Luomulääkekannabiksen laillistaminen kuuluu potilaidenoikeuksiin

Anonyymi-ap

Virheellinen uutisointi Suomessa, kannabiksesta vain viihteenä, estää potilaidenoikeuksien toteutumista. Luomulääkekannabis on tuhansia vuosia, käytössä ollut tulehdus- ja kipulääke, joka on tutkitusti toimiva hoitomuoto, moniin vakaviin sairauksiin, kuten ms-tauti, syövät, migreeni, suolistosairaudet, autoimmuuni-reumasairaudet, unettomuus, tupakoinnista vierottautuminen, alko-ongelmista ja kovista huumeista irti pääseminen, ym. Tässä tietoa Saksasta, joka juuri laillisti kannabiksen ja alkaa tienaamaan valtiolleen, miljardeja viennillä.

https://www.dw.com/en/germanys-bundestag-votes-for-cannabis-legalization/live-68348345

Luomulääkekannabiksen laillistaminen, haavoittuvimmat köyhimmät kansalaiset edellä, on tärkeää, että aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet toteutuvat.

Kortisonit, solusalpaajat, eli sytostaatit ym veroparatiisi-lääkebisneksien, tappavat myrkyt, vievät Suomessa, ihmisiä ennenaikaiseen hautaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

Tulevissa eduskuntavaaleissa, äänestetään vain puolueita, jotka ovat valmiita laillistamaan luomulääkekannabiksen, ja vahvistamaan heikoimmassa asemassa olevien, Suomen kansalaisten taloudellista ym oikeusturvaa.

23

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pörssirikollisten populistiporvari-puoleilla, näyttää olevan vale-päihteidenvastaiset kampanjat meneillään, yksinkertaisia jymäytetään nyt luulemaan, olevansa jotenkin muita parempia, kun sallivat päihteidenkäytön vain pörssirikollis-"eliitille". Tietämättömyyteen vedotaan, kun ei vielä itse, olla sairastuttu niin vakavasti, tosin palstan äärioikeistotrollit, ovat rapajuoppoja ja aineissaan rustaavat vihaväkivalta toistojaan.

    • Anonyymi

      Ei hampun kasvattaminen kovin vaikeaa luulisi olevan. Keväällä siemen maahan ja syksyllä tulee satoa. Niin maajussitkin tekee.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Huumeet pois ja kovemmat tuomiot.

    • Anonyymi

      Pörssirikollista kokaiini ja muuntohuumeet pois. Tavallisille kansalaisille, oikeudet vaihtoehtoihin päihdehoidoissakin. Kannabisvastainen malli on Venäjän malli.

      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/tutkija-israelin-ilmaus-muistuttaa-venajan-natsisatanismiretoriikasta/7f12fa68-917b-4bb5-ac46-844df005ce73

      Israelissakin taitaa olla laillinen kannabis, Suomi on pahasti jälkijunassa ja tulee menettämään, tuhansia miljardeja euroja, vääränlaisesta päihdepolitiikasta. Pitäisi kiireesti laillistaa, haavoittuvimmat kansalaiset, ja potilaidenoikeudet edellä, eikä minään "viihde"-länkytyksenä, kuten populistiporvarit kannabiksen, virheellisesti esittävät.

    • Anonyymi

      Kovia, ennenaikaisesti tappavia myrkkyjä, joita veroparatiisi-lääketeollisuus- ja sote, pakkosyöttävät kansalaisille, ei saa enää hyväksyä. Veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolit, on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16314748/harkapapu-laukaisee-autoimmuunisairauksia-kuten-sle-dermatomyosiitti-ym#comment-118481988

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666499/sikainfluenssa-rokote-lisasi-narkolepsiaan-sairastuvuutta-sikainfluenssan-sairastaneilla

      Kortisonit, solusalpaajat eli sytostaatit, ym myrkkylääkkeet, joita pakkosyötetään pitkäaikaissairaille vanhuksille, vammaisille ja kroonikkosairaille Suomessa, haurastuttavat luita, ihoa, verisuonistoa. Luomulääkekannabiksen laillistamisella, ja aidon taloudellisen, ajanmukaisen 2000€/kk minimieläkkeiden toteuttamisella, kansanterveydelle annettaisiin mahdollisuudet.

    • Anonyymi

      Eihän siinä mitään laillistamista tarvita jos lääkekäytöstä puhutaan. Sairaalassa annetaan valvotuissa olosuhteissa vaivaan johon se auttaa. Ei mitään reseptilääke oikeutta tai vapaata käyttöä siviilissä.

    • Anonyymi

      Toimii myös vähäisempiin vaivoihin, apteekista ei saa edes reseptillä yhtä tehokasta lääkettä viruksiin, jotka aiheuttaa kurkkukipua, kuumetta, nuhaa, korona. Stressi, univaikeudet, tilapäinen ahdistus, tulehdukset suun nielun ja keuhkojen alueella.

      • Anonyymi

        Juuri niin. Laillistamalla köyhimmät kansalaiset edellä, ja nostamalla taloudellinen oikeusturva eläkeläisväestölle, pohjoismaiselle 2000€/kk minimieläkkeiksi, saataisiin eliniänodotteen lasku pysähtymään ja ihmisille mahdollisuudet, hoitaa sairauksia, luonnonmukaisemmalla vaihtoehdolla, joka ei aiheuta lisää liitännäissairauksia.

        Mutta kun venäläinen päihdepolitiikka, äärioikeiston populistiporvareilla.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjällä vastustavat kannabiksen laillistamista.

      Saksa tienaa tuhansia miljardeja, kun laillisti luomulääkekannabiksen. Onnittelut Saksaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saksan luomulääkekkannabiksen laillistamis-malli, jossa mennään sairaimmat ja köyhimmät, haavoittuvimmat edellä, on se mitä kannattaa tavoitella Suomeenkin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18286088/a-klinikka--ym-veroparatiisi-saatiot-on-laitettava-verotukseen

      On todella erikoista suorastaan, että kannabiksesta uutisoidaan Suomessa, jopa Yleä myöten, aina päihteenä ja viihteenä, ei luomulääkkeenä, kuten muissa valtioissa, joissa ensin luetellaan luomulääkekannabiksen tehot moniin sairauksiin ja hyödyt, eikä vain monotonisesti paasata päihteestä, joka luomulääkekannabis, ne alkuperäiset luonnonmukaisimmat lajikkeet, joissa lääkinnällisiin vaikutuksiin tarvitaan kokonaisuus, eli on mukana se THC, ovat.

    • Anonyymi

      Suomessa ei koskaan näe asiallista tiedonvälitystä, siitä kuinka luomulääkekannabiksen laillistamisessa, on pääasiassa kyse ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, ihmisten oikeuksista hoitaa sairauksia, ilman tappavia liitännäissairauksia ja esim. luiden, ihon, verisuonten haurastuttamisia, joita veroparatiisi-lääketeollisuuden kovat myrkyt aiheuttavat, mm. kortiosonit ja sytostaati, eli solusalpaajat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18342888/53-biljoonaa-dollaria-27-000-tyopaikkaa-saksalle-kannabiksen-laillistamisella#comment-127338018

      EK-medioissa uutisointi kannabiksesta, on harhaanjohtavaa, pelkkää vihde-päihde-länkytystä, vaikka luomulääkekannabiksen laillistamisessa on kyse täysin eri asioista, ihmisten oikeuksista hoitaa itseään, vakavia esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia luonnonmukaisemmalla, turvallisemmalla tavalla.

    • Anonyymi

      Moni luomulääkekannabista kokeillut "viihde"käyttäjä, on huomannut, että sehän tehoaa esim. migreeniin, unettomuuteen, syöpiin, PMS-oireisiin, ms-tautiin, epilepsiaan, alkoholista ja tupakasta vieroittumiseen, kovista päihteistä ja huumeista vieroittautumiseen ja vasta myöhemmin huomannut, että onkin esim. autoimmuuni-reumasairas, ja siksi luomulääkekannabis "auttoi" ja hoiti vointia ja oloa.

      Siksikin asiallisen tiedonvälityksen saaminen, olisi niin tärkeää, että ihmiset oppisivat erottamaan, sen katukaupassa myytävän, usein kemikaaleilla tukitun ei-hoitavan päihdekannabiksen ja lääketeollisuuden THC-kuohitun keinotekoisen, kalliin rikkaiden yksityislääkkeen, siitä aidosta, ikivanhasta, luonnollisesta lääkeyrtistä, lääkeluomukannabiksesta.

    • Anonyymi
      UUSI

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      😍 ­­­V­i­­t­­­t­­­u­­ ­­t­ä­­­m­ä­­­ ­­­k­u­­­u­m­a­ ­­­n­­­a­­r­t­­­t­u­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      624
      4622
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3509
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3211
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2469
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2309
    6. 252
      1867
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe