Anonyymi

    Miten ap "kasvattaa":
    - pettää lasten luottamuksen
    - häpäisee lapset juoruilemalla heidän asioistaan naapureille
    - ap asettuu eri puolelle kuin lapset ja heidän äitinsä. ap jopa puuttuu lasten kouluasioihin ja yrittää "ohjeistaa" lasten biologista äitiä. Tästä seuraa ristiriitoja
    - ap yrittää estää ja rajoittaa lapsia (parempi tapa olisi kysyä lasten biologisilta vanhemmilta lasten nykyisistä säännöistä ja rajoista ja noudattaa niitä)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten ap "kasvattaa":
    - pettää lasten luottamuksen
    - häpäisee lapset juoruilemalla heidän asioistaan naapureille
    - ap asettuu eri puolelle kuin lapset ja heidän äitinsä. ap jopa puuttuu lasten kouluasioihin ja yrittää "ohjeistaa" lasten biologista äitiä. Tästä seuraa ristiriitoja
    - ap yrittää estää ja rajoittaa lapsia (parempi tapa olisi kysyä lasten biologisilta vanhemmilta lasten nykyisistä säännöistä ja rajoista ja noudattaa niitä)

    On siinä oikeen kasvattaja, mutta onneksi tolla trollilla ei ole lapsia , ei omia, eikä kenenkään muunkaan lapsia, hän on häiriintynyt yksinäinen ja syrjäytynyt ihminen.


  • Anonyymi

   Ap vika on sinussa. Ei lapsissa. Kysypä vaikka lastensuojelusta mitä ovat mieltä sinun kasvatuskyvyistä, täysi nolla sanoisin.

  • Anonyymi

   Voi tsiisus mitä paskaa.

  • Anonyymi

   Olet paha äitipuoli, ei voi mitään.

  • Anonyymi

   Ap, talossa talon tavalla. Sinun pitää sopeutua sen kodin tapoihin johon tulit vieraana. Lopeta määräily ja sopeudu itse.

  • Anonyymi

   Tälläistähän se on jokaisessa talossa missä on perheenrikkoja. Tätähän ne tekee, estää lapsia näkemästä isäänsä, estää toimimaan omassa kodissa kuin ennen, kiusaavat lapsia kun ei ole omia... täällä jokaisessa viestissä on samat jutut.

   • Anonyymi

    Jaa olet perheenrikkoja 😂😂😂


  • Anonyymi

   Äitipuoli on kasvattaja joka määrää mitä talossa tehdään ja miten lapset ovat missäkin. Hänhän on vastuussa lapsista ja yrittää aina ohjata ja komentaa. Harmillista kun lapset kasvatetaan siihen ettei kukaan muu saa kasvattaa kuin oma äiti. Sillon pitää isän puuttua peliin ja antaa täyden valtuudet uudelle naiselleen että hän on lasten äiti joka määrää.
   Lapset tottuu kun ei anna periksi, ja pian he tykkäävät uudesta äidistään sehän on heille rikkaus kun on uusi aikuinen joka kasvattaa. Lapsista viis jos marmattaa, se kuuluu kiukuttelun kanssa samaan ryhmään, lapset tekee kuin äiti puoli sanoo.

   • Anonyymi

    Isäpuoli on kasvattaja joka määrää mitä hänen talossa tehdään ja miten muijan lapset ovat missäkin. Hänhän on osavastuussa lapsista ja yrittää aina ohjata ja opastaa. Harmillista kun lapset kasvatetaan niin , ettei kukaan muu saa kasvattaa kuin oma äiti, ei edes lasten oma isä saa puuttua kasvatukseen. Sillon pitää puuttua peliin ja antaa täydet valtuudet uudelle miehelle, että hän on lasten isäpuoli joka myös määrää, miten ollaan .
    Lapset tottuu kun ei anna periksi, ja perustelee asiansa ja pian he tykkäävät uudesta isäpuolestaan sehän on heille rikkaus kun on uusi aikuinen joka kasvattaa. Lapsista viis jos marmattaa, se kuuluu kasvamiseen , lapset tekee kuin isäpuoli sanoo, hän on isäntä tassossaan.


  • Anonyymi

   Perheenrikkojat pulustautuu topakasti. hihiiiii...

   • Anonyymi

    😂😂😂😂😂


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ukkola: "Sanna Marin, nolo keikari"

   Nyt osuu niin kohdilleen, että sattuu...hahahaaa. "Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa kats
   Maailman menoa
   349
   4773
  2. Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä

   Oho, olisiko rakkautta ilmassa? Ainakin hyvin Pernillan ja Anssin kemiat kohtasivat TTK-parketilla ja olivat myös erittä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   3135
  3. Pietilässä menossa poliisioperaatio

   PIETILÄSSÄ on parasta aikaa menossa poliisioperaatio, jossa on mukana sekä siviili- että virkapukuisia poliiseja. https
   Jämsä
   29
   2347
  4. Mikä kaivatussasi on niin erityistä?

   Asiallisia vastauksia kiitos 🙋‍♂️
   Ikävä
   62
   1134
  5. Hyvän mielen ketju

   Palstalla taas kähinöidään sanasta jos toisesta. Muistuttaisin kaikkia että joka päivä tapahtuu jotakin hyvää. Tähän k
   Sinkut
   216
   966
  6. Opettaja piti tuntia kännissä Jämsänkoskella

   No nin! Jämsänkosken Yhteiskoululla: https://www.jamsanseutu.fi/uutiset/art-2000010246632.html
   Jämsä
   27
   931
  7. Moi rakas nainen

   Mulla seisoo nyt kun ajattelen sua. Tai oikeastaan aina kun ajattelen sua :) haluan sua
   Ikävä
   67
   896
  8. Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."

   Danny tilittää tiukkaa tekstiä ja varmaan ihan asiasta. Tuohon ikään jo paljon nähnyt. Mutta saikohan tuonne ottaa oman
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   881
  9. tapahtuukohan tänään

   Jotain jännää🤔
   Ikävä
   88
   862
  10. Oletko siis kiinnostunut minusta?

   Seuraavan kerran nipistän sinua, koska haluan varmistaa, ettei tämä ole unta.
   Ikävä
   58
   860
  Aihe