Syntyvys pohjamudissa

Anonyymi-ap

Tämä on asia josta olen paasannut kohta 20 vuotta. Siinä vaiheessa kun suuret ikäluokat alkoiva olla eläkeiässä ja väestöpyramidi kiepsahti ympäri. Silloin ymmärsin että ‑90 luvun lamasta alkanut järjestelmällinen suomalaisten kappalemäärän vähentäminen oli mitä kylmintä todellisuutta. Ja täysin laskelmoituna.

Samaan ajankohtaan osui myös maatalouden pientilojen kurjistaminen. Jos silloin konkurssiin menneet maatilat olisivat myyneet tilansa 6000 neliön tontteina, kasvaisi niillä nyt paljon ryytimaita lapsiperheiden kasvattamana. Eivätkä tilat olisi menneet konkurssin, vaan liiketoiminta olisi ajettu alas. Suomalaiset eivät olisi niin velkaisia kuin nyt ja syntyvyys olisi kasvanut.

Mutta jostain syystä suomalaiset eivät ymmärrä ”puhaltaa yhteen hiileen”. En tiedä mistä johtuu mutta yhteisöllisyys on paljon heikompaa kuin ‑70 luvulla. Silloin tehtiin ja harrastettiin paljon enemmän täysin tuntemattomeinkin kanssa. Eikä vain aina etsitty vikoja tai virheitä toisten tekemisistä tai luonteista.

Nyt te 40:set ja nuoremmat!! Tämä asia koskettaa nimenomaan teitä. Parin vuosikymmenen päästä ei ole enää sosialihuoltoa. EU:n sosialishuolto tullaan ajamaan USA:n malliin:”Saat hoitoa jos sinulla on varaa esim 10 000e/vrk”. Juuri nyt Teidän pitäisi tehdä paljon lapsia jotta Teidän sosialipalvelut olisivat tulevaisuudessa turvatut.

Sillä ei ole sinänsä väliä ollakko naimisissa vaiko eikö. Onko jälkeläinen yhden illan tulos vaiko riitaisan pika-liiton tulos. Jokainen meistä joka on kasvanut jonkinlaisessa kodissa tekee omasta elämästään sellaisen kuin itse haluaa. Itse kasvoi alkoholistisessa 70-luvun keskikaljaperheessä. Mutta ei minun ole pakko juoda.

Minä kuolen pois 10 vuodessa. Minulle vielä vaihdetaan vaipat ja saan antibiootit että henki kulkee. Eikä minun tarvitse syödä ötököitä tai kaivaa maasta matoja hengenpitimiksi. Mutta kuka Teitä puolustaa? Kuka teitä auttaa ja pesee pyykit sekä siivoaa? Käy kaupassa ilman että tulee ryöstetyksi?

Jos minä olisin Teidän iässänne niin olisin enemmän kuin paniikissa. Ja siinä kohtaa EA-maksutkin tuntuvat pieneltä uhraukselta siihen nähden miten viettää elämänsä 20 viimeistä vuotta. Vai otetaanko silloin itsemurhapilleri kun elämä menee kurjaksi?

168

1046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tottakai syntyvyydenlasku on uhka kansalliselle identiteetille.

      Suomi on lyhyessä ajassa muuttunut täysin siitä millainen se oli vielä muutama vuosi tai pari kymmentä vuotta sitten. Itsenäisyys on menetetty EU:lle, sananvapaudesta puhumattakaan. Seta ideologiaa ei saisi vastustaa, vaikka sen lonkerot ulottuvat nykyään jopa päiväkoteihin saakka. Ideologiaa mikä tarkoituksella pyrkii hävittämään terveen käsityksen perheestä ja sukupuolista. Ilmastouskovaiset ovat valmiit tuhoamaan kaikki työpaikat, pakottamalla suuret yritykset siirtymään maihin missä ei tarvitse miettiä mikä ilmavero seuraavaksi tulee maksettavaksi. Tähän päälle lasten ja nuorten jatkuva aivopesu siitä miten käynnissä on muka jokin ilmastokriisi (minkä ilmeisesti yksin Suomi voi ratkaista jos kaikki metsät suojellaan ja eläminen kielletään?) Ulkoministeri auttaa suomalaisten sijaan joitain isis terroristeja ja on valmis kuskaamaan niitä vaikka diplomaattikyydillä tänne toiselta puolelta maapalloa, missä vielä ketään ei ole tuomittu eikä tulla tuomitsemaan mistään niistä teoista, minkä vuoksi alunperin olivatkin siellä vankileireillä.

      • Anonyymi

        Katso peiliin!

        Mikä on se yksi tietty asia joka ilmentää Suomea ja suomalaisuutta? Se on suomen kieli. Jos arvostat ja haluat vaalia Suomea ja suomalaisuutta, aloita sillä että opettelet kirjoittamaan suomea. Teet ihan alkeellisia oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheitä. Pahoinpitelet äidinkieltäsi.


    • Anonyymi

      Ei turvallisuutta uhkaa venäjä, vaan globalistit jotka haluaa sun lapset.... lgqbt omiensa mielihalujen takia.

      Onko siis mikään ihme, ettei miehillä ole halua perustaa perhettä ja hankkia lapsia?

      • Anonyymi

        Tuommoisilla miehillä ei ole väliäkään. Heistä tulisi surkean huonoja isiä.


    • Anonyymi

      Johtaja Al-Assad on eräässä videossa vitsaillut, että lännessä synnytysosatoilla EI voida sanoa kumpaa sukupuolta vauva on, vaan pitää odottaa kunnes lapsi ”henkilö” osaa ilmaista itseään ja kysyä häneltä itseltään, mitä sukupuolta hän kokee olevansa. Sitä ennen täytyy käydä läpi koko SETA:n katalogi ja opettaa lapselle kaikki se sonta ja paska, mitä nyt koulujen on muka pakko lapsille ja nuorille opettaa ja vasta sitten saadaan lapselta se oikea mielipide. Sen jälkeen sukupuolensa moninaisuudesta valinnut henkilö mahdollisesti kärrätään valtion varoin sukupuolen”korjaus” klinikalle, jos biologia ei natsaa yhteen sen kanssa, mitä katalogista on valittu.

      Yhteiskuntamme on läpimätä. Ei mulla muuta.

      • Anonyymi

        Johtaja Al-Assad siis sinulle esikuva ja auktoriteetti? Se mitä hän sanoo on sinulle totuus? Jos hän sanoo jotain niin silloin se asia on niin? Hän ei voi mielestäsi erehtyä?

        Sori, minulle hän ei ole auktoriteetti eikä asiantuntija. Minulle on ihan sana mitä hän puhuu.


    • Anonyymi

      Isyyslain korjauksesta varmaan kannatta aloittaa. Se on äärimmäisen syrjivä miehiä kohtaan. Mikäli joutuu isyyshuijauksen kohteeksi (lapsi ei olekaan biologisesti oma), on isyys pystyttävä perumaan juridisesti riippumatta lapsen iästä. Huijauksen tehnyt lapsen äiti tulisi myös velvoittaa maksamaan korvauksia miehelle menetetyistä vuosista jotka hän olisi voinut käyttää omaa verta olevan lapsen kasvattamiseen joka ei ole petoksesta syntynyt.

      Maailma muuttuu sairaammaksi, kouluissa ei ole enää kuria ja järjestystä, naiset eivät kelpuuta hyviä ja kunnollisia miehiä - no, nyt saadaan sitten sitä mitä tilataan.

      • Anonyymi

        Naiset kelpuuttavat hyviä ja kunnollisia miehiä. Naiset eivät kelpuuta ilkeitä, uusavuttomia, kestokärttyisiä ätmejä.


      • Anonyymi

        Eikö lapsen tekeminen ole äärimmäisen syrjivää naisia kohtaan? Nainen kantaa, synnyttää, imettää jne. lapsen. Pitäisikö siis myös isä velvoittaa korvaamaan tämä naiselle? Sijaissynnyttäjille maksetaan ilmeisesti jotakuinkin 77 000 - 102 000 dollaria per napero.


      • Anonyymi

        Ei sitä kaikilla ns aikuisillakaan ole kuria, eikä järjestystä, you know🧟‍♂️!


      • Anonyymi

        Ai jaa, naiset eivät siis kelpuuta hyviä ja kunnollisia miehiä? Onko se sinun ongelmasi. Sinä et ole hyvä ja kunnollinen mies. Olet kitkerä, katkera ja ilkeä.


      • Anonyymi

        Kyllä on totta että isiä syrjitään aivan älyttömästi esim erotilanteissa. Vaikka äidin kasvatus metodit ovat jotain aivan muuta kuin lapsen kannalta hyviä ja lasta tukevia niin kyllä se äiti vaan laitetaan aina edelle. Isä maksaa elatuksia kiltisti ja sosiaali-ihmiset tukevat kaikin tavoin äitiä vaikka olisi miten surkea kasvattaja


    • Anonyymi

      Juu, en minäkään haluaisi yhtäön ainiaa lasta, jos olisin joutunut tällaista paasausta kuuntelemaan. Toteaisin, että synnyttäkää ukot itse.

      • Anonyymi

        Näin on. Jos olisin itse joutunut nuorena naisena kuuntelemaan miehiltä tuollaista paasausta ja moralisointia, en olisi suostunut synnyttämään yhden yhtä lasta. Onneksi minun sukupolveni miehet olivat fiksumpia kuin te nykyajan poispilatut vellihousut, joille leivänkin pitää voidella valmiiksi.

        En yhtään ihmettele etteivät nuoret naiset halua tuollaisia äijiä lastensa isäksi!


    • Anonyymi

      Aloituksessa on asiaa.
      Nykyisellä ja tulevilla riittää pohtimista, miten selvitään.
      Jos en uskoisi yliluonnollisiin asioihin, olisin todella paniikissa, mutta koska uskon, en pelkää.

    • Anonyymi

      ""Ei turvallisuutta uhkaa venäjä, vaan globalistit jotka haluaa sun lapset.... lgqbt omiensa mielihalujen takia.""

      Tämä on kyllä totta, että meillä on vihollinen ihan omasta takaa.

    • Anonyymi

      White trash-elämäntapa ei ole kovinkaan tavoiteltavaa, että heittäydytään randomien siitettäväksi ja eletään yh:na usean eri miehen lapsen kanssa, eikä se ole hyväksi lapsillekaan. Kyllä se isän merkitys lapsille on silti tärkeä. Varmasti olisi löytynyt myös sellaisia miehiä, jotka haluavat perheenkin perustaa.

    • Anonyymi

      Heti kun saatiin ehkäisyvälineet käyttöön niin länsimaat romahtivat. Jotain vikaa täytyy läntisissä arvoissa olla kun naiset ei lisäänny ja pyhät arvot homot ja pakolaiset. Islam ja Afrikkaa valloittaa ilman vastarintaa. Minun ikäluokkani 100 000. Saksan häviö näyttää merkitsevän totaalista tuhoa.

      Lisäksi länsimaissa on huomattava, että lapsensa saattaa tulevaisuudessa entistä suuremmalla syyllä menettää huostaan, mikäli esittää järjestelmän vastaisia näkemyksiä.

      • Anonyymi

        Kuulostaa miekenkiintoiselta. Voisitko antaa esimerkin siitä missä lapsia otetaan huostaan mielipiteiden takia?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Muuta itään jos siellä on parempia naisia. Mikä estää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suomalaisvanhempien alaikäinen tytär huostaanotettiin sen jälkeen kun he kieltäytyivät antamasta lupaa hormonihoitojen aloittamiseen. Setan mukaan lastensuojelun tehtävänä on auttaa, jos lapsen tarpeet ovat vaarassa jäädä huomioimatta."

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/12/09/vanhemmat-vastustivat-15-vuotiaan-tyttarensa-toivetta-korjata-sukupuoltaan

        Ja tuossa oli mielestäsi kysymys pelkistä mielipiteistä? Se, että vanhempien ja lapsen väliset väliset suhteet ovat äärimmäisen tulehtuneet ja riitaisat, ei sinusta ole juttu eikä mikään? Jos meillä jo 12-vuotiasta kuunnellaan siinä kumman vanhemman kanssa hän haluaa erotilanteessa asua, niin eikö 15-vuotias muka saa ilmaista tahtoaan tulla huostaanotetuksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tuossa oli mielestäsi kysymys pelkistä mielipiteistä? Se, että vanhempien ja lapsen väliset väliset suhteet ovat äärimmäisen tulehtuneet ja riitaisat, ei sinusta ole juttu eikä mikään? Jos meillä jo 12-vuotiasta kuunnellaan siinä kumman vanhemman kanssa hän haluaa erotilanteessa asua, niin eikö 15-vuotias muka saa ilmaista tahtoaan tulla huostaanotetuksi?

        Voi herranjestas setalainen! Kyse on alaikäisestä lapsesta! Tuossa valtio on kaapannut lapsen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suomalaisvanhempien alaikäinen tytär huostaanotettiin sen jälkeen kun he kieltäytyivät antamasta lupaa hormonihoitojen aloittamiseen. Setan mukaan lastensuojelun tehtävänä on auttaa, jos lapsen tarpeet ovat vaarassa jäädä huomioimatta."

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/12/09/vanhemmat-vastustivat-15-vuotiaan-tyttarensa-toivetta-korjata-sukupuoltaan

        Ja siis 16-vuotias voi huoltajan luvalla muuttaa pois kotoaan ja muistaakseni tuo 15 vuotta on noin sellainen ikäraja, jossa lapsen terveystietoja ei enää noin vain anneta huoltajalle, jos lapsi kieltää sen. Tietysti leikkaus ja varsinkin sukupuolen muuttaminen on tosi valtavan paljon isompi asia kuin vaikka ehkäisy, mutta nuo kaikki nivoutuvat yhteen.

        Noin yleisesti ottaen minusta lainsäädännön pitäisi lähteä siitä, että noita ei ylipäänsä voi tehdä alle 18-vuotiaalle. Jos meillä lainsäädännössä on pykälä siihen, että nainen ei voi päättää sterilisaatiosta alle 30-vuotiaana, niin sukupuolen muuttamisesta sitten voi vai. Minusta ihan älyttömiä pykäliä, mutta se ei suoraan liiity tuohon linkittämääsi juttuun. Siinä oleellista ovat ne lapsen ja vanhempien välit. Tietysti lapsen pitää voida itsekin tehdä ilmoitus tilanteesta ja tietysti häntä pitää kuunnella. Jos ne kotiolot ovat jostain syystä sietämättömät, niin sitten huostaanotto on oikea tapa toimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi herranjestas setalainen! Kyse on alaikäisestä lapsesta! Tuossa valtio on kaapannut lapsen.

        Mietihän uudelleen. Mulla ei ole setan kanssa mitään tekoa, vaan käytän järkeäni. Pitäisikö sen 15-vuotiaan alkaa lintsaamaan, vetää viinaa kylillä, riehua ja rällätä, että "saa" itsensä huostaanotetuksi. Kyllähän se meinaan onnistuu, jos lapsi niin oikeasti haluaa. Miksi siis lasta ei kuunnella, jos hän yrittää toimia riehumatta ja rälläämättä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja siis 16-vuotias voi huoltajan luvalla muuttaa pois kotoaan ja muistaakseni tuo 15 vuotta on noin sellainen ikäraja, jossa lapsen terveystietoja ei enää noin vain anneta huoltajalle, jos lapsi kieltää sen. Tietysti leikkaus ja varsinkin sukupuolen muuttaminen on tosi valtavan paljon isompi asia kuin vaikka ehkäisy, mutta nuo kaikki nivoutuvat yhteen.

        Noin yleisesti ottaen minusta lainsäädännön pitäisi lähteä siitä, että noita ei ylipäänsä voi tehdä alle 18-vuotiaalle. Jos meillä lainsäädännössä on pykälä siihen, että nainen ei voi päättää sterilisaatiosta alle 30-vuotiaana, niin sukupuolen muuttamisesta sitten voi vai. Minusta ihan älyttömiä pykäliä, mutta se ei suoraan liiity tuohon linkittämääsi juttuun. Siinä oleellista ovat ne lapsen ja vanhempien välit. Tietysti lapsen pitää voida itsekin tehdä ilmoitus tilanteesta ja tietysti häntä pitää kuunnella. Jos ne kotiolot ovat jostain syystä sietämättömät, niin sitten huostaanotto on oikea tapa toimia.

        Tottakai nämä setalaiset pyrkivät laskemaan suojaikärajoja. Sehän nyt on selvää. Sen jälkeen kaikki on helpompaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai nämä setalaiset pyrkivät laskemaan suojaikärajoja. Sehän nyt on selvää. Sen jälkeen kaikki on helpompaa.

        Tähän eivät suojaikärajat liity mitenkään, eikä noita ole edes laskettu. Pikemmin tuota, että voi muuttaa huoltajan luota pois, on nostettu. Tosin siutä on aikaa. Se on ollut tuo 16 ainakin jostain 80-luvulta lähtien. Aikoinaanhan on saanut lähteä ihan koska vain tahtoo. Esim. oma isäni muutti pois vanhempiensa luota 13-vuotiaana, eikä kukaan kysellyt mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuta itään jos siellä on parempia naisia. Mikä estää?

        Tehkee muutama setalainen lisää! 🙊👶!


    • Anonyymi

      Perhe on yhteiskunnan perussolu.. Se on vanhempien tilaisuus siirtää omaa arvomaailmaansa lapsille. Juuri siksi turmeltuneet yhteiskunnat pyrkivät mahdollisimman pian siirtämään lapsen vanhemmiltaan ”laadukkaaseen varhaiskasvatukseen”, eli tautisiiin, ylikansoitettuihin päiväkoteihin kireiden ja ylityöllistettyjen hoitajien huomaan. Siellä sitten puhutaan lapsille ”erilaisista perhemalleista”, eli aletaan syöttää homopropagandaa..

    • Anonyymi

      ""Tähän eivät suojaikärajat liity mitenkään""

      Älä puhu pskaa! "Hallituksessa vihreät ja vasemmistoliitto haluaisivat laskea ikärajoja" ja eikös translakia uudistettu ja suokaikärajoja laskettu 18 vuodesta 15v?

      Näin se toimii eli koko ajan hivuttaudutaan alemmas ja alemmas ja jos tuo sallittaisiin 15 vuotiaille, niin ei se siihen jäisi. Sitten 12 vuotiaille jne eli ei kerralla paljon vaan pikkuhiljaa.

      • Anonyymi

        Jos haluat jutella tuon kirjoittaneen kanssa, niin tule tuonne oikeaan kohtaan kirjoittamaan.


      • Anonyymi

        Suojaikärajaa halutaan nostaa, ihan jos nyt faktoja haluat.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      ""Jos meillä jo 12-vuotiasta kuunnellaan siinä kumman vanhemman kanssa hän haluaa erotilanteessa asua, niin eikö 15-vuotias muka saa ilmaista tahtoaan tulla huostaanotetuksi?""

      Näissä tilanteissa seta-aktivistit kaappaavat lapset itselleen. Kyllä vanhemmilla tulisi kuitenkin olla oikeus päättää millaiseen perheeseen lapsi sijoitetaan.

      • Anonyymi

        Lapsi on ihan oma yksilönsä, eikä vanhempansa jatke. Vanhempi ei päätä, vaan kysytään lapsen mielipidettä asiaan.


    • Anonyymi

      Olen tässä nyt seurannut sivusta jo pidemmän aikaa Setan, median ja vihervasemmiston ajamaa täysin moraalitonta ideologiaa..

      Seta sai läpi vuosia sitten kauan ajamansa tasa-arvoisen avioliittolain ja nyt translain. Tiesin myöskin sen, kun Seta ajoi tasa-arvoista avioliittolakia läpi ettei se tule päättymään siihen vaan sen jälkeen he jatkavat uusilla vaatimuksilla. Silloin naurettiin ajatukselle, että Seta tulee vielä menemään pidemmälle näissä vaatimuksissaan, mutta tässä sitä nyt ollaan. Se on todellista totta nykypäivänä. Mikään ei riitä sille vaan aina enemmän ja enemmän vaaditaan kunnes terve järki ja moraali on saatu ammuttua alas. Seta myöskin ajaa pride- kulttuurillaan Suomessa väkisin läpi näitä vähemmistön ”ihmisoikeuksia”. Jos et hyväksy niitä tai alistu tämän ideologian alle, niin sinut teilataan aika nopeasti mediankin taholta..

      Ongelmahan tässä on se, että Setan ajamat asiat eivät lopu vaan nyt agendalla on ajaa kouluihin tätä ideologiaa, missä esimerkiksi poika voi halutessaan olla tyttö tai lapsi identifioitua vaikkapa hämähäkiksi tai muumiksi. Kouluhallitus ja Seta kannustaa lapsia tällaiseen käytökseen ja ei ihme, että lapset ja nuoret voivat huonosti. Mielenterveys ongelmat nuorilla ovat lisääntyneet ja tulevat taatusti lisääntymään tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Media on myöskin ottanut tehtäväkseen ajaa tätä ideologiaa eteenpäin ja tukee vihervasemmistoa ja Setaa näissä asioissa. Suurin osa nykypäivän toimittajista omaakin vihreiden tai vasemmiston ajatusmaailman ja sen kyllä näkeekin uutisoinnin tasosta ja laadusta. Media ei toimi nykypäivänä enää vallan vahtikoirana vaan suurimpana mielipiteiden muokkaajana ja vallan käyttäjänä..

      Vielä kolme vuosikymmentä sitten näitä asioita ja tätä ideologiaa oltaisiin pidetty epäterveenä. Täytyy vain ihmetellä, että miten nopeasti yhteiskunnassa on tällainen murros tapahtunut huonompaan suuntaan..

      Nyt olisi korkea aika harmaan massan tai sen ison joukon ihmisiä nousta vastustamaan tätä ideologiaa ja yhteiskunnallista murrosta. Enää ei voi sanoa, että pelottaa maineen tai työpaikan puolesta, jos tämä Suomi halutaan vielä pelastaa ja varjella sekä suojella lapsia ja nuoria tältä ideologialta..

      Muuten moraalinen rappio tulee ajamaan tämän maan vielä suuriin vaikeuksiin ja ongelmiin..

    • Anonyymi

      Homojen oikeudet ja tasavertaisuus on saavutettu jo kauan sitten ja nykyiset lasten kastrointi-ideologiat sekä sukupuolen moninaisuus-uskonnon levittäminen eivät ole asioita, joiden puolesta haluan osoittaa mieltä. Myöskään seksuaalisuuden ei tarvitse vapautua yhtään enempää, se on jo äärimmäisen vapautunutta ja kaikki fetissiörkit voivat pysyä kotonaan toteuttamassa itseään.

    • Anonyymi

      Makrotason tarkastelun tärkeys:

      Yhteiskuntajärjestelmä muuttuu perustavasti kun yhteiskuntajärjestelmän perustana oleva biologinen sukupuoli korvataan sukupuoli-identiteetillä.

      1. Yhteiskuntaa aletaan hallita tosiasioiden vastaisten mielikuvien pohjalta.

      2. Oikeuskäytäntöön tulee mielivaltaisia piirteitä, koska se toimii todentamattomien mielikuvien pohjalta.

      3. Sananvapautta rajoitetaan mielivaltaisesti, koska virallisten mielikuvien vastainen puhe voidaan määritellä rangaistavaksi vihapuheeksi.

      4. Lapsia kasvatetaan päiväkodeissa ja kouluissa virallisen ideologian mukaiseen mielikuvamaailmaan, jonka avulla heidät voidaan erottaa todellisuudesta ja harhauttaa itseään vahingoittaviin toimintatapoihin.

      5. Vanhempien kasvatusoikeuksia rajoitetaan, koska itse vanhemmuuden kategoria muuttuu juridiseksi konstruktioksi. Tämän seurauksena lasten huostaanotto helpottuu. Myös vanhempien ja lasten välistä kodissa tapahtuvaa viestintää kontrolloidaan.

      6. Naisten yksityisyyden ja turvallisuuden suojaksi rakennettuja järjestelmiä murennetaan. Naisten turvattomuus lisääntyy, joten turvallisuutta pyritään suojaamaan luomalla kattava valvontajärjestelmä, jonka avulla jokaisen yhteiskunnan jäsenten liikkumista voidaan seurata.

      7. Sukupuoli-identiteetille annettu keskeinen asema yhteiskuntajärjestyksessä johtaa uuden valtionuskonnon perustamiseen: yhteiskuntaa hallitaan sellaisten mielikuvien pohjalta, joita ei voida todentaa, mutta joiden kyseenalaistamisesta tehdään rangaistavaa.

    • Anonyymi

      Aikuiset ovat vapaat tekemään mitä tahtovat, mutta sehän tässä on että lapsilla ja nuorilla nämä asiat määräävät heidän kohtalonsa koko elämän ajaksi..

      Mikäli käsitteillä olevasta laista seuraa lasten maailmaan sama välitön hoitopolun betonointi heti ensimmäisestä lapsen tekemästä ilmoituksesta, niin kaikki edeltävä lääketieteellinen selvittely kirjaimellisesti jopa estetään, niin kuin nyt Kanadassa tapahtuu, Skotlannissa on vaara tapahtua, ja meillä Suomessa! – maissa, joissa on, tai joihin tulee tiukempi trans-laki Joka merkitsee että kaikille muille lapsen ongelmakokemusta selittäville tekijöille on heti viitattava kintaalla, eikä niitä saa tutkia..

      Niin ollaan astuttu ensinnäkin lääketieteen varpaille ja pahasti, mutta ennen kaikkea lapsen oman edun päälle, saattamalla hänet alaikäisenä vastuulliseksi aikuisen harkintaa- ja tiedon käsittelyä vaativasta päätöksenteosta. Tähän liittyy vanhempien ensisijaisuuden poistaminen ratkaisuntekijänä, jopa lastensuojelulliset toimenpiteet.

      Joten nyt on todella estettävä tämä touhu!

      Mm. Kanadassa on sanktioitu kouluterveydenhoidon työntekijöille tosiaan lisenssin menettämisen uhalla velvollisuus sulkea silmänsä kaikilta muilta tilanteeseen vaikuttaneilta tekijöiltä, jos nuori tähän vain kerrankin vihjaisee.

      • Anonyymi

        Setaseta, ei ihme jos syntyvyys vähenee, maailman loppua se kuvaa!


      • Anonyymi

        On estettävä tämä touhu? No tee sitten itse jotain, ota härkää sarvista ja estä se touhu äläkä paasaa ja odota että muut pistävät töpinäksi. Tyypillinen palstaprinssi, ei osaa kuin valittaa ja vaatia muilta toimeen ryhtymistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On estettävä tämä touhu? No tee sitten itse jotain, ota härkää sarvista ja estä se touhu äläkä paasaa ja odota että muut pistävät töpinäksi. Tyypillinen palstaprinssi, ei osaa kuin valittaa ja vaatia muilta toimeen ryhtymistä.

        Pelottavintahan tässä on se, että vihervasemmistolainen transpska on läpäissyt kaikki yhteiskunnalliset instituutiot ja rakenteet. Muuta yhteiskuntaa velvoittavan sukupuolitiedon voi vaihtaa omalla ilmoituksella, vaikka ei ole transdiagnoosia tai aiettakaan transhoitoihin. Koululaisille järjestetään Setan aivopesutyöpajoja ja oppimateriaaleihin on ujutettu horinat pimpillisistä pojista, sadoista sukupuolista, aikuisena naiseksi kasvavista pojista ja raskaana olevista miehistä. Kaupan hyllyssä on miesten tamponeja. Naisten oikeudet on nimetty pimppifeminismiksi ja naiset kutsuvat itseään kohdullisiksi, ei-miehiksi ja käveleviksi pimpinkantotelineiksi. Mihin tarvitaan sovinismia ja naisvihaa, kun meillä on feminismi..?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelottavintahan tässä on se, että vihervasemmistolainen transpska on läpäissyt kaikki yhteiskunnalliset instituutiot ja rakenteet. Muuta yhteiskuntaa velvoittavan sukupuolitiedon voi vaihtaa omalla ilmoituksella, vaikka ei ole transdiagnoosia tai aiettakaan transhoitoihin. Koululaisille järjestetään Setan aivopesutyöpajoja ja oppimateriaaleihin on ujutettu horinat pimpillisistä pojista, sadoista sukupuolista, aikuisena naiseksi kasvavista pojista ja raskaana olevista miehistä. Kaupan hyllyssä on miesten tamponeja. Naisten oikeudet on nimetty pimppifeminismiksi ja naiset kutsuvat itseään kohdullisiksi, ei-miehiksi ja käveleviksi pimpinkantotelineiksi. Mihin tarvitaan sovinismia ja naisvihaa, kun meillä on feminismi..?

        Mitä varten miesten tamponeja? Falskaako niillä papanaluukku?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelottavintahan tässä on se, että vihervasemmistolainen transpska on läpäissyt kaikki yhteiskunnalliset instituutiot ja rakenteet. Muuta yhteiskuntaa velvoittavan sukupuolitiedon voi vaihtaa omalla ilmoituksella, vaikka ei ole transdiagnoosia tai aiettakaan transhoitoihin. Koululaisille järjestetään Setan aivopesutyöpajoja ja oppimateriaaleihin on ujutettu horinat pimpillisistä pojista, sadoista sukupuolista, aikuisena naiseksi kasvavista pojista ja raskaana olevista miehistä. Kaupan hyllyssä on miesten tamponeja. Naisten oikeudet on nimetty pimppifeminismiksi ja naiset kutsuvat itseään kohdullisiksi, ei-miehiksi ja käveleviksi pimpinkantotelineiksi. Mihin tarvitaan sovinismia ja naisvihaa, kun meillä on feminismi..?

        Koet että tilanne on hirveä ha hirveimmäksi tulee. Ja sinä sanot että tehkää jotain. Ketkä te? Mitä aiot itse tehdä (paitsi paasata)?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koet että tilanne on hirveä ha hirveimmäksi tulee. Ja sinä sanot että tehkää jotain. Ketkä te? Mitä aiot itse tehdä (paitsi paasata)?

        Kaikkien tulee toimia kuten sinun eli kertoa lapsille iltasatuja poikien pimpeistä, sadoista sukupuolista, miesten menkoista ja raskauksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkien tulee toimia kuten sinun eli kertoa lapsille iltasatuja poikien pimpeistä, sadoista sukupuolista, miesten menkoista ja raskauksista.

        Ja näitä täysin tieteenvastaisia juttuja tulee kertoa lapsille yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon nimissä.

        Elämme sirkuksen takapihalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkien tulee toimia kuten sinun eli kertoa lapsille iltasatuja poikien pimpeistä, sadoista sukupuolista, miesten menkoista ja raskauksista.

        En sanonut niin. En ottanut mitään kantaa itse asiaan.

        Totesin että sinä vain paasaat että tilanne on kauhea ja vaadit muita tekemään jotain. Itse et tee mitään. Et viitsi. Et jaksa. Väsyttää.


    • Anonyymi

      Tyypillinen palstaprinssi. Vaatii muita korjaamaan epäkohdat ja ratkomaan ongelmat. Itse ei tee mitään. Kunhan kitisee ja valittaa. Tuokaa minulle valmis maailma! Ratkaiskaa ongelmani!

      • Anonyymi

        Nyt laitat pride pinssiä rintaan ja menet kaupungille huutelemaan törkeyksiä heteropariskunnille!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt laitat pride pinssiä rintaan ja menet kaupungille huutelemaan törkeyksiä heteropariskunnille!

        Huutelemaan heteropariskunnille? Sinä varmaan teet niin. Vihaat onnellisia pariskuntia. Olet kateellinen kun et itse saa naista. Kun näet selvästi onnellisen hetetopariskunnan jossa mies on komea, saat raivarin ja huudat heille törkeyksiä. Kauheaa kun komealla miehellä on nainen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt laitat pride pinssiä rintaan ja menet kaupungille huutelemaan törkeyksiä heteropariskunnille!

        Sinä teet sellaista, en minä. Sinun käy niiiiin kateeksi kun näet onnellisen pariskunnan.


      • Anonyymi

        Juuri noin tuntuu joku käyttäytyvän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä teet sellaista, en minä. Sinun käy niiiiin kateeksi kun näet onnellisen pariskunnan.

        Kyllä. Tuo palstaprinssi itse huutaa hetetopariskunnalle, varsinkin jos pari näyttää onnelliselta ja jos mies on komea. Hän huutaa:
        ”Ette te kauan ole yhdessä, haistakaa paska, luulette olevanne jotain, kuule ämmä tuo mies hylkää sinut jonain päivänä ja jättää sinut yksin pienten lasten kanssa, joudut tyytymään tavikseen, ei tuo liitto kestä, sinä mallimies saat haistaa paskan, luuletko olevasi minua parempi” jne.


    • Anonyymi

      Palstaprinssi itse huutelee heterolapsiperheelle törkeyksiä.

      ”Ei tuo liito kestä, tuo komea mies pettää sua, kaikki komeat on roistoja, sinä ämmä olet mennyt liittoon ulkonäkö edellä, lapsiparat kärsii tuossa liitossa, menitte yhteen ulkonäkö edellä, haluat akka vain että muut naiset kadehtii sinua, sinä äijä viet kaikki naiset, teillä on pelkkä seksisuhde, tiedättekö lapset että ihan kohta isä hylkää teidät, olisit ämmä ottanut taviksen, miksi helevtissä valitsit komean miehen, olisit ottanut kiltin kunnollisen taviksen, sellaisen kuin mä…”

      • Anonyymi

        Hänellä ei ole rinnassa prideprinssiä vaan kaulasta roikkuu kyltti jossa lukee KILTTI TAVIS.

        Kiltti kunnon tavis = ulkonäkökompleksista kärsivä, onnellisia heteropariskuntia vihaava, pakkomielteisen pimperoriippuvainen, pahantahtoinen ja hemmoteltu äitinpoika jolla on naama pysyvästi norsunvitulla.

        Kiltti kunnon tavis itse vihaa onnellisilta vaikuttavia heteropariskuntia koska nämä saavat hänet kateellisiksi.

        Ei hän homopareja vihaa koska hän ei kadehdi heitä. Homot ovat hänelle tarpeellisia koska hän kuvittelee olevansa näitä parempi kun on itse hetero. Hän on alemmuudentunteinen ja haluaa nähdä ihmisiä joita voi pitää itseään huonompina. Homot sopivat siihen rooliin.

        Hän vihaa heteroparsikuntien lisäksi naisia (koska ei saa näiltä pimperoa) ja komeita miehiä (koska luulee ettei komeiden miesten elämässä ole muuta sisältöä kuin seksi).


    • Anonyymi

      Palstaprinssi valehtelee olevansa kiltti kunnon tavis. Tuossa totta on vain ehkä se kolmas sana tavis, sikäli kuin sillä tarkoitetaan vain ulkonäköä. Hän ei luonteeltaan ja persoonallisuudeltaan ole tavis vaan kymmenen pykälää taviksen alapuolella. Kiltti hän ei ole eikä kunnollinen, vaan päinvastoin. Hän on aggressiivinen, pahantahtoinen ja ilkeä.

      Naurettavuuden huippu on että hän väittää palstalle kirjoittavien naisten huutelevan törkeyksiä heteropariskunnille

      Hänhän itse on se jota raivostuttaa nähdä onnellinen heteropariskunta. Pahinta mitä hän voi kuvitella on pariskunta jossa mies on komea ja nainen kaunis ja he ovat onnellisia yhdessä. Sellainen on sietämätöntä!

      Hänen hirvittävän vihansa heteropariskuntia kohtaan näkee siitäkin miten hän suhtautuu asiaan, jos nainen tällä palstalla kertoo löytäneensä kivan ja kiinnostavan miehen. Palstaprinssi ottaa siitä kauheat pultit. Hän on täynnä kaunaa, kateutta ja vihaa. Hän alkaa haukkua naista ja väittää että tämä on höynäytettäviä hölmö tai täysi idiootti ja että se mies on takuuvarmasti joku vedättää ja pettäjä. Hän ennustaa tälle ja tämän uudelle suhteelle kurjaa loppua.

      Pahinta mitä palstaprinssi tietää on onnellisessa parisuhteessa elävä nainen. Et voi olla onnellinen! Et ole voinut löytää hyvää miestä! Et voi et voi et voi, minä en hyväksy sellaista!

      Palstaprinssi ei tiedä mitään raivostuttavampaa kuin onnellinen heteropariskunta. Hän haluaa hengiltä kaikki sellaiset.

      • Anonyymi

        Ja hän muka on huolissaan syntyvyydestä! Padkanmarjat, hän on huolissaan vain omasta pimpin saamisesta. Pimpin saaminen on ainoa asia joka häntä kiinnostaa ja seksi on tavoite joka hänellä elämässä on. Mikään muu ei merkitse yhtikäs mitään.

        Kuvitteleeko palstaprinssi tosissaan että hänestä olisi isäksi? Kun ei pysty huolehtimaan edes itsestään. Isä ja äiti elättävät häntä viisikymppiseksi asti. Hän vei äidille likapyykin pestäväksi, söi äidin laittamaan ruokaa, ja käytti toimeentulotukensa tupakkaan ja olueeseen. Kaiket päivät hän näprää kännykkäänsä ( jonka maksoi joko sossu tai äiti) ja valittaa sitä miten häntä sorretaan. Hänkö ihan tosissaan luulee että hänestä olisi isäksi?

        Kyllä, hän tosissaan luulee niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja hän muka on huolissaan syntyvyydestä! Padkanmarjat, hän on huolissaan vain omasta pimpin saamisesta. Pimpin saaminen on ainoa asia joka häntä kiinnostaa ja seksi on tavoite joka hänellä elämässä on. Mikään muu ei merkitse yhtikäs mitään.

        Kuvitteleeko palstaprinssi tosissaan että hänestä olisi isäksi? Kun ei pysty huolehtimaan edes itsestään. Isä ja äiti elättävät häntä viisikymppiseksi asti. Hän vei äidille likapyykin pestäväksi, söi äidin laittamaan ruokaa, ja käytti toimeentulotukensa tupakkaan ja olueeseen. Kaiket päivät hän näprää kännykkäänsä ( jonka maksoi joko sossu tai äiti) ja valittaa sitä miten häntä sorretaan. Hänkö ihan tosissaan luulee että hänestä olisi isäksi?

        Kyllä, hän tosissaan luulee niin.

        Syntyvyys on pohjamudissa, koska palstaprinssejä alkaa olla liikaa. Naiset tekevät lapsen mieluummin yksin kuin sellaisen ääliön kanssa.


    • Anonyymi

      Ei tälläiseen maahan kannata lapsia tehdä. Kukaan ei kohtele ihmisiä niin huonosti kuin suomi. Vallatkoon muut nyt tämän maan. Hyvät ajat oli ja meni. Hyvästi.

      • Anonyymi

        Suomi on hyvä maa lapsen kasvaa ja elää. Ilmainen terveydenhuolto, ilmainen koulutus, puhdas ilma, puhdas luonto, ei sotaa, korkea elintaso, turvallista ja vapaata.

        Naurettava väite että Suomi kohtelee kansalaisiaan huonosti. Olet tietämätön, kiittämätön ja typerä. Et ansaitse olla suomalainen..

        Mikset muuta Pohjois-Koreaan, Saudi-Arabiaan, Venäjälle tai Afganistaniin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on hyvä maa lapsen kasvaa ja elää. Ilmainen terveydenhuolto, ilmainen koulutus, puhdas ilma, puhdas luonto, ei sotaa, korkea elintaso, turvallista ja vapaata.

        Naurettava väite että Suomi kohtelee kansalaisiaan huonosti. Olet tietämätön, kiittämätön ja typerä. Et ansaitse olla suomalainen..

        Mikset muuta Pohjois-Koreaan, Saudi-Arabiaan, Venäjälle tai Afganistaniin?

        Kyllähän täällä on paljon ilmaista, mutta kun mikään ei toimi. Koulut on ihan sekaisin. Pennut määrää tahdin. Terveyskeskukseen ei pääse. Vanhukset heitteillä. Vieläkö haluat, että jatkan ? Hävettää olla suomalainen. Hyvät ajat oli ja meni.


    • Anonyymi

      Et oikeasti mistään yhteiskunnallisista asioista,saati syntyvyydestä ole kiinnostunut. Ainoastaan omasta lisääntymiskyvyttömyydestä,jonka yrität lykätä näin muiden syyksi,muiden kontolle. Eheei mennyt läpi 👎🤷‍♀️

      • Anonyymi

        Älä naurata, kun et mistään mitään tiedä.


    • Anonyymi

      ""Suomi on hyvä maa lapsen kasvaa ja elää.""

      Suomi oli hyvä maa ja Suomessa lasten oli hyvä kasvaa ja elää. Ikävä kyllä näin ei enää ole. Ei pidä muuta kuin avaa ne silmät apposen auki, niin näkee sen muutoksen joka on tapahtunut lyhyessä ajassa.

      • Anonyymi

        Jos olet tuota mieltä, miksi haluat että lapsia syntyy? Miksi olet huolissasi syntyvyyden vähenemisestä? Eikö sinun pitäisi huokaista helpotuksesta? On teillä palstaprinsseillä merkillinen järjenjuoksu, ei logiikan häivää!


    • Anonyymi

      ""Syntyvyys on pohjamudissa, koska palstaprinssejä alkaa olla liikaa. Naiset tekevät lapsen mieluummin yksin kuin sellaisen ääliön kanssa.""

      Tehkööt naiset lapsensa yksin, mutta turha meille lapsettomille palstaprinsseille on heittää mitään ukaaseja miten täytyy ottaa jonkun toisen miehen lapsi/lapset elätettäväksi. Hoitakaa itse lapsenne ja ottakaa itse vastuu omista valinnoistanne!

      • Anonyymi

        Palstaprinssi hyvä, koeta nyt takoa päähäsi että olet viimeinen mies jonka yh huolisi elämäänsä! Kukaan äiti ei halua huusholliinsa ihmistä joka vihaa hänen lapsiaan. Lapset ovat ykkönen, mies tulee hyyyyyvin kaukana perässä.

        Luulet vissiin että kysymys kuuluu: hyväksyykö mies yh:n lapset?

        Ehei. Kysymys kuuluu: hyväksyykö yh miehen lastensa elämään?

        Sinua hän ei hyväksy, ei ikäpäivänä. Etkä sinä häntä.

        Turhaan pelkäät joutuvani lastenvahdiksi. Yh-äiti ei ikinä antaisi sinun hoitaa lapsiaan, koska inhoat heitä. Ei ikinä ikinä ikinä.

        En käsitä miksi sinulle on niin tärkeää korostaa sitä ettet huoli naisesta joka ei huoli sinusta. Kumpikaan ei huoli toisesta, eikö asia ole silloin erinomaisella tolalla?

        Et halua yh-äitiä eikä yh-äiti halua sinua. Missä siis on ongelma? Miksi sinun pitää toitottaa yh:lle ettet huoli hänestä - niin kuin hän haavelisi sinusta? Ei hän haaveile sinusta. Ei hän halua sinua. Ei yhtään. Kuten sinäkään et haaveile hänestä etkä halua häntä elämääsi. Olette tasoissa.

        Vai harmittaako sinua ettet kelpaa naiselle joka ei kelpaa sinulle? Harmittaako kun sinulle ei tarjota sellaista mitä et edes tahdo?

        Minä tiedän monen sellaista miestä joka ei ikäpäivänä huolisi minusta enkä minä liioin hänestä. Kelpaamattomuus on molemminpuolista, kumpikaan ei ole kiinnostunut toisesta. En näe mitään syytä miksi jankkaisin tuollaiselle miehelle että en huoli sinusta, et kelpaa, et täytä standardejani. Miksi ihmeessä, kun hän ei ole minusta tippaakaan kiinnostunut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palstaprinssi hyvä, koeta nyt takoa päähäsi että olet viimeinen mies jonka yh huolisi elämäänsä! Kukaan äiti ei halua huusholliinsa ihmistä joka vihaa hänen lapsiaan. Lapset ovat ykkönen, mies tulee hyyyyyvin kaukana perässä.

        Luulet vissiin että kysymys kuuluu: hyväksyykö mies yh:n lapset?

        Ehei. Kysymys kuuluu: hyväksyykö yh miehen lastensa elämään?

        Sinua hän ei hyväksy, ei ikäpäivänä. Etkä sinä häntä.

        Turhaan pelkäät joutuvani lastenvahdiksi. Yh-äiti ei ikinä antaisi sinun hoitaa lapsiaan, koska inhoat heitä. Ei ikinä ikinä ikinä.

        En käsitä miksi sinulle on niin tärkeää korostaa sitä ettet huoli naisesta joka ei huoli sinusta. Kumpikaan ei huoli toisesta, eikö asia ole silloin erinomaisella tolalla?

        Et halua yh-äitiä eikä yh-äiti halua sinua. Missä siis on ongelma? Miksi sinun pitää toitottaa yh:lle ettet huoli hänestä - niin kuin hän haavelisi sinusta? Ei hän haaveile sinusta. Ei hän halua sinua. Ei yhtään. Kuten sinäkään et haaveile hänestä etkä halua häntä elämääsi. Olette tasoissa.

        Vai harmittaako sinua ettet kelpaa naiselle joka ei kelpaa sinulle? Harmittaako kun sinulle ei tarjota sellaista mitä et edes tahdo?

        Minä tiedän monen sellaista miestä joka ei ikäpäivänä huolisi minusta enkä minä liioin hänestä. Kelpaamattomuus on molemminpuolista, kumpikaan ei ole kiinnostunut toisesta. En näe mitään syytä miksi jankkaisin tuollaiselle miehelle että en huoli sinusta, et kelpaa, et täytä standardejani. Miksi ihmeessä, kun hän ei ole minusta tippaakaan kiinnostunut?

        Ihan ok kunhan yh maksat lastesi ja itsesi elämisen itse etkä Kelan (veronmaksajien) rahoilla.

        Kysyttävää?
        Johan yksi mies sinut on hylännyt, luulitko olevasi kovaakin valuuttaa parisuhdemarkkinoilla?
        Vilkaisu peiliin niin tulee todellisuutta annos vastaan.

        Sinä ja sinun "standardisi".
        Epätoivoisia yksilöitä, parisuhteessaan ja elämässään epäonnistuneita, usein tatuoituja alempien sosiaaliluokkien edustajia.

        Valitan, omenat eivät jakaudu tasan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan ok kunhan yh maksat lastesi ja itsesi elämisen itse etkä Kelan (veronmaksajien) rahoilla.

        Kysyttävää?
        Johan yksi mies sinut on hylännyt, luulitko olevasi kovaakin valuuttaa parisuhdemarkkinoilla?
        Vilkaisu peiliin niin tulee todellisuutta annos vastaan.

        Sinä ja sinun "standardisi".
        Epätoivoisia yksilöitä, parisuhteessaan ja elämässään epäonnistuneita, usein tatuoituja alempien sosiaaliluokkien edustajia.

        Valitan, omenat eivät jakaudu tasan.

        Olet oikeassa, omenat eivät jakaannu tasan. Minulla niitä on enemmän kuin sinulla. Olen sinua kauniimpi, älykkäämpi, pärjäävämpi, suositumpi ja menestyvämpi. Minulla on enemmän ystäviä kuin sinulla.

        Ja mikä tärkeintä: olen paljon paljon sinua onnellisempi. Sinun tekstistäsi huokuu viha ja elämänpettymys. Kaikki on pielessä. Suomi on paska maa, naiset ovat paskoja, kaikki on paskaa paskaa paskaa. Yhteiskunta sitä ja yhteiskunta tätä. Paskaa kaikki, väität sinä.

        Minulle elämä hymyilee. Kaikki ei ole paskaa. Ei todellakaan. Maailma on kaunis ja hyvä.

        Olen virassa ja tienaan hyvin ja maksan itse lasteni ja oman elatukseni. Ikinä en ole käynyt sossussa.

        Minä jätin mieheni, hän ei jättänyt minua. Syy: lasten isä oli ns. kiltti kunnon tavis eli kroonisesti hapan, ilkeä, laiska ja saamaton. Hän ei maksanut asumisesta mitään, ei ottanut osaa kotitöihin eikä lasten elatukseen. Hän asui minun omistamassani asunnossa ilmaiseksi ja vaati ruoan valmiina pöytään ja valitti kun joutui joskus tiskaamaan. Suuttui kun lapset menisivät ja huusi heille.

        Elämäni paras päätös oli heittää se tavis ulos ovesta. Ikinä en enää huoli ”kilttiä kunnon tavista”. Olette surkeaa sakkia.

        Inhoan tatuointeja eikä minulla ole niitä. En kylläkään ymmärrä miten se asia liittyy äitinä olemiseen. Tiedän äitejä joilla on tatuointeja, ja he hoitavat lapsensa oikein hyvin. Eiköhän tuo lle heidän asiansa.

        Sinä väität että sinua on kielletty esittämästä vaatimuksia naiselle. Ei pidä paikkaansa.

        Sinä sen sijaan kiellät minua esittämästä vaatimuksia miehelle.

        Vähät sinun kielloistasi.

        Minun vaatimuksesi ovat: komea, hyväsydäminen, hyvin toimeentuleva, lapsirakas, älykäs, hyväntuulinen, ahkera ja hauska. Siis ns. kiltin kunnollisen taviksen vastakohta.

        Te kiltit kunnolliset tavikset olette elämässä ja ihmissuhteissa epäonnistuneita. Elämän valttikortit olivat handuissanne ja avoinna kaikki portit, ja ne suljitte takananne. Syyttäkää itseänne, luuserit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan ok kunhan yh maksat lastesi ja itsesi elämisen itse etkä Kelan (veronmaksajien) rahoilla.

        Kysyttävää?
        Johan yksi mies sinut on hylännyt, luulitko olevasi kovaakin valuuttaa parisuhdemarkkinoilla?
        Vilkaisu peiliin niin tulee todellisuutta annos vastaan.

        Sinä ja sinun "standardisi".
        Epätoivoisia yksilöitä, parisuhteessaan ja elämässään epäonnistuneita, usein tatuoituja alempien sosiaaliluokkien edustajia.

        Valitan, omenat eivät jakaudu tasan.

        Sivusta totean, että tietenkin maksan. Maksatko sinä, vai elätkö sinä muiden siivellä? Lapset sentään ovat aikuisista riippuvaisia, joten mä hyväksyn kyllä sen, että toisinaan myös yhteiskunnan pitää pitää lapsista huolta, mutta millä perustellaan se, että kaikki aikuiset eivät huolehdi itse itsestään, vaikka eivät ole edes sairaita, vammautuneita tai vanhoja? Minusta on paljon oudompaa, että aikuisia ja täysin työkykyisiä pitää hyysätä.

        Minulla olisi kysyntää reilusti yli oman tarpeen, että kiitos kysymästä. Mä en kuitenkaan ole lainkaan markkinoilla, joten se kysyntä on mulle täysin turhaa.


    • Anonyymi

      Kattokaa nyt, meitä suorastaan pommitetaan pelolla. Samaan aikaan viedään taloudelta pohja. Talous on hyvin merkittävä tekijä siinä lisääntyäkö vai ei. Teknologiset härpäkkeet ovat lisäksi etäännyttäneet ihmiset toisistaan ja vähentäneet sosiaalisia skillsejä. Kyllä se aito pariutuminen muodostetaan ihan naamasta naamaan-tyylisesti eikä etänä. Tuo pelko tosiaan. Siihen on olemassa eri syitä miksi pelkoa suolletaan joka tuutista. Yksi on se että pelokas mieli on alistuvampi mieli eli helpommin kontrolloitavissa. Kontrolli massoista on juuri se ajava voima mikä pitää tätä huteraa korttitaloa pystyssä (mitä myös yhteiskunnaksi kutsutaan). Pelko lisää stressiä ja ahdistusta ja ruokkii sitä että ihmiset lisääntyvät entistä vähemmän. Kun avaan aamulla esim. mtv3:sen uutiset niin niiden sisällöt ovat aivan kuin jonkun täysin psykopaattisen mielenmaiseman mukaiset. Ja sitähän ne on - psykopaatteja. Ne, eli siis henkilöt ketkä päättävät maailmanpolitiikasta. Sehän on suora seuraus miltä maailma näyttää, eli se näyttää niiden sielunmaiseman mukaiselta ;D. Nauran, koska se on vieläpä totta.

      • Anonyymi

        Juuri näin! Eikä edes tämä saa näiden silmiä apposen auki:D

        Täällä he patsastelevat ja kertovat ylpeänä kuinka monta koronarokotetta ovat ottaneet. Sitten sota on uusi normaali, vaikka sekin on jenkkien toimesta tekemällä tehty, kuten myös koronapandemia, lintuinfluenssa ja apinarokko.

        Ilmastonmuutoskin on suurin huijaus koskaan, jolla viedään Suomen taloudelta pohja. Päättäjät pääsevät parempiin virkoihin EU:ssa kun myyvät maansa, mutta lammaskansa ei tätä tajua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin! Eikä edes tämä saa näiden silmiä apposen auki:D

        Täällä he patsastelevat ja kertovat ylpeänä kuinka monta koronarokotetta ovat ottaneet. Sitten sota on uusi normaali, vaikka sekin on jenkkien toimesta tekemällä tehty, kuten myös koronapandemia, lintuinfluenssa ja apinarokko.

        Ilmastonmuutoskin on suurin huijaus koskaan, jolla viedään Suomen taloudelta pohja. Päättäjät pääsevät parempiin virkoihin EU:ssa kun myyvät maansa, mutta lammaskansa ei tätä tajua.

        Miten tämä liitty viestiketjun aiheeseen? Aloittaja on huolissaan syntyvyyden romahtamisesta. Jos olet sitä mieltä että koko suomalainen yhteiskunta ja ylipäänsä elämä ja kaikki tässä maailmassa on paskaa paskaa paskaa, niin miksi haluat lisää lapsia tämän paskan sekaan?

        Käsittämättömiä valittajia nämä palstaprinssit. Eivät näe missään mitään hyvää. Kaikki on heille pelkkää paskaa paskaa. Silti pitäisi tehdä lisää lapsia.

        Olisipa niillä lapsilla kivaa elää sellaisen isän kanssa joka opettaa heille että mikään ei ole mitään, kaikki on kauheaa, kaikki on menetetty, ei toivon pilkahdusta missään. Ihanat eväät elämälle tuolla asenteella!


    • Anonyymi

      Maapallolla on aivan liikaa ihmisiä.
      Kaikkiin ongelmiin ilmastonmuutoksesta köyhyyteen on paras ratkaisu syntyvyyden ja ihmispopulaation romahdus.

      Väittäkää vastaan.

      • Anonyymi

        Eli eliitille oikeudet päättää lisääntyykö joku vai ei?

        Jos eliitti haluaa pakkopiikittää koko suomen tappavalla koronapiikillä, niin piikille mars?

        Sinä voit kumartaa eliitin suuntaan ja ottaa vielä hatunkin pois päästä, mutta me laitamme hanttiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli eliitille oikeudet päättää lisääntyykö joku vai ei?

        Jos eliitti haluaa pakkopiikittää koko suomen tappavalla koronapiikillä, niin piikille mars?

        Sinä voit kumartaa eliitin suuntaan ja ottaa vielä hatunkin pois päästä, mutta me laitamme hanttiin!

        Tämä tampio suostuisi eliitin käskystä varmaan sterilointiinkin..


      • Anonyymi

        En väitä vastaan. Olet oikeassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli eliitille oikeudet päättää lisääntyykö joku vai ei?

        Jos eliitti haluaa pakkopiikittää koko suomen tappavalla koronapiikillä, niin piikille mars?

        Sinä voit kumartaa eliitin suuntaan ja ottaa vielä hatunkin pois päästä, mutta me laitamme hanttiin!

        Olet ihan pihalla siitä miten elintaso maapallolla jakaantuu. Suomi nimenomaan kuuluu maailmanlaajuisesti siihen eliittiin. Köyhälistö asuu Bangladesissä,, Nepalissa, Sudanissa, Ugandassa, Intiassa, Perussa jne. Jos koronarokotuksen tarkoitus olisi pakkopiikittämällä tappaa köyhälistö, rokotukset olisi rajoitettu noihin maihin ja Suomi olisi jätetty kokonaan välistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet ihan pihalla siitä miten elintaso maapallolla jakaantuu. Suomi nimenomaan kuuluu maailmanlaajuisesti siihen eliittiin. Köyhälistö asuu Bangladesissä,, Nepalissa, Sudanissa, Ugandassa, Intiassa, Perussa jne. Jos koronarokotuksen tarkoitus olisi pakkopiikittämällä tappaa köyhälistö, rokotukset olisi rajoitettu noihin maihin ja Suomi olisi jätetty kokonaan välistä.

        Niin, mutta kun nämä eivät ole koskaan elämässään käyneet missään Suomen ulkopuolella ja siksi oikeasti kuvittelevat olevansa jotenkin erityisen huonossa asemassa. Todellisuudessa ovat niin pilalle passattuja kermaperceitä, etteivät edes tajua miten hyvin heillä on asiat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, mutta kun nämä eivät ole koskaan elämässään käyneet missään Suomen ulkopuolella ja siksi oikeasti kuvittelevat olevansa jotenkin erityisen huonossa asemassa. Todellisuudessa ovat niin pilalle passattuja kermaperceitä, etteivät edes tajua miten hyvin heillä on asiat.

        Täsmälleen. Kermaperseet luulevat että yhteiskunta sortaa heitä kun tarjoaa VAIN ilmaisen asunnon, terveydenhuollon, vaatetuksen ja ruoan mutta EI järjestä heille seksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, mutta kun nämä eivät ole koskaan elämässään käyneet missään Suomen ulkopuolella ja siksi oikeasti kuvittelevat olevansa jotenkin erityisen huonossa asemassa. Todellisuudessa ovat niin pilalle passattuja kermaperceitä, etteivät edes tajua miten hyvin heillä on asiat.

        Äläs nyt liioittele. On kermaperseet käyneet ulkomailla. On ne tehneet pari laivamatkaa. Ne on olleet Ruotsin laivalla risteilyllä ja ehkä viettäneet tunnin Tukholmassa, tai käyneet Tallinnassa ostamassa halpaa viinaa. Jos ne asuvat Pohjois-Suomessa, ovat kävelleet rajan yli Haparandaan System bolagetiin ja hakeneet sieltä halpaa viiniä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äläs nyt liioittele. On kermaperseet käyneet ulkomailla. On ne tehneet pari laivamatkaa. Ne on olleet Ruotsin laivalla risteilyllä ja ehkä viettäneet tunnin Tukholmassa, tai käyneet Tallinnassa ostamassa halpaa viinaa. Jos ne asuvat Pohjois-Suomessa, ovat kävelleet rajan yli Haparandaan System bolagetiin ja hakeneet sieltä halpaa viiniä.

        Mä en juurikaan laske Ruotsia ulkomaaksi. Ei se maa oikeastaan tästä maasta eroa millään muulla tavalla, kuin että mongertavat vähän eri tavalla. Ei niitä Ruotsin eroja Suomeen ehdi huomata noin lyhyellä visiitillä.

        Viron voi ehkä laskea ulkomaaksi, vaikka ei Tallinna enää nykyään oikeastaan myöskään Suomesta eroa. Mongertavatkin vähemmän vieraalla tavalla kuin ruotsalaiset. Ehkä, jos ovat ehtineet käymään siellä Tallinassa ennen 2000-lukua, niin on oikeitakin eroja löytynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli eliitille oikeudet päättää lisääntyykö joku vai ei?

        Jos eliitti haluaa pakkopiikittää koko suomen tappavalla koronapiikillä, niin piikille mars?

        Sinä voit kumartaa eliitin suuntaan ja ottaa vielä hatunkin pois päästä, mutta me laitamme hanttiin!

        Ei mikään eliitti ole päättämässä siitä asiasta yhtään mitään.

        Sinä esimerkiksi et tule lisääntymään missään olosuhteissa, mikä on väistämätön tosiasia.
        Väestömäärän romahdus johtuu paljolti siitä, että typerykset eivät enää pääse lisääntymään.


    • Anonyymi

      Pitäisi saada naistentautien hoidon asiat kuntoon.
      On se kumma, kun kaikenlaisille sukupuolivaihdokkaille yhteiskunta kustantaa kalliit hormoni-leikkaus- ja terapiakulut .
      Jos nainen repeää pahasti synnyttäessä, on vaihtoehtona joko elää vammojen kanssa tai kustantaa korjaukset itse. Miksi kukaan ei ikinä ota tätä asiaa esille, kun puhutaan syntyvyyden laskusta? Naiset eivät ole enää nykypäivänä naiiveja, vaan tiedostavat raskauden ja synnytykset tuomat riskit ja vaarat.
      Kannattaisi tarjota kunnollista jälkihoitoa synnyttäville naisille.

    • Anonyymi

      ""Jos koronarokotuksen tarkoitus olisi pakkopiikittämällä tappaa köyhälistö""

      Kuka sanoi tavoitteen olevan tappaa köyhälistö? Ei kukaan. Eliitillä tarkoitetaan valtaeliittiä eli siis päättäjiä, jotka mukamas voivat perustuslain vastaisesti estää ihmisten liikkuminen jos eivät halua ottaa koronapiikkiä ja antaa pahimmassa tapauksessa antaa jopa potkut jos eivät halua ottaa koronapiikkiä! Tätä te hoette jatkuvasti kuinka oikein se on ja samaan syssyyn jaksatte marista miten Venäjällä. Tekopyhiä olette!

      Ihmisten itsemääräämisoikeuksista viis kun valtaeliitti jotain päättää!

      • Anonyymi

        Miksi et mene Venäjälle, jos siellä on kerta hyvä? Vai eikö siellä olekaan hyvä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi et mene Venäjälle, jos siellä on kerta hyvä? Vai eikö siellä olekaan hyvä?

        Niin. Mikset mene Venäjälle? Mariset miten Venäjällä valtaeliitti päättää, mutta kannatat samaa Suomeen ja itsemääräämisoikeuksista viis!

        Olette te tekopyhiä:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin. Mikset mene Venäjälle? Mariset miten Venäjällä valtaeliitti päättää, mutta kannatat samaa Suomeen ja itsemääräämisoikeuksista viis!

        Olette te tekopyhiä:D

        Ei Suomessa edes ole mitään ihmeempää valtaeliittiä, jolla olisi miljoonia ja miljardeja piilossa jossain. Sä olet aivan sekaisin, jos kuvittelet tuollaista. Minulla ja sinullakin on oikein mainiot itsemääräämisoikeudet. Jos kaipaat vielä enemmän vapautta, niin muuta jonnekin, jossa on vähemmän byrokratiaa. Se tosin tarkoittaa nelkein aina myös sitä, että yhteiskunta ei ole niin toimiva, eivätkä sen turvaverkot ole lainkaan niin hyvät. Ei sen kuitenkaan luulisi olevan sinulle ongelma, jos kerta kaipaat vapautta. Mitä vapauksia sinulta Suonessa puuttuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin. Mikset mene Venäjälle? Mariset miten Venäjällä valtaeliitti päättää, mutta kannatat samaa Suomeen ja itsemääräämisoikeuksista viis!

        Olette te tekopyhiä:D

        Minä en muuten ole missäön valittanut Venäjän valtaeliitin pärjäämisestä. Se ei ole minulta pois, mutta montaa venäläistä sen luulisi vituttavan.


    • Anonyymi

      ""Ei Suomessa edes ole mitään ihmeempää valtaeliittiä, jolla olisi miljoonia ja miljardeja piilossa jossain.""

      Missä kirjoitin mitään rahasta? Luulis jo "valtaeliitin" sanovan sinulle jotain, mutta ei. Annan vinkin: valtaa se on päätösvaltakin.

      • Anonyymi

        Et todellakaan kirjoittanut rahasta, ja sekin osoittaa ettet ymmärrä asiasta yhtään mitään. Valtaeliitti ei ole valtaeliitti ilman rahaa. Raha on vallan edellytys ja seuraus. Kun raha loppuu, lippuu myös valta. Valta ja raha kuuluvat yhteen. Valtaeliitti on rikas. Köyhälistöllä ei ole mitään valtaa missään maassa.


    • Anonyymi

      ""Minulla ja sinullakin on oikein mainiot itsemääräämisoikeudet.""

      Lyhyt on ihmisen muisti kun koronapassilla rajoitettiin rokottamattomien liikkumista ja osa sai potkut kun ei suostunut ottamaan koronapiikkiä, mutta hurskastele nyt ihmeessä meidän itsemääräämisoikeuksilla!

      • Anonyymi

        Passilla ja viisumilla rajoitetaan moneen maahan pääsyä. Ei se ole passittomien ja viisumattomien sortoa. Jos haluaa päästä sellaiseen maahan eikä ole passia eikä viisumia niin ei hätiä mitiä. Ongelma ratkeaa sillä että hankit sen passin ja viisumin.

        Jos haluat lainata kirjastosta kirjan eikä sinulla ole kirjastokorttia, et voi lainata. Ei se ole kortittomien sortoa. Voit hankkia sen kirjastokortin.

        Sama koski pari vuotta sitten koronapassia. Jos halusit päästä ravintolaan syömään eikä ollut passia, niin sen sai hyvin helposti. Sitä paitsi ilmaiseksi, päinvastoin kuin passin ja viisumin joista piti maksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Passilla ja viisumilla rajoitetaan moneen maahan pääsyä. Ei se ole passittomien ja viisumattomien sortoa. Jos haluaa päästä sellaiseen maahan eikä ole passia eikä viisumia niin ei hätiä mitiä. Ongelma ratkeaa sillä että hankit sen passin ja viisumin.

        Jos haluat lainata kirjastosta kirjan eikä sinulla ole kirjastokorttia, et voi lainata. Ei se ole kortittomien sortoa. Voit hankkia sen kirjastokortin.

        Sama koski pari vuotta sitten koronapassia. Jos halusit päästä ravintolaan syömään eikä ollut passia, niin sen sai hyvin helposti. Sitä paitsi ilmaiseksi, päinvastoin kuin passin ja viisumin joista piti maksaa.

        Tällä hetkellä sinulla on vallan erinomaiset itsemääräämisoikeudet. Ja jos Suomessa vallitsevat itsemääräämisoikeudesta eivät riitä sinulle, olet vapaa lähtemään maasta. Suomen kansalaisena (oletan?) olet myös vapaa palaamaan takaisin jos et viihdykään siellä ulkomailla.

        Joten missä on ongelma?


      • Anonyymi

        Ei minun liikkumistani ole kukaan rajoittanut. Minun liikkumistani voi rajoittaa vain, jos minulla ylipäänsä tarve päästä jonnekin. Ei kukaan pakottanut ketään tuntemaani ottamaan koronarokotetta. En tunne ketään kenelle sellainen olisi väkipakolla annettu. Sen sai joko käydä ottamassa tai olla ottamatta. Osa otti ja osa ei.


    • Anonyymi

      Koronapassilla ei Suomessa rajoitettu ihmisten ulkona liikkumista. Ulkona kaupungilla ja luonnossa sai liikkua ihan vapaasti. Maan rajojen sisällä sai matkustaa kevään 2020 jälkeen ihan vapaasti. Kukaan ei kieltänyt liikkumista kävellen, pyörällä, mopolla tai autolla. Lyhyen aikaa Uudenmaan läänistä ei päässyt pois, mutta koronapassi ei liittynyt asiaan mitenkään. Rokotuksia ei ollut siinä vaiheessa edes annettu. Oli paikkoja (sisätiloja) joihin ei päässyt ilman koronapassia, esim. ravintoloihin. Esim. kauppaan pääsi ilman sitä.

      • Anonyymi

        Kauppaan ja baariin ei sen sijaan päässyt jos olit rokottamaton ja koronapassi näytti punaista eli kyllä ihmisten liikkumista rajoitettiin.

        Itse olin silloin baarissa kun poke tuli sanomaan, että täytyy kohta lähteä kun koronapassi näytti punaista. Rokotetut saivat jäädä. Join oluen loppuun ja vikittelin siinä samalla erästä hyväkroppaista naista luokseni. Tämä blondi lähti kuin lähtikin mukaani ja tein hänelle temput terävät. Soittelee vieläkin perääni, mutta paljastui yh-äidiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauppaan ja baariin ei sen sijaan päässyt jos olit rokottamaton ja koronapassi näytti punaista eli kyllä ihmisten liikkumista rajoitettiin.

        Itse olin silloin baarissa kun poke tuli sanomaan, että täytyy kohta lähteä kun koronapassi näytti punaista. Rokotetut saivat jäädä. Join oluen loppuun ja vikittelin siinä samalla erästä hyväkroppaista naista luokseni. Tämä blondi lähti kuin lähtikin mukaani ja tein hänelle temput terävät. Soittelee vieläkin perääni, mutta paljastui yh-äidiksi.

        Kauppaan on aina päässyt ilman mitään passeja. Minulla ei ollut koskaan koronapassia, eikä se vaikuttanut mitenkään minun tekemisiini. En käy baareissa, joten asialla ei ollut mitään vaikutusta mun elämääni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauppaan ja baariin ei sen sijaan päässyt jos olit rokottamaton ja koronapassi näytti punaista eli kyllä ihmisten liikkumista rajoitettiin.

        Itse olin silloin baarissa kun poke tuli sanomaan, että täytyy kohta lähteä kun koronapassi näytti punaista. Rokotetut saivat jäädä. Join oluen loppuun ja vikittelin siinä samalla erästä hyväkroppaista naista luokseni. Tämä blondi lähti kuin lähtikin mukaani ja tein hänelle temput terävät. Soittelee vieläkin perääni, mutta paljastui yh-äidiksi.

        Mistä sä olet saanut päähäsi, että kaupassakäyntiin olisi tarvinut koronapassia? En minä(kään) tarvinut koronapassia mihinkään. En ikinä ladannut tai tulostanut sellaista mihinkään, eikä sellaista kysytty missään. Mä elin elämääni täysin normaalisti, kun en muutoinkaan käy baareissa ja muissa vastaavissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sä olet saanut päähäsi, että kaupassakäyntiin olisi tarvinut koronapassia? En minä(kään) tarvinut koronapassia mihinkään. En ikinä ladannut tai tulostanut sellaista mihinkään, eikä sellaista kysytty missään. Mä elin elämääni täysin normaalisti, kun en muutoinkaan käy baareissa ja muissa vastaavissa.

        Meidän kyläkaupassa kysyttiin koronapassia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauppaan on aina päässyt ilman mitään passeja. Minulla ei ollut koskaan koronapassia, eikä se vaikuttanut mitenkään minun tekemisiini. En käy baareissa, joten asialla ei ollut mitään vaikutusta mun elämääni.

        Nimenomaan. Kauppaan ei tarvittu koronapassia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän kyläkaupassa kysyttiin koronapassia.

        Tietysti kauppa saa itse valita asiakkaansa. Ehkä siellä kävi niin paljon riskiryhmäläisiä, mutta tuollaista vaatimusta ei kyllä yleisesti ollut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan. Kauppaan ei tarvittu koronapassia.

        Mäkin tuossa pohdin, että mitä ihmettä nuo selittää. Eivätkö ne itse muista vai puhuvat tahallaan väärin, kun olettavat, etteivät muut muista. Ei todellakaan tarvittu kauppaan koronapassia. Mulla ei sellaista ollut ja mäkin elin ihan normaalisti, kävin kaupassa, käytin julkisia liikennevälineitä, olin hotellissakin yötä. Sitä jäin miettimään, että miten kirjastot aukes. Oliko se vasta niiden koronapassijuttujen jälkeen? Ei sinnekään ainakaan mitään kysytty.


    • Anonyymi

      ""Tietysti kauppa saa itse valita asiakkaansa.""

      Ihan tosi? Mitä luulet tapahtuvan jos mä kauppiaana alan erottelemaan ihmisiä vaikkapa ihonvärin perusteella?

      • Anonyymi

        Jos kykenet esittämään perustellut syyt, niin sen kun teet niin. Se on hyvin mahdollista, että joku kokeilee perusteluidesi pitävyyttä käräjillä, mutta sitten sun pitää huoli, että ne ovat pitäviä. Positiivista julkisuuttakaan siitä tuskin laajassa mittakaavassa tulee, mutta ehkä silläkään ei ole sinulle väliä. Mutta siis kauppa todellakin saa valita ihan itse asiakkaansa.


    • Anonyymi

      20 vuotta palsta paasausta milloin mistäkin ja niin jäi todellinen elämä elämättä. Surullista tavallaan...

      • Anonyymi

        Ei elämäänsä voi heittää hukkaan jos sitä elämää ei ole. Palstaprinsseillä ei ole elämää netin ulkopuolella.

        Kaikki naisia koskeva ”tieto” hankitaan netissä. Ikinä ei kohdata oikeita naisia oikeassa elämässä. Tuon netti”tiedon” perusteella esitetään täysin järjettömiä väitteitä naisista (nyt viimeksi väittivät että naiset tykkäävät väkivaltaisista kriminaaleista) ja sitten kun naiset täällä väittävät vastaan ja sanovat että ei ole totta, en ole tuollainen eikä kukaan ystävistäni ole tuollainen, palstaprinssin standardivastaus on: Miten kehtaat sanoa noin, miten kehtaat mitätöidä miesten kokemukset omilla kokemuksillasi?

        Just. Että jos naisen kokemus on erilainen, naisen pitää vaieta tai valehdella.

        Puhumattakaan siitä ettei se mitä yksittäinen palstaprinssi on netistä lukenut tai itsekseen ajatellut, ole mikään ”miesten kokemus”. Netissä roikkuminen ei ole mikään kokemus. Oikea kokemus saadaan tuolla ulkomaailmassa oikeiden ihmisten kanssa.

        Palstaprinssien elämässä on yksi ainoa ilo: vahingonilo. Sitten nämä ilkeät mäntit väittävät olevansa kilttejä kunnon taviksia. Syynä naisettomuuteen on muka ulkonäkö, vaikka monellla suostumalla miehellä on nainen. Syy: se mies on aidosti kiltti ja turvallinen. Sen ruman miehen kanssa ei tarvitse pelätä tulevansa haukutuksi, vähätellyksi, halveksituista ja loukatuksi.
        Nyt viimeksi he väittivät että naiset tykkäävät kriminaaleista ja muka kiihottuvat pahuudesta. Jos naiset tykkäisivät pahuudesta, palstaprinsseiltä olisi hurjasti menekkiä.

        Te palstaprinssit ette muuta teekään kuin haukutte, vähättelette, halveksitte ja loukkaatte naisia. Etsitte todisteita naisten kelvottomuudesta ja samalla ulisette ettei teillä ole naista elämässänne.

        Väitätte että komeat miehet haluavat vain seksiä. Itse te haluatte vain seksiä, sekä ehkä lisäksi passaamista, kodinhoitoa ja elättämistä.

        Teette Tinderiin feikkiprofiileja netistä varastetuilla komean miehen kuvilla. Se on muka tutkimusta. Ehei, se on ilmainen vastine pornolle: haluatte keskustella feikkiprofiilien mätsien kanssa ja tunkkaatte vastauksia lukiessanne.

        Te ette ole taviksia, paitsi ehkä ulkonäön puolesta. Voi teidän joukossanne olla joku komeammin. Ulkonäöstänne riippumatta olette miessukupuolen pohjasakkaa, kymmenen pykälää taviksen alapuolella. Teillä on kehno luonne.


    • Anonyymi

      Nainen etsii mieheltä hellyyttä, turvallisuutta, hyväksyntää, arvostusta ja ystävällisyyttä. Noita asioita te palstaprinssit ette pysty antamaan. Väitätte olevanne kilttejä taviksia ja väitätte että naisettomuus johtuu ulkonäöstä.
      1. Te ETTE ole kilttejä, sitä nimenomaan ette ole.
      2. Monet susirumat miehet ovat naistenmiehiä. Teitä rumemmillakin miehillä on naisia, koska ne miehet antavat naisille noita yllämainittuja asioita. Ne rumat miehet jotka saavat naisia ovat kilttejä, iloisia, naista arvostavia, ystävällisiä ja kuuntelevia.

      • Anonyymi

        Tärkein luonteenominaisuus jonka nainen toivoo miehellä olevan on YSTÄVÄLLISYYS.


    • Anonyymi

      Sillä nyt ei ole pskankaan merkitystä pääsikö kauppaan vai eikö päässyt, koska koronapassilla ihmiset jokatapauksessa laitettiin eriarvoiseen asemaan ja liikkumista rajoitettiin baareissa ja muissa tapahtumissa. Myös jotkut työnantajat pakottivat potkujen uhalla ottamaan koronarokotteen. Heikot taipuivat uhan edessä ja ottivat sitten koronapiikin perskannikkaan.

      Elämme aivan pimeässä maailmassa ja ihmisiä ei kiinnosta tuon taivaallista vaikka olemme menettämässä itsemääräämisoikeutemme omaan kehoon. Kun joku auktoriteetin omaava sanoo jotain, niin se on just niin..

      • Anonyymi

        Kun auktoriteetin omaava herra painostaa tai uhkailee ottamaan koronapiikin, niin nämä lampaat ottavat lakin pois päästä, kumartavat perään ja sanovat: kyllä herra, kyllä herra isoherra!

        Voi herranjestas!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun auktoriteetin omaava herra painostaa tai uhkailee ottamaan koronapiikin, niin nämä lampaat ottavat lakin pois päästä, kumartavat perään ja sanovat: kyllä herra, kyllä herra isoherra!

        Voi herranjestas!

        Ei minua ainakaan kukaan painostanut tai uhkaillut. Eikä se todellakaan vaikuttanut mitenkään minun elämääni otin sen tai en. En tunne ketään, jolla se olisi oikeasti elämään vaikuttanut. Ihme ulinaa yhdestä rokotuksesra ja vielä useamnan vuoden jälkeen. Koeta nyt päästä yli jo siitä aiheesta.


      • Anonyymi

        Mitä ihmettä te sekoilette. Ei kukaan ole ketään pakolla rokottanut. Sen kun ette vasn ota, kun ette kerta halua ja se siitä. Ei se arkielämään oikeasti mitenkään vaikuttanut otti tai ei. Kauheaa ulinaa vielä vuosien jälkeenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei minua ainakaan kukaan painostanut tai uhkaillut. Eikä se todellakaan vaikuttanut mitenkään minun elämääni otin sen tai en. En tunne ketään, jolla se olisi oikeasti elämään vaikuttanut. Ihme ulinaa yhdestä rokotuksesra ja vielä useamnan vuoden jälkeen. Koeta nyt päästä yli jo siitä aiheesta.

        Eli kun sinua ei painostettu ottamaan koronarokotetta, niin ketään muitakaan ei painostettu ottamaan. Asia selvä.

        Ihme ulinaa todellakin, mutta ei kannata luoda kuvaa, että ketään ei painostettu ottamaan koronarokotetta, koska painostettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli kun sinua ei painostettu ottamaan koronarokotetta, niin ketään muitakaan ei painostettu ottamaan. Asia selvä.

        Ihme ulinaa todellakin, mutta ei kannata luoda kuvaa, että ketään ei painostettu ottamaan koronarokotetta, koska painostettiin.

        Ei sitä piikkiä ole kenellekään väkipakolla annettu. Ehkä jossain hoitolaitoksissa on ollut tilanteita, joissa henkilö ei ole kyennyt itse sitä päätöstä tekemään, mutta muutoin päätös on ollut jokaisen oma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli kun sinua ei painostettu ottamaan koronarokotetta, niin ketään muitakaan ei painostettu ottamaan. Asia selvä.

        Ihme ulinaa todellakin, mutta ei kannata luoda kuvaa, että ketään ei painostettu ottamaan koronarokotetta, koska painostettiin.

        Kyllä todellakin ihme ulinaa sinulta ja vielä joidenkin olemattomien muiden puolesta. Koeta nyt jo päästä yli tuosta harhastasi. Vai montako vuotta ajattelit tästä aiheesta ulista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmettä te sekoilette. Ei kukaan ole ketään pakolla rokottanut. Sen kun ette vasn ota, kun ette kerta halua ja se siitä. Ei se arkielämään oikeasti mitenkään vaikuttanut otti tai ei. Kauheaa ulinaa vielä vuosien jälkeenkin.

        Samaa mieltä. Jokaineb on joutunut itse erikseen sen rokotuksensa varaamaan ja mennä ottamaan sen jne. Kukaan ei ole sinne vahingossa joutunut, eikä missään ole jaettu pakkorokotteita. Täysin sekopäisten selityksiä tuollaiset, että ketään olisi pakotettu. Baareihin voi olla menemättäkin. Siinä ei ole paljon menettänyt. Jos siitä on tullut vuosikausien traumat, ettei ole päässyt baariin, niin katkolle mars.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Jokaineb on joutunut itse erikseen sen rokotuksensa varaamaan ja mennä ottamaan sen jne. Kukaan ei ole sinne vahingossa joutunut, eikä missään ole jaettu pakkorokotteita. Täysin sekopäisten selityksiä tuollaiset, että ketään olisi pakotettu. Baareihin voi olla menemättäkin. Siinä ei ole paljon menettänyt. Jos siitä on tullut vuosikausien traumat, ettei ole päässyt baariin, niin katkolle mars.

        Ei se koronarokotteen ottaminen ihan vapaaehtoista ole kun uhataan purkaa työsopimus, ellet ota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Jokaineb on joutunut itse erikseen sen rokotuksensa varaamaan ja mennä ottamaan sen jne. Kukaan ei ole sinne vahingossa joutunut, eikä missään ole jaettu pakkorokotteita. Täysin sekopäisten selityksiä tuollaiset, että ketään olisi pakotettu. Baareihin voi olla menemättäkin. Siinä ei ole paljon menettänyt. Jos siitä on tullut vuosikausien traumat, ettei ole päässyt baariin, niin katkolle mars.

        Ai että rokottamattomat ovat jo alkoholistejakin kun haluavat baariin, kuten myös rokotetut:D Et tunnu ymmärtävän miten ihmisiä kohdeltiin ja se on sinulle ihan fine, koska olet sen saamarin piikin ottanut ja nyt patsastelet täällä jonain hyviksenä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se koronarokotteen ottaminen ihan vapaaehtoista ole kun uhataan purkaa työsopimus, ellet ota.

        Se on sinun etusi. Siinä ajateltiin sinun turvallisuuttasi. Haluatko että lääkäri joka hoitaa sinua kantaatarttuvaa vaarallista tautia? Haluatko että lastenhoitaja joka pukee ja riisuu lastasi kantaa vaarallista tarttuvaa tautia? Tai että lähihoitaja joka taluttaa mummoksi kantaa vaarallista tautia? On päivänselvää että on aloja joissa työntekijä ei kerta kaikkiaan saa olla taudinkantaja koska työhön liittyy olennaisena osana lähikontaktissa oleminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että rokottamattomat ovat jo alkoholistejakin kun haluavat baariin, kuten myös rokotetut:D Et tunnu ymmärtävän miten ihmisiä kohdeltiin ja se on sinulle ihan fine, koska olet sen saamarin piikin ottanut ja nyt patsastelet täällä jonain hyviksenä!

        Baariin yms. ruuhkaisina paikkoihin joihin ei ole pakko mennä EI mennä tartuttamaan muita. Siihen ei ole mitään oikeutta. Jos et ota rokotusta niin sitten et ota, mutta älä mene ihmisjoukkojen sekaan levittämään virusta. Pidä se virus itselläsi.


    • Anonyymi

      Kun mies ei saa enää olla mies, eikä nainen saa olla nainen. Vaan kaikkien pitää olla tasa-arvosta ja androgyynistä ja sukupuoletonta. Onko se ihme että panohalut katoaa?

      • Anonyymi

        Katoaisivatkin! Ongelmana on nimenomaan palstaprinssien pimperoriipouvuus. Pimperoriipouvuus on iso yhteiskunnallinen ongelma. Jos löytyy keino jolla ätmien kiinnostus seksiin saadaan pudotettua nollaan niin jihuu ja jippii ja hieno homma. Yhteiskunta paranisi kertaheitollakun palstaprinssit menettäisivät kiinnostuksensa seksiin. Naisrauha palautuisi. Jos woketus ja pride vähentää äijien seksihaluja niin totta totisesti kannatan wokea ja pridea tästä päivästä lähtien.

        Voi kun ätmit inhoaisivat seksiä ja haluaisivat pysyä kaukana naisista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katoaisivatkin! Ongelmana on nimenomaan palstaprinssien pimperoriipouvuus. Pimperoriipouvuus on iso yhteiskunnallinen ongelma. Jos löytyy keino jolla ätmien kiinnostus seksiin saadaan pudotettua nollaan niin jihuu ja jippii ja hieno homma. Yhteiskunta paranisi kertaheitollakun palstaprinssit menettäisivät kiinnostuksensa seksiin. Naisrauha palautuisi. Jos woketus ja pride vähentää äijien seksihaluja niin totta totisesti kannatan wokea ja pridea tästä päivästä lähtien.

        Voi kun ätmit inhoaisivat seksiä ja haluaisivat pysyä kaukana naisista!

        Minkä takia toistat samaa mantraa? Kirjoitettiin, että nykyään nuoret naiset pariutuvat vain pienen miesjoukon eli siis komeimmiston ja rikkaimmiston kanssa. Se tarkoittaa juuri sitä, että suurin osa miehistä on pimperoriippuvaisia, koska tavismiehet, jotka eivät saa parisuhdetta: eivät saa myöskään seksiä. Ei sinun tarvitse sitä erikseen sanoa, koska kaikki sen tietää.

        Woke ja pride ei vähenne äijien seksihaluja millään tavalla. Woke ja pride vaikuttaa enemmän miesten maanpuolustustahtoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä takia toistat samaa mantraa? Kirjoitettiin, että nykyään nuoret naiset pariutuvat vain pienen miesjoukon eli siis komeimmiston ja rikkaimmiston kanssa. Se tarkoittaa juuri sitä, että suurin osa miehistä on pimperoriippuvaisia, koska tavismiehet, jotka eivät saa parisuhdetta: eivät saa myöskään seksiä. Ei sinun tarvitse sitä erikseen sanoa, koska kaikki sen tietää.

        Woke ja pride ei vähenne äijien seksihaluja millään tavalla. Woke ja pride vaikuttaa enemmän miesten maanpuolustustahtoon.

        Tuolla ylempänä joku äijä väitti että miesten panohalut katoavat. Hän sanoi että seksihalujen loppumisen syynä on woke ja pride. Hän sanoi niin, en minä.

        Hän jopa ja esitti sen asian vielä siihen sävyyn että seksihalujen loppuminen muka on ongelma!!!

        Vastasin että kunpa olisit oikeassa, kunpa ätmien seksihalut katoaisivat! Vastasin että jos woke ja pride saavat ätmien seksihalut katoamaan, niin minä alan tällä sekunnilla kannattaasokea ja pridea.

        Pimperoriippuvuud on iso iso iso iso yhteiskunnallinen ongelma. Suuri osa nykyajan miehistä on sairaalloisen riippuvaisia seksistä ja naisista. Eivät miehet ennen tuollaisia olleet, heidän elämässään oli paljon paljon tärkeämpiä asioita kuin pimperon metsästäminen. Miehet olivat miehiä eivätkä pimpin puutetta ylisevia pikkupoikia.

        Nykyajan miesten ällöttävä, loputon pimperoriippuvuus aiheuttaa 90% yhteiskunnan ongelmista. Kun ätmimiehet lakkaisivat haluamasta seksiä, kaikki muuttuisi paremmaksi. Sekä naisille että ätmeille itselleen.

        Lääketiede pystyy auttamaan. Miksette ätmit mene lääkäriin ja pyydä hormonilääkitystä joka lopettaa libidon? Kun te ette kuitenkaan edes saa seksiä niin eikö elämänne helpottuisi kun lakkaisitte haluamasta sitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä takia toistat samaa mantraa? Kirjoitettiin, että nykyään nuoret naiset pariutuvat vain pienen miesjoukon eli siis komeimmiston ja rikkaimmiston kanssa. Se tarkoittaa juuri sitä, että suurin osa miehistä on pimperoriippuvaisia, koska tavismiehet, jotka eivät saa parisuhdetta: eivät saa myöskään seksiä. Ei sinun tarvitse sitä erikseen sanoa, koska kaikki sen tietää.

        Woke ja pride ei vähenne äijien seksihaluja millään tavalla. Woke ja pride vaikuttaa enemmän miesten maanpuolustustahtoon.

        Nykyajan nuoret nauset pariutuvat vain pienen miesjoukon kanssa, koska nykyajan nuorissa miehissä on yhä enemmän pimperoriippuvaisia vätyksiä. Nainen ei halua sellaista miestä. Pimperoriippuvaisesta miehestä ei ole yhtään mihinkään. Naiset valitsevat miehen siitä pienemmästä miesjoukosta eli niistä joiden elämässä seksi ei ole se ykkösasia.


    • Anonyymi

      Koronapassin tullessa ihmiset laitettiin eriarvoiseen asemaan ja se oli monille ihan fine, että rokottamattomat suljettiin yhteiskunnan ulkopuolelle. Juuri nämä tyypit kannattavat Venäjän kaltaista totalitääristä yhteiskuntaa, jossa siis on dominoiva johtaja joka pyyhkii perustuslailla persittä. Ihmisoikeuksista viis kun dominoiva johtaja päättää olla päästämättä rokottamattomia paikkoihin ja jopa töihin.

      Samat tyypit jaksavat kuitenkin aina inistä miten Venäjällä:D Jos näillä tyypeillä olisi ollut valta päättää, niin he olisivat rokottaneet koko Suomen kansan tutkitulla ja turvallisella. Kaiken tämän jälkeen he patsastelevat piikit hihassa aivan kuin olisivat jotain sankareita!

      • Anonyymi

        Sinä levität virusta ja tartutat muita. Millä oikeudella?


      • Anonyymi

        Rokotettu eivät vaahtoa eivätkä patsastelee. Sinä mediat ja raivostui. Sen lisäksi että haluat lähteä ruuhkaan levittämään virusta. Kuolkoot ne joihin sen tartutan, minä teen mitä tahdon, olen kingi!


      • Anonyymi

        Jos pandemian aikana et ota rokotusta niin pidä se virus itselläsi. Pysy kotona. Sinulla ei ole mitään oikeutta levittää sitä eteenpäin. Älä lähde tartuttamaan muita. Rokottamattomat pitävät virusta hengissä jolloin se pääsee muuntumaan ja vastustaa rokotusta. Jos jokainen ottaisi rokotuksen, virus kuolisi ennen pitkää. Isorokko saatiin taltutetuksi rokotuksilla.


      • Anonyymi

        Kuinka moneen vanhukseen, syöpäsairaaseen ja muuhun heikkoon ja hauraiden ihmiseen sinäkin rokottamaton olet sen viruksen ehtinyt tartuttamaan? Kuinka monta ihmistä olet välillisesti tapppanut? Murhaaja!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos pandemian aikana et ota rokotusta niin pidä se virus itselläsi. Pysy kotona. Sinulla ei ole mitään oikeutta levittää sitä eteenpäin. Älä lähde tartuttamaan muita. Rokottamattomat pitävät virusta hengissä jolloin se pääsee muuntumaan ja vastustaa rokotusta. Jos jokainen ottaisi rokotuksen, virus kuolisi ennen pitkää. Isorokko saatiin taltutetuksi rokotuksilla.

        Kuule lammas. Rokotetut tartuttavat ihan yhtä lailla:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka moneen vanhukseen, syöpäsairaaseen ja muuhun heikkoon ja hauraiden ihmiseen sinäkin rokottamaton olet sen viruksen ehtinyt tartuttamaan? Kuinka monta ihmistä olet välillisesti tapppanut? Murhaaja!!!

        Sinä rokotettu tartutat ihan samalla tavalla, mutta patsastelet piikit hihassa jonain sankarina! Häpeä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuule lammas. Rokotetut tartuttavat ihan yhtä lailla:D

        Valehtelet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä rokotettu tartutat ihan samalla tavalla, mutta patsastelet piikit hihassa jonain sankarina! Häpeä!

        En tartuta koska olen rokotettu. Enkä patsastelee, kuljen kaupungilla ihan nätisti herättämättä kenenkään huomiota. Olen harmaa hiirulainen, ja sellainen tahdon ollakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tartuta koska olen rokotettu. Enkä patsastelee, kuljen kaupungilla ihan nätisti herättämättä kenenkään huomiota. Olen harmaa hiirulainen, ja sellainen tahdon ollakin.

        Kyllä sinä patsastelet. Patsastelet täälläkin ja leikit jotain ihmeen sankaria. Kaupungilla kuljet rinta rottingilla, koska olet rokotettu ja huutelet törkeyksiä rokottamattomille.

        Häpeä jos osaat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sinä patsastelet. Patsastelet täälläkin ja leikit jotain ihmeen sankaria. Kaupungilla kuljet rinta rottingilla, koska olet rokotettu ja huutelet törkeyksiä rokottamattomille.

        Häpeä jos osaat!

        Viimeksi väitit että huutelen törkeyksiä heteropariskunnille. Se syytös ei tosin pidä paikkaansa, minähän iloitsen heidän puolestaan kun näen onnellisen heteropariskunnan (kun taas palstaprinssi on kateellinen ja raivostuu).

        Siinä syytöksensä, niin väärä kuin se olikin, on kuitenkin edes vähän järkeä, koska teoriassa voisin huudella heteropariskunnille jos olisin sellainen idiootti että tekisin niin. Heteropariskunnanhan tunnistaa kun sellainen kävelee vastaan.

        Mutta mistä näen, onko kadulla vastaan kävelevä ihminen rokotettu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos pandemian aikana et ota rokotusta niin pidä se virus itselläsi. Pysy kotona. Sinulla ei ole mitään oikeutta levittää sitä eteenpäin. Älä lähde tartuttamaan muita. Rokottamattomat pitävät virusta hengissä jolloin se pääsee muuntumaan ja vastustaa rokotusta. Jos jokainen ottaisi rokotuksen, virus kuolisi ennen pitkää. Isorokko saatiin taltutetuksi rokotuksilla.

        Vaikuttaisi ainakin siltä, että koronarokote suojaa ottajaansa taudin (COVID-19) vakavalta muodolta, ainakin jonkin aikaa, muttei tartunnalta.
        https://thl.fi/aiheet/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/koronarokotteet

        Jos saat tartunnan, voit myös toimia taudin kantajana ja tartuttajana.
        Tästä voisi päätellä, että ottamalla tämän rokotteen suojaat itsesi taudin vakavilta oireilta, et muita tartunnalta.

        Viittaamasi laumaimmuniteetin saavuttaminen vaikeutuu, mikäli tautia levittävät oireettomat taudin kantajat.

        Viruksia on todella monia erilaisia. Esimerkiksi tuo mainitsemasi variolaviruksen aiheuttama isorokko ei ole aivan niin helposti tarttuva kuin SARS-CoV-2-viruksen aiheuttama COVID-19. Isorokon aiheuttamat oireet ovat myös helposti tunnistettavissa (ihottuma), jolloin tartunnan saanut voidaan eristää muista, kun taas COVID-19 vastaavat muistuttavat flunssaoireita jotka voivat viitata useaan eri (harmittomampaankin) taudinaiheuttajaan.

        Joidenkin tautien, kuten COVID-19 ja influenssa, kohdalla laumaimmuniteetin saavuttaminen on vaikeampaa (ellei mahdotonta) kuin toisten, kuten isorokon ja tuhkarokon, myös mm. siksi että ensin mainitut muuntuvat, eli mutatoituvat, nopeasti ja siten kiertävät rokotesuojan, kun taas jälkimmäiset muuntuvat hitaammin. Isorokon tapauksessa kerran sairastettu tauti tai saatu rokote antaa pitkäaikaisen (jopa elinikäisen) immuniteetin ja suojan virusta vastaan, COVID-19 tapauksessa tartunnan voi saada jatkuvasti uudestaan.

        Lisäksi isorokko tarttuu ainoastaan ihmisiin, kun taas SARS-CoV-2-virusta kantavat myös useat eläinlajit. Eli vaikka ihmisten väliset tartunnat saataisiin estettyä, voi koronavirus edelleen siirtyä eläimestä ihmiseen.

        Pottumainen pöpö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikuttaisi ainakin siltä, että koronarokote suojaa ottajaansa taudin (COVID-19) vakavalta muodolta, ainakin jonkin aikaa, muttei tartunnalta.
        https://thl.fi/aiheet/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/koronarokotteet

        Jos saat tartunnan, voit myös toimia taudin kantajana ja tartuttajana.
        Tästä voisi päätellä, että ottamalla tämän rokotteen suojaat itsesi taudin vakavilta oireilta, et muita tartunnalta.

        Viittaamasi laumaimmuniteetin saavuttaminen vaikeutuu, mikäli tautia levittävät oireettomat taudin kantajat.

        Viruksia on todella monia erilaisia. Esimerkiksi tuo mainitsemasi variolaviruksen aiheuttama isorokko ei ole aivan niin helposti tarttuva kuin SARS-CoV-2-viruksen aiheuttama COVID-19. Isorokon aiheuttamat oireet ovat myös helposti tunnistettavissa (ihottuma), jolloin tartunnan saanut voidaan eristää muista, kun taas COVID-19 vastaavat muistuttavat flunssaoireita jotka voivat viitata useaan eri (harmittomampaankin) taudinaiheuttajaan.

        Joidenkin tautien, kuten COVID-19 ja influenssa, kohdalla laumaimmuniteetin saavuttaminen on vaikeampaa (ellei mahdotonta) kuin toisten, kuten isorokon ja tuhkarokon, myös mm. siksi että ensin mainitut muuntuvat, eli mutatoituvat, nopeasti ja siten kiertävät rokotesuojan, kun taas jälkimmäiset muuntuvat hitaammin. Isorokon tapauksessa kerran sairastettu tauti tai saatu rokote antaa pitkäaikaisen (jopa elinikäisen) immuniteetin ja suojan virusta vastaan, COVID-19 tapauksessa tartunnan voi saada jatkuvasti uudestaan.

        Lisäksi isorokko tarttuu ainoastaan ihmisiin, kun taas SARS-CoV-2-virusta kantavat myös useat eläinlajit. Eli vaikka ihmisten väliset tartunnat saataisiin estettyä, voi koronavirus edelleen siirtyä eläimestä ihmiseen.

        Pottumainen pöpö.

        Juuri näin, mutta ei tuo tyyppi ymmärrä.


    • Anonyymi

      Nämä samat luuserit ovat kohta aivan paniikissa kun media alkaa lietsomaan pelkoa.

      Sitten nämä juoksevat suorinta tietä ottamaan apinarokkorokotteen, vaikka juuri uutisoitiin apinarokon tarttuvan vain eläimien ja homoseksin kautta.

      Sitten he patsastelevat ja ylpeilevät kaupungilla miten heillä on kymmenen koronarokotetta + apinarokkorokote.

      • Anonyymi

        Riippuu siitä mitä patsastelulla tarkoitetaan.

        Patsastelee= kävelee terveenä selkä suorassa, hoitaa omat asiansa.

        Eikä tee kuten palstaprinssi: ei kulje kyyryssä, kyräile ympäriinsä ja kyttää muita siinä mielessä että ”ei kai täällä vain ole komeita miehiä ja onnellisia heteropareja ja ylipäänsä hymyileviä onnellisia ihmisiä, sellaisille irvistäen!” Noin tekee palstaprinssi. Hän ei kävele selkä suorassa vaan luuhaa nurkissa, kurkkii ja kyttää siellä, irvistelee ja sylkee.

        Noin ymmärrettynä myönnän että patsastelen. Hymyilen myös ja olen onnellinen. En kyttää ympäristöäni. En varsinkaan kyttää toisten parisuhteita.


      • Anonyymi

        Sinä sen sijaan olet jo nyt laatinut suunnitelman siitä miten yrität lietsoa pelkoa tätäkin uutta rokotetta kohtaan. Helkkari kun se paniikin lietsominen ei koronarokotuksen kohdalla onnnistunut… mutta jos tällä kertaa tärppää kun aloittaa ajoissa? Sinä aloitat jonkun. Onnea yritykselle! Olisihan se kiva jos saisit muut pelkäämään. Pelko on valtaa, eikö vain?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä sen sijaan olet jo nyt laatinut suunnitelman siitä miten yrität lietsoa pelkoa tätäkin uutta rokotetta kohtaan. Helkkari kun se paniikin lietsominen ei koronarokotuksen kohdalla onnnistunut… mutta jos tällä kertaa tärppää kun aloittaa ajoissa? Sinä aloitat jonkun. Onnea yritykselle! Olisihan se kiva jos saisit muut pelkäämään. Pelko on valtaa, eikö vain?

        Kunnon älykääpiö! Tuossa yritin selventää, että apinarokko tarttuu eläinten ja homoseksin kautta, niin miksi mennä rokotettavaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunnon älykääpiö! Tuossa yritin selventää, että apinarokko tarttuu eläinten ja homoseksin kautta, niin miksi mennä rokotettavaksi?

        Siksi että apinarokkovirus muuntuu kuten mikä tahansa virus. Koronastakin sanottiin aluksi ettei se ole uhka, se on kaukana Kiinassa. AIDS oli aluksi homojen tauti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi että apinarokkovirus muuntuu kuten mikä tahansa virus. Koronastakin sanottiin aluksi ettei se ole uhka, se on kaukana Kiinassa. AIDS oli aluksi homojen tauti.

        Housuissasi muuntuu! Arvaa mikä!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Housuissasi muuntuu! Arvaa mikä!?

        Just. Noin kirjoittaa kiltti kunnon tavis, joka kiltteytensä ja tavallisuutensa vuoksi ei saa naista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just. Noin kirjoittaa kiltti kunnon tavis, joka kiltteytensä ja tavallisuutensa vuoksi ei saa naista.

        Olet aivan oikeassa, että koronarokote muuntuu, mutta se muuntuu niin nopeasti, että siihen ei ehditä kehittämään rokotetta. Sisäistätkö?

        THL muuten maksoi eräälle juutuupi julkkikselle 3720€ siitä kun tämä mainosti koronarokotetta "tutkittuna ja turvallisena" mitä koronarokote ei ole.

        Koronarote oli ja on kokeellinen pistos joka on hengenvaarallinen. Se on johtanut lukuisiin sydänpysähdyksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet aivan oikeassa, että koronarokote muuntuu, mutta se muuntuu niin nopeasti, että siihen ei ehditä kehittämään rokotetta. Sisäistätkö?

        THL muuten maksoi eräälle juutuupi julkkikselle 3720€ siitä kun tämä mainosti koronarokotetta "tutkittuna ja turvallisena" mitä koronarokote ei ole.

        Koronarote oli ja on kokeellinen pistos joka on hengenvaarallinen. Se on johtanut lukuisiin sydänpysähdyksiin.

        *Korona muuntuu*


    • Anonyymi

      Sai siis ainakin 3720€ kun kannusti ihmisiä ottamaan nyt haitalliseksi todettua kokeellista geeni-injektiota.

      Myöntää itse ottaneensa vastaan 3720€ suuruisen lahjuksen. THL on maksanut koronarokotusten lobbaamisesta.

      • Anonyymi

        Onhan se varmasti hienoa patsastella videolla jonain hyviksenä.


    • Anonyymi

      CIA:n lääkäri sanoo, että apinarokko on COVID-rokotuksen immuunijärjestelmälle aiheuttamien vahinkojen peittely, jotka johtavat vyöruusuun, autoimmuunin aiheuttamaan rakkulasairauteen ja herpesinfektioon.

      • Anonyymi

        Homppelien tauti, mutta silti nämä menevät suorinta tietä piikille kun päivälehdissä hieman pelotellaan. Kyllä piikin saatuaan loppuu tutina ja tötinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homppelien tauti, mutta silti nämä menevät suorinta tietä piikille kun päivälehdissä hieman pelotellaan. Kyllä piikin saatuaan loppuu tutina ja tötinä.

        Sinä se pelottelet, yrität lietsoa pelkoa pientä piikkiä kohtaan.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tyttöystävä eli läheinen ihminen ei tietenkään tiedä mitään. Onneksi sinä tiedät. Sinä tiedät että jokaisen sairauden syynä on koronarokotus. Muuta syytä ei voi olla ikinä, missään, mitenkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyttöystävä eli läheinen ihminen ei tietenkään tiedä mitään. Onneksi sinä tiedät. Sinä tiedät että jokaisen sairauden syynä on koronarokotus. Muuta syytä ei voi olla ikinä, missään, mitenkään.

        Patsastelu jatkukoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Patsastelu jatkukoon!

        Niinhän tuota jatkat. Patsastele kaikin mokomin tällä palstalla, koska ilmeisesti se saa sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi. Onhan se kiva kun lapsesi sohvaperuna voi edes netissä pröystäillä, uhota ja messuta, kun tuolla livemaailmassa sinua ei taida kukaan huomata. Vaikka kuinka kuljet kaupungin kaduilla kaulassa kyltti jossa lukee ROKOTTAMATON NERO, kukaan ei edes vilkaise.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän tuota jatkat. Patsastele kaikin mokomin tällä palstalla, koska ilmeisesti se saa sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi. Onhan se kiva kun lapsesi sohvaperuna voi edes netissä pröystäillä, uhota ja messuta, kun tuolla livemaailmassa sinua ei taida kukaan huomata. Vaikka kuinka kuljet kaupungin kaduilla kaulassa kyltti jossa lukee ROKOTTAMATON NERO, kukaan ei edes vilkaise.

        Sinähän se täällä patsastelet jo ties monennetta vuotta ja yrität kumota faktajuttuja.

        Sydänkohtauksetkin johtuvat jo mielestäsi energiajuomista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän se täällä patsastelet jo ties monennetta vuotta ja yrität kumota faktajuttuja.

        Sydänkohtauksetkin johtuvat jo mielestäsi energiajuomista.

        Sydärit johtuvat energiajuomista ja ilmastonmuutoksesta. Jatkukoon patsastelu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sydärit johtuvat energiajuomista ja ilmastonmuutoksesta. Jatkukoon patsastelu!

        Ei vaan kaikki taudit, vaivat, murheet, ongelmat ja kuolemat johtuvat koronarokotuksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan kaikki taudit, vaivat, murheet, ongelmat ja kuolemat johtuvat koronarokotuksesta.

        En kirjoittanut taudeista vaan sydäreistä. Miten niitä sydäreitä nyt tuleekaan, juuri kun koronarokotukset aloitettiin? Eikö kellot soi ja kovaa? Jatka nyt ihmeessä patsasteluasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan kaikki taudit, vaivat, murheet, ongelmat ja kuolemat johtuvat koronarokotuksesta.

        Kysy hiljaa itseltäsi miksi ihmiset kuolevat sydäreihin koronarokotusten alettua..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysy hiljaa itseltäsi miksi ihmiset kuolevat sydäreihin koronarokotusten alettua..

        Kysy hiljaa itseltäsi miksi koronavirus muuttui koko ajan ja jouduttiin kehittämään yhä uusi rokotus. Johtuisiko siitä että rokottamattomat = vastuuttomat ja moraalittomat pitivät virusta hengissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysy hiljaa itseltäsi miksi koronavirus muuttui koko ajan ja jouduttiin kehittämään yhä uusi rokotus. Johtuisiko siitä että rokottamattomat = vastuuttomat ja moraalittomat pitivät virusta hengissä?

        Voi herranjestas missä harhoissa ihminen voikaan elää! Uskotko ihan oikeasti, että virukseen voidaan kehittää rokote noin nopeasti?

        Sitäpaitti koronarokotetut tartuttavat myös eli toisin sanoen: voi saada koronan vaikka on koronarokotettu ja on turha syyllistää rokottamattomia.

        Mutta jatka nyt ihmeessä patsastelua piikit hihassa:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysy hiljaa itseltäsi miksi koronavirus muuttui koko ajan ja jouduttiin kehittämään yhä uusi rokotus. Johtuisiko siitä että rokottamattomat = vastuuttomat ja moraalittomat pitivät virusta hengissä?

        Ai, että uusi koronarokotus rokottamattomien takia kun rokottamattomat ei suostuneet piikille:D Ja rokottamattomat tietysti syyllisia koronan leviämiseen:D Mutta kun koronarokote ei tepsinyt edes koronarokotetuille:D Patsastelu taitaa kuitenkin olla pääasia, eikös juu:)?


    • Anonyymi

      Ihminen joka osaa patsastelun jalon taidon ja syyttää koronan leviämisestä rokottamattomia: osaa varmaan myös kertoa minkä takia myös koronarokotetut levittävät virusta?

    • Anonyymi

      Miesten älykkyysosamäärä, vastuunotto,epäitsekkyys ja empaattisuus on pohjamudissa. Sen takia syntyvyyskin .🤷‍♀️

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3135
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2361
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1720
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1563
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1077
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      921
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      856
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      801
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      774
    Aihe