uskottomuudesta

Anonyymi-ap

Mä olen yksinolevs mies. Ikää nyt jo yli 50v. Olen elänyt aikaa ennen nettiä ja tiedät edelleen, että ihmiset pitää kohdata muulla tpaa kuin netissä ja joskus 30v sitten moni asia olisi ollut helpompaa jos olisi ollut omat puhelimet ja sähköpostit. Tavallisilla 20v ikäisillä ei ollut 1980-1990 taitteessa omia kommunikaattoiroita.

Mutta 1990-luvun lopussa eksyin pitkäksi aikaa netin keskusteluryhmiin. Kuvittelin niistä jotain aina 2010 luvun alkuun. Mutta oma ikäiset niin miehet kuin naiset oli kekskneet chatit pakohuoneiksi. Siellä oltiin mitä äveriämpiä ja päälliköitä. Naisetkin oli siellä vaan paossa jotain ja varmaan osalla perheet rakoili ajankäytön vuoksi ja netin vuoksi.

Mutta mieltä minä olen uskottomuudesta yksinolevana. Jos ihminen kestää, niin olkaa rehellisä. Hankkikaa se "kaveri" jonka kanssa sovitte säännöt ja toimitte sen mukaan. EI se "kaveri" pethettä hajoita, mutta se vaatii jonkinlaisen lojaalisuuslupauksen. Hoidetaan kotona asiat ja kaverin kanssa asiat, mutta ei ei tehdä ongelmia itselle tai toisille sillä omalla säätämisellä.

Ja kohdatkaa ne ihmiset livessä ja unohtakaa tämä saatanan nettideittailu joka oli itseni ikäisille tullessaan ongelma. Livessä näette ihmisestä paljon enemmän. Ja pysykää kotona ja kaverin kanssa lojaaleja. Älkää tehkö itsestänne tai kavereistanne ääliöitä tai vaihto-omaisuutta.

4

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rehellisyys on hyvä elämänohje. Joskus asiat on mutkikkaita. Onko oikeus haaveilla, ehkä on, ehkä ei. Olen samaa mieltä, että aika ei pitäisi olla pois tärkeistä asioista IRL. mm. lapsista velvollisuuksista.

      Minua kiinnostaisi tietää, mikä herätteli sinut ajattelemaan noin. Näit ”pakenemista” nettiin ja sen seurauksia?

      • Anonyymi

        Ap. kuittaa.

        Mietipä itse miten maailma vapautui vuosituhannen vaiheessa kun kotiin tuli netti ja mahdollisuus chattiin aika vapaasti.

        Kyllä siinä sen aikaisilla aiemmin netittömässä maailmassa eläneet aikuiset meni sekaisin. Ihmisille tuli maailma jossa sai yhteyden ihmisiin joita ei oikeasti ollut ja itsestäänkin sai tehtyä ihmisen jota ei oikeasti ole.

        Kun ihminen kohtaa toisen ekasta kerrasta alkaen kasvotusten niin kuva on aivan eri.


    • Anonyymi

      Minä alan olemaan väsynyt tähän maailmaan. Tuntuu että on enemmän kaikenlaista.paskaa kuin sitä hyvyyttä.
      Uskottomuus on yksi.
      En kykene ymmärtämään miten voi pettää jotakuta. Olen 55v enkä ole pettänyt enkä petä.
      Ei sen niin vaikeaa pitäisi olla.

      • Anonyymi

        Ketjun aloittaja kommentoi!

        Itse olen yksin oleva mies. Syyt omaan yksinoloon on kimurantti, en ala avaamaan sitä. En ole kuitenkaan yksin sen takia ettei olisi ollut vaihtoehtoa.

        Mutta vittu te vuosikymmennet yhden kanssa olleet olette pillujenne kanssa pyhimyksiä. Te ette itse edes usko tuohon mihin puhutte. Olen joskus jutellut parin sinun kaltaisen kanssa, ja he olivat olleet yhden kanssa 16v iässä saakka ja perustaneet perheet ja 25v jälkeen kun totuus kolahti niin sitten oli pivo auki.

        Mutta se on totta, että ihmisen ei pidä tehdä itsestään tuotetta joka on kenentahansa haettavissa s-marketin kylmästä kuin kolmioleipä. Joku kohtuus siinä toisessakin päässä on.

        Aloituksessa oli kyse siitä, että ihminen hankkii kaverin joka on myös vakio. Kaverin elämä on samalainen kuin oma ja tehdään asiat niin, että kummankaan ei tarvitse tehdä itsestään mitään ilmaisjakelulehteä. joka oveen.

        Itseni kaltainen ihminen ei ole tälläinen kaveri. Itseäni ihmetyttää nämä lähelle tulevat puhekysyvttömät naiset. Ollaan hihalla ja ei kuitenkaan sanota sitä sanoin joka kuitenkin välittyy... Ei sillä, olen tavannut myös omaa ikää olevia naisia kauan sitten jotka sanoivat.

        Mutta mikä on se määrä kokemuksia joka ihmisen pitää saada? Joitakin.... enemmän kuin yksi, mutta vähemmän kuin kymmenen. Reilusti vähemmämn kuin kymmenen, sillä vakiintuessa ihminen jolla on "sata" kokemusta ei pysty vakiintumaan.

        Mutta pari kysymystä voisin sinulle kysyä. Uskotko itsekkään omaan lojaalisuuteesi vai näytteletkö? Toisaalta voitko väittää sata prosenttisesti ettet ole miettinyt esim. 25 - 55 välisellä iällä muuta kuin väität.

        Mutta jokinhan ajaa ihmisiä sekoilemaan. Vitun pyhimykset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe