Tiedän, että aito porokäristystä ei oluessa hauduteta mutta itse tykkään, että paras käristys syntyy kun lihan annetaan oikein kunnolla muhia tummassa oluessa ja riistamausteessa, esim. Guinnessissa ja keitetään "pohjaan". Sama tumma olutkikka sopii tehtäessä esim. pizzan täytettä jauhelihasta. Olut antaa sellaisen kivan twistin lihan makuun, etenkin riistaan ja poroon.
Olut ruuanlaitossa
Anonyymi-ap
2
84
Vastaukset
- Anonyymi
Minä lorautan kastikkeen joukkoon maustekurkku purkin etikkalientä, antaa hyvän maun kastikkeelle.
Kurkumaa lisään, se tasapainoittaa kastikeen makua, kun kurkkuinen etikkaliemi on lisätty, ei sitä lientä lisätä, kuin noin puoli desiä tai maun mukaan.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat
Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi1791508Mietin sinua nainen
Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten551032Kyllä suoraan
Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.40782Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta
Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa63771Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin
Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi51707Voisitko nainen kertoa mulle
Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun111700- 81679
- 37676
- 71634
Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan
Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e304609