tallulah?

mietiskelin tässä

Mitä sonata arctican biisin tallulah tarkoittaa?

25

28431

Vastaukset

 • sinun asiasi. Ja täällä keskustellaan kotimaisesta METALLISTA!

  • Sonata Arctica ON ehdottomasti metallia


 • Se Tallulah on naisen nimi.

  • se on naisen nimi.


  • se tarkoittaa kaipuu!


 • Lähikirjastosta vanhoja Soundeja, jossakin niistä joskus muistaakseni Tony selitti tarkemmin tarinan Tallulahin takana.

  • Sonata Arctica kylläkin on metallia , löröpillut.

   Ja muutenkin, Sonata Arctica on paras bändi mitä maailmassa on .

   Letter to dana!!! Kuningas biisi


  • duvie-westcott kirjoitti:

   Sonata Arctica kylläkin on metallia , löröpillut.

   Ja muutenkin, Sonata Arctica on paras bändi mitä maailmassa on .

   Letter to dana!!! Kuningas biisi

   Ehkei Sonata Arctica sitä raskainta ole, mut metallia kuitenkin...
   Ja onhan within temptationiakin kuvattu "kevytmetalli"bändiksi...


  • tuo metalli kirjoitti:

   Ehkei Sonata Arctica sitä raskainta ole, mut metallia kuitenkin...
   Ja onhan within temptationiakin kuvattu "kevytmetalli"bändiksi...

   se on siis naisen nimi niinku joku jo sano. tietty


 • Tallulah on kaupunki USA:ssa.

 • tuon laulun tallulahista en tiedä mutta tallulah on ainaki kaupunki yhdysvalloos..

  • Ihan koiran nimi.


  • Geeza kirjoitti:

   Ihan koiran nimi.

   Sehän on Jamiroquain biisi? :-) http://www.azlyrics.com/lyrics/jamiroquai/talullah.html heh. Mut hassuu että kahdel bändil on niin outo sana ku Tallulah (sonata) Talullah (Jamiroquai) - vaa kirjotettu vähä eri taval. Ja ymmärtääkseni kummassakin biisissä se on muija.


  • ??????????? kirjoitti:

   Sehän on Jamiroquain biisi? :-) http://www.azlyrics.com/lyrics/jamiroquai/talullah.html heh. Mut hassuu että kahdel bändil on niin outo sana ku Tallulah (sonata) Talullah (Jamiroquai) - vaa kirjotettu vähä eri taval. Ja ymmärtääkseni kummassakin biisissä se on muija.

   No suosittelisin laittamaan Googlen web hakuun Sonata Arctica Tallulah Lyrics ja ymmärtää mitä ne tarkoittaa ja siitä päätellä, että mistä kappaleessa tarkoitetaan tuolla sanalla...
   Ekasta säkeestä selviää jo että naisen nimihän se on.


 • tallulah tai Tallulah tässä tapauksessa taitaa tarkottaa joko sitä naista tai rauhallista paikkaa.

  • ootteko te vitun juntteja oikeesti !! tallulah voi olla vaikka mitä vittua mutta tässä tapauksessa se meinaa sen entistä eukkoo junou??!?!?!? älkääkä nyt kukaan vitun idiootti vaan sanoko että "ei tonyllä oo ollu sen nimistä tyttöystävää", en ihan sitä meinannu ääliöt !!!!


  • juntit kirjoitti:

   ootteko te vitun juntteja oikeesti !! tallulah voi olla vaikka mitä vittua mutta tässä tapauksessa se meinaa sen entistä eukkoo junou??!?!?!? älkääkä nyt kukaan vitun idiootti vaan sanoko että "ei tonyllä oo ollu sen nimistä tyttöystävää", en ihan sitä meinannu ääliöt !!!!

   miten vittu kukaan voi luulla nuitten sanojen tarkottavan mitään usan kaupunkia tai sitä rauhallista paikkaa?! ne on ihan asia erikseen. jos ei englanti suju niin.... > http://lirama.net/song/36746/139604


  • juntit kirjoitti:

   ootteko te vitun juntteja oikeesti !! tallulah voi olla vaikka mitä vittua mutta tässä tapauksessa se meinaa sen entistä eukkoo junou??!?!?!? älkääkä nyt kukaan vitun idiootti vaan sanoko että "ei tonyllä oo ollu sen nimistä tyttöystävää", en ihan sitä meinannu ääliöt !!!!

   tarkoittaa Tonyn edellistä eukkoa? Siis hän laulaa omista kokemuksistaan ja tuntemuksistaan? Onkohan nyt noin? Olet tainnut kysyä asiaa väärältä Tonylta. Jos vaikka vahingossa kysäisit sitä itteltäs tai parhaalta kaverilta joka sanoi näin: "Hei! Mä tunnen Tonyn! Me juteltii sen kaa yks kerta ja se itki sitä ku sen muija jätti sen tai jotai! Vittu se piisi Tallulah kertoo siitä!"
   Sitten tietysti otit sen todesta, jonka jälkeen olet uskotellut asiaa niin kauan, että luulet sen olevan itsestään selvyys ja täysin fakta asia. Et edes viitsi mielessäsi kyseenalaistamaan tätä, koska luulet alitajunnassasi itse sen Tonylta kuulleen tai joltain hyvin läheiseltä. Siitä on tullut sinulle tabu, jonka kyseenalaistaminen tuottaa sinulle päälimmäiseksi tunteeksi voiton ja hyvän olon tunteen. Tämä johtuu siitä, että luulet tietäväsi oikean vastauksen ja kun siitä saat huomauttaa jollekin, joka asiaa kysyy tai kyseenalaistaa, tulee mieleesi tyydyttynyt tunne.
   Tämä psykologinen mielen kierre on hyvin yleinen kaikille ihmisille, eikä sitä tule hävetä. Paha olo tietenkin tulee siitä, kun jostain hyvin luotettavasta lähteestä saat muuta tietoa, kuin mitä itse olet aina tiennyt.

   Eli tässä tilanteessa: Kuulit Tallulah:n tarkoittavan Tonyn edellistä nais-ystävää, luultavasti tavalla joka todella sai sinut uskomaan siihen. Tätä myöten olet levitellyt asiaa kavereillesi, josta tulee hieno tunne siitä, että tiedät asiasta muita enemmän. Kaverit ovat alkaneet uskomaan asiaan, joka vahvistaa omaa uskoasi (tässä tapauksessa tietoasi).
   Myöhemmin siitä painautunut jälki mieleesi, joka käsittelee asian selvänä faktana, joka on lähes tabu. Tämä johtaa siihen reaktiion, että asiaa kysyvät henkilöt saavat sinulta vastauksen, jota itse pidät faktana (tässä vaiheessa itse et kykene kyseenalaistamaan sitä mielessäsi) ja muiden tulee hyväksyä se. Kyseenalaistavat tai muuta tietoa levittävät ihmiset koet uhkana, joka tulee eliminoida tai vähintään minimoida. Kun tämä on saatu aikaan, on mielipidettä eli mielessäsi olevaa faktaa turha kenenkään muun yrittää vaihtaa.
   Tähän pisteeseen pääsit viime viestilläsi: Joku/jotkut henkilö(t) yrittivät kyseenalaistaa tai jopa levittää mielestäsi väärää tietoa, jonka koet todellisena uhkana, jonka reaktio on odotettava: Epäselkeää ja epähienostunutta muminaa, (tässä tapauksessa tekstiä) jota voidaan pitää lähes uhkaavana. Jos tämä olisi tapahtunut kadulla, olisit ollut uhkaavamman kuulonen tai hiljaa (riippuen mielentilastasi ja vastustavasta henkilöstä).
   Tämä vaihe on nyt ohitettu ja tulee seuraava vaihe: Joku vastaa törkeästi, mutta artikuloiden vastaukseesi, joka sattumoisin oli väärää tietoa, kuten alussa kerroin. Tämä luultavasti murtaa sinut ja rikkoo uskottavuutesi mentaalisesti. Kaikki mitä luulit ja tiesit todeksi olikin silkkaa palturia.

   Tätä tapahtuu ja varsin useinkin. Eli Tallulah ei todellakaan tarkoita Tonyn edellistä vaimoa, eikä muutakaan vastaavaa. Ottakaa asiasta selvää tarkemmin, ennen seuraavaa väitöstä vaikkakin se on varsin odotettavaa.

   HUOM: Kyseessä on selvä ääritapaus. Kaikki antamani esimerkit pitävät AINA jossain määrin paikkansa, ei välttämättä yhtä voimakkaasti!


 • Meirän uus koira on nimeltään TALLULAH! Lempee, jooo. Puree ja järsii kaiken!!!

 • Tallulah on amerikan alkuasukas alkuperää, (=leaping water) suoraan käännettynä siis loikkiva vesi :D:D:D:D:D mahdollisesti myös Gaelicilainen nimi joka tarkoittaa hedelmällistä naista.

 • Wikissä kerrotaan että se on kaupunki, muistaakseni Louisianassa. Nimi tarkoittaisi englanniksi "town", kai paikallisen alkuperäiskansan kielellä.

  On nähtävästi myös USA:n merivoimien tankkeri-alus. Kaipaako Sonata Arctica mahdollisesti öljyä, kun Tallulahin perään niin kaivataan, hä? Joillekin voi elämä toki olla yksinäistä, jos ei oo bensaa. Siten ollaan kohta kaikki yksinäisiä.

  Veikkaan kuitenkin tuota naisen nimeä.

  Vähän hämää tuo S.A:n teksti, noin englanninkielen laadun suhteen, mutta Remu oli tossa lajissa varmaan ikuisesti kovin. Kovempi kuin M.A Numminen på svenska?

 • Olen itsekin miettinyt. Vaikuttaisi kertovan jostakin henkilöstä, sanoituksen perusteella. En osaa oikein sanoa.

 • Tallulah tarkoittaa tykitystä.

 • Loistava piisi...kaikki kohillas...stemmat ym...vähä "ralli enklanti"....mutta soppii tähän...jatkakaa...hyvä jätkät....sanokoot muut mitä tahansa....itse asiassa paikka jenkeissä....

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  573
  4138
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  59
  1743
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  581
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  540
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  18
  418