Eloranta, Aalto, Kokko ja kumppanit eivät kunnioita kolmikannan pelisääntöjä

Anonyymi-ap

Kun kolmikannassa on tilanne 2-1: hallitus ja työnantajat samaa mieltä, ja työntekijät toista mieltä, niin SAK aloittaa poliittiset lakot. Mitä kolmikantaa se sellainen on?

SAK ei osaa kolmikannan sääntöjä.
SAK on huono häviäjä. Ai kolmikanta kiinnostaa vain silloin, kun on itse voittavalla puolella?
Kolmikanta on kuollut.

Mitä järkeä on pysäyttää junaliikenne?
Mitä järkeä on pysäyttää satamaliikenne?
Mitä järkeä on estää lapsia menemästä päiväkotiin?
... sen takia, että kolmikannassa on tilanne 2-1?

Tulos 2-1 ei muutu miksikään jankuttamalla, jahkailemalla toiset 16 vuotta, tai kiristämällä lakoilla. Ei voi aina olla oikeassa.

BKT on heikentynyt poliittisten lakkojen takia jo miljardin verran. Suomi on joutumassa EU:n aljäämämenettelyyn. Alijäämä suhteessa BKT:hen ei saa ylitää 3%. SAK on lakoillaan aiheuttanut BKT:n aleneman ja alijäämämenettely lähestyy nopeammin. Se on karhunpalvelus isänmaata kohtaan. Ei taida kiinnostaa ay-aktiiveja? Vastuuttomat ay-pomot. Samanlaista vastuuttomuutta kuin mitä Metallin Lundh ja Paperiliiton Mäki tekivät ajaen Suomen syvään lamaan kolmekymmentä vuotta sitten. Nyt on vain miesten ja naisten nimet vaihtuneet.

Onko sellainen yhteisö yleishyödyllinen, joka vahingoittaa valtion BKT:tä miljardilla? Vieläpä tahallaan. Ei ole. Sellaisen yhteisön osingot verolle!

Kansa ei ole tyhmää, kuten Aalto on todennut aivan oikein. Työntekijät osaavat pitää puolensa myös työpaikoilla paikallisesti sopien. Työntekijöillä on selkänojana virkamiehet, joilla on valtaa: aluevalvontaviraston työsuojeluvirkamiehet ja poliisi. Niillä on valtaa. Ammattliitoilla ei ole mitään valtaa. Vain lakkoterrori, mikä on ryhmätyhmyyttä ja kiristystä.

Tiedoksi, että lakkoon ei saa pakottaa. Jos lakkovahdit estävät töihin menon, niin se voidaan tulkita vapaudenriistoksi, josta saattaa pahimmillaan häkki heilahtaa. Poliisi vain paikalle, jos estämistä tapahtuu. Poliisia voi velvoittaa tekemään paperityöt rikoksen kohteeksi joutuneen puolesta.

5

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiesitkö, että poliittisia lakkoja esiintyy vain silloin, kun sdp on hävinnyt vaalit ja on oppositiossa? Siis poliittiset lakot ovat demareiden syy, Ja jos osallistuu poliittiseen lakkoon, niin osallistuu demareiden kampanjaan. Sitä ei todellakaan 58% suomalaisista halua.

      Kesällä vaalitappion jälkeen oli demareiden käynnistämä rasismikampanja persuja vastaan. Nyt on lakkokampanja. Itse työpaikoilla haukkuvat töihin menijöitä rikkureiksi ja erottavat joukosta. Mitä se on muuta kuin rasismia?

      Lakoissa ei ole kysymys asioista, vaan se on hyökkäys persuja vastaan.

      Demareita kiinnostaa bilettäminen ja oma napa. Miksi Marinin hallitus ei aloittanut leikkauksia ja AKTIIVISIA työllistämiskeinoja? Tuotiin aktiivimalli II, mutta se ei lisää työllisyyttä, ei tee muuta kuin kyykytä työttömiä. Satonen poistaa aktiivimallin. SAK vastustaa.

      Marinin viisikon jahkailun takia menetettiin neljä vuotta. Nyt ollaan joutumassa EU:n tarkkailuluokalle ja pankeille pitää maksaa lainan korkoja yli 3 mijardia vuodessa. Saramo ja Mäkynen, miten se olikaan niiden ilmaisten lainojen kanssa?

    • Anonyymi

      No niin. Siinä nähdään SDP ja SAK mafioosot vetävät yhtä köyttä. Varokaa toisin ajattelijat. Velkarahalla tyytyväisyyttä kansaan ja painostetaan liittoon. Kokemusta on.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lauri Lyly selittää, että muissa Pohjoismaissa ja ei paljon Euroopassakaan ole lakkolakeja rajoittamassa poliittisia ja tukilakkoja. Niin, siellä ei ole ollut tarvetta sellaisten lakien säätämiseksi. Lait säädetään kielteisen toiminnan ehkäisemiseksi. Ihmetellä pitää ennemminkin sitä, mikä vika SAK:n johdossa on, että ne järjestävät sellaista yhteiskunnalle haitallista toimintaa, että pitää säätää laki sen ehkäisemiseksi? Eihän lakeja turhaan säädetä!

      Esimerkiksi, Tehyn ja Superin lakon aikana, ay-aktiivit uhosivat jättää teho-osaston potilaat oman onnensa nojaan. Sen takia piti säätää laki sen estämiseksi.

      Poliittiset lakot ovat välineellisiä lakkoja, joissa hyväksikäytetään työntekijöitä hallituksen kiristämiseksi ja yritysten vahingoittamiseksi. Niillä ei ole mitään tekemistä oikeiden lakkojen kanssa. On hyvä, että työntekijöiden välineellistämistä ja yhteiskunnan kiristämistä ehkäistään lailla. Se suojelee työntekijöitä, kansalaisia ja yrityksiä mielivaltaiselta toiminnalta.

      Lauri Lylyn kommentti oli outo, että pitäisi antaa enemmän aikaa, monta kuukautta, ehkäpä vuosi, että lain sisältö tulisi selväksi työntekijöille. Kyllä se tieto menee perille ihan tuossa tuokiossa, kun siitä uutisoidaan. Vai onko Lylyn mielestä SAK:ta kannattavat työntekijät hölmöjä? Eiköhän tästäkin lakkolaista ole valheineen jo kaikki tietoisia. Kysymys on vain SAK:n työpaikoista. SAK-laiset edustavat 20% yhteensä 2,6 miljoonasta työllisestä. Toisaalta, voihan se viedä monta vuotta korjata SAK:n esittämiä valheita ja uhkakuvia. Hallitus on luvannut, että laki ei tule voimaan vielä vapuksi, mutta heinäkuun alussa kyllä. Vappupuheissa voi kertoa lain sisällön ja muistuttaa, että SAK:n mielettömien vahingoittamistoimien takia on säädetty uusi laki. Katse peiliin, ay-väki.

    • Anonyymi

      Lakien voimaantuloista huolimatta...toimintamme tulee jatkumaan...entistäkin rajumpana...

      Talkoo-Taavetti

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe