2000E/kk MINIMIELÄKKEET ennenaikaisen laitos- ja kotihoidon tarpeen poistaminen

Anonyymi-ap

Nykyajan vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, haluavat ja pystyvät, ihan itse päättämään omista asioistaan, kun heille annetaan siihen mahdollisuudet.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

2000€/kk MINIMIELÄKKEET ovat tutkitusti, vähentäneet ennenaikaisen laitos- ja kotihoidon tarvetta vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, niissä oikeus-sivistysvaltioissa, joissa ne on jo aikoja sitten toteutettu, kuten muut Pohjoismaat ja EU-valtiot.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

Neonatsien, veroparatiisi-sote-pörssirikollisten ja korruptiopoliitikkojen, lainvastaisesti väkisin vääntämä veroparatiisi-sote, eli pörssirikollis-monopoleille massiivisten tulojensiirtojen toteuttaminen, valeterveydenhoidon verukkeella, on täysin epäonnistunut ja tuhoon tuomittu, sillä ei hoideta erittäin vakavaa eläkeläisköyhyys hätätilaa, aidon ja ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan puutetta, isolla osalla kasvavasta eläkeläisväestöstä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

Selkeät, konkreettiset, suorat tulojensiirrot, alkaen ajanmukaisista 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ sairaus-kansaneläkeläisväestölle, ovat suoria isoja säästöjä valtion talouteen. On käsittämätöntä, etteivät korruptiopoliitikot ole näitä faktoja näkevinään. Nykyajan vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, haluavat ihan itse päättää missä ja miten viettävät vanhuutensa ja mistä ostavat "palvelunsa" jos ostavat ja jos tarvitsevat, sen mahdollistavat 2000€/kk MINIMIELÄKKEET ja tulee huoltovarmuus kaupan päälle.

150

2663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Norjasta kovempaa verotusta ja aidompaa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta, paenneita superikkaita verovälttelijöitä, ei ole enää varaa, hyysätä Suomessa, tekemässä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, jos eläkeläisväestön oikeudet aitoon, ajanmukaiseen taloudelliseen oikeusturvaan, otetaan, kuten pakko jo on, päättäjien pöydälle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      Mitään hyviä päätöksiä, ei pystytä tekemään, kuulematta päätöksenteon kohteita, eli tässä tapauksessa, Suomen isoa eläkeläisväestöä, joiden enemmistö, on edelleen, ilman aitoa taloudellista oikeusturvaa, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

      Vanhustsunami vakavasti, köyhyyteen pakottamalla sairastutettujen määrien räjähdysmäinen kasvu tulossa, tutkijoiden mukaan, joten jälkikäteen on myöhäistä reagoida, vai haluaako Suomi profiloitua kansanmurhavaltioksi ?

      • Anonyymi

        RKP-stalinismiin kuuluu kiinalainen järjestelmä, joka siis on Suomessa toiminnassa, jossa kaikki kansalaisten henkilökohtaiset asiat on julkishallinnon piirissä esim sosiaali-asiantuntijoiden päätettävä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ilman muuta paitsi kelan pettäessä ja kadottaessa palvelunsa. Ihminenhän tietää miksi työtä tehdään.

    • Anonyymi

      Ihmiset kyllä tietävät, miksi töitä on jopa ilmaiseksi, jouduttu hengissä kituuttamisen eteen tekemään, mutta pörssirikolliset verokeitaissaan, joille liikakin on aina liian vähän, eivät sitä näytä oppivan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

      Taitavat olla todella tumpeloita, eläkerahastojen sijoittajat, kun eivät biljoonistakaan, ole kyenneet toteuttamaan, ajanmukaisia, aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, Suomen eläkeläisväestölle. Tarvitaan vain olematon siivu korkojen koroista, eikä tuntuisi niissä, valtavissa varallisuuksissa missään. Totuus on, että ne varat on varastettu, eikä Suomen kansan haluta niitä koskaan enää näkevän.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18001123/miksi-supon-pelttaria-ei-ole-erotettu-porssirikollisuuden-suojelemisen-takia-

    • Anonyymi

      "Poniratsastus" vammais-sanaa väärinkäyttämällä, riittää 1,3 miljoonan tuloihin, ökyrikkaille perintö -ja verosuunnittelijoille Helsingissä, ei tämä voi olla todellistakaan:

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6219766

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019225/perintorikkaiden-hevostilalle-13-miljoonaa-verojenmaksajien-rahaa

      1,14 miljoonaa siis, korjaus, mutta siinäkin miljoona liikaa. Eikö olisi voitu rakentaa, jos yksityisille verovälttelijöille, yleensä mitään pitäisi, kaupungin työllistämisenä ja kierrätysmateriaaleista edullisesti, kuten monet tekevät ? Ei voi hyväksyä tuollaisia tulojensiirtoja niille, jotka eivät niitä aidosti tarvitse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18003214/quotmummonmokkiquot-cayman-saarilla-eika-tutkivaa-journalismia#comment-122979804

    • Anonyymi

      Yritä nyt ymmärtää ettei köyhä Suomi ole mikään Ruotsi tai Norja, jotka ovat rikkaita maita, joiden valtionbudjetit on oleellisesti suurempi kuin meidän, heillä on varaa maksaa suuria palkkoja ja suuria eläkkeitä.

    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhyyteen pakotettujen asioita, liiankin paljon seuranneena ja pohtineena, lukeneena ja korruptiovallankäyttäjien niljakkaita kommentteja seuranneena, tiedän näistä asioista keskimääräistä enemmän. Aina en edes haluaisi tietää, mutta näin on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

      Rahasta eivät ajanmukaisen, aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk tulojensiirrot, minimieläkkeet, äärimmäiseen köyhyyteen pakotetuille Suomen vanhuksille, vammaisille ja vakavasti sairaille, ole kiinni, vaan korruptiopoliitikko-pörssirikollisten- ym vallan väärinkäyttäjien "arvovalinnoista" ja tahtotilasta, sen ovat sentään korruptiopoliitikko-pörssirikolliset itsekin myöntäneet, ja jokaisen näihin asioihin huomiota kiinnittävä, pystyy näkemään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019225/perintorikkaiden-hevostilalle-13-miljoonaa-verojenmaksajien-rahaa

    • Anonyymi

      no, me töihi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        no, onko tuo takoitiko sun uus tiputanssi jälkeen pöytälevyn imuroinnin?


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17959432/valtio-on-yhta-vahva-kuin-sen-heikoimmassa-asemassa-olevat-kansalaiset

      Miten tynnyrissä kasvanut kultalusikka hanurissa syntynyt, täytyy olla, että luulee vakavasti sairaitten, vanhusten ja vammaisten olevan työkykyisiä ? Eivät elä normaali-ihmisten todellisuudessa, nuo kaiken ilmaiseksi saaneet, superrikkaat verovälttelijä-pörssirikolliset.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oppositio näpertelee, jos se on tyytyvinään vammaispalvelulain heikennyksien näennäiseen vastustamiseen, sillä ei isoa, erittäin vakavaa, ihmishenkiä jo vienyttä eläkeläisköyhyys hätätilaa, taloudellista oikeusturvattomuutta, isoa köyhyysongelmaa korjata. Eikä sillä että ÄärioikeistoRkpVas:n KorruptioAndersson, ajaa perintörikkaiden verovälttelijöitten "lapsiperheille", lisää kahmittavia etuuksia verokeitaisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18020307/leikkaamiset-koyhyysrajan-alta-ovat-laittomia

      On vaadittava aitoa, ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa alkaen 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, Suomen eläkeläisväestölle ja eläkeläisten asumistukien korotuksia, että vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, voisivat aidosti asua mahdollisimman pitkään kotona, ilman tarvetta kalliisiin veroparatiisi-sotelaitos- ja kotihoitoihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Nykyajan vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat osaavat ja haluavat, ihan itse päättää missä ja miten viettävät vanhuutensa ja miten järkevimmin, kunkin yksilön kohdalla, hoitavat omat järjestelynsä vanhuutta silmällä pitäen. Sen mahdollistaminen tapahtuu 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisella kiireellisenä, muu on valehtelua.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamistöihin suostumalla, on tekopyhää ja kaksinaamaista, vaatia palkkakuopasta nostamista. Superin ja Tehyn ongelma on, että ne suostuvat eläkeläisten taloudelliseen pahoinpitelemiseen, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa, ajanmukaista taloudellista oikeusturvaa pakottamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

      Hoitajien palkat nousevat sitten, kun niiden liitot, älyävät kieltäytyä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamistöistä ja vaatia 2000€/kk MINIMIELÄKE oikeusturvaa, Suomen eläkeläisväestölle. Eläkeläisköyhyyteen pakottamisen hyväksymisen, on naisvaltaisten alojen palkkakehityksen, suurin este ja ongelma.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhyys on naisten ja naisvaltaisten alojen, arvostuksen puutteen YTIMESSÄ. Kunnes tämä tosiasia uskalletaan myöntää ja ottaa suuri eläkeläisköyhyysväestö mukaan, kaikkeen päätöksentekoon, ei parannusta naisten ja naisvaltaisten alojen palkkakuoppiin, ole tulossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      Sote-sota-kirkkojen ym pörssirikollisuuden suojelupyhimys, valevas-KorruptioSiimes, toimii tulppana naisten heikon aseman parantamiselle Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      sopeutumisraha on vähän huhhuh, eli tarkoittaa sitä että silloin kansanedustaja on kelvfoton Suomen yhteiskuntaan häntä pitää "sopeuttaa"...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18029676/korruptiosinnemakioligarkki-ei-osaa-sanoa-sanaa-elakelaiskoyhyys

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18025979/aarioikeistovihreat-kiistavat-elakelaiskoyhien-ihmiskauppa-kokemukset#comment-123289887

      Nykyajan vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat osaavat ja haluavat, jo ihan itse päättää siitä, missä ja miten viettävät vanhuutensa ja mistä ostavat palvelunsa, kun se aito taloudellinen, ajanmukainen alkaen 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, laitetaan kuntoon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläisväestöä taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, hyödyttää eniten misogynistisiä ääri-liikkeitä, kuten pörssirikollisten käytännön väkivaltajoukkoja neonatseja ja niiden kanssa yhdistyneitä ääri-islamisteja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihmiskaupan määritelmä:

      "Ihmiskauppa on vakava yksilön vapauteen kohdistuvan piilorikollisuuden muoto sekä ihmisoikeusrikkomus. Rikoksentekijä käyttää hyväkseen uhrin haavoittuvaista asemaa saattaakseen uhrin alisteiseeen asemaan ja saadakseen taloudellista tai muuta hyötyä. Rikoksentekijä vie uhrilta vapauden tehdä päätöksiä omasta elämästään ja toiminnastaan. Ihmiskauppa voi tapahtua esimerkiksi työpaikalla tai perhe- ja läheissuhteissa".

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi

      Nykyterveydenhuolto saa aikaiseksi valtavan laitoshoidon tarpeen tulevaisuudessa, kun mitään vaivoja ei hoideta.
      Saavat olla todella kiitollisia he, jotka pysyvät terveinä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Paljonko se minimi eläke on Virossa ja Venäjällä?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Yle tekee digiväkivaltaa haavoittuvimpia, köyhyyteen pakotettuja kansalaisia kohtaan, valehtelemalla digilaitteiden omistuksien ja osaamisen määriä, teleoperaattorien myynnistä antamien tietojen perusteella, vaikka yksi pörssirikollinen voi omistaa kymmeniä laitteita, kun taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpidelty, ei omista yhtäkään, saati ole terveyttä ja osaamista sellaisten käyttöön, eikä kalliisiin liittymiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067070/paljonko-ovat-digipudokkaitten-todelliset-maarat-suomessa-#comment-123852657

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      saat helposti paritonnia eläkettä kun meet töihin

    • Anonyymi

      Toisi suuria säästöjä valtion talouteen, 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN ihmisten oikeusturvaksi toteuttaminen.

    • Anonyymi

      Vaatikaa eläkeläisväestö parempaa, muuten teidät tappavat ennenaikaisesti, jos ette vaadi kunnollista, aitoa taloudellista oikeusturvaa, ajanmukaista todellisiin korkeisiin elinkustannuksiin vastaavaa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067923/paljonko-naton-sodanlietsojatrolli--truth-still-hurts-tienaa#comment-123888767

      1 250€/kk on viime vuosisadan köyhyysraja, nykyinen on siinä 2000€/kk MINIMIELÄKKEISSÄ, ja yhä useampi äänestäjä tulevaisuudessa, on vähävarainen eläkeläinen, joten on täysin selvää, että ne puolueet, jotka tulevat tekemään aitoja, konkreettisia korotuksia pieneläkkeisiin, nostamaan oikeusturvan tuohon 2000€/kk MINIMIELÄKE-tasolle, joka vastaisi todellisia, nykyisiä jyrkkiä elinkustannuksia ja pakkomaksuja, ovat voittajia tulevissa vaaleissa, muille ei enää ääniä ole luvassa.

    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET olisivat taloudellisesti säästöä, ehdottomasti järkevää talouspolitiikkaa, kun kaikki tuo raha, päätyisi lopulta suoraan valtion kassaan, välttämättömiin tarpeisiin eläkeläisköyhillä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18071927/aarifasistivihreitten-kalkkikset-verokeitaissa-porssirikollisperillisten-manulle-illallisineen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Heh heh.
      Pitkä ketju ja oli varmaan 7 muun kuin aloittajan kirjoittamia vastauksia.
      Eli yhden ihmisen harhaista kirjoittelua.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ASIA ON FAKTAA, VANHUKSIA PAKOTETAAN OTTAMAAN EDUVALVOJA JOKA KUPPAA MUMMON / PAPAN KUIVIIN TILIT TYHJÄTÄÄN OMAISUUS HUKATAAN HOITO HEIKKENEE KUN MUMMO / PAPPA EI PYSTY MAKSAMAAN SIIS PAKOTETAAN KUOLEMAAN. MITEN SATTUKAAN TÄMÄ EDUNVALVOJA ON YKSITYISEN HOITOLAITOKSEN RYNDERI JOKA TOIMII KAPITALISTIN EDUKSI.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote on IHMISKAUPPA orjuuttamista, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä ja siitä hyötymällä.

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009953010.html

      Isoa talous-pörssirikollisuutta, kovin ottein, eläkeläisväestöä ennenaikaisesti köyhyyteen tappamalla.

    • Anonyymi

      Ökyrikkailla verovälttelijöillä on jo eutanasia, tarvitsee vain kerätä luunsa sinne lentokoneeseen, jolla verokeitaisiin lenteleminen on tuttua, koko "työuran" ajalta, kun on kustattu kansalta ryöstettyjä, valtavia varallisuuksia verokeitaisiin. Eutanasian verukkeella tehtävä kansanmurha, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpidellyillä eläkelisillä, on vietävä kansainväliseen korkeimpaan rikosoikeuteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18093029/eutanasia-kissantappajaiset-sote--kansanmurhan-oikeuttamista-elakelaiskoyhilla#comment-124132641

    • Anonyymi

      Joko eläkeläisväestö alkaa olla vähissä Suomessa, missä jahkaavat tutkijat, miksi ei ole nostettu rikoskanteita, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen ?

      • Anonyymi

        Eläkeläisköyhyyttä aiheuttavat nämä kelan ja vak. yht . lääkärit päätöksineen , toisin kuin muissa hyvinvointivaltioissa , työnteko ei ole kaikilla itsestä kiinni , kun sairastut työnteon takia , sut heitetään köyhyysrajan alapuolelle elämään .


    • Anonyymi

      Pörssirikollisuutta ihaillaan niin antaumuksella ek-medioissa, ettei niiden kuplissa, edes olla tunnistavinaan kansanmurhaa, vaikka se näytetään toteen niiden silmien edessä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18093029/eutanasia-kissantappajaiset-sote--kansanmurhan-oikeuttamista-elakelaiskoyhilla#comment-124132641

      Natosaamelaiset ökyrikkaat verovälttelijät tiedettiin, mutta nationalismi ja äärifasismi näyttävät nyt olevan, nousussa Lapin saamelaisporhoilla, joiden korkeakoulutetut tohtori-insinööri-vanhempien perintöjälkeläiset, kissantappaja-rattijuoppojen, kovia otteita käyttävät nyt eläkeläisväestön kansanmurhaamiseen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taloudellisesti ja inhimillisesti tehokkain ja järkevin ratkaisu: 2000€/kk MINIMIELÄKKEET vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Syrjäytyminen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole rahaa ja jos lisää tulee turvapaikanhakijoita niin vielä vähempi...kohta muutetaan Suomesta muualle...itse ainakin lähden eläkkeellä Espanjaan..

    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansanmurha

      Käsite kansanmurhasta, tulee päivittää tälle vuosisadalle, jossa tärkein motiivi ja peruste on taloudellinen, eli köyhyyteen pakottamalla väestöosaa, kuten eläkeläisväestöä Suomessa, saatava taloudellinen hyöty, veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa ym.

    • Anonyymi

      Muut EU-valtiot ovat jo lopettaneet, Azov-nazi-biljonäärien rahoittamisen, ukrainanvenäläisille ökyrikkaille pörssirikollisille, omien kansojensa rahojen syytämisen, vain Suomen eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, tappavat omaa kansaamme köyhyyteen ja rehentelevät Azovnazien rahoittamisella ukrainanvenäläisten.

      https://www.aljazeera.com/news/2022/3/1/who-are-the-azov-regiment

    • Anonyymi

      Eläkeläisväestön tappamiselle on vaihtoehto: 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon ajanmukaisen taloudellisen oikeusturvan, vähimmäiseläke-oikeusturva, tulee toteuttaa kiireellisenä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitäkää ihmiset heikoimpien ja haavoittuvimpien puolta, nyt siihen on enemmän syytä, kuin koskaan. ÄLkääkä uskoko mitään, mitä EK-medioissa teille valehdellaan, mitään "yhtenäistä kansaa" ei Suomessa, todellakaan ole, on äärimmilleen kahtiajaettu, eriarvoistettu kansa, suuri korjaamaton köyhyysongelma, vakavaa hätätilaa köyhyyteen pakotetuilla.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-124496207

      PetosKok-KorruptioKummolaOligarkin viihdepaketti, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, rikkaille leskieläkeläisille, nimettiin "köyhyyspaketiksi" ja vieläpä ilman vastalauseita, eli YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ on Tampereen kaupungilla, erityisen syvää ja haavoittuvimmille alle 65-vuotiaille sairauseläkeläisille tuhoisaa, tarkoituksella, siitä ei liene kenellekään epäilystä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17597698/pormestarien-kalliit-turhakevirat-hirvittavine-edustuskuluineen-lakkautettava

      • Anonyymi

        Taisit saada nyt ihan pikkuisen uutta apua, kun pääset pian ihan ilmaiseksi uimahalliin. Voit käyttää bussikuluihin eläkeläislippua, kun uit aina keskipäivän aikoihin. Tämä harrastus tekee hyvää sinun kropalle ja aivoillekin! Joten ui ui vaan!


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minime eläke jos teidän vanhus on hotikodissa se vie kaikki eläkkeestä, jättää vain kahvirahat ja munkkirahat vanhuksille, jos muita maksuja tulee menee ulosottoon kun tilit näyttää tyhjää

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Samaan aikaan sanotaan, että vanhusten pitäisi asua mahdollisimman pitkään, poissa kalliista laitoshoidosta, nykytilanteessa käy täysin päinvastoin, köyhyyteen pakotetut hätätilassa kituuttavat, joutuvat ennenaikaisesti, niihin kalliisiin veroparatiisi-sote-laitoshoitoihin, se lienee tarkoituskin, viedä ihmisarvo ihmisiltä kokonaan. Kansanmurhaksi sitä muu maailma nimittää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hoitoalan liittojen tulee vaatia, sitä aitoa taloudellista oikeusturvaan, ENSIN niille hoidettaville ja sellaisiksi tulevaisuudessa joutuville, eikä hyväksyä veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamista, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemistä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      75 % eläkkeistä alle 2 000 € kuussa.
      Joten mikään Hallitus ei tule myöntämään alle 2 000 € eläkkeitä vero vapaasti kuten pitäisi!

      Pienituloiset eläkeläiset ja pienituloiset palkan saajat tämän valtion pitää pystyssä!

      Sen lisäksi, että he maksavat LIIKAA tulo veroa, maksavat hekin kaikesta
      ALV veron kuten varakkaammat!

    • Anonyymi

      Sairaus-kansaneläkkeet Suomessa noin tuhat euroa jäljessä, muiden Pohjoismaiden ja EU-ym oikeusvaltioitten 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, joka on arvokkaan ihmiselämän vähimmäisvaatimus, nykyajan jyrkän korkeilla elinkustannuksilla, pakkomaksuilla ym vaatimuksilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Suomi ei ole päivittänyt, eikä korottanut, millään tavalla, sairaus-kansaneläkkeitä sitten viime vuosituhannen ja se on todellakin noloa ja väärin, ihmisarvoon kohdistuvat loukkaukset, ihmisoikeuksien viemiset, ovat tosiasioista niin veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa, kuin muussakin eläkeläisväestön, törkeässä hyväksikäytössä yhteiskunnassa, alkaen vuokramarkkinoilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

      Tarvitaan konkreettisia, kunnollisia ja aitoja korotuksia, päivityksiä, tälle vuosituhannelle vastaavien 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseksi. Rahasta nuo aidon, taloudellisen oikeusturvan vähimmäiseläkkeet, eivät todellakaan ole kiinni, vaan korruptiopoliitikkojen arvovalinnoista ja tahtotilasta. Sen ne ovat Suomen rakentajille ja ilmaiseksi Suomen eteen raataneille sairaus-kansaneläkeläisille velkaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      Pitäisi kiirehtiä noiden 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamista, jos aidosti halutaan, vähentää ennenaikaisten, kalliiden, veroparatiisi-sote-laitoksiin ajamisen ja pakottamisten tapahtumista. Eläkeläisköyhät alkavat olla jo niin huonossa kunnossa, liian pitkään jatketun köyhyyteen pahoinpitelemisen jäljiltä.

    • Anonyymi

      Eläkerahastoissa verokeitaissa valtavia biljoonasummia, pelkistä korkojen koroista, ei näkyisi yhtään missään, eikä tuntuisi pörssirikollisten sota-sote-ym keinottelussa, kun otettaisiin eduskunnan päätöksellä, tuohon 2000€/kk vähimmäiseläke-aitoon taloudelliseen oikeusturvan minimiin, tarvittavat summat.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/10/23/the-millionaires-calling-for-higher-taxes-i-m-rich-tax-me_6197148_19.html

      Suomeen osuneet härskeimmät, ahneimmat, häikäilemättömimmät pörssirikollisvarkaat valtaan, muissa valtioissa tuntevat sentään vastuunsa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18155361/eturintamassa-eivat-ole-huippusotilaat-vaan-ihmiskilvet-elakelaiskoyhat#comment-124852156

    • Anonyymi

      Tuokin valevasemmistolainen, mitähän itselleen kahmii, yhtään ajattelematta kuinka ahtaalle, äärimmäiseen köyhyyteen, Suomen eläkeläisväestö on pahoinpidelty, muka tasa-arvon puolella ovat olevinaan, siskojenhakkaajille pörssiperillisille, rahoja verokeitaisiin jemmaillessaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18122263/oho!-suvi-anne-siimes-tukee-stubbia-presidentiksi#comment-124430291

      Pörssirikollisperilliset samassa ahneuden veroparatiisikirnussaan, eivät älyä että ovat Suomen kansalle velkaa. Saastaista touhua, Suomen mepitkin täysiä lapasia, kun muiden pohjoismaiden eu-ym valtioitten mepit ja asioittenajajat, ovat kyenneet hoitamaan omien maittensa kansalaisille kuten: Norja, Tanska, Islanti, Ruotsi, Saksa ym nuo ajanmukaisen, aidon ihmisarvon taloudellisen oikeusturvan
      2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

    • Anonyymi

      https://www.theguardian.com/society/2023/jun/05/global-silver-tsunami-of-older-cancer-patients-is-coming-experts-warn

      Kalliisiin veroparatiisi-sotelaitoshoitoihin, ennenaikaisesti köyhyyteen pakottamalla pakottaminen, on rikollisten touhua pörssirikollisten.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18040874/2000ekk-minimielakkeet-kunnianhimoisen--ilmastopolitiikan-ehto

    • Anonyymi

      Tampereella köyhimmiltä alle 65-vuotiailta sairauseläkeläisiltä, käytännössä viety mahdollisuus, heille ainoaan tärkeään itsekuntoutukseen ja toimintakyvyn ylläpitoon vesiliikuntaan, eikä mikään ek-medioista, edes korvaansa lotkauta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

      Enemmistö köyhimmistä eläkeläisistä, ei iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, voi käydä missään teekutsu-kerjuuttamisjonoissa, kun gluteeniton-maidoton-lisäaineeton-sipuliton-herneetön-kaaliton-pavuton jne ruokavalio sairauksien takia, ei ole homeisissa, mädäntyneissä ja pilaantuneissa teekutsu-kerjuuttamisjonojen valikoimissa.

      Tiedonvälitys KUOLI Suomessa.

    • Anonyymi

      Suomessa on koko ajan isompi joukko, lähinnä vakavasti sairaita, vanhuksia ja vammaisia, ilman minkäänlaisia mahdollisuuksia, minkäänlaiseen terveydenhoitoon ja siihen tärkeimpään, eli vielä vakavemmin sairastumisten, ennaltaehkäisemiin ja torjuntaan, eli itsehoitoon, siis siihen, mikä tulee ENNEN, mitään ns. julkistakaan terv.hoitoa.

      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000009926252.html

    • Anonyymi

      Koronarokotteet poistaa ongelmat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ennustan että eläkkeet tullaan poistamaan kokonaan tulevaisuudessa ja ne rahat jaetaan valtion virkailijoille,rikkaille ja ulkomaille :)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pörssirikollisuus On äärifasismia.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010103585.html

      Eläkkeitä leikkaavan elinaikakertoimen lasku, ei johdu "koronasta", vaikka veroparatiisi-sote-lobbarit kuinka väittäisivät, vaan liian pitkään jatketusta, aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan puuttumisesta, Suomen eläkeläisväestöltä.

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Saksa, Islanti, Tanska, Ruotsi ym oikeusvaltiot.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi eivät kehitysmaat ole keksineet antaa eläkeläisilleen 2000 euroa/kk eläkkeitä ketjun aloittajan ehdotelman lailla?

    • Anonyymi

      Me pien eläkeläiset maksamme suuret summat veroja!

      Sen takia Suomen valtio ei kykene antamaan meidän eläkkeitä verovapaasti!

      • Anonyymi

        Mutta ette maksa riittävästi veroja, jotta hyvinvointiyhteiskunta pysyisi pystyssä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta ette maksa riittävästi veroja, jotta hyvinvointiyhteiskunta pysyisi pystyssä.

        Veroparatiisiyritykset niitä veroja eivät maksa, verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuseen.


    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhyyteen pakotetut, olemme tehneet valtavat määrät ilmaista työtä Suomen eteen, monet pakotettuina, vaihtoehtoja ei ole annettu ja teemme paljon edelleen. Eläkeläisköyhyyteen pakotetuissa, on paljon kouluttamattomaksi pahoinpideltyjä, vakavan suku-perhe-lähisuhdeväkivallan kokeneita, kyllä näille ihmisille, kuuluu aito, ajanmukainen 2000€/kk minimieläke oikeusturva.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18237423/elakelaiskoyha-aanesti-li-anderssonia-ja-osti-varsi-imurin

      Äänestin Nro 2 Anderssonia, jonka on aika muistaa, keiden äänillä on päättäjän asemassa, toivottavasti sitten toiselle kierrokselle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa ek-medioissa, tuputetaan veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopoli-riippuvuutta, ainoana ratkaisuna, väestön ikääntymiseen ja se on väärin.

      2000€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ muut Pohjoismaat ja EU-oikeusvaltiot, ovat mahdollistaneet ikääntyvän väestön, mahdollisimman pitkään, niissä ylihinnoitelluissa vuokraluukuissa asumisen, ja siten vähentäneet suuresti, riippuvuutta, veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopoleista- ja yrityksistä.

      Niin tulee Suomenkin toimia. Nykyajan vanhukset, vammaiset ja kroonikkosairaat, haluavat ihan itse päättää, missä ja miten, tulevat viettämään ikääntymisensä ja mistä ostavat ns. palvelunsa, jos ostavat ja jos tarvitsevat.

      Veroparatiisi-sote-ihmiskauppayritykset, on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Niiden esittäminen ainoana vaihtoehtona, ikääntyvän väestön tarpeisiin, on johdattelevaa ja vääristävää tiedotusta.

      Aito, ajanmukainen, köyhyysrajan yläpuolelle edes yltävä, taloudellinen oikeusturva eläkeläisväestölle, mahdollistaa monipuolisesti erilaisia, ikääntyvien valintoja ja asumis-ym mahdollisuuksia, vähentää hoivan tarvetta, kun ihmisille annetaan mahdollisuudet, ihan itse hoitaa itseään, torjua ja ennaltaehkäistä, ennenaikaisesti, viruksia, pandemioita ym vielä vakavemmin sairastumisia, eli niihin kalliisiin veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-sotelaitoksiin pakottamista.

      Kyse on siis ihan ihmis-kansalais-potilaidenoikeuksista, jotka eivät monotonisella, yksipuolisella, veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolien riippuvuudella ja mainonalla ek-medioissa, mitenkään toteudu. Alkaen 2000€/kk minimieläke-oikeusturva eläkeläisväestölle, avaa paljon monenlaisia mahdollisuuksia, ikääntyvien itse valita, missä ja miten viettävät vanhuutensa, minkä muotoista "hoivaa" tarvitsevat, jos tarvitsevat. Keskimääräinen elossa-pysymis-aika veroparatiisi-sote-pörssirikollisyrityksissä/monopoleissa, on kaksi vuotta. Sen takia ei tuota ainoana mahdollisuutena esitettävää, veroparatiisi-sote-riippuvuutta, kannattaisi tuputtaa, vaan antaa ihmisille aidot valinnanmahdollisuudet, alkaen 2000€/kk minimieläkkeillä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18251283/haavistolle-aania-ellette-halua-metsanomistajat-luovuttaa-metsia-aarioikeistobriteille#comment-126030775

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18247506/korjaako-haavisto-koyhyysongelman-kuten-vaali-iltana-heti-lupasi

      Jo huoltovarmuuden ja ilmastouhkien, luontokadon estämisten kannalta, on tärkeintä saada ENSIN, se aito, ajanmukainen, kunnollinen taloudellinen oikeusturva, Suomen eläkeläisväestölle.

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA on lakkautettava, ei päästetä Norjan ja ÄärifasistiBritannian pörssirikollisOligarkkeja, ryöstämään ja tuhoamaan maatamme enempää.

    • Anonyymi

      Haavisto toteuttamaan 2000€/kk minimieläkkeet, presidenttikaudellaan, niin saa ääneni.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä pikemmin Suomen valtio, siirtyy aidon, ajanmukaisen, 2000€/kk MINIMIELÄKE oikeusturvan malliin eläkeläisväestölle, kuten muut pohjoismaat ovat tehneet, sitä enemmän säästöjä valtion talouteen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä, samaa mieltä että töitä olisi tehtävä vähintään sen verran että takaa 2000€ kuukausieläkkeen.

      Laiskoja pitäisi vaan patistaa hommiin, ennen vanhaan hätäaputyöt yms olivat hyvä vaihtoehto.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-pörssirikollisperilliset eivät töitä tee, vaan laiskottelevat verokeitaiden aurinkorannoilla, jonne kokonainen Suomen kansa, heitä elättää ja ylläpitää, joten älä unta näe.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18080243/ilmaiseksi-suomen-eteen-toita-raataneille-kuuluvat-2000ekk-minimielakkeet

      Suomen pörssirikkaiden ahneus kuriin ja aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, Suomen ikäihmisille, kroonikkosairaille ja vammaisille, kuten muissa pohjoismaissa ja oikeus-sivistysvaltioissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eutanasia-piikki alle 2000 euroa/kk työhistoriansa perusteella saaville. Silloin ei ole Suomessakaan alle 2000 euroa/kk eläkettä saavia. Suomeenkin Hollannnin kaltainen eutanasialaki kansallisella lainsäädännöllä lisättynä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toteutettava, korjaus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mahtavaa että aidommat demokratiat ja oikeusvaltiot, toteuttavat jo 2 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ väestölleen. Suomen tehtävä samoin.

      Oppositio nostakaa kanteita, kansainväliseen oikeuteen, Suomen kansalaisten, puuttuvista perusoikeuksista. Kiireellisesti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      2000€/kk minimieläkkeet suoraa säästöä valtion talouteen. Kannatetaan.

      • Anonyymi

        Kyllä 40 vuotta työelämässä olleille voitaisiin antaa 2000 euron työeläke mutta työpakoisille ei.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi on jättänyt köyhimmät eläkeläiset, eikä sukujen vastuita tunneta, ahneimmille annetaan ja heikoimmilta otetaan.

      https://yle.fi/a/74-20074197

    • Anonyymi

      Pörssirikollismarginaalinsa EK:n betonibunkkeriin sementoinut luupäähallitus, ei kykene näköjään neuvottelemaan ja joustamaan, kokemattomuus paistaa naaman punoituksena, kilometrien päähän, yhtä pitkälle, kuin teekutsu-kerjuuttamisjonot kaupungeissa, useissa eri kaupunginosissa vielä ovat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928067/itsemurhat-tapissa-koyhyysongelman-takia---eivat-parane-quotpuhelinsoitollaquot#comment-121891723

      Yksipuoluejärjestelmä eduskunnassa, kun pitäisi jo tehdä kanteita, kansainväliseen oikeuteen, Suomen kansalaisten puuttuvasta, taloudellisesta oikeusturvasta, kansantappamisesta suomeksi sanottuna.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18296800/sveitsi-aanesti-elakeian-nostoa-vastaan-2-500ekk-minimielakkeiden-puolesta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, kun eivät nosta kanteita, kansainväliseen oikeuteen, jo rikoksista ihmisyyttä vastaan Suomessa.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5302aa25-563c-4e01-b6ed-6e753becc5dd

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kai mulle maksettaisiin takaisin maksamani 300 000€ eläkemaksut jos kerran saman eläkkeen saa ilmaiseksi?
        Vai saanoko minä tuon oman eläkeen lisäksi sen 2500€ ilmaista eläkettä, olisihan se mukava elellä 5000€ eläkkeellä.

        Ei mutta, jälleen kerran oksettaa tuo ihmisten ahneus toisten rahojen perään.
        Säästäväisyydestä ja ahkeruudesta rankaistaan ja laiskuudesta ja tulaamisesta palkitaan.
        Olisipa mahtava maailma, osaatko ajatella mihin se johtaisi?


    • Anonyymi

      Luomulääkekannabiksen laillistamisessa, tärkein asia on turvata ENSIN, se aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva, alkaen 2000€/kk minimieläkkeet, Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, että sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, toteutuvat luomulääkekannabiksen laillistamisen yhteydessä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18286064/luomulaakekannabiksen-laillistaminen-kuuluu-potilaidenoikeuksiin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18298538/eutanasia-kansalaisaloite-hylatty-vaarista-syista#comment-126675926

      Samoin eutanasialakia ei saa hyväksyä, ennen kuin kaikilla, jokaisella Suomen kansalaisella, on toteutettuna aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva, alkaen 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ. Muuten kyseessä on pörssirikollisten äärioikeisto-ideologialla toteuttama kansanmurha.

    • Anonyymi

      Diktatuureissa ja Suomen eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, köyhimmiltä lapsilta ja vanhuksilta leikataan, ökyrikkaille pörssirikollisperillisille, jaetaan tuhansia miljardeja toisensa perään, Cayman saarten hiekkarannoilla löntystelemiseen.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010341846.html

      Kohta jo sylivauvoja syytetään murhaajiksi. Diktatuuri Suomessa, täsmälleen kuin Valko-Venäjällä, ei mitään eroa.

    • Anonyymi

      EK-Ylen johto pitäisi jo EROTTAA. Estävät rajusti sananvapauksia, kaikilta tavallisilta kansalaisilta ja pitävät äärioikeiston pörssirikollisten palstaa valekeskusteluissa, joissa kaikkien tavallisten kansalaisten, sananvapauksia estävät.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Perusteltua varmaan olisi säätää minimieläke nykyisen eläkkeensaajan asumistuen tulorajan suuruiseksi, ja luopua tästä asumistuesta samalla.

    • Anonyymi

      Asumistuesta ei tietenkään pidä luopua, ei minimieläkkeen toteuttaminen tarkoita sitä, että kurjistetaan toisesta kohtaan, vaan sitä, että laitetaan aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva KUNTOON, jokaiselle Suomen kansalaiselle, kuten Suomen perustuslaissakin on säädetty ja modernit valtiot, kuten Sveitsi, näyttävät esimerkkiä.

      https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-politics/pension-swiss-switzerland-vote-protest/73323356

      https://www.dw.com/en/climate-echr-judges-side-with-swiss-group-in-rights-ruling/a-68772972

      Ajatelkaa miten hienoa pörssirikkaidenkin, olisi saapua Suomeen katsomaan aidosti hyvinvoivaa kansaa, hymyileviä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, kun 2 500€/kk MINIMIELÄKKEET Suomessa.

      "Ilmastouhkia voi torjua vain sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla, jokaisen valtion sisällä" - näin huippututkijat vetoomuksessaan, maailman valtioittenjohdoille. Suomeen 2 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ilmaiseksi kotimaamme eteen nälkäpalkalla töitä tehneille, kuuluu iso kiitos.

      • Anonyymi

        Paljonkohan mahtaa asumistukea saada henkilö jonka tulot ylittävät rajan jonka jälkeen ei enää asumistukea myönnetä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuo EK-Ylessä käynnissä oleva oikeusministeriö-Show, on pelkkää EU-vaalien takia, tehtävää hämäystä, harhauttamista ja kansan huijaamista.

      Kysykää kansalaiset itseltänne, miksi nykyiset oppositiopuolueet ja oikeuslaitos työryhmineen, ei puuttunut mitenkään, kun Suomen pelkkänä tiedotusasiana, ilmoitettiin laiton ex-ex-äärioikeistohallituksen kokoonpano.

      Yksikään nykyisen opposition puolueista, ei sitäkään vastustanut, saati sen tekemiä laittomia natoon pakottamisia ja Autokratiausan pörssimogulien hävittäjä-ym sotabisneksien nettomaksattamisia, Suomen kansalla, kansaltamme lupaa kysymättä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2464
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      284
      2118
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2050
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1771
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1681
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      109
      1259
    Aihe