Yksi olisi yli muiden jos, olisi...

sanamukainen.

Se olisi Jeesuksen Kristuksen ruumis seurakunta, joka nyt elää hajaannuksen tilassa, jäsenten jakautuneena osaksi rekisteröityihin eriseuroihin (puolueisiin verrattaviin) vain omaa etuaan ajaviin ns. ”hengellisiin”, maallisiin lasten hoitopaikkoja vastaaviin, kasvatus ja hoitopaikkoihin. Joita sitten sanovat hengellisiksi kodeiksi, ja hengellisiksi rakennustelineiksikin Kristuksen / Jumalan seurakunnalle. Vaikka jostain syystä eivät kuitenkaan rakenna Kristuksen seurakunta ruumista vaan kukin rakennustelineellään huoltaa ja kiillottaa vain ns. ”rakennustelinettään”. Jotka ovat kaukana toisistaan ja päärakennuksesta ja siksi ei yhteistyö luonnistu, eikä Päärakennus Kristuksen ruumis rakennu.
Vaikka jotkut eritelineillä olevat pitävätkin yhteisestä sopimuksesta hiukan yhdenmukaista ääntä uskottavuuden lisäämiseksi. Uskotellen itselleen ja muille, ettei haittaa mitään vaikka olemme eritelineillä ja kaukana toisistamme, (ykseydestä) Kukin sitten telineensä puolesta toimien, ja näin pitäen eriseuraisuutta / hajaannusta, voimassa ja yllä ! Joka ei ole Kristuksen Jeesuksen, koko sydämistä seuraamista ja siinä edistymistä.

Ollen näin uskoaan Kristukseen tunnustavaa mutta kuitenkin esteenä Kristuksen seurakunta ruumiin rakentumisella ja sulkien siten Jumalan valtakunnan ihmisiltä, itse eivät tahdo sisälle mennä ja näin sitten sisälle pyrkiviä vain estellen. Eriseurakuntien johtajat ja paimenet, Kristuksen ruumiin jäseniä tähän ja näin kahliten. Ja siksi ei tapahdu paikallaan polkemisesta liikkeelle lähtöä, eikä silloin täydellisyyteen Jumalan seurakuntina ja seurakuntana pyrkimistä.

Vaan ollaan kuin joku auto jossa moottori käy mutta pyörät sutii eteenpäin menemisen esteiden takia tyhjää, ja kuluttaa vaan turhaan voimavaroja. Kulkeutuen vain enemmänkin taaksepäin, huonompaan ja huonompaan suuntaan, = yhä suurempaan, sekasortoisempaan, keskinäiseen nahisteluun, välinpitämättömyyteen, rakkauden kylmenemiseen, ja itsekkyyteen, ns. ”meillä on tässä ihan hyvä olla”, tämä riittää meille, pysytään vain tässä olotilassa, = (eksytyksen tilassa). Kristuksen Ruumiin rakentamisesta luopumuksessa.

Ei Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan etsivässä. Ja näin ollen sielun vihollista miellyttävässä olotilassa. Ja silloin Jumalan valtakunnan työlle häpeäksi ! Ja joka on vanhan testamentin toistoa, pakanat pääsevät vaikuttamaan ja hallitsemaan, Jumalan kansan omaksuessa heidän tapojaan ja alkaen palvella heidän jumaliaan.

Ei Jeesusta Kristusta seuraten, eikä Häntä palvellen. Hänen seurakuntaruumistaan rakentaen, ei Häneen kastettuina yhteistyössä, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa eläen, toistensa kunnioittamisessa kilpaillen, ei yksimielisinä, ei valona ja suolana ollen, ei totuutta julkituoden, ei sokeain silminä, ei kuurojen korvina, ei oikeuden tekemisen harrastajina, ei ryöstetyistä ja haavoitetuista (vääryyden uhreista) huolta kantaen. Vaan enimmäkseen välinpitämättöminä ohi kulkien, hätähuudoiltaan korvansa ja silmänsä vain sulkien.

Yksi seurakunta olisi yli muiden, se joka alkaisi tekemään ja toimimaan / elämään Jumalan sanan mukaisesti = Jeesuksen Kristuksen ja / apostolien opetusten perustalta ja mukaisesti. Vasta se seurakunta ja siihen yhdistyvät voisivat muodostua todellisesti Jumalan seurakunnaksi, joka on itsensä kaunistanut, poistanut tahrat ja rypyt, näin valmisteluja tehden, lähtien ylkäänsä vastaan. Häntä, jota tässä paikallaan polkevien eriseurojen ja kiistelyjen olotilassa ollaan pakenemassa ja silloin enimmäkseen häpäisemässä.

HERÄTKÄÄ, nostakaa päänne ja nouskaa ylös ! Kristusta Jeesusta seuraamaan / kirkastamaan ja pysäyttämään niitä, jotka surmapaikoille hoippuvat. Jeesuksen Kristuksen nimessä kehottaen, puolustaja Pyhä Henki, joka Totuuden Henki / vähäinen palvelijansa.

4

445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syntyi ongelma, mikä se oikea seurakunta sitten olisi? Paraneeko kristikunnan hajaannus sillä, että lisätään hajaannusta perustamalla lisää seurakuntia?

      Täällä on Kristus... älkää uskoko sanoo sana.
      Jokaisen pitää pysyä sillä paikalla missä on ollut kutsun saatuaan ja alettava tehdä työtä yhteyden saavuttamiseksi. Näin ajattelen.

      • Jumala

        Ei olisi ongelmaa, sanamukainen seurakunta menisi paljon pidemmälle kuin mihin nämä kaikki nykyiset muut ovat pysähtyneet, eli jääneet polkemaan paikallaan, ja joka jo on luopumusta, Kristuksen Jeesusken seuraamisesta ja Hänen seurakuntansa rakentamis haasteesta. silloin myös apostoliseta seurakunta opista ja elämästä, kaikkien Jeesuksen Kristuksen omien keskinäisestä rakkaudesta ja huolenpidosta, samoin toistemme kunnioittamisesta kilpailemisesta. Ja silloin myös Jumalan valtakunnan etsimisestä, jossa vasta kaikki muukin sen ohessa annettaisiin ja tulisi, mitä elämässä tarvitaan.

        Ja näin ollen kaikesta muustakin mihin ja mitä Jumalan lapset Kristuksessa ovat kutsuttu tekemään.
        Ei ole paljoa muuta jäljellä kuin pelkkä uskonnollisuus. Uskotaan ja puhutaan, väitellään.
        Siksi maailmallisuus valtaa yhä enemmän ja enmmän!
        Samoin kaikki muukin välinpitämättömyys / hajaannus repii jäseniä yhä enemmän ja enemmän.

        Eikä nämä nykyisten eriseurojen paimenet eikä johtavat voi asialle mitään, koska heillä on ns. "oma lehmä sitten ojassa".


    • Ruonansuu

      Ja seurakunta ON Kristuksen ruumis. Kristus on seurakunnan pää, sen Vapahtaja Lunastaja ja Henkensä kautta pyhittäjä.

      Seurakunta on lihansa puolesta sekalainen, koska siihen kuuluu lihansa puolesta syntisiä ihmisiä.

      Omalle vanhurskaudelle, hyville töille, kuvitellulle rakkaudelle ja toiveajattelulle rakennettu seurakunta ei oikeasti syntistä rakasta, eikä paranna. Sellainen seurakunta ei rakenna totuuden päälle.

      Omahyväiset hurskaat ihmiset olivat jo Kristukselle kauhistus, ja sama meille.

      Miksi?

      He eivät tarvinneet syntisten Vapahtajaa Jeesusta Kristusta. Kristus tuli nimittäin pelastamaan syntisiä, heikkoja ja erehtyviä. Hän tuli auttamaan kiusattuja pelokkaita ahdistettuja ja epäileviä ihmispoloisia.

      Me näemme Raamatusta millaisia Jeesuksen opetuslapset olivat. He olivat kalamiehiä kaikkine heikkouksineen ja inhimillisine luonteen piirteineen. Yksi oli kiivas ja teki äkkinäisiä johtopäätöksiä, joita sitten katui ja sai armon. Eivät hekään jaksaneet valvoa ja rukoilla Jeesuksen kanssa, vaan uni tuli. Yksi epäili, ja toinen jopa kielsi Jeesuksen tiukan paikan tullen, mutta Jeesus rakasti heitä. Jeesus armahti ja auttoi monissa pulmatilanteissa johon he joutuivat.
      Sellainen rakastava Jeesus meillä syntisillä on, meillä jotka tarvitsemme opetusta, armoa ja anteeksiantamusta joka päivä.

      Luepas Esko kerrankin pätkä Luterusta 1500 luvulta, niin saatat huomata, että hän osaa kertoa mikä ja millainen on oikea seurakunta, ja mistä sen tunnistaa.

      • Martti Luther

        Kirkkopåostillan toisesta osasta:

        9. Me kristityt kaikki muodostamme keskenämme kuin luonnollisen ihmisruumiin.
        --------------------------------------------
        *) Niin kauan kuin ruumis on täällä maan päällä, se koskaan ei sisäisesti enemmän kuin ulkonaisestikaan ole kokonaan puhdas: sisältä se on saastainen, täynnä räkää, näljää, ajettumia, visvaa,ulostuksia,saastaa ja löyhkää; ulkoa se on rupinen, siinä on ihottumaa ja täitä, se on syyhyinen, silmät ja korvat ovat juoksevaiset ja räämäiset; kuta kauemmin se elää, sitä vähemmän kaunista ja puhdasta siinä on.
        --------------------------------------------

        Kuitenkin me tiedämme, että kristittyjen ruumis on oleva ihana ja puhdas tulevaisessa elämässä, nykyistä, kirkasta aurinkoakin kirkkaampi ja puhtaampi; mutta sitä ennen hänen on riisuttava likansa ja saastansa sekä mädättävä, tullaksensa niin hengen kuin ruumiinkin puolesta täysin puhtaaksi, sillä toisenlaisena Jumala ei häntä taivaaseen huoli.

        10. Vaikka siis ihmisen ruumis onkin näin vastenmielinen, inhottava, saastainen ja epäpuhdas, meillä kumminkin täytyy olla tämä likasäkki: me emme voi olla sitä paitsi.

        Ilman sitähän emme voi elää, emme kasvattaa lapsia, emme hoitaa emmekä hallita.

        Meidän täytyy siis, niin kauan kuin tätä elämää kestää, tätä löyhkäävää, saastaista ihramahaa kantaen pitää voimassa taloutta ja yleistä järjestystä maailmassa, kunnes ovat saaneet elämän ja syntyneet kaikki lapset, joista Jumala seurakuntansa kokoaa iankaikkiseen elämään.

        Näissä asioissa kukaan ei ole niin auttamattoman typerä, että viskaisi luotaan ruumiinsa tai sen jäseniä tai vihaisi sitä ja tuottaisi sille vahinkoa, vaikka se onkin epäpuhdas ja saastainen, vaan hän "ravitsee ja vaalii sitä», niinkuin pyhä Paavali (Ef. 5:29) sanoo;

        kuta raihnaisempi se on, sitä enemmän siitä huolehditaan, ja jos siltä jotakin puuttuu, silloin jalat kiiruhtavat ja kädet ripeästi rientävät avuksi:

        jos siinä on ihottumaa, etsitään keinoja ihottuman parantamiseksi tai ainakin suojaamiseksi, jos se alkaa ajettua ja märkii, se siivotaan ja puhdistetaan, kuitenkaan sairasta jäsentä vahingoittamatta; ellei se voi tehdä tarvettaan, turvaudutaan apteekkiin ja kaikenlaisiin lääkkeisiin, että puhdistautuminen ja purkaminen kävisi mahdolliseksi.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      193
      4566
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2853
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2274
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      133
      2260
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1526
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1441
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1362
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe