Lervo Mulkkulan kylässä käymässä

Anonyymi-ap

Mulkkulan kylän suurin Lervofani, rovasti Per Seenvako, tapasi ennenmuinoin pitää paikallisella huolzim paarilla perjantai iltaisin pienen saarnan, tukevasti etukenossa tottakai. Se meni jotenkin näin:
"Tapahtui myös niinä päivinä kun LErvo astui huoltamolle ja astui tuhman kassatytön ja joi oluen. "älä lausu turhaan herrasi nimeä" -murjaisi Lervo kassalikalla samalla hyvää antaen. Kun kanja kolmasti laukeaa niin vekseli lankeaa, sanoi Ka-lervo, tuo lersu. Pyhä kolminaisuus, Lervo, Kanja ja Kilijukassu. Pyhitetty olkoon nimesi. Hän joka Lervoon uskoo näkee valon. Älköön pidettäkö muita Lervoja kuin Lervo. Hän, joka ajut ajaa. Krillillä makaa ja huoltikalla möhisee. Pyhitetty olkoon Lervon ajupäivä. Lervo on harras ja hurskas, saatanallinen ajumöllikkä. Kirkkokuoro on harrastuksena yhtä lähellä Lervon sydäntä kuin kaljan sekä kossun kittaaminen. Siellä Lervo saa olla oma itsensä, mylviä kuoron alttospraanona sydämensä kyllyydestä, karjahdella kauneimmat virret ja turautella rahti vaostaan psalmeja väliajoilla"

4

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyrvästön ABC:llä tiesivät kertoa että KA-LERVO ajaa nykyisin teräs rullia rautaruukilta vuosaaren satamaan kalustona lbs 111 kania ja b juna kasetti vehkeillä ja TIR kilvillä. Lervolla on kuulemma nykyisin sisäministeriön erityislupa ajaa pöhnässä ja ilman lepotaukoja, perse huutaa kwai joen siltaa ja panjo laulaa hoosiannaa! On se jumalavita PÄHEE konna ja kojootimpökäle! KA-LERVO, joka on tosi konna, oli seolla kulkenut höyrymakkara suussaan pöydän ohi jossa kahvetta joi kylän rovastin vieraana ollut piispa. Lervo ei mokomista piitannut vaan juuri piispan kohdalla päästi vetelän plörön kolitsinsa täytteeksi ja jatkoi kulkuaan raukea virne naamallaan. Piispan kerrotaan julistaneen koko kylän kirkonkiroukseen sadaksi vuodeksi ko. sattuman johtosta. Sellane konna tää LERVO vaan on, juu!! Lervoo oli saanu ensimmääsen mopedinsa ja meni kelteisillään pihallen sitä rassajamman.
      Kärmes oli matkalla kivellen aurinkoa samaahan mutta Lervoo juippi otti ja istahti limunaatia ryyppäämähän siihen kärmehen parahallen kivellen.
      Kärmes siitä suutahti ja oli tulos puremahan Lervoon paljasta puota, mutta kun kärmes kieltänsä livahutti ja haistoo mikä rankki siitä lemahti niin kyy lähti ku leppäkeihäs.
      Ei oo niin nopiaa kärmestä nähty maaliman historias.

      Sen koommin ei oo kyykärmehiä nähty koko pitäjäs. Eikä nähärä sanoo kyy itte ja se on jämpti se.

    • Anonyymi

      KA-LERVO KOKEILI INTIAANIKÄÄNNÖSTÄ KAANIALLA !
      HUUSI VAAN MYLVIEN IKKUNASTA "GUMMINS JA FULLER, JA NAKKAS TYHJÄN PIKKUKOSSUN PIHALLE!
      KAIKKI SUJUI KUULEMMA HYVIN, VEHKEET PASKANA JA TURHAPUROMAINEN IRVISTYS NAAMALLA!
      LERVO THÖ DUCK RIVER, KIIPOON RUKKINK!

    • Anonyymi

      MÖÖÖÖÖÖÖÖÖ-H !!!! Lervon mullikelmi oli sukunsa mukana hoipertelemassa tumuissa ja tuiskeissa eläintarhassa ja norsuhäkin kohdalla naaras norsu heräili unesta ja nousi ylös nostaen ensin takapäänsä, jolloin koko norsumuorin karu takamus loisti yleisön edessä, kuin Naantalin aurinko konsanaan. Lervo kossu pöhnässä vetasi kamman takataskustaan ja alkoi kammata hamppusta tukkaansa, kun tuo konna luuli , että joku nosti peilin heidän eteensä. Lervon anoppi huokasi, että vieläkö ihmettelette, kun sanon vävypojan naaman olevan, kuin norsun vittu.

    • Anonyymi

      No nyt tuli lukastuu Lervon stoorit. Voi jehna mitä tarinoita! Vaikka vissiin jokunen samakin mitä siellä vanhassa kunnon lervotsätissä. Huh huh! Vaimo kysäs miks nauran kippurassa... :) kävin pannuhuoneessa ja takas tullessa vaimo koneella tosi metka ilme naamallaan, ei vissiin tienny nauraakko vaiko itkee:)!!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe