kannattiko ottaa maailman köyhät tänne turvaan ?

Anonyymi-ap

Nyt itketään ,kun rahat ei köyhillä riitä ! Lisää autettavia maahan ei paranna suomen taloudellista tilannetta !!!

34

285

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vanha totuus joka pätee kyllä nykypäivänäkin ,
      Ensin on kyettävä auttamaan itseään ennenkuin on mahdollista auttaa muita.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "
        Hallitus yrittää saada läpi uutta lakia, jolla itärajan tulijat voitaisiin käännyttää takaisin Venäjälle. Laki on kuitenkin oikeudellisesti hyvin vaikea ja vasemmistoliitto vastustaa sitä, Rkp ja vihreät vielä miettivät. Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jukka Kopra (kok) ja vasemmistoliiton kansanedustaja Merja Kyllönen ovat täysin eri linjoilla hallituksen lakiesityksestä."
        Sillä lailla, ja katsotaanpa nyt...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "
        Hallitus yrittää saada läpi uutta lakia, jolla itärajan tulijat voitaisiin käännyttää takaisin Venäjälle. Laki on kuitenkin oikeudellisesti hyvin vaikea ja vasemmistoliitto vastustaa sitä, Rkp ja vihreät vielä miettivät. Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jukka Kopra (kok) ja vasemmistoliiton kansanedustaja Merja Kyllönen ovat täysin eri linjoilla hallituksen lakiesityksestä."
        Sillä lailla, ja katsotaanpa nyt...

        Kansan petturit pitävät aina muita parempana kuin omiaan.


    • Anonyymi

      ei kannata, vaikka Siperiaan jääkarhujen ruoaksi.

    • Anonyymi

      Turvaan sana pitää korvata tuhojilla - siis kaiken tuhoojilla

    • Anonyymi

      Presidentti Sauli Niinistö laatii EU:lle raportin siitä, miten Venäjän uhkaan kannattaa varautua. Suomi on kokemusasiantuntija.

      Em. Hesarin pääkirjoituksessa on hyvä loppukaneetti, joka kannattaa jokaisen eduskunnassa olevan kansanedustajan tiedostaa:
      "Osa kestävyyttä ovat varmuusvarastojen ja väestönsuojien kaltaiset tekniset ratkaisut, mutta ainakin yhtä tärkeää on yhteiskunnan arvopohja: se, että kansalaiset kokevat yhteiskunnan omakseen ja puolustamisen arvoiseksi."
      https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000010307624.html

      • Anonyymi

        Amerikka ei taistele omalla maallaan , mutta voi aloittaa konfliktin toisaalla omien intressien takia . Maa jonka puolustushankinnat eivät tule omasta maasta vaan hankitaan mustekalan lonkerolta on pikemminkin huolestuttavaa ?


    • Anonyymi

      Tännehän lappaa väkeä jatkuvasti idästä ja lännestä.Tänäkin vuona tullut jo lähes 10000 tuhatta uutta maahanmuuttaja ja kun kevät koitta pato itärajalla murtuu ja paljonko sieltä tulee voi vain hiljaa arvailla.

      • Anonyymi

        Niinpä! Kyllä nyt tarvitsemme avuksemme vain niitä "huippuosaajia" työtä paiskimaan, vaan ei yhtä ainutta hyysättävää. Omassa maassa on niitä vaikka millä mitalla ja ne kyllä tekee, mutta vain lapsia urakalla. Kaikki palvelut ovat tukkineet ja ne ovat meiltä alkuasukkailta miltei loppuneet. Ja ne, mitä enää on jäljellä, toimii päin hanuria ja maksaa paljon. Valtion kukkaro on ollut miinuksella vuosikymmeniä.
        http://velkakello.fi/

        Jokaisen kannaatta katsoa tarkmmalla silmällä näitä velkakellon velkäpylväitä, jotta havahtuu huomaamaan, miten huonsti tätä maata on johdettu vuosikymmeniiä. Ehkä seuvaavalla kerralla sitten älyää äänestää vähän paremmin.


    • Anonyymi

      Venäjältä Suomen kautta Eurooppaan tunkeutuneita palautetaan Suomeen.
      Milloin Suomi palauttaa ne 2015 Ruotsista tunkeutuneet takaisin.

    • Anonyymi

      Italiassa on telakkakaupungissa herätty siihen, että olisi syytä hoitaa asiat kotimaisin voimin, kun niiden mamut (Bangladesh) ottaa sosiaalituista 95% ja rikostilastot kasvanut huomattavasti. Palkkojakin poljetaan ja oman maan kansalaiset eivät saa töitä - ainakaan kohtuupalkalla.

      Homman nimi on siinä, kun rautalangasta väännetään tyhmemmällekin. ja jos se on B, ja me olitiin A:ssa, ja nyt siinä välissä, niin onko asiat paremmin vai huonommin?

      Lisäksi on toki pakolaiset, mutta ne on Oslossa ja työttömiä Norjassa vain 4% ja palkat hyvät; muut mamut valitaan kuten fiksummissa maissa ja talous ei kärsi ja jopa hyötyy.

      Suomessa ei osata hoitaa taloutta.

      • Anonyymi

        "Suomessa ei osata hoitaa taloutta."

        Rajalle rakennetaan aitaa jolla ei ole mitään merkitystä tänne hölmöläämme tunkeutuvia estämään, ja hölmölässä ei käsitetä mistään mitään.


    • Anonyymi

      Kyllä suomi tarvitsee työttömiä ! Työmarkkinat toimivat parhaiten kun on sopiva määrä työttömiä työnhakijoita kilpailemassa tarjolla olevista työpaikoista.

      Nyt on jo tilanne jossa kantasuomalaisten osaaminen ja terveys eivät kestä nykyaikaista työmarkkinaa, joten meidän kannattaa tuoda väkeä kirittämään kantaväestöä trimmaamaan itsensä työmarkkinoille sopivaan kuntoon.

    • Anonyymi

      olet henkisesti köyhä ja itket miksin perään?

      • Anonyymi

        Henkisyys ? ohjaako mielikuvituskaveri valintojasi ?
        Minä olen tiennyt asioiden laidan jo viime vuosituhannelta ja olen sopeutumisen mestari .


    • Anonyymi

      henkisesti köyhä ei ymmärrä miksi

      • Anonyymi

        Minä tiedän , en ole mielikuvitukseni ohjaama imbesilli, kirkollisveronmaksaja ? 🤣


    • Anonyymi

      Kysy häneltä, joka väitellyt köyhyystutkimuksesta tohtoriksi. M Ohisalo, asiantuntija. Eikö?

      • Anonyymi

        Köyhyys on geneettinen ominaisuus vallitseviin olosuhteisiin , näin sanoo eugeniikasta kiinnostunut 🤔


    • Anonyymi

      Mutta emmekö voisi ottaa lisää velkaa ja lisää holtittomasti lisääntyviä integroitumattomia kehitysmaamuslimeta lisää ”turvaan” luomaan kalifaatti suomeen!

      • Anonyymi

        Ehdottomasti.


      • Anonyymi

        Ruotsi on jo kalifaatti niin miksei tämä hölmölämme myös voisi olla samanlainen ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsi on jo kalifaatti niin miksei tämä hölmölämme myös voisi olla samanlainen ?

        Maa täyteen lähi-idän mustalaisia ja somppuja. 🤣


    • Anonyymi

      Vihervasemmistolle TÄMÄ EI KÄY, että rajat suljettaisiin, kun kansainväliset lait on tehty kuin yksistään Suomea koskien. Oman maan kansalaiset saavat muumioitua kodeissaan, kun ei riitä henkilökuntaa joka paikkaan. Vasemmiston mielestä laittomille ja kielteisen päätöksen saaneille täytyy hankkia sosiaaliturvaetu kuten kaikille muillekin.
      Maassa on nuorisijengit, tehdään raiskauksia ennätysmäärä, varastetaan kaupoista tavaraa ja rikostilastot alkoivat nousta vuonna 2016 ja vanhukset ja peruskoululaiset alkoivat pelätä yksin liikkumista keskuksissa. Mutta lisää on vaan saatava, maksoi mitä maksoi. Oman maan kansalaisia muistetaan haukkua joka käänteessä rasisteiksi ja media lisää tuskaa hakiessaan ulkomaalaistaustaisia vastaamaan itseensä kohdistuvaa rasismia ja takuu varmasti sitä löytyy. Milloin katsotaan pitkään tai ei huomata ollenkaan, milloin puhutaan epämiellyttävistä asioista ja milloin ollaan liian hiljaa. Meissä on aina syy!

      • Anonyymi

        "Meissä on aina syy!"

        Paskomme myös ilmastoa ja luontoa eniten maailmassa .


    • Anonyymi

      Kohta tulee paljon lisää miehiä tuolta rajoiltamme joita hallitsija Putin on tänne hölmöläämme lähettämässä ja tietysti kaikki otetaan vastaan mitä hallitsija lähettää.
      Mitä siitä vaikka jokunen hölmöläisistä jääkin nurkkiinsa homehtumaan tärkeintä on että tunkeutujista pidetään hyvää huolta ja heille riittää palvelua sekä ruokaa.

    • Anonyymi

      Vuonna 2015 Petteri Orpo laski kymmeniä tuhansia sosiaalipakolaisia toisesta turvallisesta maasta Ruotsista Suomeen veronmaksajien iloksi.

      • Anonyymi

        orpo petturi ei unohdu !


    • Anonyymi

      Suomessa pakolaisiin menee n 4,5 miljardia euroa vuodessa
      Saksassa 33 miljardia euroa vuodessa

    • Anonyymi

      maailmalta ei kela-asiakkaat lopu.

      T.KELA

    • Anonyymi

      miljoona mamuja oleskelemassa ja nauttimassa ilmaisesta ruuasta, asumisista, maksusitoumuksilla voi ostella huushollitavaraa cittarista, olen nähnyt monesti, Ilmaisista kuljetuksista, terveydenhuollon palveluista (Hivit ja hepatiitit ,syyhytautiset)ja tulkkipalveluista, päiväkotihoidosta ja koulutuksesta ja maksaa useampia tuhansia kuukausittain julkiselle taloudelle kun on maksetaan palkat migri, vastaanotto kela ja sossutätien henkilöstömenot näiden ihmisten hyvinvoinnin takaamiseksi MONILLA PAIKKAKUNNILLA KOKO MAASSA.
      Tulos näkyy suomen hyvinvointi menetetty ja tavis suomalaiset lirissä kun heidän pitää luopua kelatuista, terveydenhoidon, leikkausten ja hammashoidon saatavuuden vähentyessä. Vammaiset ja vanhukset kaikkein surkeimmassa jamassa , Heidät hylätty heitteille vailla turvaa, hygienian ja terveydenhoidon ihmisiä ja jos jollakin huone niin siellä yksin vailla kunnon ravitsemusta ja sosiaalisia kontakteja ylilääkittyinä niinkuin MOT ohjelmassa näytettiin kuvia kun ihmisiä oli kuin auschwitzin leipillä leirillä jalamäki senkun jatkuu, työttömiä lisää ja ja suomen bkt alempi kuin koskaan ja velanotto jatkuu korkojen kasvu lisääntyy . Mutta ensi syksynä hallitus, eduskunta kakaikki sote ja muut johtajat nostavat palkkansa ja korottavat etujansa potenssiin kolme vaikka rahhaa ei olisikaan.

      • Anonyymi

        Kehitysvammaiset ovat väkivaltaisia , kuten oli motissa , eivät tietenkään kaikki .
        Maahanmuuttajat ovat väkivaltaisia , eivät tietenkään kaikki .

        En kyllä ajaisi kumpaisenkaan ryhmän etuja 🤔


    • Anonyymi

      suomi on laitettu suomalaisen tuhoamisen tielle

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      297
      2658
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      99
      2085
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      79
      1613
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      164
      1459
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1298
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1205
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1020
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe