Miten voit valita sen ettei olekaan syntynyt?

Anonyymi-ap

Tämä on nyt vähän huono tilanne kun tiedän että taivas on totta ja helvetti, enkä onnistunut vaelluksessa vaikka koinkin pelastuksen..

Iankaikkinen kärsimys ei kuulosta hauskalta olkoonpa miten oikeudenmukainen tahansa. Kaikkea ln tullut yritettyä, ja tiedän että saatana tuottaa vaivaa.

Ilmeisesti mitään keinoa valita jälkeenpäin ettei olisi syntynyt ei ole. Kauhea tilanne.

14

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lue vaikka Jobin kirja.

      • Anonyymi

        Valitettavasti semmoista vaihtoehtoa ei ole olemassakaan ett voi valita ettei synny.


    • "kun tiedän että taivas on totta ja helvetti"

      Millä perusteella tiedät tämän? Vai tarkoitatko että uskot sokeasti perusteettomat väitteet näiden olemassaolosta ja sokea uskosi on niin vahvaa, että pidät sitä tietona?

      • Anonyymi

        Oletko se sama häirikkö, joka vaeltaa näillä palstoilla, ja puhuu ateismin puolesta?


      • UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko se sama häirikkö, joka vaeltaa näillä palstoilla, ja puhuu ateismin puolesta?

        Kirjoitan kaikki viestini samalla nimimerkillä.

        En kylläkään häiriköi, vaan yritän keskustella. Jostain syystä moni uskova, joka tulee keskustelupalstalle ja osallistuu keskusteluun, pitää häiriköintinä sitä että hänen oletetaan keskustelevan esim. perustelemalla väitteensä ja vastaamalla kysymyksiin.

        En yleensä niinkään puhu ateismin puolesta, vaan sokeaa uskoa vastaan.

        Unohdit vastata kysymykseen:
        Millä perusteella tiedät että taivas ja helvetti on totta? Vai tarkoitatko että uskot sokeasti perusteettomat väitteet näiden olemassaolosta ja sokea uskosi on niin vahvaa, että pidät sitä tietona?


    • Anonyymi

      Jeesus sanoi että Juudas Iskariotille olisi parempi jos hän ei olisi syntynytkään. Jumala sallii jumalattomien syntyä ja elää, mutta hän on valmistanut heille iankaikkisen rangaistuksen. Raamatun mukaan jokainen joka turvaa Jeesuksen vereen syntiensä sovituksena, saa armon, eikä häntä tuomita kadotukseen. Sinun ei tarvitse onnistua elämässä pelastuaksesi vaan turvata Jeesukseen.

      Miksi Jumala sallii jumalattomien syntyä tietäen että he menevät kadotukseen? Kaikki on olemassa Jeesusta varten. Helvettikin on olemassa osoituksena hänen hyvyydestä ja oikeudenmukaisuudestaan. Jumala on laittanut maailman toimintaan ja asettanut sen lait voimaan. Kuitenkin ihminen voi syntyä lihan tai miehen tahdosta:

      Johanneksen evankeliumi 1:12-13
      "Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta."

      On selvää että ihmisillä on oma tahto, eikä Jumala sekaannu siihen. Eli ihmiset tuottavat kadotukseen joutuvia jälkeläisiä. Jumala ei pakota meitä lisääntymään. Aivan kuten uskonnolliset johtajat ovat vastuussa kadotukseen johdattamistaan sieluista, niin myös vanhemmat ovat vastuussa siitä, opettavatko Jeesuksesta lapsilleen. Jumala ei ole vastuulla kenellekään, vaan kaikki ovat vastuussa hänelle.

      Jumala pystyy luomaan maailman jossa on oman tahdon omaavia olentoja. Ei hän ole luonut mitään robotteja.

      • Anonyymi

        ....
        Samaten kaikki täälläkin palstoilla Jumalaa vastaan valehtelevat ateistit ja muut sen sorttiset joutuvat vastaamaan siitä kuinka yrittivät ihmisiä viedä mukanaan kadotukseen valheillaan. Jumalalle ei riitä se, että tekeytyy tyhmäksi. Joten kannattaa ajoissa lopettaa.


      • UUSI

        "On selvää että ihmisillä on oma tahto, eikä Jumala sekaannu siihen"

        Eli Raamattu puhuu pötyä kun se kertoo, miten Jumala paadutti faaraon sydämen viimeisten vitsausten kohdalla? Ja Paavali puhuu omiaan kertoessaan että Jumala armahtaa ja paaduttaa kenet tahtoo

        "Jumala pystyy luomaan maailman jossa on oman tahdon omaavia olentoja."

        Vapaasta tahdosta ei ole kovin paljoa hyötyä, jos ei kykene ymmärtämään hyvää ja pahaa. Raamatun tarussa Aatami ja Eeva olivat syyntakeettomia.


    • Anonyymi

      Jeesus eli maan päällä noin 2000 vuotta sitten. Tämän todistaa Torinon käärinliina, joka on useissa tutkimuksissa osoittautunut erittäin suurella todennäköisyydellä Jeesuksen käärinliinaksi. Vaikka ateistit vetoavatkin vuonna 1988 tehtyyn radiohiiliajoitukseen, johon radiohiiliajoitukseen otettiin Jeesuksen käärinliinasta keskiajalla kääriinliinan liitetty paikkapala, joka paikkapala ajoitettiin aivan oikein keskiaikaiseksi, mutta itse käärinliinan ajoitus jäi tekemättä.

    • Anonyymi

      Älkää uskoko hihhuleita vaan Saunatonttua.

    • Anonyymi

      Hyväksyn selityksen ettei Jumala ole väkisin luonut ketään. Joko olen vapaaehtoisesti syntynyt tai vanhemmat on väkisin luonut minut.

      • Anonyymi

        Näyttää siltä että tein väärän valinnan kun jo maan päällä on elämä tämmöistä.


      • Anonyymi

        Kannattaa kysyä vanhemmilta että miten sait alkusi.


    • Anonyymi

      Ihminen uudistuu joka vuosi hiljalleen, ja arvelen, että 7-8 vuoden päästä hän voi jo sanoa, ettei ole sama, joka aiemmin oli.
      Tähän perustaa myös Tanssii Susien Kanssa elokuvan lakota päällikkö, joka sanoi, että miestä, jota kutsuttiin John Dunbariksi ei enää ole. Nyt on vain Tanssii Susien Kanssa. Ja tämä hänen muutoksensa tapahtui vain muutamien kuukausien aikana.

      Minulla tapahtui sama, kun tutustuin Venäjään. Kerran, monia vuosia myöhemmin kävin vanhoilla asuinseuduillani, ja huomasin, että tuntui kuin olisin ollut toinen henkilö siellä, jolla oli edesmenneen henkilön muistot.
      Se paikka ei enää "syönyt" minua, eikä ollut hallitseva minulle, koska minulla oli sitä suurempi voima.

      Sama juttu, kun kävin jokunen vuosi sitä ennen vanhalla koululla Lintuvaarassa. Muistot tulivat hyökyaaltona, niin paljon, etten ehtinyt ymmärrykseltäni käsittelemään niitä kaikkia.

      Sitä ennen kävin Hesassa, ja menin erään tutun reitin Pihlajiston uimarannan kautta, ja näin metsässä paikan, missä olin pitänyt nuotiota kiven takana. Sen päälle oli kaatunut iso kuusi, kuin viestien, että tänne sinulla ei ole enää mitään asiaa, ei enää vanhaan menneeseen.

      Haluaisin aloittaa uuden elämän. Ei Suomessa, vaan Venäjällä. Olen nähnyt mitä on tapahtunut, kun Suomi liittyi EU / Nato linjalle. Kaikki on särkymässä, järkkymässä ja saastumassa, ja ylösalaisin kääntymässä.
      Ei ole ennen ollut PV:llä niin paljon onnettomuuksia, eikä kenraali puhunut niin päättömiä, ja kuin keskenkasvuinen. Onnibussista on tullut Epäonnibus. Toimittajat näyttävät menettäneen älynsä ja aikuisuutensa, ja S24:llä ravaa sairas saastunut mies, jonka jutut on käännettävä toisinpäin, jotta totuus voidaan löytää, ja Suomeen on tuotu islamilaisia ja mustia, jotka kaikki haluavat lisääntyä...

      Mannerheimin kerrotaan sanoneen sotilaille: "Te Isaskarin pojat..."
      Tähän viitaten: halutaanko Israel hävittää? Kuulemma 80% suomalaisista on heidän jälkeläisiään. Samat taudit todistavat sen. Mustien tulolla halutaan kuulemma saada valkoiset tekemään lapsia heidän kanssaan, jotta ÄO saadaan alenemaan. Mustat on persoja rahalle, ja islamilaiset ei ymmärrä, ettei Jumala tarvitse uhreja eikä kumarruksia.

      Kristityt ja juutalaiset eivät voi palvella antikristusta, ja siksi nämä uskonnot halutaan hävittää. Tuolla on niitä, jotka luulevat olevansa juutalaisia tai kristittyjä, tästäkin on varoitettu.
      On todettu, että vanhempiasi sinun on kunnioitettava, ja eläimiltäkin Herra vaatii selitettäväksi ihmisen veren. Tämä kaikki viittaa käskyyn: kehittykää älykkäämmiksi, ja alempi älyinen ei saa surmata korkeampaa älyä. Mustat ei tätä tajua, eikä sitä opeteta koulussa, eikä opettajat sellaisia ajattele.

      Kenen ihanne on, että ihminen kävelee takaperin menneisyyteen, ja takaisin eläimeksi? Ei tarvita kun lisää Mooseksenlain vastaisia oppeja, joka lopulta antaa oikeuden naida eläimiä. Alankomaissa muistaakseni vaadittiin jo pedofilian tai sukulaisen naimisen laillistamistakin selityksellä "oman puun hedelmät". Nyt on jo tullut esiin niitä, jotka tuntevat sukulaisuutta eläimeen. Seurausta siitä, ettei tunneta astrologiaa?

      Mitä UT sanoo Mooseksenlain hylkäämisestä? Sellainen on surmattava. Mutta kuka vaatii, että ihmisen pitää saada olla mitä lystää, koska se on "identiteetti"? Tuohon sanaselitykseen on turvauduttu mm. miesten parran kasvattamisen suhteen. Pienestä se lähtee lapsenkin kokeilut.
      Miten matkittu asia voi olla identiteetti? Ei voi olla, vaan identiteetti saadaan syntymällä kansallisuuteen ja rotuun, ja se, mihin haluaa kuulua, tulee luonteen tekijöistä.

      Olen saanut vastauksia siihen, miksi jotkut asiat tapahtuvat kuten tapahtuvat. Miksi tämän kautta, eikä suoraan tuonne? Jumalan puhe on hiljaista. On vain pysyttävä kiinni enempiä ylpeilemättä, ja oltava itselle rehellinen. Jeesus on osoittanut, että hän tietää tulevastakin. Silti epäilyttää ja hieman pelottaa edetä. Ei siksi, etten luottaisi Jumalaan, vaan ennemminkin, kuten olen todennut:
      Aikoinaan kansa tiesi profeetat, mutta hallinto ei.
      Nykyään hallinto tietää kuka on kukin, mutta kansa ei.

      Tämä on osasyy siihen, miksi Suomessa nouseva tietäjä ei välttämättä saa mitään reaktiota aikaan, paitsi niissä, jotka asiasta pääsevät selville. Myös raamattu ja Barnabaan evankeliumi ennustaa samasta, valosta. Samoin 3 merkittävää jotakuinkin nykyisen ajan henkilöä, Blavatski, Ervasti, ja eräs aiemmin elänyt, että valo tulee pohjolasta.
      Lisäksi on tiettävästi tulematta se, josta Jeesus ennusti, että hän tulee hallitsemaan kansoja rautaisella valtikalla, ja josta kerrottiin myös ilmestyskirjassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2453
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1115
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1004
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      883
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      40
      790
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe