Alpratolam

Anonyymi-ap

Elikä ,kellään kokemuksia xanor lääkkeestä ,mulla alkanut uudelleen kovat ahdistus/paniikkikohtaukset,välillä olivat ihan siedettäviä(?)Olen syönyt KYMMENIÄ vuosia Xanor 0.5 mg 1-5 kpl/vrk ,ja olen sen kanssa käynyt töissä ,hoitanut perheen ym.Nyt tuntuu ettei riitä ,tulee kovia kohtauksia.Millä määrällä te jotka käytätte kyseistä lääkettä pärjäätte.Ja nuo minun on lyhytvaikutteista, ei depot tabletteja.Tähän mennessä tuo 2mg/vrk on riittänyt ,mutta nyt taas suuria murheita kasautunut niin tosi huono olla!!Olen nykyisin yksinasuva ihminen ,väliin oikein pelottaa,tämä elämä.Kokemuksia kaipaisin tästä ahdistusolosta,kun ei aina ole ketään jolle puhuis.

7

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole kokemusta tuosta mutta joskus kun on huolia paljon niin mietin että ”luota jumalaan, hän pitää omistaan huolen”.
      Jumala on huolehtinut minusta tähänkin asti niin miksi lopettaisi kesken. Kyllä hän vie minua eteenpäin kuten ennenkin. Miten luottoni häneen välillä voikin horjua. Sitten taas palaan hänen lähelleen ja luotan häneen. Niin saan avun itselleni.

      • Anonyymi

        Jokaisella meillä on uskomme,hyvä jos Sinulla se on omasi, hyvä näin Mutta paniikista et näytä kärsivän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokaisella meillä on uskomme,hyvä jos Sinulla se on omasi, hyvä näin Mutta paniikista et näytä kärsivän.

        Kärsin välillä. Mutta se menee ohi kun voin ajatella että voin jättää sen pois. Minun ei tarvi kantaa sitä. Ahdistus ja paniikki (selittämätön). Olen huomannut sen johtuvan alkoholista. Mistä sinulla? Osaatko yksilöidä syytä? En minä kyllä tajunnut sitä alkuun mutta sitten hoksasin että se on aina vakiona jos olen juonut. Edes vähän. Se ei sovi minulle. Mutta joskus muutenkin ja silloin ajattelen että minulla ei ole mitään hätää koska suojelusenkelit suojelevat. Niin taitavat tehdä koska se sitten lakkaa.
        No en tiedä auttaako se sinulla. Varmasti on erilaisia juttuja. Mutta ajattelin että kerron omani, jos siitä on apua jollekin. Asia on itsellekin sen verran tuore että en ole puhunut tätä ennen kellekään. En ole uskaltanut.


    • Anonyymi

      Bentsot voivat aiheuttaa vieroitusoireena ahdistusta ja paniikkikohtauksia. Xanor on ehkä pahiten koukuttava benzo mitä markkinoilla on. Jopa Temesta on parempi. Mutta loppujen lopuksi, kaikki riippuu käytetystä annoksesta, kuinka usein käyttää ja itsekurista. Kannattaa pitää 2 peräkkäistä päivää joina ei käytä mitään bentsoja tai ns. "z-lääkkeitä", koska tämän on tutkitusti havaittu vähentävän addiktion riskiä. Ashton Manual on hyvä jos aikoo lopettaa benzot kokonaan.

      • Anonyymi

        Miten voisi olla vieroitusoireita vaikka käytän joka päivä,pitäiskö mun sitten ottaa vähän enemmän, kun tuo määrä tässä elämäntilanteessa ei tunnu riitävän?Reseptissä on kyllä varaa nostaa ,en saa nyt omaa lääkäriä kiinni on lomalla.Lääke siis ihan lääkärin määräämä, mutta olen pärjännyt vähemmällä määrällä.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten voisi olla vieroitusoireita vaikka käytän joka päivä,pitäiskö mun sitten ottaa vähän enemmän, kun tuo määrä tässä elämäntilanteessa ei tunnu riitävän?Reseptissä on kyllä varaa nostaa ,en saa nyt omaa lääkäriä kiinni on lomalla.Lääke siis ihan lääkärin määräämä, mutta olen pärjännyt vähemmällä määrällä.

        Xanor häviää elimistöstä melko nopeasti ja olo lähtee sahaamaan jopa saman päivän aikana helposti. Ne Xanor depotit on kehitetty juuri tämän takia.


    • Anonyymi

      Monia auttaa myös se että lähtee kävelemään (mieluiten luontoon). Se myös auttaa monia että menee johonkin kirjastoon tms. jossa on rauhallista mutta myös muita ihmisiä (tämä ei välttämättä toimi jos muut ihmiset ahdistaa...)

      Olen myös kuullut että N-asetyyliKysteiini(NAC) auttaa ahdistukseen hieman jos sitä käyttää päivittäin annoksella 800 mg tai enemmän (korkeintaan 1200 mg annos per vuorokausi on suositeltu). NAC auttaa myös masennukseen, bipon, skitsofrenian ja OCD:n oireisiin jonkin verran. Se ei ole kuitenkaan ihmelääke mutta kannattaa kokeilla.
      Lähteet:
      * https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35316513/
      * https://www.psychologytoday.com/us/blog/heal-your-brain/201810/nac-the-amino-acid-turns-psychiatry-its-head

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3593
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      164
      2220
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      209
      1901
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1802
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      372
      1225
    6. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1185
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1125
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1051
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      980
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      940
    Aihe