Syntiä karkuun Jumalan armon suojiin...

Anonyymi-ap

Uskoville on hyödyksi olla pelkuri tässä asiassa. Syntiä vastaan ei kannata yrittää mitään omia kikkailuja, vaan yksinkertaisesti hyväksyä, se että Jeesus on kaiken meidän syntimme tähden tapettu ja hänen verellään meidän syntimme on poispyyhitty. Kaikki oma yrittäminen vain antaa synnille lisää voimaa. Armo kukistaa synnin siten, että kun me saamme ne kaikki anteeksi, uskon kautta Jeesuksen vereen, meillä ei enää ole estettä perääntyä niistä. Jos meillä ei ole anteeksiantoa, niin meidän on turha perääntyä tekemästä syntiä, koska niitä ei saa tekemättömäksi, mutta kun meillä on armahdus, niin olemme vapaat jättämään kaiken pahan taaksemme, synti ei enää määritä sitä, mitä ja keitä me olemme, eikä sitä mitä olemme tulevaisuudessa.

Roomalaiskirje 5:8
"Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme."

Kun me vielä olimme syntisiä, eli jos me uskomme, Kristuksen kautta, me emme enää ole syntisiä. Hän on meidän uusi identiteettimme. Tämän myötä emme enää ole synnin orjia:

Roomalaiskirje 6:17-18
"Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut, ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi!"

Kolossalaiskirje 3:1-7
"Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella. Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä. Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa; kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa. Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta, sillä niiden tähden tulee Jumalan viha, ja niissä tekin ennen vaelsitte, kun niistä elitte."

1 Korinttolaiskirje 6:11
"Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä, mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä."

Roomalaiskirje 5:1
"Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta ... "

3

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tehkäähän uskikset syntiä. Olisi se sääli jos Jeesus kuoli turhanpäiten.

      Me muut tiedämme että Vapahtaja olet sinä.

      • Anonyymi

        Sinulla on tarve tehdä syntiä. Pilkkaathan nytkin. Etkä pääse sitä pakoon, ellet usko Jeesukseen ja saa sitä kautta syntejäsi anteeksi. Muuten sinun on pakko jatkaa tuota toimintaasi koska syntisi määrittävät niin paljon siitä, mitä olet. Me jotka uskomme, olemme Jeesuksen tekojen kautta vapaita, eikä meidän toimintaamme enää määrä syntimme.


    • Anonyymi

      Tuossahan Paavali kirjoittaa että ollaan synnistä vapautuneita. Ei siis ole mitään taistelua syntiä vastaan, jos siitä on vapauduttu. Ei silloin taistella lain kirjaimen kanssa, että voi voi, onko tuo ja tuo syntiä, voi kun ei sitä tai tätä syntiä tekisi ja rikkoisi lakia. Ei jos ollaan synnistä vapautuneita eikä synti enää hallitse.

      Se tosin on vain Paavalin lupaus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2632
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      341
      2480
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2150
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      62
      1835
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1724
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1503
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1487
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe