Olisiko Venäjän voitto hyvä asia?

Venäjän voitto sodassa merkitsisi ukrainalaisille seuraavaa:

Näytösvaaleilla valittu Venäjän asettama hallinto ja presidentti
Sananvapauden rajoitukset
Toisinajattelijoiden sulkeminen vankilaan tai murhaaminen
Poliittiset tuomioistuimet
Rakenteellinen korruptio ja oligarkit

Olisiko tällainen kehitys Euroopassa jonkun mielestä hyvä asia?

33

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietysti itsenäisyyden ja kaiken tulevaisuuden menetys myös.

    • Selvästi tuo "kehitys" olisi tiltujen mieleen, koska tuo kaikki on tapahtunut Venäjän miehittämillä alueilla itä-Ukrainassa ja tiltut juhlivat tuota Venäjän miehitystä. Lisäksi siellä on tapahtunut Ukrainan kielen ja kuttuurin tuhoaminen, miesten pakkovärväykset Venäää armeijaan ym. Osa ihmisistä on fasisteja, joille demokratin takamat vapaudet ja vauraus eivät kelpaa.

      • Anonyymi

        On vaikea päästä kaiken päälle demokraattisessa systeemissä. Tietääkseni kyse on a-sosiaalisuudesta, narsismista ja muusta minäminästä.


      • Anonyymi

        No mutta olipa asiasta mitä mieltä tahansa, Venäjä nyt kuitenkin voittaa sodan. Sen jälkeen asiasta saa jokainen olla mitä mieltä tahansa. Toiset voittaa sotia ja toiset on "jotain" mieltä :)


      • Anonyymi kirjoitti:

        No mutta olipa asiasta mitä mieltä tahansa, Venäjä nyt kuitenkin voittaa sodan. Sen jälkeen asiasta saa jokainen olla mitä mieltä tahansa. Toiset voittaa sotia ja toiset on "jotain" mieltä :)

        Venäjä häviää rikollisen sotansa, kunhan Ukrainaa vain autetaan tarpeeksi.


      • Anonyymi

        Monelle on tärkeää, että Herra, Kremlin tai Israelin, rankaisisi homoja. Jos sitä ei tapahdu demokratian alla eläen, niin sitten ilman demokratiaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Monelle on tärkeää, että Herra, Kremlin tai Israelin, rankaisisi homoja. Jos sitä ei tapahdu demokratian alla eläen, niin sitten ilman demokratiaa.

        Tuo pitää paikkansa, vaikka harva sitä täällä julistaa, mutta osalla ihmisistä juuri tuo on syy putinismiin. Asenteet ovat olemassa ja Haavistokin olisi todennäköisesti mennyt heittämällä presidentiksi, jos hän ei olisi homoseksuaali:

        https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010200987.html


    • Anonyymi

      Luultavasti nim. merk. Ilkaan Luoma pitää tuollaista kehitystä hyvänä.
      Näin olen hänen kirjoituksista päätellyt, vaikka ei sitä suoraan sano, mutta rivien välistä sen voi päätellä.

    • Anonyymi

      Syntyisi tiltuloisen ihannevaltio.

    • Anonyymi

      Tämähän on Ukrainan nykytilanne:

      Näytösvaaleilla valittu USAn asettama hallinto ja presidentti
      Sananvapauden rajoitukset, etninen syrjintä
      Toisinajattelijoiden sulkeminen vankilaan tai murhaaminen ml. oppositiopuolueet.
      Poliittiset tuomioistuimet
      Rakenteellinen korruptio ja oligarkit

      Oliko tällainen kehitys Euroopassa jonkun mielestä hyvä asia?

      • Anonyymi

        Luettelit venäjän tilanteen


      • Anonyymi

        Maailmalla; teepä katsaus totalitarisenlaisiin valtoihin planeetalla. Ollaan aika lähellä aikoja, kun koko planeetta oli diktatorinen; vähän aikaa sitten koko Eurooppa oli diktatorinen ja sotia oli paljon.

        Oikeisto on vielä hyvin vahva ja sitä kannattaa 20% natsit, ja 20% köyhyyteen kyllästyneet. Ei tarvii paljon, että ylitetään 50%. Unkarissa vähän yli, ranskassa 43%, kovaa yritystä Saksassa, ja Italia on aina ollut oikeistohallitus.

        Nyt republikaanit yrittää vallata vallan, ja ne on demokratian vastaisia ja kannattavat totalitarismia. Trump haluaa maailman sellaiseksi ja myös vapauden Natosta, että voi olla itse puikoissa sielläkin.


    • Anonyymi

      EI!!!

    • Anonyymi

      On vaikea saada syntymään asiallista keskustelua Venäjän kannattajien kanssa näistä asioista.

      Ylipäänsä on vaikea ymmärtää, mitä hyvää he näkevät Venäjässä, joka ajaa häikäilemättä omia imperialistisia tavoitteitaan. Ovatko kirjoituspalkkiot heidän ainoa motiivinsa?

      Kuitenkin juuri sellaista keskustelua tällä palstalla pitäisi käydä.

    • Anonyymi

      Venäjän voitto merkitsee sitä, että Itä-Ukrainan venakkovähemmistön pommittaminen loppuu ukrainan taholta.

    • Anonyymi

      Putlerin kannattajat on heikkoälyisiä änkyröitä,eivät he osaa perustella näkemyksiään,eikä niitä voikaan perustella.

    • Anonyymi

      RAUHANSUUNNITELMA

      https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/6627992

      Rauhankaavassa askelia on yhteensä seitsemän ja niihin sisältyy muun muassa Ukrainan ehdoton antautuminen, "kaikkien korvausten maksaminen Venäjälle" ja lain hyväksyminen "Ukrainan entisten alueiden" yhdistymisestä Venäjän federaatioon.

      Lisäksi Venäjä vaatisi Medvedevin mukaan Ukrainalta demilitarisaatiota, kaikkien perustuslaillisten viranomaisten erottamista ja vaaleja uuden, väliaikaisen parlamentin valitsemiseksi.

      Kansainvälisen yhteisön olisi tunnustettava Ukrainan nykyinen hallinto "natsistiseksi" ja puhdistettava "kaikki Ukrainan hallintoelimet" YK:n alaisuudessa.

      Ukrainan on Medvedevin mukaan maksettava Venäjälle korvauksia, mukaan lukien korvaukset Venäjän asevoimien sotilaiden omaisille ja "tunnustettava virallisesti, että koko Ukrainan alue kuuluu Venäjälle".

    • Anonyymi

      Venäjän voiton kannattaja ei ymmärrä mistä siinä olisi kysymys. Se marginaali, joka kovasti pitää ääntä Putinia puolustellen, sulkee pois mielestään ne seuraamukset, jotka Ukrainan kansa kohtaisi. Heidän ränkytyksensä perustuu yleensä aivan muihin motiiveihin kuin sodan lopputuloksen toiveisiin.

      Nato, EU, USA, Suomen hallitus, lakot ja talous, homot, maahanmuutto, F35, kaasuputket ja energia, sähkön hinta, jne, jne... Ränkytysten taustalta löytyy mitä omituisimpia salaliittoteorioita, uskomuksia ja aatteita. Tyytymättömyys maailman menoon purkautuu usein ns. valtamedian haukkumisena, se kun valehtelee heidän mielestään kaikesta.

      Kun Putin edustaa vastavoimaa "valehtelevalle valtamedialle", asettuu Putin ränkyttäjän kanssa samalle puolelle. Putinista muodostuu kanssakärsijä ja taistelutoveri hyödylliselle idiootille.

    • Anonyymi

      Odotan tähän keskusteluun järkevää vastausta Venäjän voittoa kannattavilta tahoilta.

      Tässä ollaan nyt asian ytimessä.

      • Anonyymi

        Sinua neuvoisin perehtymään miten Venäjä toimii vallatuilla alueillaan. Ukrainalaisista ainakin puolet, jos ei nykyään enemmän toivoo Venäjän voittoa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinua neuvoisin perehtymään miten Venäjä toimii vallatuilla alueillaan. Ukrainalaisista ainakin puolet, jos ei nykyään enemmän toivoo Venäjän voittoa.

        Haha, mikä vale. Venä tekee kansanmurhaa miehittämillään alueilla ja noin 60% ukrainalaisista haluaa jatkaa sotaa kunnes Venäjä on ajettu kokonaan pois Ukrainasta.Venäjän voittoa toivoo korkeintaan noin 10% ukrainalaisista.


    • Anonyymi

      Vebäjän toiminta,on vasta-vaikutus EU-kolonialismille, eu pyrkii saamaan vähitellen kaikki jösenmaat siirtomaa asemaan körjessä Ranska Saksan avustamana

      • Anonyymi

        Siis mihin asemaan Venäjä haluaa Ukrainan?


    • Anonyymi

      -Emme anna penniäkään Ukrainan sotarahastoon.
      -On meidän päätöksemme, onko Ukrainalla oikeus sotia Venäjää vastaan vai ei.
      -Kannatamme Venäjän nukkevaltaa Ukrainassa.
      -Kannatamme oikeudetonta hyökkäystä toista valtiota vastaan, jos se valtio pyrkii demokratiaan.
      -Olemme republikaaneja, emme demokraatteja, perkele! Kannatamme omiamme.

    • Anonyymi

      Kun putinistit eivät voi keskustella fakta pohjalta, niin hyökkäys on paras puolustuskeino, ja asiat käännetäänkin päinvastaisiksi.
      Mistä putinisteja syytetään, niin he kääntävätkin syyn esittäjälle. Putin käytti tätä keinoa, löytäessään lännestä kaikki ne viat, joihin Venäjän todettiin syyllistynee. Viimeisin puhe peruistui täysin käänteiselle totuudelle.

    • Anonyymi

      Voitto hyvä.

    • Anonyymi

      Odotan edelleen järkeviä perusteluja, miksi Venäjän voitto olisi hyvä asia.

    • Anonyymi

      Venäjän voitosta Ukrainassa olisi asukkaille perin murheelliset seuraamukset!

      Venäjän tavoite Ukrainassa on koko maa-alueen haltuunotto ilman sen kansalaisia. Venäjän kanssa sotiessa antautuminen ei välttämättä säästä ihmishenkiä vaan siitä seuraa UKRAINAN KANSAN KANSANMURHA!

    • Anonyymi

      Medvedev jo tuossa selittikin Venäjän "rauhasopimuksen" tavoitteet.

      Medvedev vaati muun muassa Ukrainan täydellistä antautumista, koko Ukrainan liittämistä Venäjään ja Ukrainaa maksamaan Venäjälle sotakorvauksia.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010295449.html

      Moskovan välirauhansopimus 1944 Suomen ja Neuvostoliiton välillä muistutti tuota, paitsi koko Suomen liittäminen Neuvostoliittoon jäi tekemättä. Sotakorvaukset pistettiin kuitenkin hyökkäyksen uhrin maksettavaksi, ja näin on törkeä aikomus Ukrainankin kohdalla tehdä.

      Miten Venäjä saataisiin uskomaan, että nyt ei ole 1944?

      • Anonyymi

        "Miten Venäjä saataisiin uskomaan, että nyt ei ole 1944?"

        Se tapahtuu sillä tavalla, että se massiivinen apu, joka 1944 meni Neuvostoliiton puna-armeijalle ja pelasti Stalinin, menee nyt Ukrainalle ja pelastaa Zelenskyin.

        Apu on moninkertaistettava uusimpaa länsitekniikkaa sisältäen. Näin tehtiin -44, mutta nyt se menee eri osoitteeseen. Putin on täysin kädetön vanhentuneen kalustonsa kanssa, siinä ei örkkilaumat auta yhtään mitään. Tähän ollaan joka tapauksessa menossa, vaikkakin varovaisesti, sillä ydinaseen käyttöuhka pidättelee jarrua.


    • Anonyymi

      Se tulee örkeille lähtö Ukrainasta ja Putinille Kremlistä.
      Saattepa nähdä.

    • Anonyymi

      Eipä näytä tulevan vastauksia aloittajan kysymykseen.

    • Anonyymi

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      😋 K­­­u­­­u­­m­­a­­t­­ ­t­y­­t­ö­­t­ ­­o­d­­o­­t­­­t­­­a­­­v­­­­a­t­ ­s­­i­­n­u­­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18313749

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe