Koukussa plastiikkakirurgiaan

Anonyymi-ap

Olen kateellinen Salma Hayekin tyylisille henkilöille, jotka ainakin oman kuvailunsa mukaan ovat ikääntyneet ilman plastiikkakirurgiaa. Itse nimittäin lähemmäs 40-vuotiaana teen pieniä kosmeettisia muutoksia, koska geenien takia omistan hieman valahtaneet kasvot.

Miten muut kokevat oman ulkonäönsä? Onko olo nukkemainen, kun olette lisänneet fillereitä jne.? Onko julkisuudessa teidän mielestä joku tähti, joka on onnistunut ulkonäönsä muokkauksessa?

5

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yli viisikymppisenä naisena en ymmärrä, miksi olisi muokattava itseään.
      Onko omaa ikääntymistä niin kamalan vaikea hyväksyä ? Jokainen meistä ikääntyy, ja senhän voi tehdä arvokkaasti olemalla oma itsensä ja näyttävänsä siltä miltä näyttää.

      Kerran käytiin pöytäkeskustelua, jossa oli mukana myös useampi mies, iältään 40-65, aiheena oli juurikin nämä kosmeettiset " korjailut ".
      Näistä miehistä kaikki, joka ikinen, oli sitä mieltä, ettei ole mitään järkeä, että naiset leikkelevät itseään. Moni oli sitä mieltä, että usein naiset muuttuvat vain pahemman näköisiksi operaatioiden seurauksena ( heräsi jopa pieni hämmästys kun tuon kuulin ).

      Itselle tulikin mieleen, mitä naiset hakevat sillä, kun täytyy muokkailla itseään, muka paremman näköiseksi ? Onko se vain siellä omassa mielessä, että pitää näyttää paremmalta, ei ole riittävän hyvän näköinen ? Kelpaako itselleen, jos ei, niin miten kelpaisi muille ?

      Itsekin olin nuorena hoikka, kaunis, aika sporttinenkin, mutta vuodet tekevät tehtävänsä. Enää en ole mitään noista , mutta silti ihan tyytyväinen itseeni ja elämääni. Eikä minua missään tyrmätä sen takia, että olen oma itseni.
      Jokainen tietenkin tekee kuten itse haluaa, ainakaan minulla ei ole mitään sitä vastaan. Kaikilla on asioista omat mielipiteet, ja joskus ne voi pitää huomaavaisesti sisällään.

      • Anonyymi

        Niin, eikö tämä olekin mielipidepalsta ja itse esititkin omat mielipiteesi...

        Aika erikoista, että ihmiset pitävät muiden plastiikkakirurgiaa pöytäkeskusteluna. Harvemmin siitä on huomaavaisuus kaukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, eikö tämä olekin mielipidepalsta ja itse esititkin omat mielipiteesi...

        Aika erikoista, että ihmiset pitävät muiden plastiikkakirurgiaa pöytäkeskusteluna. Harvemmin siitä on huomaavaisuus kaukana.

        Pöytäkeskusteluna voi pitää lähes mitä tahansa, eikä siinä ole mitään vikaa, vaikka puhuisi sitten plastiikkakirurgiasta.
        Silloin kun puhuu itselleen täysin tuntemattomien ihmisten jostain asiasta, niin mitä väliä sillä on ? Ketä kohtaan silloin on oltava huomaavainen, kun kyse on tuntemattomista ?
        Pöydässä on yleensäkin mukava istua silloin, kun puheenaiheita on paljon erilaisia, ja keskustellaan niistä monien eri näkökulmien kautta.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😋 ­N­­y­­m­­f­o­m­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      💋 K­u­­­u­­­m­a­­­t­­­ ­­t­­­y­­t­­­ö­t­­ ­o­­d­­o­­t­­t­­­a­­v­­­­­a­­t­ ­s­i­­n­­­u­­­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18294984

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe