Paperiliitto

PapA

On vahva liitto ja puolustaa jäsentensä etuja.Ei ole paperiliiton jäsenen saama palkka pois toiselta duunarilta.Osakkeenomistajille ei riitä mikään kai sen jokainen tajuaa?Tai ei sittenkään kun täällä jutut on kuin lehmänostajilla!Naru kaulassa jossa kello kilisee.Eipä sen puoleen että näitä (työttömien,kateellisten ruikuttajien,ym.)juttuja kannata tosissaan ottaa!

13

2138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ***

      ole edellinenkin jo moneen kertaan palstalla sanottu, mennyt pelkäksi huuteluksi, toistoksi ja avaustehtailuksi koko palsta, keskustelut lakanneet jo monta aukeamaa sitten, se siitä.

      Ehkä keskustelupalsta on liian vaikea asia ymmärrettäväksi joissain piireissä.

    • hitsari

      on taistolaisten viimeinen linnake.Paperin porukka on nyt jo hävinny lakon takia palkoissa sen verta ettei saa niitä seuraavaan viiteen vuoteen millään opilla takaisin.Yks nero sano että paperiliiton porukka maksaa veroja ja elättää köyhiä no metallissa on sentään kakssataa tuhatta jäsentä.On se kumma että nuo kommunistit saa sen läskidemari ahosen johdolla terrorisoida muuten niin rauhallista yhteiskuntaa...hävetkää..

      • saa

        hanskaas toppahousu.Katteleppa noita metallin, urpoja komennusmiehiä paparitehtaissa. On tosi säälittävän näköistä porukkaa. Vittu kaikki ylipäinoisia läskejä ja jeesus krapula päällä. Eikä oo ikinä näyttäny ketään työt kiinnostavan.


      • naurettavia pellejä
        saa kirjoitti:

        hanskaas toppahousu.Katteleppa noita metallin, urpoja komennusmiehiä paparitehtaissa. On tosi säälittävän näköistä porukkaa. Vittu kaikki ylipäinoisia läskejä ja jeesus krapula päällä. Eikä oo ikinä näyttäny ketään työt kiinnostavan.

        Metalli"miehiä" oli tullut "töihin" tehtaalle. Punaset haalarit ja selässä luki "tonttulan takomo". Hohohoh, kyllä metalli"miehiä" vitutti.


      • Anonyymi
        naurettavia pellejä kirjoitti:

        Metalli"miehiä" oli tullut "töihin" tehtaalle. Punaset haalarit ja selässä luki "tonttulan takomo". Hohohoh, kyllä metalli"miehiä" vitutti.

        Kiva kommentoida näin vuosien päästä tätä juttua...ite olin Tonttulan Takomolla keikka duunissa ja hyvät liksa sieltä tuli ajallaan...Ny oon operaattorina isossa suomalaisessa voimalaitoksella ja kiva katsoa ku paperin hienoperseet valvomosta uikuttaa ku duunit menee alta...Keikkamiehet pyörittää tätä rulettia ja paperiliittolaiset on altavastaajia...tsau


    • paska

      olet yhteiskunna syöpäläinen,jos kuulut pap.liittoon.turha.ahne.kouluttamaton.ruma.TYHMÄ KOMMUNISTI

      • PapA

        Voi,voi sentään jos noin kovasti ahdistaa.Tule ensi vuonna Paperiliiton 100-vuotis juhliin.Tarjoamme sinulle hernerokkaa ja jälkiruuaksi rauhoittavia niin ei ahdista!Koita nyt jotenkin pärjätä valitsemallasi uralla.


      • aate
        PapA kirjoitti:

        Voi,voi sentään jos noin kovasti ahdistaa.Tule ensi vuonna Paperiliiton 100-vuotis juhliin.Tarjoamme sinulle hernerokkaa ja jälkiruuaksi rauhoittavia niin ei ahdista!Koita nyt jotenkin pärjätä valitsemallasi uralla.

        ..jyrää paperiliitossa.älä luule että nokkaani näytän siellä kommarijuhlissa! olen keraan paperiliitosta eronnut,omasta tahdostani.paljon kivempaa olla samalla alalla yksit.tyött.kassan jäsen.paljon halvempaa,eikä muut hauku kommunistiksi.
        Ja edut on paremmat.palkka ja vapaat.

        EIKÄ TARVI LAKKOILLA,LIKSA JUOKSEE KOKO AJAN!


    • kyllästynyt

      paperityöläisten ylisuurien etujen takia suomessa on devalvoitu useasti. tämä on aina johtanut muun kansan ostovoiman putoamiseen. eli me muut olemme maksaneet paperityöläisten vauraudesta.

      ajat ovat vaan muuttuneet, devalvointi on mahdotonta, globalisaatio on todellisuutta. yksi linnake ei vaan tätä tajua. ahneella on tunnetusti varsin surullinen loppu.

    • Anonyymi

      Paperi on ajanut työpaikat ulkomaille. Kaipola, Veitsiluoto... lisää tulossa.
      Suomessa paperimies saa 60.000 euroa vuodessa, Saksassa 40.000 euroa.
      Suomessa Paperi lakkoilee ja kiristää erilaisilla lisillä ja tuottamattomuudella.
      Sitä saa mitä tilaa. Peruspäiväraha on kaikille sama, 760 euroa kuussa,

      • Anonyymi

        Saksassa kaikki 40%Halvempaa hoh hoh😆


    • Anonyymi

      Paperiliitto sain UPM:n sopimukset irti. Nyt kannattaa tehtailla harkita vakavasti eroamista paperiliitosta, kaikki työntekijät tahi ammattiosasto ja tehdä paikalliset sopimukset ja jatkaa työntekoa. Eikö siellä tehtaalla olla töitä ja tienaamista varten eikä politikointia varten?

      Neuvottelemalla pystyy vaikuttamaan. Lakkoilemalla ei. UPM:n työntekijät paperiliiton määräyksestä lakkoilivat kaksi vuotta sitten 112 päivää. Sillä ei saavutettu mitään. Ei yhtikäs mitään, Tuli alakohtaiset ja palkankorotukset oli vientivetoiset.

      Nyt työläiset ovat ilman sopimusta, kun Hakaniemen herrat alkoivat kiukuttelemaan. Johtaako se taas neljän kuukauden lakkoon, millä ei saavuteta mitään?

      Lakoilla ei saavuteta mitään, Neuvottelemalla voi vaikuttaa.

      • Anonyymi

        Pääluottamusmiehen tilalle voi valita luottamusvaltuutetun, joka edustaa työntekijöitä. Siitä on laissa määrätty.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2521
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1535
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe