SAK ei kunnioita kolmikannan sääntöjä

Anonyymi-ap

Kun kolmikannassa on tilanne 2-1: hallitus ja työnantajat samaa mieltä, ja työntekijät toista mieltä, niin SAK aloittaa lakon. Mitä kolmikantaa se sellainen on?

SAK ei osaa kolmikannan sääntöjä.
SAK:lla ei ole veto-oikeutta.
Kolmikanta on kuollut.

Mitä järkeä on pysäyttää junaliikenne?
Mitä järkeä on pysäyttää satamaliikenne?
Mitä järkeä on estää lapsia menemästä päiväkotiin?
... sen takia, että kolmikannassa on tilanne 2-1?

Tulos 2-1 ei muutu miksikään jankuttamalla, jahkailemalla toiset 16 vuotta, tai kiristämällä lakoilla.

BKT on heikentynyt lakkojen takia jo miljardin verran. Suomi on joutumassa EU:n aljäämämenettelyyn. Alijäämä suhteessa BKT:hen ei saa ylitää 3%. Kun SAK on lakoillaan aiheuttanut BKT:n aleneman, niin alijäämämenettely lähestyy nopeammin. Se on karhunpalvelus isänmaata kohtaan. Ei taida kiinnostaa ay-aktiiveja. Vastuuttomat ay-pomot.

Onko sellainen yhteisö yleishyödyllinen, joka vahingoittaa valtion BKT:tä miljardilla? Vieläpä tahallaan. Ei ole. Elikkä yhteisön osingot verolle!

Kansa ei ole tyhmää. Osaavat pitää puolensa myös paikallisesti sopien. Työntekijöillä on selkänojana YTK:n lakimiehet ja virkamiehet, joilla on valtaa. Työsuojeluvirkamiehet ja poliisi. Niillä on valtaa. Ammattliitoilla ei ole mitään valtaa. Vain lakkoterrori. Se on ryhmätyhmyyttä ja kiristystä. Vahingonkorvausvelvollisuus on aina voimassa. Sitä ei lakko ohita.

10

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Normaalisti ENSIN neuvotellaan ja laaditaan yhdessä pelisäännöt. Kompromissejakin saatetaan joutua tekemään, mutta sopimukseen päästään. Nyt hallitus on yhdessä työnantajaleirin kanssa värkännyt hallitusohjelman , ja Orpo sanoo, että siinä pidetään kiinni. Ei sellainen ole kolmikantaneuvottelu.

    • Anonyymi

      Hallituksen ei tarvitse eikä pidä neuvotella SAK n kanssa, hallituksen on valinnut Suomen kansa, joka halusi vassarit pois vallasta tuhoamasta Suomea.

    • Anonyymi

      SAK ei tee muuta kun lisää työttömiä Suomeen. Nyt ollaan EU n tarkkailuluokalla entisen hallituksen takia. Demarit on suurimmaksi osaksi syyllinen tähän tarkkailuluokalla oloon. Neljä vuotta osaamaton pääministeri hallituksen muiden osaamattomien tekemisten takia Suomi on kusessa. Nyt itkevät kun yritetään saada nämä työtä vieroksuvat kelan tuilla elävät töihin. 80% on näistä kelan tuilla elävistä työkykyisiä, onneksi se prosenttiluku nyt vähenee, kun saatiin hallitus jolla on muutakin tekemistä kun esitellä uusia vaatteittaan lehtien sivuilla. Sanoin heti kun entinen hallitus julkaistiin että ei nämä nuoret tule pärjäämään näissä viroissa.

      • Anonyymi

        Tarkkailuluokalla mm. ranskan kanssa, niin mitä siitä sitten.

        4 vuotta ei käännä mitään eikä tätäkään valtiolaivaa suunta tai toiseen senkin tiedät!
        Kun varsinkin jo aiemmat oikeistohallitukset ovat pärjänneet talouden hoidossa jännän huonosti jotkut jopa kansallisomaisuutta halvalla myyden.

        Ja eivät näytä ainakaan populistit pärjäävän nyt noissa viroissaan ja mistä löydät töitä töitävieroksuville, ainoa jonka tiedän vieroksuvan mitään duunia on pesunkestävä persu joka ei töihin mene !


    • Anonyymi

      Liitot verolle!

      • Anonyymi

        Naiivi ja lapsekas ehdotus joka ei mennyt mitenkään läpi jo aiemminkaan ehdotettuna demreiden ehdottmana koska porvareilla on paljon pelissä erilaisissa liitoissa , säätiöissä ja organisaatiossa verottomana tai vain vähän verotettuna, minkä kyllä tiedät jos olet oikeistoa.


    • Anonyymi

      Jos sanelu on tälläistä kuten Ek,n käskyttämänä hallitus tekee,
      ei ole mitään syytä olla samaa mieltä hallituksen kanssa kun taas laitetaan työväki maksamaan velka ja työttömät , kuin tukia leikkaamalla saisi kasvua aikaan , ei saa sen tietää kuka vaan vaikka nämä artosatoset ja muut oikeiston kaikkea jo omistavat ovat ahneudessaan vaan ottamssa muilta pois kunhan itse aas lisää.
      Samaa paska oli sipilä hallituksen kiky, niin vitun turha ja mitään muuta kuin rahat työnantajan taskuun , pelkkä puhallaus palkkojen alennus eli ostovoimaa leikattiin, ja kenen eduksi ei ainakaan duunia tekevä saanut mitään kuten ei nytkään ole näköpiirissä ja sekin että pura jallitti jokusen duunarin äänestämään populistejä, surkeaa ne kuluu oppositiooon huutelemaan ei ministeriksi, ei saatana jos siellä on tuollaisia purria, bergbommeja , rydmanneja ja juusoja

    • Anonyymi

      SAK verolle ja jäsenmaksut jokainen maksaa ei automaattista perintää.

    • Anonyymi

      SAK ei kunnioita mitään. Odotan innolla kun tulee tämä poliittisten lakkojen kielto.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe