Mies, kuinka suhtaudut tatuoituun naiseen?

Anonyymi-ap

Onko ehdoton ei, vai riippuuko jostain?

32

547

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Epäileväinen enemmän ja usko hyvään tällaisen kohdalla vähemmän mahdollista. Luonne voi tällaisella olla enemmän arvaamaton kuin luomulla "itse keskeinen"?

      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🔞 ­­­N­y­­m­­­f­­o­m­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Hyvä tutkimus tatuoitumisesta, mutta sisältää paljon kiertoilmauksia koska aiheeseen liittyy feminismi ja muu naisahdistus: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6347139/

      Ote käännettynä: "Verrattuna naisiin, joilla ei ole tatuointeja, tatuoiduilla naisilla havaittiin huomattavasti alhaisempi itsetunto ja vahvempi suhde kolmen rakenteen välillä: ihanteellinen vartalo, ihanteellinen minä ja tatuoidun naisen status. Vartalokuvassa ei havaittu merkittäviä eroja kahden ryhmän välillä. Tatuoiduilla naisilla oli ominaista kehonkuvan ja itsetunnon välinen yhteys, kun taas tatuoinneilla ei ollut tällaista korrelaatiota. Näin ollen näyttää siltä, että tatuoiduilla naisilla itsetunnon, ihanteellisen kehon, ihanteellisen itsensä välisillä yhteyksillä voi olla merkitystä nuorten naisten tatuointikäyttäytymisessä."

      Heikompi itsetunto ja kehonkuva kuin tatuoimattomilla. Kyllä. Minusta vaikuttaa että tatuidut munasarjakkaat ovat pääasiallisesti rumapainoisia, paitsi ne jotka työskentelee seksi/porno bisneksessä.


      • Anonyymi

        Kauneusleikkaukset, lisukkeet ym kertovat myös huonosta itsetunnosta. Säälihän se on, koska jälki sen kun pahenee.


    • Anonyymi

      No jos seurustelen seurustelen sinun, en tatuointiesi kanssa. Toisaalta koska olen itse hyvin vaniljainen mies niin en lähtökohtaisesti koe että itsensä täyteen leimaa ottanut nainen välttämättä edes pitäisi elämänkaavastani joten suhtautuminen tällä tasolla on se että mielummin - yksinkertaisesti omaa onnistumista pedatakseni, valitsen mielummin ei-tatuoidun kuin tatuoidun naisen kohteekseni.

      Lisäksi on koko joukko tatuointeja jotka aiheuttavat suorastaan myötähäpeää, jos näen sellaisen niin homma on heti siinä. Karu totuus on että tatuointien aiheista ja sijainneista hyvin harva on oikeasti onnistunut ja useimmiten ne paljastavat kantajansa arviointikyvyttömyyden ja henkisen kehjittymättömyyden ainakin sillä hetkellä kun se pigmentti on ihoon isketty.

      Näillä reunaehdoilla kuitenkin sanon että jos tatuoitu nainen haluaa ja hakee asiallisesti minusta sen mahdollisuutensa hän - ollessan ok ihminen - sen myös saa. En tuomitse ehdottomasti, mutta esitän kyllä liudan tiukkoja kysymyksiä JA omaan tietyn ennakkoasenteen joka pitää osoittaa yksilötasolla aiheettomaksi.

      • Anonyymi

        Tämä on minusta hyvin sanottu ja uskon monen miehen olevan samoilla linjoilla kanssasi?


    • Ei häiritse kunhan toteutus on sellaista tasoa että siitä voi rehellisesti pitää

    • aikamoisella varauksella, on se vähän sama juttu jos mies on käyny armeijan nii pysyttelen vähintään 3 kilometrin pääässä semmosista, ihan oman turvallisuuteni takia. ei voi tietää mitä sellaisen naisen päässä liikkuu

    • Anonyymi

      Inhoan tatuointeja. Pilaavat ihonsa tämän muotioikun vuoksi.

    • Anonyymi

      Yh, kauhea…

    • Anonyymi

      Tatuointi on muistoja menneestä suhteesta.

      • Anonyymi

        Mitähän vttua nyt sit taas? Mulla on kyllä tatska liittyen lapsiini.


    • Anonyymi

      Pienehköt laadukkaasti tehdyt mieluusti vaatteiden alla on ok! Mutta täyteen leimatut Naiset ei ole makuuni

    • Anonyymi

      Ehdottomasti naisella täytyy olla tatuointeja.

    • Anonyymi

      50vuoden kokemuksella olen havainnut että naisen tatuointien määrällä on suora negatiivinen korrelaatio hänen älykkyyteen. Sama pätee toki myös miehissä, mutta naisilla se erityisesti korostuu.
      Mitä enemmän tatuointeja, sen matalampi älykkyysosamäärä, niin se vain on fakta.

    • Anonyymi

      Se on kyllä naurettavaa että pitää ottaa tatska siksi että kaikilla muillakin on, ja se sitten laitetaan piiloon johonkin nilkkaan tai käsivarteen niin että jää T-paidankin alle piiloon.
      Leikkaatko myös korvasi irti jos muutkin leikkaa korvansa irti?
      Jos joku on idiootti, sinunkin täytyy silloin olla idiootti koska muutkin on?

      Niinkö, missä aivot?

    • Anonyymi

      En voi sietää tatuointeja eli ehdoton ei.

    • Anonyymi

      Olen itse outolintu mies jolla lähes nolla kiinnostus tatuointeihin. Tämä on ilmeisesti harvinaista nykyään, mutta minulle on täysi turnoff tatuoinnit.

      • Anonyymi

        Oispa kiva tietää kuka oot ettet vahingossakaan ole mun kiinnostuskohde. :D


    • Anonyymi

      No siinä kohti alkaa jo oleen melkolailla ehdoton ei jos kun kasvot on tatuoitu kaula on vie vähä niiku et jaa

    • Anonyymi

      Tatuoinnit ovat aina rumia ja junttimaisia eikä tästä ole poikkeuksia 👎
      Jotkut jopa viisauksissaan tatuoivat itseensä lastensa nimet ja syntymäajat.
      No onhan se hyvä kirjoittaa ne ylös ettei pääse unohtumaan... 🤡

    • Anonyymi

      Hyvällä maulla tehdyt ns pari tatskaa ok, mutta jos on kuin pakanamaan kartta ja päälle vielä rautaa, kun Raatteen tiellä, niin ei kiitos.
      Sattumalta osui joku suomalainen häöohjelma silmiin ja jäin sitä katselemaan, niin huomioin todella ruman asian morsiaimesta. Muija oli niin tatuoitu, että oli avonaisen kolttunsa kanssa melkosen ruma ilmestys. Mietiskelin siinä, että muija on kuukausikaupalla hakenut "elämänsä mekkoa", maksanut jonkun tonnin, mutta kukaan ei kiinitä kolttuun huomiota, kun tatskat lyö silmille.

    • Anonyymi

      Tatuoinnit kertovat ihmisen kuuluvan roskaväkeen.

      Kukaan hyvin toimeentuleva ja älykäs ihminen ei moisia ota.
      Ja kun aika kuluu, venyvällä ja ryppyyntyvällä iholla ne vasta hirveitä ovat.

      Maksullisilla naisilla muuten on käytännössä aina ja poikkeuksetta tatskoja, samoin narkkareilla.

      Hyi helvetti.

      • Anonyymi

        Tyhmä naiset ottavat leimoja lähes yksinomaan jonkun hankalaksi kokemansa ongelman tai häpeällisen tapahtuman takia.


    • Anonyymi

      Tatuoitu nainen on Kaunis

    • Anonyymi

      Toiset hakee niillä katu-uskottavuutta. Toiset kertoo niillä elettyä elämää. Jotkut fanittaa asioita, joihin haluaa kuulua tai unelmoi asioista, joksi haluaa tulla (motivaation lähde)? Monet asiat ohjaa niihin, ovatko samalla uhraus johonkin, jonka haluaa kokea.

      Masokisti saa nautintoa kivusta, kokeeko samalla, että kipu on ansaittua ja kivun takia tatuointi kertoo hänestä jotain merkityksellistä? Näitä voi tutkailla hyvän tai pahan kautta ja siten mielikuvat niistä ovat mitä ovat? Itse voin kokea ne hyvässä ja pahassa.

      Toivon mukaan minun valitulla ei ole niitä. Koska en niitä myöskään itse halua itseeni ikuistaa. Mut jokainen toimii niin kuin parhaimmaksi näkee ja maailmaan mahtuu mielipiteitä kaikesta puolesta ja vastaan. Elämä on valintoja jokaisella on omanlaiset asiat merkityksellisiä, mulle ne ei ole tatuoinnit, mun tutuilla on ja ei ole niitä.

    • Aikalailla ei. Ehkä jos joku tosi pieni tatuointi jossain huomaamattomassa paikassa.

      Mutta kun se että on tatuointeja kertoo siitä ihmisestä aika paljon, se on 90% todennäköisyydellä h**ra, feministi, alkoholisti, huumeidenkäyttäjä tms. Tatuoinnit kuuluu tiettyyn elämäntyyliin jota halutaan näyttää ulospäin niillä. Jos on vielä kirkkaan punainen tukka ja lisäksi ne tatuoinnit niin en vaihtaisi yhtä sanaa sellaisen naisen kanssa, pysyn erossa ja etäällä.

    • En pidä lainkaan tatuoiduista tytöistä, se osoittaa idiootti-tasoista tyhmyyttä.

      Viime lauantaina tulin tietämään että tatuointeja poistetaan happojen avulla, toinen on sama happo joilla poistetaan känsiä ja syyliä, ja "hoitoon" hakeuduttan lahden taakse tai happosatseja haetaan sieltä. Postaan uudestaan kunhan olen paneutunut tarkemmin. Kuvia happopoistoista https://duckduckgo.com/?q=tattoo+removal+acid&t=ffab&atb=v325-1&iax=images&ia=images näistä "hoidosta" voi jäädä pahat jäljet, ja vaikka iho jää sileäksi niin usein sellaiset ettei käsitelty kohta enää rusketu. Uudehko laser hoito on erittäin kallis, tyhmillä tytöillä ei ole varaa niihin.

    • Anonyymi

      Kyllä ja lähes samoin kuin hetuoituun. Haittaak se jotai.

    • Anonyymi

      Riippuu tatuoinneista. En tykkää tatuoiduista tisseistä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe