Naiset eivät kestä todellista keskustelua parisuhteesta

Anonyymi-ap

Naiset eivät ikinä petä ja jos pettävät se on miehen vika? Enemmistö naisista petää ja eivät ota vastuuta tapahtumasta. Eikö nainen tajua jos mies on varattu? Kotona ei saa ja mitä sitten tapahtuu? Kuka rakensi talon ja kuka pani toista? Hyvää miestä tuskin saa pettämällä ja enemmistö naisista ansaitsee mitallin tietämättömyydestä? Kaikki on miesten vika ja mies ei saa lyödä edes petettynä, naiset on kaiken todellisuuden yläpuolella ja todellisuus ei ikinä tavoita heitä.

16

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No johtan oli taas mahtavaa yleistystä!

      • Anonyymi

        Todista toisin?


    • Anonyymi

      Mitähän tuohon sanoisi. Olen nainen, en ole koskaan pettänyt tai edes harkinnut pettämistä. Minua on kerran petetty ja se tosiaan oli täysin miehen vika ja hänen omia tekosiaan, johon minulla ei ollut mitään tekoa. Siitä kuitenkin hänelle kiitos, että hän kertoi sen ihan itse, peittelemättä ja kiertelemättä. Ja ei, hän ei rakentanut taloa tai mitään muutakaan aloituksessa esitettyä. Mistä tässä asiassa siis pitäisi omakohtaisen kokemukseni perusteella puhua? Mikä on se keskustelu, jota en naisena kestä?

      • Anonyymi

        "Kiitos miehille että pettävät"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kiitos miehille että pettävät"?

        Missä sanoin lainaamasi lauseen? Onko sinulla ongelmia luetunymmärtämisessä? Minä kiitin yhtä miestä, en useampaa, ja jostain aivan muusta syystä, jonka kyllä ilmaisin hyvinkin selkeästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä sanoin lainaamasi lauseen? Onko sinulla ongelmia luetunymmärtämisessä? Minä kiitin yhtä miestä, en useampaa, ja jostain aivan muusta syystä, jonka kyllä ilmaisin hyvinkin selkeästi.

        Aamen kun ei kertonut ja silti petti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aamen kun ei kertonut ja silti petti?

        Sulla ilmeisesti todella on ongelmia luetunymmärtämisessä, jos onnistut sen noin käsittämään. Yritä nyt vielä uudestaan.


    • Anonyymi

      Kylläpäs kestää jos on oikea parisuhde, no itse en ole jutskaillu mutta siitä on aikaa yli parikymmentä vuotta kun ei oo miestä ollu. Mutta kaikkeen tottuu, niih.

      • Anonyymi

        Naiset nauttii ennemin kuukautisista kuin hyvästä miehestä?


    • Anonyymi

      Ensinnäkin jos nyt keskustellaan sukupuolettomasti niin kaikki valinnat ja päätökset mitä kukanenk7n tekee,ovat nimenomaan heidän omia valintojaan ja päätöksiään.
      Vaikkakin tottakait on monia vaikuttavia tekijöitä olemassa mutta loppujen lopuksi ihminen itse tekee sen lopullinen ratkaisun josta on myös itse vastuussa.
      Ei me naiset mitään alle 5 vuotiaita olla sentään joilla ei ole vastuunottokykyä.
      Ja se mitä tulee oikeaan ja väärään sekä omaan henkilökohtaiseen moraaliin niin sen voi jokainen itsessään määritellä mutta itse noudatan sitä lokikkaa että en tee toiselle sitä mitä en haluaisi itsellenikään tehtävän.
      Ja joo,olen vaikea ihminen koska olen kriittinen ja tuolla tarkoitan sitä että tiedän mitä hyväksyn ja mitä en. Jos rakastaa niin rakastaa täysillä sitä yhtä,osoittaa sen sille yhdelle ja on uskollinen.

      Nainen 20v parisuhteessa

    • Anonyymi

      NIIN, EI NAISIIN KANNATA LUOTTAA, NIILLÄ ON REIKÄ AVOINNA........... REIKÄ EDELLÄ MENNÄÄN.

    • Anonyymi

      Jo otsikko antaa aihetta.
      En koskaan enää saa tietää, miksi petti, petti ja petti. Ei selityksiä, kielsi kaiken, valehteli. "Keskustellaan aikuisesti, en pidättele ketään vaan annan vapauden ja selvitetään lasten asiat ja taloudelliset asiat aikuismaisesti". Vastaus: "haista v***u h***a".
      Rauha hänen muistolleen.

    • Anonyymi

      Sieltä sitten tulikin sangollinen naisvihaa..

      Naiset sitä ja naiset tätä yhyhy, mies rakentaa talon ja nainen antaa seksiä kun mies tahtoo jne.. aika paksua tekstiä

    • Anonyymi

      Tämä viesti näyttää heijastavan turhautumista ja negatiivisia kokemuksia suhteista, mutta siinä on myös aika yleistetty ja kärjistetty käsitys sekä naisista että parisuhteista yleensä. Jokainen suhde on yksilöllinen, ja ihmisten käyttäytymistä ei voi liikaa yksinkertaistaa sukupuolen perusteella.

      Tässä muutama ajatus:

      1. **Yleistäminen on ongelmallista**: On vaarallista yleistää kaikkien naisten tai miesten toiminta tietynlaiseksi. Parisuhteet perustuvat yksilöiden välisiin kokemuksiin, eivät sukupuolen asettamiin ennakko-odotuksiin.

      2. **Vastuu pettämisestä**: Pettämisen syyt voivat olla moninaiset, eikä vastuu siitä koskaan ole pelkästään toisen osapuolen. Yhteinen keskustelu ja avoimuus on tärkeää, ja kummankin osapuolen pitäisi olla rehellinen omista tunteistaan ja tarpeistaan.

      3. **Kommunikaatio on avain**: Joskus todelliset keskustelut parisuhteessa ovat vaikeita, mutta molempien osapuolten pitää olla valmiita kuuntelemaan ja puhumaan rehellisesti. Jos toinen osapuoli ei halua tai pysty siihen, suhde kärsii.

      4. **Miesten ja naisten roolit**: Tämä viesti tuntuu pohjautuvan vanhanaikaisiin sukupuolirooleihin, missä mies on se, joka "rakentaa talon" ja nainen on se, joka pettää. Nykyään parisuhteissa vastuut ja velvollisuudet jakautuvat usein tasaisemmin, ja molemmilla osapuolilla on vastuu sekä kodista että henkisestä hyvinvoinnista.

      Turhautumista voi ymmärtää, mutta se ei oikeuta yleistyksiä, jotka syyttävät kokonaisia sukupuolia jostain yksittäisestä ongelmasta. Asiat pitää ratkaista tapauskohtaisesti, ja parhaat suhteet perustuvat aina rehellisyyteen, empatiaan ja molemminpuoliseen kunnioitukseen.

    • Anonyymi

      Monilla naisilla pettämisen taustalla voi olla tunnekylmyys tai emotionaalisen yhteyden puuttuminen kumppanin kanssa. Jos suhde alkaa tuntua etäiseltä, eikä siinä ole enää tarpeeksi läheisyyttä, huomiota tai ymmärrystä, niin jotkut voivat hakea näitä tunteita muualta.

      Toisaalta miehillä pettämisen syyt ovat tilastojen mukaan usein enemmän fyysisiä tai seksuaalisia, mutta kyse on aina yksilöllisistä kokemuksista. Kaikki eivät tietenkään petä, vaikka emotionaalinen yhteys puuttuisi, mutta se voi olla tekijä, joka lisää riskiä. Tässä suhteessa se vahvistaa sen, miten tärkeää kommunikaatio ja toisen huomioiminen on pitkissä suhteissa – niin tunteiden kuin fyysisyydenkin tasolla.

      Kokonaiskuvaan liittyy usein myös se, että molemmissa sukupuolissa voi olla ihmisiä, jotka eivät osaa tai halua käsitellä ongelmia suoraan, ja pettäminen voi olla pakokeino monimutkaiseen tunnesotkuun. Avainasia olisi yrittää luoda avoin ja rehellinen tila, missä kummankin tunteet voivat tulla kuulluiksi ennen kuin tilanteet ajautuvat äärimmäisiin ratkaisuihin kuten pettämiseen.

    • Anonyymi

      2. Vastuu on AINA pettäjällä. Hän sen päätöksen tekee. Jos vastuu olisi molemmilla niin asioista keskusteltaisiin ennen kun petetään, ja näin ollen niihin pystyy vaikuttamaan ennen kuin ne ehtii tapahtua.
      Se mitä taustalla on, ei merkitse, sillä pettäminen on aina pettäjän oma päätös.
      Jos keskusteluyhteyttä ei saa aikaiseksi, parempi ratkaisu olisi erota, tai vähintään saada se keskusteluyhteys aikaiseksi sillä että nostaa erokortin pöydälle.
      Vastuuta ei voi sysätä petetylle, sillä hän ei ole tilanteeseen ja päätöksentekoon millään tavalla vaikuttamaan.
      Syitä pettämiselle voi toki hakea suhteesta, mutta vastuuta ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe