Siellä missä muslimi, siellä vaaratekijät

Anonyymi-ap

Tämä on kyllä opittu . Sen on oppineet ns."maltillisetkin" muslimit, jotka silti sortaa tyttöjä ja naisia, homoja, eriuskoisia jne...
Ovatko muslimit integroituneet minnekään ? Sen verran kyllä, että ovat poimineet ne hyvinvointiyhteiskunnan parhaat puolet, mutta muuten... Jopa Suomeen tulleet naisetkin ovat edelleen patriarkaalisia, mies , pojat ja veljet ovat jalustalla, kunhan itse saa nauttia oikeusvaltion turvaa, jos ukko käy parvikkeelle houkuttelemaan, kun on niin hulppeat maisematkin.

26

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mutta ukrainalaiset on ainakin sopeutuneet melko hyvin. Ja heissä on paljon venäläisyyttä. Jo vuosikymmeniä sitten sanottiin, että maahanmuuton täytyy olla mahdollisimman samankaltaista omamme kanssa, niin se onnistuu. Mm. Afrikasta tulleet eivät ole sopeutuneet.

    • Anonyymi

      kyllä ruotsissa on parvekeputoamisia , jos ei suostu

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vanha amerikan malli eriytytetyistä alueista värin tai uskonnon mukaan olisi hyvä. Tavat ja käytös on niin erilaiset eikä niistä haluta luopua. Mieluimmin tuollaiset pois kokonaan niin eivät kärsi rasismista.

      • Anonyymi

        näinhän tässä tuleekin käymään ja joka ei ihteään elätä on suomesta poistuttava


    • Anonyymi

      kaikki uskovaiset ovat vajaita

      • Anonyymi

        Jokainen uskoo viimeistään kuolinvuoteellaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen uskoo viimeistään kuolinvuoteellaan.

        elämme vain kerran ,kuolema on hyväksyttävä asia vain mielikuvitusmaailmassa elävä uskoo vaikka mitä tai keksii niitä itse .


    • Anonyymi

      Onneks muslmit on sen verta tyhmiä ettei ne ilma vahvaa sääliä ja nostetta etene päättäjiin. Mut hirveä haitta ja menoerä silti.

      • Anonyymi

        NÄIHIN SUOMEN MILJARDIT POIKINEEN TUHOTAAN VOIS SANOA POLTETAAN


      • Anonyymi

        Kun kehitysmaamuslimi islampaskan populaatio kasvaa tarpeeksi suureksi, niin tulemme näkemään yhä enemmän näitä Natsimoita eduskunnassamme…
        Kymmenenvuoden päästä tilanne on jo ihan toinen…


    • Anonyymi

      hiekkakansa on nimensä veroinen

    • Anonyymi

      Niin, se on valitettavaa, mutta islam ei sovi yhteen länsimaisten arvojen ,demokratian ja suvaitsevaisuuden kanssa.
      Mm. Saksassa, Britanniassa ja Belgiassa, missä muslimi väestö on kasvanut jo liian suureksi vaaditaan sharialakien ottamista käyttöön. Suurin osa muslimeista elää kantaväestön maksamien verojen varassa ja kantaväestö väistyy asunnoista , että nämä saadaan asutettua asuntotuen turvin.
      Muslimit eivät missään Euroopan maassa hyödytä yhteiskuntaa, vaan käytännössä vievät aina vaan isomman siivun yhteisistä varoista.
      Siksi näille maahantunkeutujille ei pidä maksaa mitään avustuksia. Avustusten tulee olla kansalaisuusperusteisia ja kansalaisuutta ei myönnetä ellei itse elätä itseään, myös naiset, jotta Suomessakin valtaosin nyhjäävät kotona.
      Ja samat pukeutumissäännöt kaikille, ei uskonnollisia tunnuksia työpaikoille, eikä oikeutta pyllistelytaukoihin. Vakaumukseen liittyvät asiat hoidetaan vapaa-ajalla ja se koskee myös muslimeita.

      • Anonyymi

        Ovat täysin päälekäyvää tuhoisaa porukkaa kaiken irti repien tuhoten mäsäten.


    • Anonyymi

      "Todellinen islamin asiantuntija Suomessa, professori Jaakko Hämeen-Anttila, on usein korostanut islamista aivan muita piirteitä kuin Kosonen.

      Hieno käytännön esimerkki nousee Libanonista, Bekaan laaksosta. Alueella on vankkumaton suosio islamilaisella Hizbollah- eli ”Jumalan puolue”-järjestöllä. Bekaan laakso on kuuluisa viineistään, joita tuotetaan yli kuusi miljoonaa pulloa vuodessa. Tämä ei olisi mahdollista ilman Hizbollahin vapaamielistä suhtautumista viinintuotantoon. Samaa emme voi sanoa kaikista kristityistä.

      Ulkomailla Hizbollahin mainetta on yritetty liata monin tavoin, vaikka tosiasiallisesti järjestö ylläpitää kouluja, sairaaloita ja orpokoteja. On tarkoitushakuista esittää rauhanomaiset islamilaiset järjestöt terroristeina, kuten USA sotaa lietsovine kumppaneineen tekee. EU ja Venäjä eivät sentään ole lähteneet siihen kelkkaan. Koraanin mukaan Jeesus on profeetta, jonka toinen tuleminen yhdistää sekä kristityt, muslimit että juutalaiset."

      - Te ette nyt vaan tajuu miten rauhallinen on islamia tunnustava muhamettilainen. Lue enemmän ja luulet vähemmän.

    • Anonyymi

      Kovaa porukkaa ovat sikiämään. Ei tässä kauaa tarvita, kun tässä maassa ei paljonkaan ole suomalaisia. Suomi on nyt jo menetetty.

    • Anonyymi
      UUSI

      Ranskan, Saksan, Britannian, Ruotsin, Hollannin ja monien muiden Euroopan maiden kokemukset osoittavat, että hyvin monet muslimit eivät integroidu tai edes halua integroitua länsimaiseen yhteiskuntaan. Esimerkiksi Britanniassa jopa 40 % muslimeista haluaisi ottaa käyttöön islamilaisen lain sharian. Muslimimaahanmuuttajilla on taipumus muodostaa etnisiä saarekkeita, ja tarkoituksena vaikuttaa usein olevan "puhdistaa" nämä alueet kantaväestöstä ja muista ei-muslimeista. Kaikkialla Euroopassa on myös nähtävissä, että varsinkin nuoret muslimit ovat yhä kiinnostuneempia islamin äärimuodoista.

      Paras ratkaisu lännen ja islamin ristiriitoihin olisi toivottaa muslimeille kaikkea hyvää, sulkea omat rajamme ja poistaa välittömästi maasta (diplomaatteja jne. lukuun ottamatta) ne muslimit, jotka kieltäytyvät omaksumasta länsimaista kulttuuria ja arvomaailmaa. Erityisesti Euroopan ja Välimeren muslimimaiden välille tarvittaisiin saman tyylinen "rautaesirippu", jollainen oli Länsi-Euroopan ja neuvostoblokin välillä. Länsimaihin päästettiin kommunistimaista vain loikkareita - niitä jotka ymmärsivät neuvostosysteemin mädännäisyyden ja olivat halukkaita taistelemaan sitä vastaan. Samalla tavoin islamilaisesta maailmasta tulisi päästää Eurooppaan ja länteen vain ex-muslimeja, jotka ovat hylänneet islamin ja haluavat omaksua länsimaisen elämäntyylin.

    • Anonyymi
      UUSI

      Hankala näin äkkiseltään keksiä mitään muuta yhtä vaateliasta, ylimielistä ja aggressiivista porukkaa kuin muslimit. Minkään muun ryhmän edustajat Euroopassa eivät käyttäydy samalla tavoin. Kaikki muslimit eivät toki ole tällaisia, mutta aivan liian moni.

    • Anonyymi
      UUSI

      Nigeriasta ja Kongosta, syvältä Afrikasta tulevat tummaihoiset ovat hyviä työtekijöitä. He ovat hyvin ahkeria ja heidän vaimonsakin käyvät töissä. Miehiä on rakennuksilla töissä, jakavat postia, siivoavat ym. Heille kelpaa työ kun työ, eivät nirsoile. Ja Aasiasta tulleet ovat myös hyvin ahkeria. Enemmän Suomeen tällaisia ihmisiä.

      • Anonyymi
        UUSI

        Näinhän se menee. Maahanmuuton ongelmat rajoittuvat hyvin pitkälti Somaliasta ja tietyistä Lähi-idän maista tuleviin muslimi"turvapaikanhakijoihin". Tämäkin johtuu pitkälti siitä, että sieltä tulee Suomeen lähinnä kouluttamatonta ja rikollista ylijäämäväestöä. Edes muslimien maahanmuutto ei sinänsä olisi ongelma, mikäli tulijat olisivat koulutettuja osaajia vaikka jostain Emiraateista, Qatarista tai Indonesiasta.


    • Anonyymi
      UUSI

      Missä matu siellä ongelma.

      • Anonyymi
        UUSI

        Näitten ajatuksella kaikki kääntyy ylösalaisin taskut tyhjäten.


    • Anonyymi
      UUSI

      Muslimeille pitäisi kylmästi asettaa täydellinen maahantulokielto, ja tänne jo otettuja muslimeja pitäisi ruveta aktiivisesti kannustamaan paluumuuttoon.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4886
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2711
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1955
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1648
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1503
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1357
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      61
      1351
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      50
      1337
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1304
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1111
    Aihe