Ajatuksia kokemuskia?

Anonyymi-ap

13 vuotta yhdessä, 11 naimisissa, 3 lasta.

Vaimo ilmoitti erosta, oli miettinyt sitä vuoden, allekirjoitan eron syyt ja rupesin kehittämään niitä. 3 pv eroilmoituksen jälkeen vaimo istuu treffeilla, työtutun kanssa... nukutaan yhdessä pari kertaa seksiäkin vielä, kävin terapiassa ja tein paljon töitä että vaimo jäisi. Hän ei uskonut muutoksia aidoiksi ja haki jo asuntoakin... tämän keskellä hänellä oli parin viikon suhde varattuun työkaveriin... 8krt näkivät, seksiä ei kuulema ollut vaikka mahdollisuus ja mies yritti. Suuhoidon oli kuulema vaimo antanut joka on kuvottavaa.... tyyppi oli kova kehumaan ja ne oli syy lähetellä alusvaatekuvia ja tapailla, kuulema aina jälkeenpäin tuli kehuviesti. Noh kesken tämän epäilin jotain ja sain tunnustuksen, vihaisen sellaisen ja erittäin ylikorostavan "tää tyyppi on mahtava meidän kemia yms " joka oli kuulema koston takia koska vihasi minua että erotaan ja kaikki menee vituiksi.... siitä viikko ja vaimo sanoikin että haluaa vaan olla minun kanssa loppuelämän ja rakastaa, katuu virhettään ja että ei voinut uskoa että muutun... Että eron keskellä tää sivusuhde oli laastari ja ainut asia mistä sai edes jotain hyvää eli kehuja, tunteita ei kuulema ollut ja kyseinen mies oli kaikella tavalla minun huono korvike.

Katumusta, itkua, terapiaa, avoimuutta on ollut... kaikkensa tekee että voitaisiin jatkaa yhdessä ja luoda uusi parempi liitto...

Rakastan vaimoani, mutta tää on pyörinyt 2kk päässä päivin öin. Monilla tavoin suhteemme on nyt parempi, paitsi luottamus ja en näe enää vaimoani samoin... hän oli täysin uskollinen 13 vuotta ja erittäin "perinteinen" nainen kodin ja lastenhoitoineen...

11

370

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meillä oli joskus lähes sama tilanne ,maksoin vaimon osuuden talostamme ,vaimo lähti lapset jäi minulle ex vaimo nykyään psykiatrisella osastolla ja näkee lapsiaan valvotusti.

  • Anonyymi

   Mikä siinä on, että ihmiset eivät osaa erota? Tarkoitan nyt sitä, että kun on erottu, niin miten sen jälkeen edes voi noilla tavoin edes luottamusta menettää? Kun on erottu, niin on erottu. Itse en sen jälkeen edes mieti missä toinen pyörii ja kenen kanssa.

   • Anonyymi

    niin, itselle ero on prosessi,ja siinä on 6kk harkinta aika yms. Ja eroon tarvitaan 2 samaa mieltä olevaa että se olisi "välitön". Itse olin valmis pariterapiaan ja kaikkeen mahdolliseen, vaimolle se kävi vasta sekoiltuaan 2 viikkoa... hän etsi ja sai jo asunnon mutta ei sitten halunnutkaan erota, nyt puhuu tehneensä elämänsä virheen yms... tunteita ei kuulema ollut vain jotain helpotusta yksinjäämiseen vaikka asuikin vielä kanssani, harrasti seksiä ja nukuimme yhdessä


  • Anonyymi

   Usein uskottomuuden jälkeen silmät avautuvat, ja huomaakin miten ihana se oma puoliso on. Harmi vain, että uskottomuus loukkaa sitä ihanaa puolisoa usein niin paljon, ettei entistä takaisin saa.

   Kerro sille vaimosi pettäjäkaverin vaimolle tilanne; tämän tekisin kaikista ensimmäisenä. Varmasti sinäkin haluaisit tietää tuossa tilanteessa, kuten siis tiedätkin.

   AIka voi parantaa haavat, ja uskottomuuskin unohtuu. AInoa ongelma on, että kun on kerran pettänyt ja sen anteeksi saanut, voi pettää uudelleenkin...valitettavasti

   • Anonyymi

    Kyllä, varmasti näin... uskon että vaimoni ei muuten pettäisi, olen yrittänyt ymmärtää häntä että myös hänen elämänsä hajosi kun ilmoitti erosta ja myönsi itselle että haluaa erota (oli vuoden miettinyt ) millään ei kuulema ollut enää väliä ja kehut tältä kaverilta oli ainut asia mikä tuntui hyvältä kaiken romahtaessa. Pettäjäkaverin vaimo tietää, olin yhteydessä aika nopeasti. Vaimon sanoin hän teki asioita vasta eroilmoituksen jälkeen, tosin 3 päivää on lyhyt aika mutta hän oli sitä vuoden pohtinut, se ei tosin helpota minun kipua. Hän on kyllä osoittanut aitoa katumusta minusta, häkeutunut myös terapiaan valehtelun takia ja tilanteen. Heti suhteen lopettamisen jälkeen, hän ikään kuin palasi täysin kotiin... on paljon läheisyyttä mutta häpeä painaa, erotilanteen ja uuden suhteen keskellä hän silti halusi minulta seksiä ja meno oli "kuumaa/kylmää" minulle tunnin välein kotona... ajattelin jos nainen todella ihastuisi toiseen, hän ei voisi palata täysin tuntein kotiin? varsinkin heti... Hän ei sanoman mukaan halunnut myöntää tunteita minua kohtaan ja yritti vihata minua, virheen tehtyään hän tiesi että paluuta ei ole, ennen kuin olikin kun sain tietää ja reaktioni olikin eri. Kokee että hän merkitseekin minulle enemmän mitä luuli, kun olen vieläkin valmis yrittämään jotain.


  • Tuo on tyypillistä vaihdevuosien alun voimaantumista, joka normaalisti (keskimääräisesti) ilmenee kun munasarjakas on siinä 40 vuotta wanha (+/- 5 vuotta). Mutta voidaan aiheuttaa kemiallisesti (hormonaalisesti) milloin vain, ja sen voi aiheuttaa myös jotkin komplikaatiot.

   Vaikuttaa siltä että tuo voimaantuminen on erittäin rankaa silloin kun munasarjakas on käyttänyt hormonaalista ehkäisyä ollessaan seksuaalinen ja heti sen jälkeen hänelle määrätään hormoni-"korvaus"-"hoito", josta käytetään lyhennettä HRT, rehellisesti se tarkoittaa että munasarjakas altistetaan jatkuvalle keinoketoiselle estrogeeni -lisälle (se ohessa voi olla lisäpotkua antamassa progesteroni).

   HRT on verrattavissa huumeeseen, sen ansioista munasarjakalla voimaantumisen aikainen häiriökäyttäytyminen moninkertaistuu verrattuna käyttäytymiseen ilman hormonilisiä, hän muun muassa alituisesti ahdistelee miehiä seksuaalisesti, riehuu heidän kansssa sekä sättii voimansa tunnossa omaa miestään sekä piruilee/ilkeilee miehelleen kaikin mahdollisin keinoin ja tavoin, kokee vahvoja hallusinaatioita, esimerkiksi luulee olevansa kaunis kuin Birgitte Bardot, Marilyn Monroe, Emily Ratakoipi tai etenkin Kristiina Pimenova) ja suorastaan näkee meikkauspeilistään niin olevan.

   Taannoin kun munasarjakkaita ei altistettu hormoneille (ehkäisy tai HRT), ei ollut mitään tämäntapaista ongelmaa, eikä ollut katkeria wanhusnaisia, femakkoja tai muita noita-akkoja.

   • Anonyymi

    Kuulostaa jokseenkin tutulta, vaimoni sanoi että hän ikään kuin ihastui omaan kuvaansa ja kaikki tuntui mahdolliselta... työkaverit pitivät, kaupassa miehet huomio yms... hormonaalista ehkäisyä vaimoni ei käytä, hän on käynyt leikkauksessa 3 lapsen jälkeen.

    Hän sanoi haluavansa tietää miltä tuntuu kun joku mies on avain hullaantunut, sanoi että halusi olla tälle jotain uskomatonta" mutta ei antaa itseään. Kun mies oli täysin " hullaantunut" se riitti ja yhtäkkiä ei halunnutkaan erota minusta...

    Koki myös oman itsetunnon olevan 0 ja tämä nosti sitä, kokenut suhteemme ajan että minä olen se "komeampi" verrattuna häneen, ja olen itse syyllistynyt vieraisiin katselemista aika paljon josta olemme riidelleet usein... Kun sain tietää hän ylikorosti tätä uutta kaveria tahalleen ja satuttaakseen minua vaikka tiesi että olen "parempi" mies kaikin tavoin... kyse oli Kostosta, ja eron keskellä yksinjäämisestä, itsetunnosta... nyt sanoo että tapahtunut on sumussa ja tuntuu kuin sitä ei olisi edes tapahtunut... itsekkin kuvailee sitä jonkin sortin psykoosiksi? meno oli kovaa, 4 aamulla salille sieltä töihin ja kaikki tuntui mahdolliselta... käytti tätä miestä kehuihin ja minua seksiin, sanoi että minuakin vain käytti omiin tarpeisiin... nyt kun mainitsen vaikka siitä, itku tulee vaimolla heti ja hän pahoittelee eikä ymmärrä mitä sekoili... rakastan vaimoani ja hän on 13 vuotta ollut mahtava, nyt hän on takaisin samanlainen kuin ennen, tavallaan jopa parempi (itsevarmempi) mutta tapahtunut häiritsee minua, sillä hän ei ole enää vain minun...


  • Anonyymi

   Kait se ajan kanssa helpottaa. Mutta toisaalta jos kannat koko ajan kaunaa toista kohtaan. Ei sekään hyväksi. Joko teidän täytyy erota tai päästä asian yli.

  • Anonyymi

   En halua luoda epäilystä, mutta kai se sun vaimo jotain asioita siloittelee eikä kerro kaikkea. En usko, että vaimosi on ottanut vain suihin. Meillä vaimo peitteli kaikkea. Kuukauden päästä, kun kysyy uudestaan onkin vähän eri tarina...

  • Anonyymi

   Samaa mieltä, älä usko suihinottotarinoihin. Kyllä on vedetty päätyyn asti, usein ja paljaalla. Se miksi varatun pää menee sekaisin on aina vähän mysteeri. Itsellä samanlainen kokemus, kun eletty hyvässä ja tavallisen turvallisessa liitossa 20 vuotta. Yhtäkkiä vaimoonalkoi vieraiden miesten huomio tehdä sellaisen kutinan, jota myöhemmin lähdettiin raapimaan vieraaseen sänkyyn.
   Suhde oli paskaa, elämä oli paskaa, kaikki ahdisti jne. ja halusi erota jonka sain kuulla omin korvin terapiassa istuessani.
   Sanoin että selvä, tein paperit ja hoidin talousjutut kuntoon. Exälle rempattiin kämppä ja alettiin elää vuoroviikkoarkea. Niin mitä tapahtuu, alkaa vitunmoinen anelu takaisin. Kun kaikki on revitty rikki ja rahaa palanut reilusti 5 numeroinen summa.
   Muistan sen tunteen kun vain istuin yksin kotona ja itkin itkua mille ei meinannut tulla loppua. Poistin viestit puhelimesta ja sähköpostista lukematta nitä ja kirjoitin viimeisen viestini, että itse halusit loppuvan ja se on nyt jo loppunut. Ja uudestaan ei ala ikinä, kaikkea hyvää elämässäsi ja tulevaan.

   • Anonyymi

    Voimia. Toivottavasti olet löytänyt jotain parempaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   5532
  2. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   72
   4487
  3. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   176
   2713
  4. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   100
   1605
  5. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   108
   1515
  6. Todennäköisesti Maria Jungner kuoli

   sydänkohtaukseen. Niin tai näin,,olipahan melkoinen pommi. En olisi ikinä voinut uskoa, että niin hyväntuulinen ja energ
   Maailman menoa
   21
   1443
  7. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   92
   1437
  8. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1165
  9. Mitä haluaisit tällä hetkellä

   sanoa kaivatullesi?
   Ikävä
   125
   1146
  10. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

   Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
   Judo
   74
   1092
  Aihe