Aihe

Sikainfluenssa rokote, lisäsi narkolepsiaan sairastuvuutta, sikainfluenssan sairastaneilla

Anonyymi

Suomen medioitten EK-omisteisuus, lisää veroparatiisi-rokotteista saatavien, vakavien elinikäisten sairauksien, kuten narkolepsian riskiä.

https://seura.fi/asiat/tutkivat/sikainfluenssarokotus-jatkuva-vasymys-norja-maksaa-korvauksia-rokotehaitasta/

Nyt jo jos valtaapitävien, korruptoitu yksipuoluejärjestelmä Suomessa, tekee laajoja rokottamisia, koronapandemian verukkeella, on olemassa iso riski, että moni on jo sairastanut koronan, tietäen tai tietämättään, mutta sairastanut, eli on suuressa vaarassa, sairastua vakavasti mm. narkolepsiaan, siitä korona rokotteesta.

https://www.tiedetoimittajat.fi/hyodyton-myrkkypiikki-taas-ja-tyhmat-ottaa/

"Tiedetoimittajiksi" itseään nimittävät, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelu-jälkeläiset, veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolien omistajat sisäpiireineen, suoraan vihoittelevat tavallisille kansalaisille, jotka vain yrittävät etsiä, puolueetonta tietoa veroparatiisi-rokotteiden, todennetuista vaaroista ja riskeistä, joita rokotteisiin ja rokottamisiin sisältyy.

Naula Suomen puolueettoman suuntaisenkaan tiedonvälityksen arkkuun, lyötiin EK-Yleisradiosta, vain ilmoitusasiana, eikä yksikään ns. tiedotusväline, edes reagoinut mitenkään, vaikka julkisilla valtion ja kansalaisten varoilla ylläpidettävä ns. tiedotusväline, siirtyi EK-omistukseen, eli äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten haltuun.

https://yle.fi/uutiset/3-11663470

Massiiviselle veroparatiisi-rokotemainonnalle, ns. tiedotusvälineissä, olisi aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa vaihtoehtoja. Suomessa niitä ei ole.

120

100

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuossa "tiedetoimittajien" tavallisille kansalaisille vihoittelemis-jutussa, on paljon virheellisiä väitteitä, kuten se, että rokotteista puolueetonta tietoa haluavat, olisivat muka auktoriteettien perään. - Eivät ole, haluavat vain puolueetonta tietoa, eivät esimerkiksi ole enää äänestämässä, jo tulevissa kuntavaaleissa, eduskunnan sakean korruption ja yksipuoluejärjestelmän, eläkekorotuksien tekemättä jättämisen takia.

   Sitäkään ei Suomen ns. viranomais-tiedotuksissa ja EK-medioissa kerrota, etteivät esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym vakavia sairauksia potevat, voi ottaa mitään rokotteita, joutumatta vakavaan hengenvaaraan.

   Suomessa on sen lisäksi, 500 000:tta sairaus-kansaneläkeläistä, ilman aitoa perustuslaillista, 2020-luvulle päivitettyä oikeusturvaa, 800€/kk orjuuseläkkeillä - eli poikkeus-valmiuslakien ehdot ja edellytykset puuttuvat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   Köyhyyteen jätettyjen sairaus-kansaneläkeläisten ja muidenkin köyhyysrajan alle pahoinpideltyjen kansalaisten, on syytä jättää äänestämättä, jo kuntavaaleissa. Viimeistään siinä vaiheessa, kun EU puuttuu, Suomen romahtaviin äänestysprosentteihin, aletaan tarkemmin selvittämään, mikä on demokratian ja oikeusvaltion todellinen tila Suomessa, kun niitä ei ole, eli oikeusturva kansalaisilta puuttuu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   • Anonyymi

    Eipä ne uskalla olla äänestämättä. koska jos et äänestä olet masentunut ja sinut määrätään lääkitykseen ja hoitoon ja koska et enää pysty huolehtimaan itsestä sinulta viedäää ännioikeus joten olet joutunut osaksi yhteiskunnallista ja psykiatrista oikeusmurhaa.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Enlannissa kehitetyn rokotteen voisin ehkä ottaa tai sitten odotan suomalaista versiota.
    Vaikka THL:n suulla sanottiin, että narkolepsian esiintyvyys on niin harvinaista, ettei rokotefirma voinut sitä tietää, tulin toisiin ajatuksiin katsottuani eilen kylmää lääkebisnestä-ohjelman.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Marin näyttää jo "juhlivan joulua" EK-medioissa, vaikka selkeä enemmistö Suomen kansalalaisista, ei vietä kyseisiä äärioikeiston Teekutsuliikkeen kekkereitä.

   Luulisi ison köyhyysongelman ja eriarvoistumis-kehityksen korjaamisessa, olevan pääministerillä töitä ja tekemistä, vaan taitaa EK-medioitten poseeraamiset olla Marinille tärkeämpiä, kuin köyhille oikeusturvan saaminen Suomeen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aggressiivinen hyökkäily EK-medioissa, veroparatiisi-rokotteista tietoa haluavien, niitä kyseenalaistavien kansalaisten keskuuteen, on totalitarismia EK-eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä käsin.

   https://yle.fi/uutiset/3-11663470

   Kok-Ylä-Anttilan erottaminen, on vähintä mitä tulee tapahtua, mutta riittämätön toimenpide, EK-eduskunnan korruption kitkemiseen ja demokratian palauttamiseen Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

   • Anonyymi

    Narkolepsia on vain elämää.
    Sitäpaitsi ennen narkolepsia kuin mädäntyä arkussa.
    Siksitoisekseen narkolepsia on erittäin harvinaista. En tunne ketään narkolepsiaan sairastunutta toisin kuin koronaan.
    Siis turhaa ulvontaa pikku piikistä.
    Tai ulvokaa keskenänne.


  • Anonyymi

   https://www.cbc.ca/news/health/astrazeneca-oxford-vaccine-error-trial-results-1.5816852

   Ovatko rokotteita haitallisina ja tarpeettomina pitävät, menneet ns. maan alle, kun veroparatiisi-rokotebisnes ja korruptiopäättäjät, käyttävät niin paljon energiaa ja rahaa, kyseenalaisten veroparatiisi-rokotteiden mainostamiseen ja aivopesuun EK-medioissa. "Rokotevastaiseksi" leimaamisen pilkkakirves, huitoo veroparatiisi-lääkebisneksien kourassa, yhtenä "totuutena" EK-medioissa.

   Ainut rokote minkä maailmassa, on todettu tehonneen tauteihin, on isorokko-rokote. Sen lisäksi ei juuri muita löydy, sen sijaan paljon erittäin haitallisia ja vahingollisia rokotteita, on kyllä kaupattu, mukaan lukien ns. influenssarokotteet, joiden tehoa, ei vieläkään pysty, kukaan todistamaan, kun rokotetut sairastavat influessat siinä, missä rokottamattomat, elleivät ennemmän, mutta kauppa käy ja sehän on veroparatiisi-lääkemonopolien tavoite, muusta viis, kuten narkolepsiasta lapsilla ja nuorilla.

   Todella moni korruptiopoliitikko, THL:n , terveys-lääke-veroparatiismonopolien edustaja, ei itse koskisi kyseisiin rokotteisiin, eikä ikinä antaisi tuupata niitä ihonsa alle.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Elikkäs suomenkielellä sanottuna: jos olet jo sairastanut koronan ja otat rokotteen, todennäköisesti sairastut uudelleen. Tätä eivät ns. viralliset koronainfot, teille kerro, mutta ulkomaisista medioista on luettavissa.

  • Anonyymi

   Kaikissa Pohjoismaissa on jo 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   Suomi on ainut Pohjoismaa, jossa on Romanian ja Venäjän 800€/kk orjuuseläkkeet, ja korkeimmat elinkustannukset EU:ssa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16395198/sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-suomen-perustuslakiakansalaisia-vastaan

   https://www.dw.com/en/350-cases-of-suspected-far-right-sympathy-found-in-german-security-forces/a-55071100

   https://yle.fi/uutiset/3-11663470

   https://www.sampsoniaway.org/cartoons/2015/04/24/cartoon-je-suis-erdogan/

   EK-Kok-Yle:ssähän ei mitään aitoja sananvapauksia olekaan, mut nyt Kok-EK lakkauttelee vapaita keskustelualustoja, myös muista medioista, kuten perinteisestä Anna lehdestä. Tilalle tullut Kok-"kolumnisteja" tyhjäpäisine poliittisine mainoksineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672809/perinteisen-anna-lehden-keskustelupalsta-lopetetaan--kok-quotkolumnistejaquot-tilalle-

   Rokoteriskeistä ja koronan luonnollisesta immuniteetista, sairaus-kansaneläkeläisten puuttuvasta oikeusturvasta, ei saisi puhua medioissa, siksi rajut iskut keskustelunvapauksia vastaan meneillään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    8 kuukautta tuntuu aika vähältä. Miten pitkää rokotetun immuunisuoja kestää, onko siitä edes tietoa?


  • Anonyymi

   Jossain uutissivuilla oletettiin kolmea kk:tta, rokotteen mahdollisen suojan kestoksi, eli sitä pitäisi uusia jatkuvasti, että sillä olisi tehoa, jos olisi ja koronavirushan tunnetusti muuntautuu koko ajan.

   https://www.lemonde.fr/coronavirus-2019-ncov/

   Sen lisäksi esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaille, kaikki rokotteet ovat hengenvaarallisia, kun elimistö käy jo muutenkin, autoimmuunisairauksien takia ylikierroksilla, eli ei voi ottaa mitään rokotteita.

   Pystyvätkö veroparatiisi-"hoitolaitoksissa" vanhukset puolustautumaan, eli kieltäytymään rokotteista ?

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Suomessa

   https://www.valvira.fi/terveydenhuolto/potilaan-asema-ja-oikeudet-oikeudet/potilaan-itsemaaraamisoikeus

  • Anonyymi

   Koronarokotteen tehosta ei ole tietoakaan, kestosta jos toimii, kellä toimii ja kuka sen voi ottaa, esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, ei tule kuuloonkaan, on hengenvaarallista ottaa mitään rokotteita, niin 3 kk on pisin aika, minkä ovat ennustaneet ja koronavirus tunnetaan nopeasta ja jatkuvasta muuntautumiskyvystä, eli ihan huttua on veroparatiisirokote.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Iltasanomatkin vaikuttaa olevan työssäkoronahysteerisiä toimittelijoita. Mutta ei toi ihmisten haukkuminen mitenkään lisää koronahysteriaan sairastuneiden juttujen uskottavuutta päinvastoin aina vain haluaa vähemmän lukea uutisia saati ostaa paperiversiota. Korona hysteeriset touhottajat jotka puhuu naamiaiskulttuurin puolesta ei ymmärrä miltä heidän toimintansa näyttää ei-hysteeristen silmin katsottuna. Lehtien hysterisoiva tyyli on johtanut siihen, että monet lukee vaan otsikot eikä sen tarkempaa kiinnosta lukea. Ei kiinnosta montako on saanut korona-altistuksen, ei kiinnosta montako on kuollut koronaan, ei kiinnosta kulmakuppilan kiinni meneminen ei kiinnosta hysteeriset vouhotukset. Sanomamediat, Kokoomuksen/hus taholta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronavirus joka muuntautuu koko ajan, on mahdoton tutkittava ja vielä mahdottomampi rokottaa niillekään, jotka voivat edes kokeilla rokotteita, isolle osalle väestöstä, esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaille, mitkään rokotteet eivät sovi, ovat hengenvaarallisia. Tämä on toivottavasti päättäjien tiedossa, kun veroparatiisi-THL ym "asiantuntijat", ovat veroparatiisi-rokotemonpolien kauppiaita.

   https://www.dailymail.co.uk/news/article-9009297/How-did-Covid-REALLY-spread-world-Coronavirus-blood-samples-December.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aika erikoinen demokratia sellainen, jossa hakukoneilta ei löydy, mitään riskejä rokotteista.

   Korruptiopäättäjät "business finlandeineen", näyttävät luulevan, että demokratia on heidän yksityisomaisuuttaan, jota he voivat korruptoiduin poliisivoimin valvoa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Aidoissa demokratioissa demokratia kuuluu kaikille ihmisille / kansalaisille, heillekin jotka eivät äänestä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

  • Anonyymi

   Haavoittuvimpaan asemaan jätettyjä, puolustuskyvyttömiä kansalaisia kohtaan, veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolit, haluaisivat suoritaa pakkorokotuksia, esim vankiloihin, vanhusten veroparatiisi-"hoiva"laitoksiin, oppilaitoksiin jne.

   Onneksi löytyy vielä demokratiaa ja ihmisoikeuksia puolustavia tahoja, ettei ihan kaikkea sentään hyväksytä. Oletteko nähneet yhdenkään kansanedustajan tai ministerin, ottavan H1N2- tai muita rokotteita ? Ette, koska he eivät ikinä ottaisi niitä.

   https://abcnews.go.com/Health/prisons-covid-19-vaccine-priority-health-experts/story?id=74501889&cid=clicksource_4380645_2_heads_hero_live_headlines_hed

  • Anonyymi

   Köyhyysongelmat ja eriarvoistuminen korjaamatta, silti Suomen korruptiopäättäjillä, on varaa veroparatiisirokotteisiin, jotka eivät edes ole turvallisia, eivätkä sovi esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairaus-kansaneläkeläisille riskiryhmille, eli eivät voi ottaa mitään rokotteita, joutumatta hengenvaaraan.

   Veroparatiisirokote-mainos lupaa ehkä 3 kk "suojaa" ? 3 kk ? Mitä se muka on, ei mitään.

   https://www.brusselstimes.com/belgium/143807/modernas-covid-19-vaccine-gives-at-least-three-months-of-immunity-coronavirus-nejm-journal-national-institutes-health-infected-cells-trials/

   Ennen mitään julkistakaan terv.hoitoa ja rokotteita, on oikeusvaltioissa ja demokratioissa, kansalaisilla aito oikeusturva, aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä vakavemmin sairastumisia, eli ne 1 250€/kk minimieläkkeet, myös ns. poikkeuslakien ehtona ja edellytyksenä, mutta ei Suomessa.
   Ruotsissa miljardisatsauksia sairaus-kansaneläkkeisiin:

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/miljardsatsning-pa-pensionerna

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi

   Nämä uudenmalliset rokotteet laukaisee herkästi autoimmuunitaudin ja
   vain noin 60-70% tulee steriiliksi.

   Kannattaa vähän lueskella lääketieteen tutkijoiden julkaisuja aiheen ympäriltä.

   Riskiä vailla?

  • Anonyymi

   Aivan, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairaus-kansaneläkeläiset, eivät voi ottaa mitään rokotteita, ilman hengenvaaraan joutumista.

   Tästä eivät Suomen EK-mediat, tiedota mitään. Suomessa ei suvaita mitään, tervettä kyseenalaistamista ja tiedon hankintaa kohtaan, on suoraa vihauutisointia EK-medioissa, ja leimaamista "rokotekriittisiksi".

   https://www.france24.com/en/france/20201205-covid-19-french-govt-vows-transparency-amid-widespread-vaccine-scepticism

   Suomessa on estetty myös mielenosoitukset, esim. Ranskassa niitä on meneillään 90:ssä kaupungissa, tosin äärioikeisto-poliisi sielläkin hyökkäilee, kansalaisten oikeuksia ja vapauksia vastaan, mutta eivät sentään ole kieltäneet mielenosoittamista, kuten Suomessa.

   Veroparatiisi"joulutorit" tukkivat kaupunkien keskustat ja levittävät koronavirusta, mutta ihmiset eivät Suomessa, saa puolustaa ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan, saati vaatia aitoa oikeusturvaa, joka mm. Pohjoismaissa on poikkeuslakien ehtona ja edellytyksenä = 1 250€/kk minimieläkkeet.

   Kova veroparatiisirikollisuus/talous edellä menevä, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ei ansaitse äänestäjiä. Jo kuntavaaleissa jätämme kokonaan äänestämättä. Demokratia ja oikeudet pitää kuulua, aidoissa demokratioissa kaikille, myös heille, jotka eivät äänestä, nyt eivät Suomessa kuulu, köyhyysongelman laajuudestakaan, ei tiedoteta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

  • Anonyymi

   Rokottavatko ne lapsiakin, eli heitä joilla se immuunijärjestelmä on vasta kehittymässä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronan verukkeella, korruptipoliitikot selittävät jopa, romahtavat äänestysprosentit. Ei näytä enää hetkauttavan, vaikkeivät kansalaiset Suomessakaan, enää äänestä.

   https://www.france24.com/en/europe/20201206-low-turnout-expected-at-romania-s-elections-in-the-shadow-the-coronavirus

   Yksipuoluejärjestelmissä ei enää kannata äänestää. Köyhyyttä saa äänestämättäkin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16680504/suurmielenosoituksia-aidon-demokratian-kansalaisten-oikeuksien-ja-vapauden-puolesta-mm--ranskassa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   Kun pakotetaan valitsemaan koleran ja ruton välillä, ei kannata valita kumpaakaan.

   • Anonyymi

    Ei ole koronalla mitään tekemistä sen kanssa kun en jaksa äänestää.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, ei ole pakkomaksuja, nykyisessä EK-BF-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, syvästi korruptoituneen eduskunnassa, niitä tehtaillaan, kuin liukuhihnalta.

   Se on demokratian murtamista, oikeusturvan viemistä kansalaisilta, erityisesti köyhyyteen pakotetuilta.

  • Anonyymi

   Aidoissa demokratioissa ja Pohjoismaisissa oikeusvaltioissa, on 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisten oikeusturvana.

   Suomessa Venäjän ja Romanian 800€/kk orjuuseläkkeet.

   Uusi kansalaisvelvollisuus, on äänestämättä jättäminen, jo tulevissa kuntavaaleissa. Äänestäminen olisi äärioikealle radikalisoidun, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän vahvistamista, joten vaaliboikotti alkanut.

  • Anonyymi

   Covid-19 todettu aiheuttavan deliriumia / dementiaa, eli muistisairauksia. Pieninä annoksina annettu Covid-19 rokotteissa, aiheuttanee samat ongelmat, eli muistisairaudet tulevat räjähtämään kasvuun, Covid-19 veroparatiisi-rokottamisten seurauksena.

   https://www.nature.com/articles/d41586-020-03360-8

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vastuutonta rokotuttaa lapsia, joiden immuuni-puolustusjärjestelmä, on vasta kehittymässä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685887/koyhyyteen-jatettyjen-kuolemat--eivat-korruptiopaattajia-hetkauta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400782/veroparatiisi-maski-rokote-testi-ym-bisneksilla-ei-torjuta-eika-hoideta-koronapandemiaa#comment-103224685

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

   Pulska keskiluokka on saanut korruptiohallitukselta, vastikkeettomia yritys-maatalous-koronatukia - yrittävät nyt paheksua, kun jätämme äänestämättä, jo kuntavaaleissa, heidän tomerasta painostuksestaan piittaamatta. On nääs oma henki kallis itse kullekin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685002/marinin-tunnepopulismi-loukkaa-800ekk-orjuuselakelaisia--ilman-aitoa-oikeusturvaa

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt on kyllä medioissa, väärää tietoa jaossa, kuten tässä jutussa IL väittää, että "perussairaiden" pitäisi muka ottaa rokotteita, kun asia on niin, että juuri esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, ei pidä koskea rokotteisiin, ellei halua joutua vakavaan hengenvaaraan.

   https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/2f78a763-b284-413a-9b1c-ff253c6a98be

   Suomessa niin ns. asiantuntijat, THL, sote-ministeriö, ym jakavat vakavasti virheellistä tietoa, ja ovat kauppaamassa veroparatiisi-rokotteita heille, joiden ei niitä missään tapauksessa pidä ottaa.

  • Anonyymi

   Suomessa ns. asiantuntijat eivät varoittele, rokotteiden riskeistä ja sopimattomuudesta mm. pitkäaikaissairaille, edes allergioista sen ainesosille.

   https://www.cbc.ca/news/canada/coronavirus-omnibus-december-12-1.5839060

   Herää kysymys, pakkorokotetaanko esim. vanhuksia ja vammaisia, veroparatiisi-sotelaitoksissa, piittaamatta siitä, onko heillä vakavia "perussairauksia", esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia, joissa kaikki rokotteet, ovat hengenvaarallisia ? Eikö se ole jo kovaa väkivaltaa, ellei kansanmurhaamista, jos niin tekevät.

  • Anonyymi

   Köyhyyteen pakotetut ja jätetyt 800€/kk Covid-19 riskiryhmät, ovat Suomen kansalaisia, joilta puuttuu aito perustuslaillinen oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet.

   https://www.theguardian.com/science/2020/dec/13/autoantibodies-may-be-driving-severe-covid-cases-study-shows

   Erittäin vaarallinen tilanne Suomessa, kun äärioikealle radikalisoitunut, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä / hallitus, on jatkanut sairaus-kansaneläkeläisten riskiryhmien, syväkyykyssä pitämistä, äärimmäistä köyhyyttä. EK:n otteet nykyiselläkin hallituksella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

  • Anonyymi

   Korruptiopäättäjät EK-medioineen, pelaavat vaarallista peliä ihmishengillä Suomessa.

   Lukekaa tämän ketjun linkeistä, kuinka ulkomaisissa medioissa varoitellaan, etteivät mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaat, joita on myös diagnosoimattomina lapsissa ja nuorissa, saa ottaa kyseistä rokotetta.

   Suomen veroparatiisi-THL-sote-ministeriö-korruptiopoliitikot EK-medioineen, aiheuttamassa vakavaa hengenvaaraa ihmisille, veroparatiisi-rokotemainoksineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-#comment-105588396

   On järkyttävää, kuinka EK-medioissa autoimmuuni-reumasairaat, joille kaikki rokotteet ovat hengenvaarallisia, leimataan "rokotevastaisiksi", mitä he eivät ole, vaan vakavien sairauksien takia, eivät voi ottaa mitään rokotteita.

   Huom. lapsissa ja nuorissa on autoimmuuni-reumasairaita, joiden sairauksia ei ole vielä osattu diagnosoida, tai tutkia, joten heillekin nuo koronarokotteet, ovat vakava terveyteen ja henkeen kohdistuva uhka. Tästä EK-mediat veroparatiisi-rokotemainoksineen, eivät kerro mitään.

   • Anonyymi

    Ihmiset kertovat suojautuvansa rokotteilta jättämällä ne ottamatta. Rokotteita ottaneet taas loukkaantuvat lain vapaaehtoisuudesta ja hyökkäävät oikeusvalltiota vastaan syyttämällä rokotteista kieltäytyjiä ”rokotevastaisiksi”, vaikka tällä käytöksellään juuri itse osoittavat lainvastaisuuttaan.

    Lakien kunnioitus Suomessakin on minimissään, ja terveydenhoidon parissa erityisesti. Ensin hymistellään rokotteiden vapaaehtoisuudella ja sitten näytetään todelliset karvat. Tekopyhyys on voimissaan.


  • Anonyymi

   Ihmisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, demokratia ja oikeusvaltio-periaate, kansalaisten oikeusturva (joka nykyisin puuttuu puolelta miljoonalta, köyhyyteen jätetyltä sairaus-kansaneläkeläiseltä), eivät ole tunne-asioita vaan kansalaisten perusoikeuksia, joiden toteutumisella ei pitäisi pelata tunne-populistista peliä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   Korruptiopäättäjät ovat tutkitusti, käyttäneet Covid-19-pandemiaa, kansalaisten oikeuksien murentamiseen.

   https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronarokotteista terveyssyistä kieltäytyviä, kuten autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläisiä, leimataan EK-medioissa "rokotevastaisiksi", mitä he eivät ole, vaan heille koronarokote, kuten muillekin autoimmuuni-reumageenisille, ovat hengenvaarallisia. On erittäin vastuutonta, leimata vakavasti sairaita ihmisiä miksikään, saati "rokotevastaisiksi".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Itse asiassa monet rokotteita kritisoineet ovat tienneet jo kauan, mihin tämäntyyppinen lääkintä on johtanut ja edelleen johtaa kansat. Ei ainakaan mihinkään hyvään. Jos ihmiset tahtovat uskoa ja lääkitä itsensä rokoteteollisuuden toiveiden mukaisesti, niin silloin tapahtuu juuri näin.

    Mitä ihmiset kylvävät, sitä he tulevat myös niittämään. Niin asiantuntijat kuin tavan kansakin.

    Tuskinpa tälle kehitykselle mitään olisi voitu. Tapahtuu juuri niin kuin tapahtuakseen on tarkoitettukin. Siispä levollisin mielin kun muutakaan ei voida.


  • Anonyymi

   Näköjään estetään sananvapauksia, kun kansalaiset kertovat, kuinka veroparatiisi-soteministeriö-THL-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä-THL ym valehtelevat suoraan , jopa kansainväliselle yhteisölle, Suomen koronaluvuista, joista eivät todellisuudessa tiedä yhtään mitään.

   Köyhyyteen jätetyillä riskiryhmiin kuuluvilla, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläisillä, joita on se puoli miljoonaa Suomen kansalaista, ei ole rahaa edes riittävään ruokaan ja reseptilääkkeisiin ym välttämättömään, joten eivät he näy missään tilastoissa, jos sairastavat tai ovat sairastamatta.

   Valehtelevat Suomen valtion nimissä, YK:n tilastoihin valetilastoja - röyhkeitä ovat veroparatiisirikolliset, jotka johtavat Suomen valtiota. Sananvapauksia estämällä levittävä "BF"-propagandaansa.

   Tutkijat tehkää ilmoituksia ulkomaisiin, demokratiaa ja ihmisoikeuksia valvoviin tahoihin. Meidän pitänee itse kirjoittaa, suoraan YK:lle, miten virallinen Suomi, sumuttaa jopa kansainvälistä yhteisöä, valetilastoilla koronasta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Juuri niin siksi kannattaa etukäteen olla varovainen. Jos ottaa jonkun tollasen rokotteen ja sitten joku narkolepsia tai joku pahempi lopunelämän sairaus jää pysyväksi ongelmaksi.

  • Anonyymi

   Tavallisille ihmisille ei kerrota riskeistä. On vastuutonta, että jopa vauvoja, joiden immuunijärjestelmä on vasta kehittymässä, rokotetaan. Monilla lapsilla ja nuorilla, on diagnosoimattomia autoiimmuuni-reumasairauksia, joissa kaikki rokotteet, voivat olla hengenvaarallisia, mutta tästäkään ei varoiteta, niin kova veroparatiisibisnes kyseessä.

   https://www.ft.com/content/a0bef737-c763-447a-b1f3-0649dc5989a0

   Ennenäkemätön määrä mutaatiota Covid-19-viruksesta, ja nopeita, eli kaikki rokotteet jäävät lopulta käsiin, kun niillä ei pystytä vastaamaan, edes niiden terveiden, jotka niitä ehkä voivat ottaa, taudin ehkäisemiseen.

   Isot köyhyysongelmat ja eriarvoistamisen räjähdysmäinen kasvu, pitävät huolen siitä, että mitään pandemioita, ei saada hoidettua muutenkaan. Narkolepsian sikarokotteesta "saaneet", osaavat varmasti varoa, mutta enemmistö uskoo, mitä auktoriteetit sanovat, vaikka ne veroparatiisi-auktoriteetit, esim. THL:ssä, ovat osakkaita veroparatiisi-rokotemonopoleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400782/veroparatiisi-maski-rokote-testi-ym-bisneksilla-ei-torjuta-eika-hoideta-koronapandemiaa#comment-103224685

   https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

  • Anonyymi

   Tämä uusi rokote laittaa immunijärjestelmän hyökkään koko elimistöä vastaan pahimmassa tapauksessa kuten opn jo käynyt eli henki pois ei pelkkä narkolepsia.Vaikuttaa immuniteettijärjestelmään eli voi olla jotta se häviää kokonaan sivuoireina tai vahvistuu liikaa ja molemmat tappaa aina.

  • Anonyymi

   Lisää rokotteita? Nuoret eivät oireile vielä tarpeeksi vakavasti? Psyykkinen häiriintyneisyys johtaa myös rikollisuuden nousuun, joten ehkäpä kannattaisi ottaa jo rokotteet vakavasti.

   Rokotteiden osuus aivosyöpiin autoimmuunisairautena jo pitkin hampain myönnettäneen, mutta rokotteiden osuutta nuorten syrjäytymiseen erilaisten psyyken häiriöiden muodossa ei vieläkään rohjeta ottaa keskustelun alle. Yhä syvemmälle ihmismieleen rokotteet joka tapauksessa tunkeutuvat. Pään alue on se rokotteiden hämmentävin kenttä ”toimia”.

  • Anonyymi

   Tutkijat eivät veroparatiisi-rokotemonopolien sponsoroimina, tietenkään voi todeta, että millään rokotteilla, ei voida estää ja pysäyttää pandemioita, jotka tuskin jäävät Covid-19-pandemiaan.

   https://www.france24.com/en/live-news/20201222-scientists-scramble-to-assess-mutated-coronavirus

   Jokainen voi laskea, paljonko veroparatiisirokotteisiin tärvätään varoja, mitä niillä omaisuuksilla saataisiin, hyvää ihmisten köyhyysongelman korjaamiseksi.

   Aito oikeusturva lähtee kunnollisesta perusturvasta, kaikille kansalaisille Suomessa. Nykyisellään koronan riskiryhmiä pidetään, syvällä köyhyysrajan alapuolella, 800€/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoja mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioihin sairastumisia. Köyhyyseläkeläisiä on jo kuollut koronaan Suomessa, kyllä heidät on korruptiopäättäjien toimesta ALTISTETTU koronalle, köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa jättämällä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Voiko entinen tiedotusväline, nykyinen äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten pörssiyritys-EK-Yle, enempää kujalla olla, kun se ylimielisesti, ikään kuin ei tietäisikään mistään köyhyysongelmasta Suomessa, käskyttää köyhyyteen pahoinpideltyjä, joilla ei "jouluna" 2020, ole rahaa edes välttämättömiin perustarpeisiin:

   "menkää koronatesteihin" EK-Yle käskyttää, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjä, joilla ei tosiaankaan ole rahaa, veroparatiisirikkaiden testi-maski-rokote-ym bisneksien rahoittamiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava#comment-105723815

   EK-Ylä-Anttila on kuin Marie Antoinette: "syökää leivoksia" "menkää koronatesteihin" . Käytännössä sama asia, kun puhutaan äärimmäiseen köyhyyteen jätetyistä, toista miljoonaa Suomen kansalaisesta.

   Kertoisiko joku EK-Yle:lle mitä köyhyysongelma Suomessa tänä päivänä on, kun he eivät ilmeisesti sitä tiedä.

  • Anonyymi

   YK ei osaa ottaa huomioon, että Suomen korruptiopoliitikot, käyttävät kierompia, sisällissodan metodeita, hankkiutessaan eroon, heille epämieluisista, köyhyyteen jätetyistä kansalaisista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706237/tampereen-kaupunki-yritti-jalleen-tappaa--vanhuksia-ym-koyhia-bussipysakeille

   Kansanmurhaamista prameiden, veroparatiisi-äärioikeiston markkinavoimien, Teekutsu-uskonnollis-fundamentalististen valoshow-mainosten katveessa, ei osata epäillä, vaikka se oli "sitä itseään", selkeää yritystä päästä eroon, hankalista kansalaisista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt kun ensin on tärvätty, biljoonia veroparatiisirokote-testi-maski-ym bisneksiin, YK:kin toteaa, että pandemiat ovat tulleet jäädäkseen - se mitä pitää tehdä, on vahvistaa ihmisten ensisijaista oikeusturvaa, eli mahdollisuuksia hoitaa itse itseään ja ennaltaehkäistä ja torjua viruksia ym vakavemmin sairastumisia.

   https://www.dw.com/en/covid-19-will-not-be-last-pandemic-who/a-56065483

   Nämä mahdollisuudet puuttuvat Suomessa, ainakin vakavien riskiryhmien ytimeen kuuluvilta, 800€/kk orjuuseläkeläisiltä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Löytyykö vielä jokin veroparatiisi-bisnes, nyttemmin kylmäketjubisneksien lisäksi, kun kohta turhiksi todettavat rokotteet, on piikitetty ihmisiin ?

   https://www.aljazeera.com/news/2020/12/27/japans-halts-foreign-arrivals-over-new-covid-strain-live-news

   YK ilmoitti jo, ettei veroparatiisirokote-testi-maski-ym bisneksillä, torjuta, hoideta, paranneta, eikä varsinkaan ennaltaehkäistä Covid-19- ja tulevia pandemioita, vaan siihen tarvitaan ihmisille aito oikeusturva, eli köyhyysongelmien korjaaminen.

  • Anonyymi

   Korkeakoulutetut barbaarit, yhdessä veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolien ja eduskunnan korruptoidun yksipuoluejärjestelmän kanssa, johtavat maatamme.

   Kohta parilta miljoonalta Suomen kansalaiselta, puuttuvat ensisijaiset mahdollisuudet, eli aito oikeusturva, millä torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita, minkä pitäisi tulla ENNEN, mitään julkistakaan ns. terveydenhoitoa.

   https://www.theguardian.com/world/2020/dec/29/who-warns-covid-19-pandemic-is-not-necessarily-the-big-one

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miljardöörit tuplanneet varallisuutensa veroparatiiseissa, Covid-19-pandemian verukkeella. Nyt kun samaa tahtia haluavat jatkaa, on pörssikeinottelijoilta "terveys- lääke"-monopoleineen, tulossa uusi "yleisrokote kaikkiin pandemioihin" - eli köyhyyteen tappaminen vain jatkuu.

   https://www.theguardian.com/society/2020/dec/29/doctors-raise-alarm-over-dire-situation-in-nhs-as-covid-cases-rise

   Onko "sulkeutumisista" ollut hyötyä, koronapandemian torjunnassa, no ei ole, siitä huolimatta, tai ehkä jopa siitä johtuen, kuolinluvut ovat suuria. Entäs jos ja kun rokotteet, osoittautuvat tehottomiksi pandemioita vastaan, kuten YK jo varoitti, kun köyhyysongelmat ja eriarvoistaminen, ovat se todellinen syy ja kasvualusta pandemioille, kun ihmisiltä on viety, aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä sairastumisia, eli hoitaa itseään, eli oikeusturva puuttuu.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Punahiuksinen ja vaaleaihoinen, "tyypillisen" autoimmuuni-reumasairaan näköinen lapsi, sairastunut vakavasti Covid-19 jälkeen Britanniassa, ei tietoa onko rokotteella osuutta asiaan, mutta kehotetaan antamaan tiedoksi:

   https://www.news.com.au/world/coronavirus/health/british-doctors-are-noticing-a-trend-of-covid-causing-a-lifethreatening-and-rare-condition-in-children/news-story/d9561585902e2db9648bf1facdbf3f7e

   On erikoista, ettei härkäpavun ja vakavien autoimmuunisairauksien yhteydestä, vieläkään varoiteta Suomessa, vaikka on tiedossa, että kyseinen pitkään pannassa ollut papu, voi laukaista vakavia autoimmuunisairauksia, kuten favismia, joka ilmenee äkillisenä "anemiana", ja mm. SLE:tä, Dermatomyosiittia ym vakavia autoimmuunisairauksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16314748/harkapapu-laukaisee-autoimmuunisairauksia-kuten-sle-dermatomyosiitti-ym

  • Anonyymi

   Sivistysvaltioissa on vähän hillitympää, tuo veroparatiisirokotteiden mainonta,toisin kuin Suomen EK-medioissa, joissa se on todella aggressiivista ja kansalaisten perusoikeuksien vastaista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

   EK-mediat unohtavat kertoa, että iso osa Suomen väestöstä, ei voi ottaa mitään rokotetteita, autoimmuuni-reumageenien takia, joutumatta hengenvaaraan. Veroparatiisi-THL ei tätä tosiasiaa, ole maininnut kertaakaan, vain erittäin aggressiivista veroparatiisirokote-testi-maski- ym mainontaa on riittänyt, muillekin jakaa.

   Ei ihme, että Suomen kansalaisilta, menee viimeinenkin usko veroparatiisi-sotepalveluihin, ym "terveys- ja lääke"monopolien toimintaan. "Miljoonien rokotteiden" perään rääkyvät EK-mediat, eivät korvaa teille mitään, jos sairastutte rokotteista, joita teidän ei lääketieteellisistä terveyssyistä, pitäisi alkuunkaan ottaa, jos olette autoimmuuni-reumageeninen, kuten iso osa Suomen väestöstä on.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16716021/sote-tyontekijat-kertokaa-koyhyyselakelaisten-koyhyyteen-tappamisista

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tässä saksalaisen tiedotusvälineen jutussa, sanotaan kyllä selkeästi, ettei lapsia, eikä riskiryhmiä, kuten autoimmuuni-reumasairaita, joille kaikki rokotteet, voivat olla hengenvaarallisia, pitäisi rokottaa:

   https://www.dw.com/en/covid-19-risks-and-side-effects-of-vaccination/a-56136620

   Suomen EK-medioissa, pelkkää veroparatiisi-rokotemainontaa, ilman riskejä ja lääketieteellisiä syitä pidättäytyä rokotteilta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei siihen kauaa mene, kun rokotteiden jälkiseurauksia aletaan puimaan medioissa.

  • Anonyymi

   Seitsemän eri koronavirus-rokotteen cocktailit, kuulostavat kyllä hurjalta yhdistelmältä, johon tutkijoilla, ei voilla mitään tietoa, kuinka ne tulevat reagoimaan väestössä, kun sitä virusta pukkaa sitten monimuotoisena, koronarokotettujen levittämänä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   PetosPersKok:n tekemiä, kipeitä leikkauksia köyhyyseläkkeisiin, ei nykyinen hallitus ole kyennyt edes kompensoimaan, saati tekemään luvattuja "useiden satasten ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" sairaus-kansaneläkekorotuksia. Tämän takia, jätämme kokonaan äänestämättä, jo kuntavaaleissa, koska vaihtoehtoa ei ole.

  • Anonyymi

   Riskiryhmät, esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, jotka eivät voi ottaa mitään rokotteita, pitäisi olla jo suojattu 1 250€/kk minimieläkkeillä, eli edes minimi-oikeusturvalla, että pystyisivät hoitamaan itse itseään, torjumaan ja ennaltaehkäisemään korona- ym pandemioihin sairastumisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

  • Anonyymi

   Koronatartuntojen raju kasvu maissa, joissa on rokotettu paljon väestöä, pistää miettimään, että onko mitään järkeä sairastuttaa ihmisiä rokottamalla, muka virustaudin torjumiseksi.
   He jotka eivät voi vakavien autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, ottaa mitään rokotteita, joutuvat nyt suurempaan riskiin, kun rokotetut levittävät koronavirusta, varsinkin kun moni heistä näyttää luulevan, että kun on rokotettu, voi käyttäytyä, kuin ei levittäisi virusta.

   https://www.thelocal.dk/20210207/hundreds-protest-covid-restrictions-in-denmark

   Olisi parempi yrittää torjua tartuntoja, parantaa kansalaisten oikeusturvaa, eli omia mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä, vakaviin virustauteihin sairastumisia. Riskiryhmien pitäminen köyhyysrajan alapuolella, ALTISTAA korona- ym pandemioihin sairastumisille.

   Veroparatiisi-digiväkivalta- ja "hyväntekeväisyys", eivät ole ratkaisuja, isoon sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakottamisen ongelmaan Suomessa. Ihmisille täytyy saada, aito 2021-luvun korkeisiin elinkustannuksiin päivitetty oikeusturva, eli aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym virustauteihin sairastumisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   EK-Yle:n rokotevastaisuus-dokumentin katsominen, vahvisti kyllä käsitystä, ettei veroparatiisi-soteviranomaisiin, eikä rokotevastaisten järjestöihin, ole luottamista. Yhtä epäuskottavia molemmat.

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VqGzx4/nya-brittiska-mutationer-oroar-skulle-kunna-undga-immunitet

   1 250€/kk minimieläkkeillä on kiire. Vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, on oltava aito oikeusturva, aidot mahdollisuudet hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona-ym pandemioita.

  • Anonyymi

   Yhtä erikoista kuin rokotevastaisten mielipiteet, ovat niitä kauppaavien veroparatiisi-sotetoimijoiden toimet. Mistään et löydä varoituksia siitä, keille rokotteet, kuten autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaille jne eivät sovi, tai levittävätkö rokotetut koronaviruksia ja syntyvätkö mutaatiot rokotettujen levittämien, erityyppisten virusten cocktailista jne tietoa, jonka demokratioissa kuuluisi olla helposti saatavilla, ei Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Autoimmuunisairauksista, kuten Covid-19-pandemia, ei parane koskaan. Ei ole mitään "pitkittynyttä koronaa", kuin veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolien, vastuuttomissa mainospuheissa.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-seuraa-koronan-etenemista-suomessa-kahdessa-viikossa-yli-300-uutta-tartuntaa-vaasassa-koronalinko-helsingissa-espoossa-ja-turussa-altistumisia-paivakodissa-ja-kouluissa/7903584

   Korona- ym pandemiat ovat tulleet jäädäkseen ja niiden ainoa todellinen estäminen, tapahtuu 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisella Suomessa, eli aidon oikeusturvan minimin toteuttamisella, kuten kaikki hallituspuolueet lupasivat eduskuntavaaleissa ja kuten kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, on jo valmius/poikkeuslakien ehtona.

   Koronarokotetut levittävät koronapandemiaa, toisin kuin Suomen EK-medioissa / veroparatiisi-sote-korruptiopäättäjät asiantuntijoineen, antavat ymmärtää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   Ainut keino tavallisille kansalaisille, yrittää pysyä hengissä ja puolustautua korruptiopäättäjien väkivallalta, on jättää äänestämättä jo kuntavaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.theguardian.com/world/2020/apr/07/no-need-for-healthy-to-wear-face-masks-says-who-after-review

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16217160/kaarmeteoria-koronaviruksen-syyna-on-epauskottava

   Riskiryhmät jätetty heitteille, äärimmäiseen köyhyyteen Suomen oloissa, 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa. Köyhyyteen pakottaminen ALTISTAA korona- ym pandemioille ja väkivallalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Terveyssyistä rokotteista pidättäytyviä, syyllistetään ek-medioissa ja korruptiopäättäjien keskuudessa - mikä on väkivaltaa, vakavasti sairaita, köyhyyteen jätettyjä kohtaan.

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   13982
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   5176