Ammattiliitot voivat lopettaa lakot, kun ovat ne aloittaneetkin

Anonyymi-ap

Teollisuusliiton heti viime viikon kahden toimintapäivän perään päättämät kolme lakkopäivää lisää ovat vastuuttomuuden ja moraalittomuuden osoitus.
Kuka päätti? Keneltä kysyttiin? Onko vain yhden ihmisen, Riku Aallon, johtotroikan vai 22 hengen hallituksen, torikokouksen päätös? Ei edusta jäsenistön, vielä vähemmän lakkotehtaiden henkilöstön, eikä ainakaan Suomen kansan mielipidettä.

Lakoista ei ole mitään hyötyä, pelkkää tahallista vahingontekoa. Siinä kärsii lakkolaiset, tulee takkiin 100 euroa per päivä netto. Siinä kärsii yritykset ja niiden henkilökunta. Viime viikon kaksi päivää kustantivat 360 miljoonaa euroa. Siinä kärsii kansa monella tavalla. Jäi perhejuhlat väliin. Lomamatka peruuntui. jne. Lakoilla uhkailu aiheuttaa ahdistusta hyvin monelle ihmisille ja huolta omasta taloudestaan.

Hävetkää tahallista haittaa aiheuttavat! Hävetkää!

Hallituksella on mandaatti Suomen kansalta tehdä päätösiä. Ammattiliitoilla ei sitä mandaattia ole.

6

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä että pahoitit mielesi, lakot jatkukoot :D

    • Anonyymi

      "Hallituksella on mandaatti Suomen kansalta tehdä päätösiä. "

      Hallitus ei puhunut ennen vaaleja sanaakaan näistä sosiaali ja työelämän heikennyksistä. Pahimpina valheina mm. Purran "köyhiltä ei leikata" sanomiset.

      Eikun lakkoja lisää kehiin!

      • Anonyymi

        Ei ole väliä, kuka on hallituksessa, valtion on säästettävä yli 10 miljardia. Nyt on tosi kysymyksessä. Yhtä surkea tilanne kuin kolmekymmentä vuotta sitten talouden osalta.

        Kolme kymmentä vuotta sitten tehtiin yhteiskuntasopimus, jolla kurssi olisi käännetty. SAK oli sen hyväksynyt, mutta pari ay-pomoa olivat vastuuttomia; Metallin Lundh ja Paperiliiton Mäki ja heidän lakeijansa kieltäytyivät, vaikka hyvin tiesivät, mihin se johtaa. Se johti talouden katastrofiin.

        Metalliliiton jatkumo Teollisuusliitto, Pro ja AKT ovat äänekkäimmät pahikset tänä päivänä. Poliittiset lakot ovat pelkkää haitantekoa.

        Hallituksen vaihto ei auta. Turhaa leukojen loksutusta ja demokratian missaamista. Suomen talous on 10 miljardia miinuksella. Velaksi eläminen pitää lopettaa. Talous on laskentoa: tulojen pitää olla suuremmat kuin menot. Pätee kaikkiin hallituksiin. Väittää ammattiliiton pomot tai poliitikot ihan mitä tahansa! Näin on.

        Lakko ovat vastuuttoman kädessä vaarallinen ase. Ammattiliitoilla ei ole valtaa, mutta niillä on kyky järjestää joukkovoimaa. Joukkotyhmyys. Joukkoraiskaus? Putin järjestää joukkovoimaa. Helvetin enkelit peloittelee joukkovoimalla. Edesvastuuseen.


    • Anonyymi

      "Mitä tapahtuu jos ei osallistu lakkoon?
      Suomessa on lakko-oikeus, mutta työntekijällä ei ole velvoitetta osallistua lakkoon. Jokaisella työntekijällä on halutessaan oikeus tehdä työtä, eikä Teollisuusliitto sitä voi estää, johtaja Janne Makkula Suomen Yrittäjistä sanoo. - Ei ole lain vastaista, jos ei osallistu lakkoon, hän jatkaa." (lainaus netistä, luetaan lakia)

    • Anonyymi

      Häpeä itse!! Että kehtaatkin!

      Millaisen luulisit työelämän tai työntekemisen olevan, ellei sitä olisi vuosien varrella uudistettu ja nimenomaan ammattiyhdistysten avulla ja aloitteesta. Työskentelisimmekö mekin niin kuin esim. Aasiassa pienellä palkalla pitkiä työpäiviä ilman minkäänlaista sanavaltaa mihinkään?

      • Anonyymi

        Lakko on lakko. Poliittinen lakko on kiusantekoa. Niitä esiintyy, kun SDP on oppositiossa. Sylttytehdas. Hävetkää demarit!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe