Älykäs suunnittelu kompastuu kiveksiin.

Anonyymi-ap

Puolella ihmiskuntaa (kuten puolella kaikista ei-munivista nisäkkäistä) takaraajojen välissä roikkuu epäkäytännöllisesti pusseissa kaksi sisäeritysrauhasta. Sisäerityksen hoitaminen kehon ulkopuolella ei ole älykästä eikä perusteltua.

Roikkuvat kivekset ovat epäkäytännölliset ja alttiita kolhuille. Vain evoluutioteoria selittää tämän huonon kompromissin. Älykkäästi suunniteltujen eläinten kivekset olisivat yhtä hyvässä suojassa kehon sisällä kuin munasarjat.

13

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Roikkuvat kivekset ovat osa Luojan suurta suunnitelmaa, koska tunnettuahan on, että Jumalan mielestä naisen tulee vaieta kirkossa, mutta koska kirkkokuoroissa tarvittiin myös sopraano-ääniä, niin hyvät kristityt ratkaisivat tämän asian niin, että vuosisatojen ajan kirkkokuoroissa käytettiin (etenkin Italiassa) kastraatteja. Hyvä-äänisiltä pojailta leikattiin kivekset pois 7–9 vuoden ikäisinä ja näin ääni pysyi kirkkaana eikä äänenmurrosta tullut.

      Jos kivekset eivät olisi kätevästi pusseissa ei Jumalaa rakasvat kristityt olisi pääseet kuohimaan pikkupoikia kirkkokuoron tarpeisiin. Kiitos Jeesus tästäkin.

      • Anonyymi

        Tässä taas yksi jalo kristillinen perinne, joka maallistumisen myötä on hylätty. Enää ei pääse kirkkoon kuuntelemaan kastraattien heleää veisuuta.

        Herra armahda tätä syntistä aikaa ja maailmaa!


      • Anonyymi

        Tämä on loogisempi selitys kuin mitä yksikään kreationisti pystyi antamaan.

        Se kertoo kreationismista kaiken, että parodiakin on järkevämpää kuin aidot kreationistien selitykset.


    • Anonyymi

      Älykäs suunnittelu ja luomisusko (jotka ovat sama asia) kaatuu, kun tarkastellaan minkä tahansa taksonomisen ryhmän mitä tahansa piirrettä. Puhutaan mistä tahansa yksityiskohdasta, niin luomisuskoisten ainoa selitys on, että "tutkimattomia ovat Herran tiet".

      Kreationismi ei selitä millään loogisella ja uskottavalla tavalla sitä, miksi elokehä ja lajit ovat sellaisia kuin ovat. Se ei selitä myöskään nisäkkäiden "ulkokiveksiä".

    • Anonyymi

      Ajattele asiaa siten, että kun katsot horisonttiin, niin aurinko välillä nousee esiin ja välillä painuu alas. Maa on pimeä puoli. Kun aurinko laskee, niin kivekset ja elin kohoaa ylös pimeästä maasta ikään kuin hakemaan auringon säteitä.

      Mitä ylemmäs olento on noussut maan kamaralta, niin sen enemmän sen vehkeet roikkuu, on kehon ulkopulella.

      Vanhuus taas näkyy siinä, että kun viisaus lisääntyy, niin sen helpommin kompastuu roikkuviin kiveksiinsä.

    • Anonyymi

      Luomisuskoisilla ei ole tähänkään MITÄÄN selitystä.
      Kuten ei mihinkään muuhunkaan.
      Jumala taikoi, tutkimattomia ovat Herran tiet.

    • Anonyymi

      Taas yksi esimerkki HAVAINNOSTA, jonka evoluutioteoria selittää täydellisesti, mutta jonka suhteen kretionisteilla menee sormi suuhun (tai minne ikinä meneekään).

      Nisäkkäiden historiasta kertovat eniten matelijoita muistuttavat munivat nisäkkäät (nokkaeläimet), joilla kehon lämpö on 30–33 °C eikä niillä ole "ulkokiveksiä", vaan siittiötuotanto tapahtuu paljon syvemmällä kehon suojissa. Tämä on ollut lähtötila, johon nisäkkäiden siittiötuotanto on kehittynyt.

      Aktiivisempi elämäntapa edellyttää nopeampaa aineenvaihduntaa, joka taas edellyttää korkeampaa ruumiinlämpöä ja kun sukupolvien myötä nisäkkäiden ruumiinlämpö on noussut, niin luonnonvalinta on suosinut toisaalta lämmön nousua, mutta lämpimämmistä (uros)yksilöistä vain niitä joilla kivekset ovat olleet lähempänä pintaa, jolloin ne eivät lämpene liikaa siittiöiden tuotannon kannalta. Näin on sukupolvien myötä päädytty kiveksiin joita erottaa yleensä kehoa viileämmästä ulkkoilmasta vain ohut nahka ja lopulta ne roikkuvat nahkapussissa.

      Koska linnuille tasalämpöisyys on kehittynyt nisäkkäistä erikseen, niin niiden siittiöiden tuotanto on sopeutunut eri tavalla ja onnekkaiden mutaatioiden ansiosta vaikka lintujen kehon lämpö on n. 40 astetta niiden siittiötuotanto toimii ilman roikkuvia ulkokiveksiä.

      Mitä opimme tästä:
      1. Evoluutio on lyhyitä opportunistisia askelia eikä evoluuti ole "kaukaa viisas"
      2. Evoluution myöntä samaan ongelmaan (esimerkiksi siittiöiden tuotanto ruumiinlämmön noustessa) syntyy useita "ratkaisuja", joista toimivat jäävät tuleviin polvviin vaikka ne eivät ole optimaalisia, vaan "kyllin hyviä".
      3. Ja mikä tärkeintä: koska lajien ominaisuudet ja "ratkaisut" ovat perittyjä aiemmilta kantamuodoilta ne noudattavat taksonomisia ryhmiä. Lintujen ruumiinlämpö ja lämpimässä toimivaa siittiötuotantoa ei ole YHDELLÄKÄÄN nisäkkäällä eikä nisäkkäiden kivesten jäädytyssysteemiä YDELLÄKÄÄN linnulla.

      • Anonyymi

        Kivekset ovat esimerkki siitä, miten evoluutioteoria vastaa kysymykseen MIKSI.

        Uskonto ei vastaa kysymykseen MIKSI eikä MITEN eikä mihinkään muuhunkaan. Ainoa vastaus, jonka uskovaiset keksii on "tutkimattomia ovat Herran tiet".


    • Anonyymi

      Johonkin tuollaiseen voi päätyä, kun ei ymmärretä esim. Kuun merkitystä lisääntymisessä.

      Fyysinen elämä on heijastusta veden pinnasta. Kun Kuu, eli Auringon valo heijastuu veden pintaan, niin siinä yhtyy taivas ja maa.

      Vedessä elävät olennot, niiden feminiini saa voiman Kuusta, joka siis heijaste Auringosta, maskuliinista.

      Tästä vesirajasta on kaikki syntynyt. Kiemurteleva käärme, jonka toinen vasen henkipuoli jää ikään kuin feminiiiniin toinen oikea puoli maskuliiniin. Näin pyöritellen syntyi lopulta selkärankainen pystyihminen, puun kautta, koska puu on kasvikunnan pystykäärme.

      Puun oksisto on heijaste sen juuristosta, keuhkojen toiminta taas on käänteinen puun latvuksen hapen tuotantoon hiilen sitovuuteen. Puu on alempi henkitietoisuus.

      Ihmisen toinen maskuliininen henki puoli on siis peräisin Auringosta ja Aurinko lähettää planeettaenergioiden ja tähtikuvioiden verkoston kautta uuden elävän henkisielun tänne maan päälle omine persoonallisine sielun piirteineen.

      Feminiinlisääntyminen on Kuun ja veden kautta tapahtuvaa. Kohtalomme on kuitenkin tähtiin kirjoitettu.

      Kivekset on kohonneet alhaalta ylös käärmeen, eli vesirajan pyöritykseen johdosta. Uroksen elimet on siis ulos pullautettu, käännetty versio, naaraan syvyyden lähteistä. Heijastusta kuten on Kuun valo Auringosta.

      Kaikki on sovitettavissa yhteen.

      • Anonyymi

        Nämä ei jaksa enää edes naurattaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä ei jaksa enää edes naurattaa.

        Löin siis ällikällä tajun kankaalle. On parempi, ettette tule evoluutioharhoinenne tänne valehtelemaan.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Jokaisen miespuolisen kreationistin jalkovälissä roikkuvat todisteet siitä, että heidän "älykkään suunnittelunsa" uskomus on perätön eikä pysty selittämään ihmisen rakennetta saati koko eläkehää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe