Miehen laihdutus leikkaus ja pelko

Anonyymi-ap

Haluisin avautua .. Eli.. mies menossa laihdutus leikkaukseen, Ja yksi ilta sanoi minulle että häntä pelottaa kun hän laihtuu yms nii jos hän saa naisilta huomioita, niin mitä hän sitten tekee? Elikkä tulkitsin sen niin että hän ei omasta mielestään ehkä voi pysyä pöksyissään jos saa vähänkin huomiota että hänen pää menee niin sekaisin kun laihtuu.. ollaan oltu muutama vuosi yhdessä ja meillä 2 pientä lasta.. aluksi olin Ilonen tästä leikkauksesta mutta nyt oon todella ahdistunut.. sanoi kyllä että hän ei mua halua menettää eikä lapsia mutta jäi pahasti kummittelee tuo mitä sanoi.. ja pelolla odotan tulevaa, en haluasi tulla Petetyksi..

10

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luulen että miehesi puheet ovat pelkkää huumoria. Ja jännitystä. Joka purkautuu tuolla tavoin. Ja myös toiveikkuutta uuden minän esiintulosta, ja sen jännittämisestä miten muut hänet näkevät ja miten suhde omaan itseen ja kehoon ja miehenä olemiseen muuttuu? Monet asiathan siinä muuttuvat mutta sitä ennen on monta prosessia kestettävänä kuten löysän ihon poisto jos sitä tulee.

      • Anonyymi

        Nii.. mutta kaikki muutkin sanoo että tulee sekoamaan siitä kun laihtuu.. ja monille käynyt samoin.. kyllä stressaa sairaasti tää


    • Anonyymi

      Kannattaa levittää naapurustossa ja miehen työpaikalla huhua että miehelle tehdään lihavuusleikkauksen lisäksi sukupuolenvaihdosleikkaus homoseksuaalisista syistä. Saat olla turvallisin mielin kun mieheen kohdistuva huomio tulee pelkästään toisilta miehiltä

    • Anonyymi

      Kysy mieheltä että ootko tyytynyt vaan muhun sen takia kun olet läski? Että heti kun muut antaisi niin valmis kokeilemaan. Siltähän tuo kuulostaa. Kyllähän omakin ukko heittää huumorilla ettei voida mennä tuonne kun kaikki aina iskee sua. Mutta ei tarkoita että joku iskee niin pitäisi tehdä yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Tämä ikävä kyllä. Kuvailusi perusteella ap kuulostaa siltä, että mies on ottanut sinut vain sen takia, ettei ole ulkonäkönsä vuoksi saanut ihannettaan. Jos muut naiset alkaa antaa huomiota, hän vaihtaa heti lennosta, kun mieleinen sattuu kohdalle.

        Minä jättäisin tuollaisen äijän jo nyt heti enkä jäisi odottamaan. Vai onko niin, että et itsekään saa ulkonäkösi vuoksi ns parempaa tai ketään muutakaan etkä halua olla yksin ja siksi jäät?


    • Anonyymi

      Viimeistään roikkuva mahanahka saa juoksemaan karkuun..

    • Anonyymi

      Ymmärrän, että tilanne on sinulle stressaava ja huolestuttava. On täysin luonnollista, että olet huolissasi miehesi käyttäytymisestä ja siitä, miten hänen laihtumisensa saattaa vaikuttaa teidän suhteeseenne. Tässä muutamia ajatuksia ja ehdotuksia, joita voisi olla hyödyllistä miettiä:

      Tärkeintä on puhua asiasta miehesi kanssa rehellisesti. Kerro hänelle, miltä sinusta tuntuu ja miksi olet huolissasi. Yhteinen keskustelu voi auttaa selvittämään väärinkäsityksiä ja luomaan ymmärrystä molemmin puolin.

      Laihdutusleikkaus voi vaikuttaa henkilön itsetuntoon ja itsetunnon muutokset voivat tuoda mukanaan uusia tuntemuksia. On tärkeää, että hän ymmärtää omat tunteensa ja pelkonsa ja jakaa ne kanssasi.

      Ole tukena miehellesi tämän muutoksen aikana. Kannusta häntä etsimään ammatillista tukea, jos hän tuntee tarvitsevansa sitä, esimerkiksi terapeutin tai neuvonantajan avulla, joka voi auttaa häntä käsittelemään muutoksen vaikutuksia.

      Luottamus on perusta kaikille suhteille. On tärkeää, että molemmat osapuolet tuntevat olonsa turvalliseksi ja luottavat toisiinsa. Jos miehesi pelkää, että hänen itsetuntoonsa vaikuttavat muutokset saavat hänet käyttäytymään tavalla, jota et haluaisi, on tärkeää keskustella siitä, miten voitte vahvistaa luottamusta ja tukea toistenne hyvinvointia.

      Koska teillä on kaksi pientä lasta, perhesuhteet ja lasten hyvinvointi ovat ensisijaisia. Yhdessä työskentely ja vahva perheside voivat auttaa selviytymään tästä muutoksesta paremmin.

      On tärkeää, että molemmat osapuolet ymmärtävät toistensa huolenaiheet ja työskentelevät yhdessä, jotta suhde säilyisi vahvana ja tukevana. Toivottavasti nämä ajatukset auttavat sinua käsittelemään tilannetta paremmin.

    • Anonyymi

      Miehen pelko siitä, että hänestä tulee kiinnostava muiden naisten silmissä laihtumisen myötä, voi juontaa juurensa useista syistä:

      Laihtuminen voi vaikuttaa merkittävästi itsetuntoon. Jos miehesi on aiemmin tuntenut itsensä epävarmaksi ulkonäöstään, laihtuminen voi herättää hänessä pelkoa siitä, että hän ei pysty käsittelemään saamaansa huomiota. Tämä voi johtua siitä, että hän ei ole vielä tottunut uuteen ulkonäköönsä tai ei luota siihen, että pystyy hallitsemaan tilannetta.

      Jos hän kokee olevansa äkkiä houkuttelevampi, hän saattaa pelätä, että houkutus tai huomio voi viedä hänet pois suhteestaan. Tämä voi liittyä pelkoon omista rajoista ja haluista sekä kyvyttömyyteen hallita näitä tunteita.

      Pelko siitä, että saatu huomio saattaa johtaa suhteeseen liittyviin ongelmiin, voi heijastaa myös epävarmuutta tai huolta siitä, että suhde ei ole tarpeeksi vahva kestämään muutoksia. Tämä voi olla merkki siitä, että hän tarvitsee varmuutta ja tukea sinulta.

      Jos hän ilmaisee tämän pelon, se voi myös viitata siihen, että hänellä on vaikeuksia keskustella rehellisesti ja avoimesti tunteistaan. Tämä saattaa tarkoittaa, että hänelle on haastavaa avata keskustelua haavoittuvuudestaan ja pelkoistaan.

      Miehen pelon ymmärtäminen ja käsitteleminen vaatii avoimuutta ja tukea. On tärkeää, että hän tuntee olonsa turvalliseksi puhuessaan pelkoistaan ja tunteistaan, ja että te molemmat voitte työskennellä yhdessä näiden pelkojen ja huolien käsittelemiseksi. Yhteinen keskustelu ja ymmärrys voivat auttaa luomaan perustaa luottamukselle ja vahvistamaan suhdettanne.

    • Anonyymi

      Meillä isäntä meni peniksen pidennys leikkaukseen turkkiin ja nyt naapuruston yh-äidit ramppaavat ovella ja pyytävät kahville koko ajan😔

      • Anonyymi

        Höpö höpö!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe