Hei! Tykkäätkö K-popista?

Anonyymi-ap

Hei! Minö tykkään todella paljon k-popista! Etenkin: BLACKPINK, (G)I-DLE ja ITZY!(ne ovat lemmpareitani... mulla on enemmän ryhmiä joista tykkään). Katson etenkin TikTokista kaikkee kpop juttuja. Kerro kommentteissa, mirkä ovat sinun lempi-kpop-ryhmät ja miten tutustuit K-poppiin!😊

2

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mun lemppareitani ovat BLACKPINK, (G)I-DLE, TWICE, ITZY, LE SSERAFIM, ASTRO ja NEWJEANS. En muista miten tutustuin kpoppiin

    • Anonyymi

      Hyvä aihe! 6 vuotta sitten kyllästyin totaalisesti länsimusaan ja tutustuin japanilaisiin naisrock- ja hevibändeihin. Kitaristina olen aina arvostanut soittotaitoa ja sitä ei todellakaan japanilaisnaisilta puutu! En tiedä mitä siellä veteen sekoitetaan, mutta soittotaito on huima - esim LOVEBITES, NEMOPHILA, GACHARIC SPIN, BAND-MAID jne ja IDOL-kulttuuriin tutustuminen alkoi PASSCODE- electrocore ryhmästä - uskomatonta musiikkia, jonkalaista en ennen ollut kuullut - jos jotakuta kiinnostaa, niin ”Taking You Out” Youtubesta - istu tukevasti!
      Bändejä etsiessä hakutuloksiin pujahteli Korealaisiakin ja KPOP-ryhmä DREAMCATCHER kolahti aika kovaa - KPOP yhdistettynä rock- ja metallielementteihin - ja synkkiin biiseihin ja videoihin. Rokkikukkojen ja -kanojen kannattaa aloittaa KPOP-tutustuminen DC:stä. Samalla tuli tutustuttua KPOP-maailmaan biisien ulkopuolella; jäsenet ovat todella aktiivisia vlogaamisissa ja kaiken maailman ”idolhouse”-tyylisissä hullutteluissa ja pelailuissa. Sojuakin vedellään välillä kaksin käsin =). DC:n suosio noussut kohisten Korean ulkopuolella, ja ovatkin keikkailleet ahkerasti ympäri maailman - olipa juuri Helsingissäkin! Ulkomaiden suosion myötä on Koreassakin kiinnostus herännyt ja nyt ollaan tilanteessa, jossa DC:n kerrotaan luoneen oman genrensä ja joidenkin uusien KPOP-bändien kuulostavan DC:ltä. Vlogeja ja muita hullutteluja katsellessa saa huomaamattaan STAN-tartunnan, tauti jonka kuvaus pitää googlata. Minulla se on ollut DC:n SUA, joka on hullun villin aggressiivinen tapaus ja mahtava laulaja ja tanssija.
      Sitten tutustuin (G)I-DLE:en ja DC alkoi jäämään. GIDLE on ehkä DC:täkin hullumpi tapaus ja ihan hyviä biisejä, vaikka jotain Tomboy:ta lukuunottamatta ovatkin perinteisempää KPOP:ia, vaikka ryhmä itsessään ei mielestäni sovi perinteiseen KPOP-lokeroon. Jos DC on ”The Face of Rock in KPOP”, luonnehtisin GIDLE:a ”The face of KPOP in Rock”, koska heissä on jonkinlaista ”piilorokkia” sanoituksia myöten. Yuqi voisi olla täysverinen rokkari matalaa ääntään myöden :) Erityisesti kolahtanut Soyeon, joka on KPOP:in supernainen räppärinä, mahtavana laulajana, säveltäjän ja tuottajana - säveltää ison osan biiseistä ja mysö muille artisteille ja myös tuottaa GIDLE:n albumeja. Valittiinpa juuri vuoden tuottajaksi Aasian Pop-tapahtumassa - mikä on aika kova suoritus ottaen huomioon Korean suurmediayhtiöiden huipputuottajat. Lisätään vielä, että on hyvä näköinen - erityisesti Tomboy-videolla, niin siinä sitä on paketti! Miyeon on tosin omasta mielestä sexympi, hänessä on jotain oudon maagista, enkä ole ainoa, joka on tätä mieltä. GIDLE mielenkiintoinen kansainvälinen poppoo - on jäseniä Koreasta, Thaimaasta, Taiwanista ja Kiinasta.
      GIDLE ei mielestäni (Soyeonia lukuunottamatta) yllä laulutaidoissaan DC:n tasolle. DC:n Siyeon, Yoohyeon ja Sua ovat käsittämättömän hyviä - Siyeon taisi osallistua IDOL-ryhmien väliseen laulukilpailuunkin ja tuli toiseksi.
      ITZY:ä tullut viimeaikoina hieman seurailtua lähinnä ”offstage”- meininkiä ja erityisesti YEJI:ä ja CHAERYEONG:a.- koska upeita ilmestyksiä :)
      KPOP vie hauskasti mennessään, eikä pelkästään laadukkaasti tuotetun musiikin vuoksi, vaan kaiken ryhmien ympärille kietoutuvan toiminnan vuoksi. Musiikkibisnes on siellä ihan omalla levelillään länteen verrattuna.
      Piiitkä tarina, mutta tässä ollaan tällä hetkellä. JROCK jäänyt vähän KPOP:n jalkoihin. Koreasta pukkaa vähän naisrokkiakin, esim ROLLING QUARTZ on perinteistä rokkia tuuttaava bändi - jossa todella hyvä rumpali ja lisäksi mielenkiintoista musaa soittava SYNSNAKE, jota itse kuvaavat POPCORE:ksi.

      - KPROCK-

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10030
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      412
      4390
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      3016
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2664
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      71
      1710
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe