Pettämisen jälkeistä aikaa

Anonyymi-ap

Meillä on 40 vuotta avioliittoa takana. Avioiduimme hyvin nuorina ja lapset syntyivät ensimmäisten aviovuosien aikana. Mieheni on ollut hyvin aktiivinen seksissä. Ja tuntui, ettei hän muuta ajattelekaan. Jos laittauduin nätiksi, hän ymmärsi minun tekevän vain siksi, että hän kiihottuisi. Halaamiset ja koskettelut hän ymmärsi aina olevan esileikkiä ja johtavan seksiin. Minua alkoi jo kyllästyttää ja usein työpäivän ja kotitöiden jälkeen en jaksanutkaan aina sekstailla, kun hän ehdotteli. Sain myös tietää hänen olleen seksisuhteessa sisareni kanssa sillä aikaa, kun nukuin toisessa huoneessa.
Tämä pettäminen tuli esille vasta paljon myöhemmin. Hän sen ensin myönsi, mutta jo seuraavana päivänä kielsi eikä hän voi sietää, että siitä edes keskusteltaisiin. Olen yrittänyt unohtaa asian, mutta se ei onnistu. Seksi loppui välittömästi tämän suhteen paljastumisen jälkeen, ei vain kiinnosta. Tuntuu todella raskaalta jatkaa avioliittoa miehen kanssa, joka on täysin pettänyt luottamukseni. Ystäväni ovat lohduttaneet ja sanoneet, ettei kannata välittää noin vanhasta asiasta ja parempi vain unohtaa se. Helpommin sanottu kuin tehty vai mitä? Tuntuu myös rankalta ajatella elää suhteessa, jossa ei enää seksiä ole. Vaihtoehdot kovin vähissä, kun ikää on jo paljon. Harmittaa myös, että elimme ikäänkuin normaalia avioliittoa syrjähypyn ollessa kaiken aikaa välillämme..

14

428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäs pihtasit, kannattiko ?

    • Ei yhtään mitään uutta. Kun erotiikka, seksileikit ja seksi päättyy, mies joko järjestää eron tavalla tai toisella, tai vierailee toisissa naisissa joko salaa tai avoimesti, jolloin pidetään kulissia pystyssä.

      Kun munasarjakas jo on ollut naimisissa 40 vuotta, niin vaihdevuodet ovat jo päättyneet, seksuaalisuus päättyy kun vaihdevuodet alkavat tai jopa sitä ennen.

      "miehen kanssa, joka on täysin pettänyt luottamukseni"

      Sinä petit miehesi, täydellisesti, rumasti ja ilkeästi. Mies menee naimisiin SEKÄ suostuu isäksi, vain siksi että saa kumppanikseen munasarjakkaan jonka kanssa leikkiä ja puksutella. Munasarjakkaalla ei ole yhtään mitään arvoa miehelle mikäli erotiikka, seksileikit ja seksi sanellaan pois. Silloin munasarjakas on miehelle vain taloudellinen kuorma ja mielellinen riesa.

      • Anonyymi

        Just joo, tämä on tämä katkera munakas, joka kirjoittelee täälläskitsoja kirjoituksia


    • Anonyymi

      Niimpä, eipä niitä menneitä kannattaisi murehtia mutta kyllähän ne kuitenkin vaikuttavat ja myös kertovat ihmisestä millainen hän on. Mieheni on käyttäytynyt todella sikamaisesti ja ymmärrän jos ei enää seksi hänen kanssaan kiinnosta.

      Kysehän ei ole sinun käyttäytymisestä vaan miehesi.

      Minä olen luultavasti hyvin samanlaisessa avioliitossa ja niin paljon kuin mieheni minua, erityisesti nykyisin, rakastaa, on hänkin töppäilyt parisuhteemme alkuvuosina. Se on vaikuttanut siihen, etten oikeastaan koskaan ole voinut häntä arvostaa vaikka hän on monin mittarein mitattuna todella ihana mies, hyvä aviomies ja isä lapsillemme.

      Olen kuitenkin päättänyt, että tämän miehen kanssa aion vanhentua ja viettää loppuelämäni häne kanssaan joten keskitys tähän hetkeen ja siihen, että tiedän mtien hän ihailee, arvostaa ja rakastaa minua, huomattavasi enemmän kuin minä häntä. Hän on toimelias ja tekee paljon asioita avioliittomme eteen ja tosiaankin tuntuu, että hyvittelee nuoruuden töppäyksiään. Tykkään hänestä ja meillä on todella kivaa yhdessä.

      Nykyisin riittää tuo tykkääminen ja se, että me todellakin viihdymme toistemme seurassa. Olemme molemmat jo pitkälti yli 60-vuotiaita ja jo sinällään, että olemme olleen lähestulkoon koko elämämme yhdessä , on jo yksi elämän arvo minulle.

    • Sinun on turha odottaa, että joku tulisi sinulle hyvittämään kärsimyksesi.

      Olet tähän asti kieltäytynyt otamaan vastuuta omasta onnellisuudestasi. Koita tehdä se edes viimeistään nyt vanhemmalla iälläsi, vai uskotko lauseeseen: kärsi kärsi, kauniimman kruunun saat?

    • Anonyymi

      Noh mutoin ok mutta ei syrjään hyppyä.

    • Anonyymi

      S3ksiä ollut ko sk aanjuurikaan ymmärrän naista

    • Anonyymi

      On varmasti Korkealla mieli...

    • Anonyymi

      Juuri näin.

    • Anonyymi

      Olisiko mahdollista että ottaisitte siskosi toiseksi vaimoksi ja hyvittäisitte näin aiheuttamasi kärsimyksen miehellesi?

    • Anonyymi

      minä en ole töppäillyt missään vaiheessa, on sen verran saanut älliä nuppiin että moisiin ei ol e tarvinnut ryhtyä.

      lupasin aikoinaan papin ja jumalan ynnä ihmisten että töppäilyille ei ole tilaa eikä rehellinen ihminen sellaista harrasta.

      roskaväki on erikseen.

      • Anonyymi

        Sinäpä olet sitten ainutlaatuinen jos et koskaan ole töppäillyt missään vaiheessa.


    • Anonyymi

      Olisiko ensimmäinen "asiallinen" vastaus.. Sinä päätät, voitko elää asian kanssa vaiko et. Ellet voi, niin hurmaa ja seksuaalista viehätystä on tarjolla meille kaikille iästä riippumatta. Voinet varmasti kokea olevasi "elossa" vielä avioliiton jälkeenkin ja voida hyvin ilman miestäsikin.
      Itse ajattelen niin, että jos se vieras tai tässä tapauksessa sisko on maistunut, ei hän varmasti ole ainoa petos suhteessanne. Vaatii erittäin suurta välinpitämättömyyttä sinua kohtaan että kaataa sänkyyn vaimon siskon. Kaikkien muiden naisten osin ei varmasti omatunto ole edes kolhua saanut.
      Sinullakin on vielä paljon nähtävää ja koettavaa, päätit mitä tahansa tee se itsekunnioitus säilyttäen.

      • Anonyymi

        "Vaatii erittäin suurta välinpitämättömyyttä sinua kohtaan että kaataa sänkyyn vaimon siskon"

        Sinä hölmö wanhusnainen et lainkaan tiedä kuinka mies suhtautuu näihin "kaato" asioihin. Kaakatat vain luulojasi sekä kristillistä paheksuntaasi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe