Putin on terveempi, kuin moni 50 vuotias

Anonyymi-ap

Kohta kolme vuotta siitä, kun "asiantuntija" lääkärit antoivat lausuntoja Putinin terveydenilasta tyyliin : Putin sairastaa vakavaa sairautta ja epäiltiin syöpää, parkinsonin tautia yms.
Kaikki tuollaiset epäilyt olivat täyttä potaskaa.
Jos puhutaan vakavasta sairaudesta, kuten syöpä, niin jos sairaus on vakava, niin elinaikaa ei ole yleensä, kuin puoli vuotta, jos sitäkään.
Pttn on terveempi, kuin moni 50 votias ja takuulla on elossa vielä 10 vuoden päästä.

21

139

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kekkonenkin oli 40 vuotiaan kunnossa vielä 70-vuotiaana. Tosin hänellä oli jo alkava dementia ja lihaskunto oli silmin nähden huono jne.

   • Anonyymi

    Ei tuohon Biden pysty.


   • Anonyymi

    Jos on kaksoisolento? 🧞‍♂️


  • Anonyymi

   ♿👩‍🦽👨‍🦽👩‍🦼👨‍🦼👩‍🦯👨‍🦯

  • Anonyymi

   Kyllä kyllä. Joe Biden on terveempi kuin moni 1 vuotias. Sellaista se maailma on.

  • Anonyymi

   1. Nyt tapahtui kummia!

   Tunnen yhden, joka valehteli ”läheistään” vastaan niin, että ”läheinen” joutui kärsimään väärän seksuaalirikostuomion.

   Kuulin, että toissapäivänä tuo valheen tekijä oli tullut rangaistuksen kärsineen kotiportaille yllättäen istumaan. ”Läheinen” oli avannut hämmästyksestä oven. Hän oli tavannut valheen tehneen viimeksi kodissaan noin 15 vuotta sitten.

   Tapahtumasta kärsinyt ”läheinen” oli tullut erittäin varovaiseksi ja myös vihaiseksi. Hän kuitenkin oli ajatellut, että ehkä aika on tehnyt korjaavia toimia ja ehkä syyttäjä oli ymmärtänyt tehneensä väärin ja ehkä oli oikein kysyä. ”Läheinen oli avannut ulko-oven ja kysynyt: Oletko tulossa kylästelemään? ”Läheinen tiedosti myös riskit, jos oven avaisi, että uusi lavastusoperaatio jollakin porukalla voi olla kyseessä. ”Läheinen oli hämmentynyt!”
   Mutta hän aukaisi oven.

   Tapahtui jotakin todella ”läheistä” järkyttävää. Vieras oli psykoosissa ja täysin muissa maailmoissa. Silmät seisoivat suurina ja pyöreinä hänen päässään ja hän huusi kovalla äänellä istuessaan portailla: ”Tulin palauttamaan kaikki ne sata kirousta.” Sinä myyt täällä lapsia. Kyllä minä tiedän. Eikä antanut ”läheiselle edes puheenvuoroa rauhoitella, vaan huusi: ”Nyt olet hiljaa ja minä puhun.” ”Kyllä minä tiedän, kyllä minä tiedän… toistellen ja kauhistuttavat silmät kuin olisi ollut huumeissa.” Sitten hän huusi kaikenlaisia omituisia juttuja ja kun ”läheinen sulki oven”,-pelästyen siitä, että ehkä taas oli joku lavastus käynnissä ”läheisen pään menoksi ja oikeuteen vietäväksi. Oven takaa kuului vielä ryskytystä ja niin lujalla äänellä kuin vain kurkusta lähti kirouksia ja huutoja: ”Me emme ole naimisissa. ”Läheinen ei ymmärtänyt mitään, mitä oli tekeillä mutta vetäytyi sisälle.” - -Ovatko he taas päättäneet iskeä, lavastaa ja viedä hänet oikeuteen, jossa totuus on aina se, jonka feministi väittää, riippumatta siitä, onko näyttöjä tai ovatko väitteet tosia vai valheita. ”Läheisellä” kävi mielessä oliko taas ”Pappi kyydissä” vahvistamassa valheet todeksi. Läheinen oli jo kärsinyt vääristä johdatteluista ja mielivaltaisista ratkaisuista lain ja oikeuden varjolla ja luottamus oikeuslaitoksen rehellisyyteen oli olematon.
   ”Läheinen” oli todella järkyttynyt.

   Sitten tuo omituisesti käyttäytyvä vieras, tässä ”hän”, kiersi taloa kuin etsiäkseen jotakin, katkoi ruusuja, ja muita kukkia ja asetteli ne joihinkin päättämiinsä paikkoihin. ”Läheinen ei avannut ovea, koska ajatteli, että taas oli meneillään hänen lavastamisensa syylliseksi johonkin. Vieras, hän meni tien viereen, otti laukustaan kaksi valomiekkaa ja teki taikojaan, eli heilutteli niitä katse taloon päin. Sitten hän istui kannolla noin tunnin. Jälkeenpäin kannolta löytyi terassilta otettu käsisaha.

   ”Läheinen” oli ottanut turvakseen juristin, joka joka hetki näki ja oli kumppanina, jotta lavastusta ei enää tehtäisi ja ”läheinen” joutuisi tuomioistuimen väärin tuomittavaksi toista kertaa. No miten kävi! Juristi joutui leikkaukseen ja kun tuo vieras, hän tuli juuri sinä ainoana päivänä, jolloin miehellä ei olisi alibia, se näytti tietoiselta ja järjestetyltä provokaatiolta.

   Tuo tarina jatkuu ja kirjoitetaan tarkemmin siinä 500 sivuisessa, nyt pitemmässä kirjassa, josta aikaisemmin kirjoitin. Mutta samalla tuo osoitti jälleen kerran todeksi sen, että vääryys lopulta kostautuu ja psykoosi oli kuulemma juuri tullut ilmi pian oikeudessa valehtelun jälkeen.

   Mutta ”läheistä” se myös opetti. Vihan sijasta tarvitaan runsaasti rakkautta ja armoa! Juuri niin kuin Jeesus opetti. Se muutti vihan tunteen huoleksi ja ymmärrys armoksi.

   Meistä jokainen voi ajautua elämässään tilanteisiin, jossa on tärkeää, että armo käy oikeudesta ja armo on ennen totuuttakin ja vihan voi voittaa vain armovoimalla ja laupeudella. Ihmisiähän me kaikki lopulta olemme. Inhimillisiä ja keskeneräisiä, joilla on varaa oppia aina uutta. ”Läheisenkin” osalta tehty vääryys voi olla oire jostakin keskeneräisyydestä ja ymmärtämättömyydestä. Ja jokainen tarvitsee paljon myös ymmärrystä ja kannustamista sekä osallisuutta niissä yhteisöissä ja sidosryhmissä sekä viiteryhmissä, jotka ovat hänelle merkityksellisiä.


   ”Läheisen” viha väärin kohdelluksi tulemisestaan suli kuin lumi kevätauringon paisteessa. Läheinen alkoi rukoilla myös vihamiestensä puolesta. ”Jumala anna myös heille anteeksi, sillä …”

   Ehkä kirjoitan myöhemmin lisää. Mutta ”läheinen ymmärsi entistä paremmin myös Raamatun sanat: Armo. laupeus ja rauha lisääntyköön teille Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta…

   • Anonyymi

    Älä kirjoita lisää.


  • Anonyymi

   Fanitatko Putinia, vai miksi kerroit asian meille?

  • Anonyymi

   Puten henkilääkäri sanoi myös Leninin olevan paremmassa kunnossa, kuin moni satavuotias nykyään!

   • Anonyymi

    Anonyymi
    2024-07-04 14:46:20
    Puten henkilääkäri sanoi myös Leninin olevan paremmassa kunnossa, kuin moni satavuotias nykyään!
    ------------------------
    Stalin myrkytti Leninin joka oli sen mielestä liian lepsu ja kansa kunnioitti sitä liikaa.

    "Kolme päivää riittää" omistaa kaksoisolentoja ainaki puoli tusinaa ja paskat ja kuset kertätään pusseihin ettei sen DNA`ta pääse jäljittää


  • Anonyymi

   Eihän sitä hullua terveenä voi pitää, vamma ei näy päälle päin.

   • Anonyymi

    Sama koskee USA:n presidenttiehdokkaita.


  • Anonyymi

   kyllä se johonkin koskee kun kuulee että rintamalla toisiaan ampuvat eivät
   halua elää kun putin ei välitä.

  • Anonyymi

   Niin, monet 50-vuotiaat ovat surkeassa kunnossa.

   • Anonyymi

    Ai, onko....?
    Olisiko siihen osittain vaikuttamassa meidän hyvinvointivaltion ( kamala sana ) julkinen terveydenhuolto ?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olet aika pessimisti, mutta voit valitettavasti olla oikeassa.
   Olet oikea venäjän vihaaja kun et toivo sille kansalle rauhaa ja kehitystä tai edes mahdollisuutta sellaiseen.

   • Anonyymi

    Kyllähän me rauhaa toivotaan ei kukaan kansalainen toivo sotaa.
    Mutta kun niillä meidän toiveilla ei ole mitään merkitystä.

    Venäjän kansakin toivoo rauhaa mutta jos ne tekee jonkun rauhan aloitteen
    niin ei muuta ku pakkotyöleireille vaan siitä.
    Slava Arseni Turbin


  • Anonyymi

   Iloitseeko joku jotenkin Putinin toimista?

  • Anonyymi

   Niinpä. Putinin piti kuolla 2022. Venäjältä piti loppua aseet 2022 ja sotilaat samaan syssyyn. Siitä piti tulla hylkiövaltio.

   Nyt on Ukrainalta miehet vähissä, vaikkei heitä kuole juuri lainkaan. Laarin pohjaa kaivetaan ja ihmisiä revitää kadulta sotiin. Länsi pumppaa aseita maahan ja aina on nurkan takana tilanne, jossa uudet asetoimitukset kääntävät kelkan, mitä ei tapahdu, Venäjältä löytyy aina isompia pommeja ja enemmän vastaukseksi. Venäjästä ei tullut hylkiövaltiota, vaan miljardi länsimaalaista on jäämässä oppositioon 7 miljardia kehittyvän maan kansalaista vastaan, joiden talous kasvaa vauhdilla samalla, kun länsi kurjistaa itseään pakotteilla. Seuraavaksi lopetetaan dollari maailmankaupan välineenä ja kehittyvät taloudet luopuvat osin swift maksujärjestelmästä, koska ovat nähneet ettei siihen voi luottaa, vaan sitä käytetään aseena tottelemattomia "kehitysmaita" vastaan. Kehittyvien maiden talouskasvu kiihtyy, kun länsi heikentää itseään luopumalla fossiilisista.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   126
   1868
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   170
   1163
  3. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1107
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   158
   925
  5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   84
   837
  6. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   799
  7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   42
   744
  8. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   710
  9. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   45
   694
  10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

   Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
   Ikävä
   118
   666
  Aihe