En saa hellyyttä tai seksiä

Anonyymi-ap

Mieheni ja minä harrastamme seksiä epäsäännöllisesti, paljon vähemmän kuin haluaisin, enkä ole varma, haluaako hän minua tai kokeeko viehättäväksi.
Suhteen alussa harrastimme seksiä lähes aina kun siihen oli mahdollisuus, päivittäin, mutta jo puolessa vuodessa kiinnostus hänen kohdallaan väheni dramaattisesti. Alkuinnostus laantuu aina jossain vaiheessa, mutten osannut odottaa sen loppuvan jo puolessa vuodessa.
Tiedän, ettei hän ollut harrastanut seksiä ennen suhdettamme pitkään aikaan, pariin vuoteen, ja ajattelenkin nyt, oliko alun innostus vain innostusta minun sijastani seksistä.

Hän oli samoihin aikoihin melko epävarma, kysyi muutaman kerran, petänkö häntä (en). Kerran hän tuntui "pakenevan" luotani yllättäen ystävänsä luokse, kun hänen oli tarkoitus yöpyä viikko luonani. Minusta tuntuu, että jotenkin suostuttelin hänet jäämään suhteeseen, jossa hänen kiinnostuksensa oli jo lopahtanut. Muutimme yhteen nopeasti, alle vuoden kuluttua parisuhteen alkamisesta, osin siksi, että se oli molempien elämäntilanteen takia kätevää. Asuimme alkujaan eri paikkakunnilla, mutta hän sai työpaikan minun asuinkunnastani ja muutti luokseni. Mies sanoi sen tuntuvan nopealta, ja olin toki samaa mieltä, mutta silti rakastunut ja onnellinen.
En tiedä, kokeeko hän ajautuneensa suhteeseen, jossa ei halunnut olla.

Tiedän hänen rakastavan minua, sanomme sen toisillemme, mutta en usko toivovani liikoja, kun haluaisin hänen myös haluavan minua seksuaalisesti. Joskus harvoin seksiä on kerran viikossa, joskus kerran neljässä kuukaudessa, aina hänen aloitteestaan, sillä olen nyt lopettanut aloitteen tekemisen. Olisin aloitteen tekijä mielelläni, mutta en missään nimessä halua painosta häntä seksiin. Lisäksi torjutuksi tuleminen sattuu. En ole koskaan elämässäni itkenyt niin paljon kuin tässä suhteessa.
Ulkonäöstäni pidän huolta ja joskus hänkin sanoo minua kauniiksi, mutta aina sen jälkeen kun olen itse kehunut häntä komeaksi, ei koskaan oma-aloitteisesti. Olen normaalipainoinen, painoni on muutaman kilon liikkunut suhteen aikana ylös ja takaisin alas, ja on tällä hetkellä sama kuin suhteemme alussa.
Hän ei koske minuun, korkeintaan laittaa sohvalla jalat syliini, mistä kyllä pidän. Hieron silloin hänen jalkojaan, tiedän hänen pitävän siitä. Kosken häntä rakastavasti ja hellästi, ohi kulkiessani sipaisen kädellä selkää tai läpsäytän kevyesti takapuolelle. Silitän niskaa ja hiuksia, ja tiedän hänen pitävän siitä.
Mies ei vain tee samaa minulle.
Olen ottanut asian puheeksi useampaan otteeseen, mutta mikään ei muutu. Seksuaalisia haluja on erilaisia ja samalla ihmisellä sen suhteen erilaisia kausia, ymmärrän sen kyllä, mutta kun mies ei osoita myöskään hellyyttä, vaikka olen puhunut asiasta.

Minulla on jokseenkin terve itsetunto, eikä tämä varsinaisesti siihen liity. Olen vain surullinen, ettei mieheni ehkä koe samoja tunteita minua kohtaan kuin minä häntä kohtaan. En haluaisi olla hänelle rakas vain kiintymyksen ja tottumuksen takia, vaan myös halun takia.

Aina seksittöminä jaksoina epäilys hänen ajatuksistaan alkaa vaivata;
Mies kertoi joskus, kun puhuimme yhdessä entisistä suhteistaimme oman parisuhteemme alussa, että oli aina ollut suhteissaan se, joka oli "ajajan paikalla", siis siinä mielessä, että suhteen toinen osapuoli oli aina enemmän kiinnostunut hänestä kuin hän toisesta. Tämä kuitenkin muuttui jonkin tietyn naisen kohdalla, josta hän oli kiinnostunut, mutta joka ei halunnut suhdetta miehen kanssa. Minua välillä pelottaa, haikaileeko mies tuon naisen perään, ja on vain ajautunut tyytymään minuun, kun ei saanut sitä, mitä oikeasti olisi halunnut.
Varmasti monen hyvän parisuhteen kohdalla alkujaan "tyytyminen" on voinut johtaa kestävään ja intohimoiseen rakkauteen, mutta kun meillä on näitä ongelmia hellyyden ja seksin osalta, tuo "saavuttamaton nainen" palaa mieleeni välillä, ja pelkään sen olevan syy miehen käytökseen.

En tiedä, mitä tehdä.

10

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuon takia kannattaa miettiä tarkoin alkaako mihinkään suhteeseen, kun kuitenkin on vain jonkun toisen korvike.. tsemppiä silti!

      • Anonyymi

        Kiitos, kun jaksoit lukea pitkän kirjoitukseni, ja kiitos tsemppi-toivotuksesta!


    • Hyvin kirjoitit suhteestasi ja tuntemuksistasi.

      Olin itse 30 vuotta suhteessa, jonka päätyttyä tajusin vasta kaiken olleen vastapuolen osalta jotakin aivan muuta kuin syvää rakkautta.

      Itse kyllä rakastin syvästi mutta järkytys oli melkoinen, kun sain kuulla olleeni alunperinkin liitossa naisen kanssa, joka sanoi alkujaan lähteneen koko hommaan "vääristä syistä" eli ei lainkaan rakkaudesta.

      Luulin olevani loppuelämäni kyseisen henkilön kanssa, mutta niin vain kävi, että eräänä päivänä kaikki ilmoitettiin päättyneeksi.
      Seksiä oli ajoittain ja meno oli jopa hurjaksi luokiteltavaa, mutta jossain vaiheessa kaikki vain hiipui pois eikä koskettaminen enää ollut edes sallittua.

      Olen täällä aiemminkin todennut, että olin oikeasti vähällä kuolla sydämeni särkymisen aiheuttaneeseen tunnemyrskyyn ja valvomiseen asian vuoksi, mutta niin vain sain itseni kasaan ja parempaan kuntoon kuin missä olin ollut fyysisesti tai henkisestikään tuon suhteen alettua kertaakaan.

      Sinänsä ymmärrän sinua ja tunnettasi, koska suhteessa joutuminen asemaan, jossa tuntee olevansa "yksin yhdessä" on varsin tuskallista ja pidemmän päälle epävarmuutta ja suruakin aiheuttava tekijä.

      Yksin jäämisen pelko estää usein irrottautumisen ja oman itsensä vuoksi eteenpäin menemisen, mutta ainakin minulle tuo irti repeytyminen lopulta oli siunaus vaikka henkilökohtaisen helvetin läpi kävinkin.
      Vuoden etsin itseäni ja eräänä aamuna huomasin olevani jälleen elossa.

      • Anonyymi

        Kiitos vastauksesta ja kokemuksesi jakamisesta! Vaikken toivo kokemaasi kenellekään, on silti hyvä kuulla samankaltaisessa tilanteessa olleen tuntemuksia. Sydänsurun jälkeen voi tuntea vielä onnea ja iloa. Pitää luottaa, että elämä kantaa. Oletan, että jatkan jossain vaiheessa yksin, ilman miestäni, ja silloin lohduttaudun ajatuksella, että muutkin ovat pystyneet jatkaa.
        Kiitos avustasi!
        -Ap


    • Anonyymi

      Jos ei seksiä niin ei ole rakkautta.

    • Anonyymi

      Eroa ap.

    • Anonyymi

      Moni suhde tuntuu toimivan itsekkäistä syistä. Epäitsekkyyttä on enemmän toimivissa suhteissa. Aina hyvä kysyä itseltä, onko toinen luottamuksen arvoinen ja olenko itse toiminut luottamuksen arvoisesti?

      Suhteet monesti lakkaa toimimasta siinä vaiheessa, kun aletaan pitämään toista itsestään selvyytenä ja herää monenlaisia epäilyksiä vähän kaikkea kohtaan. Itse koen, että monen suhteessa olevan ei pitäisi olla edes suhteessa, koska toimivat liian itsekkäästi monissa arjen tilanteissa.

    • Anonyymi

      Harrastaa sitä ei tarvitse 😋😛😜🤪

    • Toisille riittää seksi harvemmin kuin toisille. Silti uskon, että myös sinun kannattaisi tehdä aloitteita kyräilyn sijaan.

      Huolestuttavaa on, että teiltä puuttuu muukin hellyys . Se taas voi johtua monesta seikasta: voi olla, että se ei ole luontaista miehellesi, voi olla, että hän ei vain halua seuraasi, voi olla, että häntä vaan muuten ahdistaa.

      Oletko päässyt seuraamaan miten miehesi vanhemmat käyttäytyvät parisuhteessaan?

      Jos haluat pelastaa liittosi ja ja jos miehesikin haluaa pelastaa liiton, kehottaisin menemään parisuhdeterapeutille puhumaan. Ei miehesi ole ainoa suomalainen tämän tyyppinen mies. Muistaakseni siitä on tehty sanontakin, ettei suomalainen mies puhu eikä pussaa. Jos toinen tai kumpikaan ole ilman painostusta valmis terapeutille, alkaa liitto mielestäni olla taputeltu.

      Itselläni syy seksikertojen harvenemiseen voi olla, että seksissä ei ole mitään uutta. Vaikka seksi olisikin sinänsä ihan hyvää rakastelua, lakkaa se minua kiinnostamasta aika pian.

    • Anonyymi

      Osta uusia alusvaatteita ja esittele hänelle ne päälläsi. Näin itse teen aina kun ostan uudet niin mies käy kuumana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe