Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vaimo pettää

Anonyymi-ap

Just nyt parhaillaan.
käytös ollu outoa, haluaa "miettiä asioita" uusia outoja fb kavereita ilmestynyt. Puhelin visusti lukossa aina.
Seksi ei suja ja muutenkin ollu viimeaikoina aika kireetä.
"ei ole mitään ulkopuolista"

Mutta koska mulla on vaistot, Heitin koiran gps pannan autoon.
Nyt auto oudossa osoitteessa riivitalon pihassa jo toista tuntia.
Oon muuten rikki
Sinne meni 20v liitto On lapset omakotitalot sun muut

Miten tästä selviää? Mulla ei ole yhtäään ystäviä, ja vanhemmatkin on laitoskuntoisia.

14

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mee soittaa ovikelloa ja kysy että miksi teidän auto on niiden pihassa. Soitatko poliisit autovarkaille? Auto on väärässä pihassa. Mut joo. Selvitä homma ja eroa vaan kehään jos on syytä. Omaisuus jakoon ja onnellisempi loppuelämä.

    • Anonyymi

      Mieli tekis mennä paikalle, mutta taidan esittää että en tiedä mitään. Haluan nähdä miten vaimo käyttäytyy tuon jälkeen, jotta voin tehdä omat päätelmäni kauanko tätä on jatkunut. Kyllä on surkea olo. Vielä aamulla halailtiin sängyssä, vaikka tuo vaikuttikkin vähän vaivautuneelta. Pantiinkin ihan pari päivää sitten. Miten joku voi olla noin tunnekylmä. Huomennakin on vaimolla menoa. Taidan käydä ajelemassa postilaatikoilla kuitenkin että tiedän edes kenestä on kyse. Vahva veikkaus on kyllä.

      Vaikka eihän tuo mitään muuta, elämä on pilalla jokatapauksessa.

      • Anonyymi

        Oikeestaan eniten vituttaa kun en toiminu, kun vaimo vielä hetki sitten valitti kylmää suhdetta. Heräsin taas ihan liian myöhään. En mä olis sitä halunnu menettää. Pidin sitä liian itsestäänselvänä. Mun elämä on pilalla, en ikinä löydä enää ketään.


      • Anonyymi

        Kannattaa voihan ollakin joku marttaseuran kokous


    • Anonyymi

      Halus vaan jännitystä niin luulen.Palaa kotiin ja kainaloosi " häntä koipien välissä" Käyttäydy vaan kuin et olisi moksiskaan,eli hyvin ja auttavaisesti.Eiköhän se siitä.Anteeksi tämä ei ollut hyvä neuvo varmaan jos sydän rikki.Tälläistä vaan voi elmässä tapahtua se on valitettavaa.

      • Anonyymi

        Oikeassa olit, tuli kotiin ihan kuin ennenkin. Tätä on siis jatkunut jo varmaan vuosikausia. Ilmankos ei sekstailu tahdo hirveästi oman miehen kanssa kiinnostaa. En ole maininnut sanallakaan. Saas nähdä meneekö huomenna samaan osoitteeseen kun menoa kerta oli. Taidan käydä vielä vakoilemassa postilaatikosta viikolla kenen nimisestä kaverista on kyse. Juuri muutama päivä sitten kun käytiin juttuja enemmän läpi kertoi silmät kirkkaana että ei koko suhteen aikana ole ikinä ollut muita miehiä. Mutta mitähän sitten, ryhdynkö aisankannattajaksi vai tapanko itteni. No jälkimmäiseen en ryhdy kun on lapset, mutta semmoset on nyt fiilikset.


    • Anonyymi

      Aivan hyvin voit tarkistuttaa miksi tuo auto on parkkeerattu tiettyihin/ tiettyyn osoitteeseen.
      Kysy kaverisi apuun, pyydä häntä ohiajaessaan tarkistamaan miksi tuo auto seisoo väärässä osoitteessa. Tai esiintymään lehtitialusmyyjänä tai gallubikyselijänä.

      Epätietoisuus on kalvavaa. saadessasi varmuuden vaimosi käytöksestä, sinulla on aiheutetusti hyvä syy katsoa itsesi ja lastesi parasta ohjataksesi tulevaisuutenne raikkaimmile vesille. Myöskin vaimosi käytöksestä johtuen sinulla pitäisi olla paremmat mahdollisuudet saada lastesi yksinhoitajuus. Mitä lapset tekevät huoraavalla äidillä!! Millaisen esmerkin aikuisista äiti antaa lapsilleen!?

      • Anonyymi

        seksuaalinen vapaus ole perustesaada yksinhuoltajuutta. eri asia jos myy seksiä tai muuta erityistä,kyvöttömyys seksuualisten sekkojen vuoksi huolehtimaan itsestään tai lapsistaan. rakastajan ylläpito ei ole syy evätä yhteishuoltajuutta. onhan noita pikkujoulucaseja teillä siellä monellakin, työmatkojen seikkailut jne. uuden suhteen löytyminen, niillä tekemistä onko vanhempi hyvä siinä statuksessa tai tyelämässään jne.


    • Anonyymi

      Digitalisaatio pilaa ihmisensä. Älkää uskoko, rahat on jo tehty.

    • Yksityisetsivä olisi kätevä tuossa tapauksessa, saisit kuvat tilanteesta ja henkilöistä. Ja voisit käyttää tietoja tarvittaessa avioerotilanteessa, tai vaikka vaatia lapsia itsellesi, lasten holhoojaksi.

      Hommaa nyt ihan alkuun niitä ystäviä, tarvitset niitä varmasti. Varmaan sinulla joskus on ollut ystäviä, ota niihin vanhoihin ystäviin yhteyttä ja ala juttelemaan asioista. On sinulla varmaan jotain muita sukulaisia kuitenkin, juttele niille myös. Minkä sukulaisen kanssa olet viimeksi ollut tekemisissä niin aloita siitä.

    • Anonyymi

      Just niin ei kannata itteänsä tappaa sen takia eikä minkään. Aina selviät vaikka aikaa menis. Mun mielestä petturin pitää saada tietää että kiinni on jäänyt. Ei lasten kuitenkaan pidä joutua kuuntelemaan. Voi olla parempi elämä jossain muualla ensin yksin pitää märehtiä ennenkuin voi kenenkään uuden kanssa aloittaa. Jäät henkiin ja naurat vielä T. Eukko jolla oli pieni lapsi ja ukko meni menojaan. Anteeksi antanut mutten ikinä suhteeseen sen kanssa enää vaikka hyvissä väleissä jopa naimisissa roikutaan edelleen. Ollaan kuin sisko ja sen veli 4 v siihen itkuun meni. Nykyisin on vaan kivempaa että välimatkaa ja oma elämä. Tykkään ihan toisesta sitäpaitsi en vois ikinä enää luottaa siihen.

    • Anonyymi

      Keskusteltiin aiheesta ja epäilykset osui oikeaan. Hiljattain vasta alkanut. Pitkähköt keskustelut käytiin. Vaimo voisi jatkaa näinkin avoimen suhteen mallilla tai sitten erota. Huomattavasti nuorempi mies mitä tapailee.

      Ei musta ole toista jakamaan, mutta millä voimilla tässä pitäis erota? Nyt tuo kuitenkin nukkuu yöt vieressäni, ja seksiäkin halusi taas kanssani keskustelujen päälle.

      Tiedän miehen nimen ja osoitteen, joku voisi toimia rajumminkin. Itse en moiseen taida ryhtyä, mitäpä se hyödyttää.

      Voisko toi olla joku ohimenevä 40 villitys, vai pitääkö tässä nyt ite löytää munaa käytökseensä ja jättää mokoma lutka?

      • Mieti sitä tarkkaan itseksesi että oletko niin vapaamielinen luonteeltasi että pystyisit osallistumaan tuollaiseen sotkuun. Itse tiedän varmasti etten ikinä pystyisi, ei tarvitse edes miettiä. Mutta ihmiset ovat erillaisia luonteeltaan.

        Dokumentoi nyt joka tapauksessa kaikki mitä siitä saat irti, voit mennä niitten tietojen kanssa oikeuteen vaatimaan huoltajuutta. Varaudu siihen että oikeudessa nainen kiistää aivan kaiken. Usko pois että se vielä vedättää sinua pahemman kerran. Sen takia yksityisetsivä olisi paras, sellainen joka on valmis todistamaan oikeudessa näkemänsä asiat, ja ottamansa valokuvat jne.

        Onko tuollainen nainen oikea äiti lapsillesi? Antaako se kunnollisen esimerkin lapsillesi. Näitä kannattaa miettiä nyt.


    • Anonyymi

      Joo keskusteltiin lisää ja taisi vaimo vaan koittaa suojella minua totaaliromahdukselta. Tuntee enimmäkseen pelkkää vihaa ja kuvotusta minua kohtaan. Ei todellakaan ole mitään tulevaisuutta. Mentiin tosi nuorena yhteen, miten vitussa tästä voi selvitä? Jos mulla ei ois lapsia päätyisin varmasti tilastoihin, mutta ei niille voi tietenkään moista temppua tehdä.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe