Putin on terveempi, kuin moni 50 vuotias

Anonyymi-ap

Kohta kolme vuotta siitä, kun "asiantuntija" lääkärit antoivat lausuntoja Putinin terveydenilasta tyyliin : Putin sairastaa vakavaa sairautta ja epäiltiin syöpää, parkinsonin tautia yms.
Kaikki tuollaiset epäilyt olivat täyttä potaskaa.
Jos puhutaan vakavasta sairaudesta, kuten syöpä, niin jos sairaus on vakava, niin elinaikaa ei ole yleensä, kuin puoli vuotta, jos sitäkään.
Pttn on terveempi, kuin moni 50 votias ja takuulla on elossa vielä 10 vuoden päästä.

17

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      Kekkonenkin oli 40 vuotiaan kunnossa vielä 70-vuotiaana. Tosin hänellä oli jo alkava dementia ja lihaskunto oli silmin nähden huono jne.

      • Anonyymi
        UUSI

        Ei tuohon Biden pysty.


      • Anonyymi
        UUSI

        Jos on kaksoisolento? 🧞‍♂️


    • Anonyymi
      UUSI

      ♿👩‍🦽👨‍🦽👩‍🦼👨‍🦼👩‍🦯👨‍🦯

    • Anonyymi
      UUSI

      Kyllä kyllä. Joe Biden on terveempi kuin moni 1 vuotias. Sellaista se maailma on.

    • Anonyymi
      UUSI

      1. Nyt tapahtui kummia!

      Tunnen yhden, joka valehteli ”läheistään” vastaan niin, että ”läheinen” joutui kärsimään väärän seksuaalirikostuomion.

      Kuulin, että toissapäivänä tuo valheen tekijä oli tullut rangaistuksen kärsineen kotiportaille yllättäen istumaan. ”Läheinen” oli avannut hämmästyksestä oven. Hän oli tavannut valheen tehneen viimeksi kodissaan noin 15 vuotta sitten.

      Tapahtumasta kärsinyt ”läheinen” oli tullut erittäin varovaiseksi ja myös vihaiseksi. Hän kuitenkin oli ajatellut, että ehkä aika on tehnyt korjaavia toimia ja ehkä syyttäjä oli ymmärtänyt tehneensä väärin ja ehkä oli oikein kysyä. ”Läheinen oli avannut ulko-oven ja kysynyt: Oletko tulossa kylästelemään? ”Läheinen tiedosti myös riskit, jos oven avaisi, että uusi lavastusoperaatio jollakin porukalla voi olla kyseessä. ”Läheinen oli hämmentynyt!”
      Mutta hän aukaisi oven.

      Tapahtui jotakin todella ”läheistä” järkyttävää. Vieras oli psykoosissa ja täysin muissa maailmoissa. Silmät seisoivat suurina ja pyöreinä hänen päässään ja hän huusi kovalla äänellä istuessaan portailla: ”Tulin palauttamaan kaikki ne sata kirousta.” Sinä myyt täällä lapsia. Kyllä minä tiedän. Eikä antanut ”läheiselle edes puheenvuoroa rauhoitella, vaan huusi: ”Nyt olet hiljaa ja minä puhun.” ”Kyllä minä tiedän, kyllä minä tiedän… toistellen ja kauhistuttavat silmät kuin olisi ollut huumeissa.” Sitten hän huusi kaikenlaisia omituisia juttuja ja kun ”läheinen sulki oven”,-pelästyen siitä, että ehkä taas oli joku lavastus käynnissä ”läheisen pään menoksi ja oikeuteen vietäväksi. Oven takaa kuului vielä ryskytystä ja niin lujalla äänellä kuin vain kurkusta lähti kirouksia ja huutoja: ”Me emme ole naimisissa. ”Läheinen ei ymmärtänyt mitään, mitä oli tekeillä mutta vetäytyi sisälle.” - -Ovatko he taas päättäneet iskeä, lavastaa ja viedä hänet oikeuteen, jossa totuus on aina se, jonka feministi väittää, riippumatta siitä, onko näyttöjä tai ovatko väitteet tosia vai valheita. ”Läheisellä” kävi mielessä oliko taas ”Pappi kyydissä” vahvistamassa valheet todeksi. Läheinen oli jo kärsinyt vääristä johdatteluista ja mielivaltaisista ratkaisuista lain ja oikeuden varjolla ja luottamus oikeuslaitoksen rehellisyyteen oli olematon.
      ”Läheinen” oli todella järkyttynyt.

      Sitten tuo omituisesti käyttäytyvä vieras, tässä ”hän”, kiersi taloa kuin etsiäkseen jotakin, katkoi ruusuja, ja muita kukkia ja asetteli ne joihinkin päättämiinsä paikkoihin. ”Läheinen ei avannut ovea, koska ajatteli, että taas oli meneillään hänen lavastamisensa syylliseksi johonkin. Vieras, hän meni tien viereen, otti laukustaan kaksi valomiekkaa ja teki taikojaan, eli heilutteli niitä katse taloon päin. Sitten hän istui kannolla noin tunnin. Jälkeenpäin kannolta löytyi terassilta otettu käsisaha.

      ”Läheinen” oli ottanut turvakseen juristin, joka joka hetki näki ja oli kumppanina, jotta lavastusta ei enää tehtäisi ja ”läheinen” joutuisi tuomioistuimen väärin tuomittavaksi toista kertaa. No miten kävi! Juristi joutui leikkaukseen ja kun tuo vieras, hän tuli juuri sinä ainoana päivänä, jolloin miehellä ei olisi alibia, se näytti tietoiselta ja järjestetyltä provokaatiolta.

      Tuo tarina jatkuu ja kirjoitetaan tarkemmin siinä 500 sivuisessa, nyt pitemmässä kirjassa, josta aikaisemmin kirjoitin. Mutta samalla tuo osoitti jälleen kerran todeksi sen, että vääryys lopulta kostautuu ja psykoosi oli kuulemma juuri tullut ilmi pian oikeudessa valehtelun jälkeen.

      Mutta ”läheistä” se myös opetti. Vihan sijasta tarvitaan runsaasti rakkautta ja armoa! Juuri niin kuin Jeesus opetti. Se muutti vihan tunteen huoleksi ja ymmärrys armoksi.

      Meistä jokainen voi ajautua elämässään tilanteisiin, jossa on tärkeää, että armo käy oikeudesta ja armo on ennen totuuttakin ja vihan voi voittaa vain armovoimalla ja laupeudella. Ihmisiähän me kaikki lopulta olemme. Inhimillisiä ja keskeneräisiä, joilla on varaa oppia aina uutta. ”Läheisenkin” osalta tehty vääryys voi olla oire jostakin keskeneräisyydestä ja ymmärtämättömyydestä. Ja jokainen tarvitsee paljon myös ymmärrystä ja kannustamista sekä osallisuutta niissä yhteisöissä ja sidosryhmissä sekä viiteryhmissä, jotka ovat hänelle merkityksellisiä.


      ”Läheisen” viha väärin kohdelluksi tulemisestaan suli kuin lumi kevätauringon paisteessa. Läheinen alkoi rukoilla myös vihamiestensä puolesta. ”Jumala anna myös heille anteeksi, sillä …”

      Ehkä kirjoitan myöhemmin lisää. Mutta ”läheinen ymmärsi entistä paremmin myös Raamatun sanat: Armo. laupeus ja rauha lisääntyköön teille Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta…

      • Anonyymi
        UUSI

        Älä kirjoita lisää.


    • Anonyymi
      UUSI

      Fanitatko Putinia, vai miksi kerroit asian meille?

    • Anonyymi
      UUSI

      Puten henkilääkäri sanoi myös Leninin olevan paremmassa kunnossa, kuin moni satavuotias nykyään!

    • Anonyymi
      UUSI

      Eihän sitä hullua terveenä voi pitää, vamma ei näy päälle päin.

      • Anonyymi
        UUSI

        Sama koskee USA:n presidenttiehdokkaita.


    • Anonyymi
      UUSI

      kyllä se johonkin koskee kun kuulee että rintamalla toisiaan ampuvat eivät
      halua elää kun putin ei välitä.

    • Anonyymi
      UUSI

      Niin, monet 50-vuotiaat ovat surkeassa kunnossa.

      • Anonyymi
        UUSI

        Ai, onko....?
        Olisiko siihen osittain vaikuttamassa meidän hyvinvointivaltion ( kamala sana ) julkinen terveydenhuolto ?


    • Anonyymi
      UUSI
    • Anonyymi
      UUSI

      Olet aika pessimisti, mutta voit valitettavasti olla oikeassa.
      Olet oikea venäjän vihaaja kun et toivo sille kansalle rauhaa ja kehitystä tai edes mahdollisuutta sellaiseen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      172
      3231
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      322
      2693
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      196
      1907
    4. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      105
      1527
    5. 79
      1421
    6. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      34
      1268
    7. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      347
      1228
    8. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      81
      1146
    9. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      184
      985
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      928
    Aihe