SAK ei ole halunnut osallistua lakialoitteiden käsittelyyn kolmikannassa. Peiliin katsomisen paikka.

Anonyymi-ap

Poliittiset lakot pitää kieltää kokonaan. Ei ole mitään järkeä, että joku ulkoparlamentaarinen joukkio voi laittaa Suomen polvilleen kiristäessään eduskuntaa sen lainsäädäntötyössä.

Tällä kertaa SAK:n viisikko, Eloranta, Aalto, Kokko, Ekstöm ja Väntti aikovat kyykyttää yrityksiä, yrittäjiä, yrityksissä töissä olevia ja koko kansaa järjestämällä jopa kahden viikon lakkoja, joilla uhataan suljetaan Suomen vienti ja tuonti. Bensiini on uhkana loppua pumpuilta. Se vaikeuttaa Kela-taksien kuljetuksia ja lääkekuljetuksia. Viisikko yritti tehdä lakkorajaukset siten, että aiheutetaan maksimivahingot yrityksille, eikä kiukuteta kansalaisia. Se ei onnistu, lakot osuvat työntekijöihin ja moneen muuhunkin. Lakot poikivat irtisanomia ja lomautuksia. Siitä saa kiittää SAK:n viisikkoa.

Satonen on oikeassa. Purra on oikeassa. Koko hallitus toimii vastuullisesti ja kohtuullisesti. Demarit ja ay-aktiivit ovat erityisesti saaneet valheillaan ja agitoinnillaan Suomen työmarkkinat sekaisin. Ei ole solmua. On yksipuolinen inttäminen ja se ratkeaa sillä, että SAK vetäytyy lakoista. Kuten Israelissa tilanne ratkeaa, kun Hamas vapauttaa panttivangit. Koko Suomen kansa on SAK:n viisikon panttivankeina.

SAK on vältellyt kolmikantapöytiä yrittäen tehdä kaupankäyntiä lakialoitteilla. Se ei ole mahdollista. Jokainen laki menee omaa tietään. Kunkin valmisteluun voi osallistua, jos haluaa, mutta SAK ei ole halunnut. Siitä voi syyttää Elorantaa.

9

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Arvostin ennen Tuppuraista. Hän toimi hyvin omistajaohjausministerinä esimerkiksi silloin, kun toiset demarit töpeksivät Postin lakkojen aikana. Rinne ja Paatero joutuivat eroamaan.

      Nyt Tuppurainen toimii agitaattorina huutaen eduskunnassa tyyliin 10 väitettä, joista 8 populismia ja valheita, 2 totta. En arvosta Tuppuraista enää. Peukku alaspäin.

      Lindtman on ollut vanhojen fraasien latelija aina. Peukku alaspäin.

      Hullua puhua, että ay-liike on jotain mieltä ja järjestää poliittisia lakkoja. Ei se niin ole. Punainen SAK järjestää poliittisia lakkoja.

      Vihreiden puheenjohtajalle tiedoksi, että juurikin se, että 2022 ei ollut yhtään poliittista lakkoa osoittaa sen, että poliittiset lakot kupuavat sosialismista. Niitä esiintyy vain, kun sdp on niitä järjestämässä. Hei haloo! Poliittiset lakot ovat sosialismin oksennus. Ei riitä, että poliittisia lakkoja rajoitetaan. Ne pitää kieltää kokonaan. Sen on SAK:n viisikko ja SDP osoittaneet toiminnallaan.

      • Anonyymi

        -
        - SDP:n ja ÄäriVasemmiston ja Vihreiden puolue toiminta - Pitää Kieltää Suomessa !

        - Nuo Puolueet Ja AY-MAFIA On PASKA-KOKKAREITA - Suomen Valtion Rattaissa !

        - - - - - - - - - - - - - - Ja Tämä On Tosi !

        -


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -
        - SDP:n ja ÄäriVasemmiston ja Vihreiden puolue toiminta - Pitää Kieltää Suomessa !

        - Nuo Puolueet Ja AY-MAFIA On PASKA-KOKKAREITA - Suomen Valtion Rattaissa !

        - - - - - - - - - - - - - - Ja Tämä On Tosi !

        -

        Hyvä kirjoitus. Sak kyseessä omaan sukkaansa.


    • Anonyymi

      Aloittajalta hyvä kirjoitus.

    • Anonyymi

      neuvotteleminen etukäteen laaditun pienen hiekkalaatikon sisällä ei johda mihinkään.
      Kuolemansuudelma. SAK ei tietenkään halua sellaisesta yksipuolisesta asetelmasta neuvotella. Heikennyksiä roppakaupalla vain tarjolla työntekijäpuolelle. Työnantajapuoli on hakemassa selkävoittoa ammattiliitoista ja duunaarityövestöstä.

      • Anonyymi

        Hallitus haluaisi neuvotella vain yhdestä SAK:lle täysin yhdentekevästä asiasta, mutta ei lainkaan niistä SAK:lle (tarkemmin SAK-laisille liitoille) tärkeistä asioista. Ja sitten hallitus ihmettelee kummissaan miksi SAK "ei halua" neuvotella asioista.


    • Anonyymi

      Vierastan tällaista keskustelua, jota tietyt henkilöt levittävät. Ay-liikettä verrataan terroristijärjestöihin ja asia vertautuu USA:han, joka ei neuvottele terroristien kanssa. Miksi me haluamme tänne Amerikan mallin? Tätä mallia nyt ajetaan monella eri rintamalla. Suomi on aina ollut neuvotteluyhteiskunta, tämä retoriikka on meille vierasta.

      Lisäksi toinen asia on se, että tietyt edustajat ehdottavat ay-liikkeen verovähennysoikeuden muutosta siksi, koska ay-liike on alkanut lakkoilla. Mitä kostotoimenpiteitä tässä nyt harrastetaan? Minua asia ei kosketa, mutta tällainen kuulostaa todella pelottavalta. Näin lisätään tilanteen eskaloitumista.

    • Anonyymi

      Eloranta itkee, että miksi ei neuvotella. Jokainen lakialoite on ollut kolmikannassa, mikä on vaikuttanut lakialoitteen sisältöön. Elorannan iltalypsy on naurettavaa, lehmä on ummessa.

    • Anonyymi

      Kohtapa itkee Orpo.
      Minkä se voi kun lakot jatkuu ja jatkuu ja jatkuu .
      Sitten tappioita kärsivät isokenkäiset sille soittavat ja juttelevat " mukavia ".
      Voi tulla vielä iso itku Orpolle ja kannattajilleen.

      Talkoo-Taavetti

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe