kolmas nainen live 84 ja live 86 kolmas nainen studioalbumin lisänä bonuksena

Anonyymi-ap

Otanpa arvioon molemmat levyt. Joskus kauan sitten haapajärven ruokakaupasta ostin CD;n joka sisältää kaksi CD levyä eli bändin esikoisstudiolevyn ja livetaltioinnit vuoden 84 ja vuoden 86 livekeikkaotot.

Ensin arvio kolmas nainen studiolevy;
Annan 4/5 tähteä. Huipputasoa edustaa mm hidastahtinen, hieman bluesia kulkeva olen sekaisin, mies vain hymyilee, etsikää asseri, vanhat äijät ja ikivihreä sähkökitara, hyvää tahtoa ja kavereita(muistan kun jossain musaohjelmassa joku lauloi tätä) mutta onpa levyllä yksi todella käsittämätön biisi jonka nimi kyllä ja ei, jonka kertosäe on niin ideaköyhä kuin olla ja voi eikä kappale mä jään kääpiöksi paljoa parempi ole. Löyvän tuhdit kitaravallit kuuluu osana bändin viehätysvoimaa näihin aikoihin. Pesolan tyylipuhdas kitara kappaleessa olen sekaisin = iso nautinto, hunajaa.

Arvio kolmas nainen liveotot;

käynnistyy ensin vuoden 84 livekeikalla josta poimittu levylle 3 kappaletta (olen sekaisin, etsikää asseri ja mennä vai no). Kaikki toimivat osana livekeikkaa hyvin ja bändi vielä hakee hieman mennä vai no kappaleessa koska soundit jäävät hieman varjoon mutta perusjutut on kunnossa = sen kyllä kuulee kuten hyvinetenevä näppärä kallioniemen rumpukomppi ja hanhiniemen tuhti laulutulkinta. Liveotot vuosmallia 86 jossa bändi on nyt päässyt huipputasolle josta esimerkkinä parhaana semmosena olen sekaisin jossa maukas pesolan sähkökitara (oikein tyylipuhdas ja huippuvireinen). Etsikää asserin vetävä't myös paremmin kuin vuonna 84. Krokotiilikuppilan esitys menee myös putkeen kuten moni muu kuten esim mies vain hymyilee ja avaruusmies. Annan tälle 5/5 tähteä ja vuoden 84 livekeikalle 3/5. Ja studiolevy kolmas nainen jolle annan 4/5. Kokonaisarvosana levylle on siis 4/5.

2

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      90-luvun livet parhaita. Näistä onneksi liuta dvd:itä (ei missään).

      • Anonyymi

        2000 luvulla tehty DVD lauteilla löytyy minulta joka tietääkseni sisältää bändin 2000 luvulla esitettyjä keikkaesityksiä. Sitten löytyy hyllystäni livelevy rattlesnake shake joka sisältää tietääkseni 90-luvun keikkavetoja. lauteilla DVD:ltä nousee parhaina livevetoina esille kappaleet sylistäsi heräsin ja tästä asti aikaa kun taas rattlesnake shakella pidän esityksistä hyvää ja kaunista(akustisena versiona), pitkin vihreätä linjaa ja lautalla. lauteilla DVD:llä lautalla-kappaleen alussa hanhiniemellä ehkä hieman epävireisesti haitari soi. Sitten löytyy se kolmas nainen studiolevy jossa myös vuoje 84 keikka (3 kappaletta) ja vuoje 86 keikka(muistaakseni esittävät melkein kaikki kolmas nainen studiolevyn kappaleet mutta ainakaan eivät esitä kyllä ja ei-kappaletta jonka täytyy olla bändin huonoin kappale).

        lauteilla DVD sisältää 2 eri DVD levyä jossa molemmissa livekeikkaesitykset. Eka DVD levy "pärähtää" käyntiin sähköisellä rock-kappaleella puhelin soi. DVD 2 sisältää mm kappaleen pyörteeseen.

        Rattlesnake shake livelevy sisältää mm kappaleita hyvää ja kaunista, lautalla, pitkin vihreätä linjaa, onneksi voin unohtaa, ulkopuolella ikkunan, uneni on vasta alussa ja iso tyttö&pikkutyttö. Muistaakseni ja tietääkseni rattle snake shakelle on poimittu live-esityksiä helsingin ja evijärven keikoilta. Evijärvestä en nyt satavarma, mut helsinki oli ainaki yksi. Levyn vihkon tekstissä sakari pesola vastaa kirjoituksista joissa mm toteaa "rumpali riku kallioniemi on kone, kun hän pysyy koko ajan tahdissa".


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2814
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      188
      1530
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1335
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      54
      1231
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe