Helsingissä suurin puolue oli kokoomus -vihreät putosi kunnolla

Anonyymi-ap

17

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eduskuntavaalit ON ERI ASIA kuin kuntavaalit. Jälkimmäisessä valitaan päättäjät alueelle.

      • Anonyymi

        Vihreitten paskanjauhanta ilmastosta ja maalien levittely ei ainakaan kannatusta nosta.
        Keloapinathan on vihreiden asialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreitten paskanjauhanta ilmastosta ja maalien levittely ei ainakaan kannatusta nosta.
        Keloapinathan on vihreiden asialla.

        Ilmastonmuutos on fakta.
        Vain idiootit yrittävät kumota faktat mielipiteillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmastonmuutos on fakta.
        Vain idiootit yrittävät kumota faktat mielipiteillä.

        Mitenkä asia korjaantuu Suomessa pahanteolla, tai kadulla istumalla? Lopettavatko Intia ja muut isot saastuttajat toimintansa, joka vaikuttaa ilmastoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenkä asia korjaantuu Suomessa pahanteolla, tai kadulla istumalla? Lopettavatko Intia ja muut isot saastuttajat toimintansa, joka vaikuttaa ilmastoon?

        Just!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eipäs fatima sano, että emme tarvitse filippineiltä, intiasta ja thaimaasta ym. muualta ulkomaalaisa työntekijöitä, koska meillä on paljon työttömiä muslimeita maassamme.
        On somaleita, irakilaisa ja afgaaneja.


    • Anonyymi

      ihanaa PS

      • Anonyymi

        I love Persut! 🇫🇮❤️👍


    • Anonyymi

      https://www.suomenuutiset.fi/elokapinan-salaisella-palstalla-ohjeistetaan-poliisiviha-ei-taktisista-syista-saa-nakya/

      Viime torstaina Verkkouutiset kertoi Poliisihallituksen harkitsevan Elokapinan lakkauttamiseen liittyvän kanteen nostamista. Ilmapiiri kapinaliikettä vastaan on kiristynyt huomattavasti Eduskuntataloon kohdistuneen veri-iskun takia, jota tutkitaan törkeänä vahingontekona.

      Kiristynyt tunnelma huokuu liikkeen sisäisellä forumilla.

      “Toivottavasti täälläkin aletaan ymmärtää, ettei poliisi ole ystävä”, nimimerkki kirjoittaa Elokapinan olohuone-keskustelutilassa.

      Toinen keskustelija ohjeistaa: “Henkilökohtaisia tunteita ei saisi sekoittaa tähän. Vihatkoon poliisia vaikka kuinka paljon se on oma henkilökohtainen asia, minkä ei kuulu näkyä liikkeen toiminnassa ihan taktisista syistä. Jäitä hattuun toverit!”

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PS-kansanedustajilta täystyrmäys SDP:n työryhmän salaisesta muistiosta paljastuneille suunnitelmille: ”Me emme tarvitse maahan lisää rikollisuutta”
      Politiikka
      29.05.2018
      |
      12:01
      Jaa
      Perussuomalaisten kansanedustajat Leena Meri, Juho Eerola ja Sami Savio ampuvat alas SDP:n maahanmuuttotyöryhmässä laaditut esitykset, joiden mukaan muun muassa entistä useampi rikoksia tehnyt ulkomaalainen saisi jatkossa jäädä Suomeen. – Tällainen linja tarkoittaisi Suomelle lähes miljardin euron vuosittaista lisäkustannusta, Eerola sanoo.


      Suomen Uutiset paljasti eilen SDP:n maahanmuuttotyöryhmässä laaditun salaisen muistion, jossa esitetään melko rajuja muutoksia Suomen maahanmuuttopolitiikkaan. Muistion ovat laatineet varatuomari Peter Saramo sekä tasa-arvotutkija Marianne Laxén.

      Päätösvalta EU:lle, konsultteja rötöstelijöille

      Muistiossa esitetään muun muassa merkittävää päätösvallan siirtoa Suomelta EU:lle, pakolaiskiintiön nostamista sekä rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden maasta poistamisen jäädyttämistä.

      Pikkurötöstelijöitä auttaisivat jatkossa palkatut konsultit, jotka erikseen puuttuisivat jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen etsien erilaisia hallinnollisia menettelyvirheitä tai muita erityissyitä, joiden vuoksi henkilölle voitaisiin myöntää jollakin perusteella oleskelulupa.

      Muistio on otsikoitu: SDP:n maahanmuuttotyöryhmän vaalitavoitteet kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Muistiossa esitetään linjauksien kirjaamista tarkemmin seuraavaan hallitusohjelmaan.

      SDP haluaa Suomen rahat koko maailman käyttöön

      Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri on tyrmistynyt tällaisista suunnitelmista.

      – Pidän outona, ettei SDP:llä ole mitään käsitystä siitä, mitä tämä mittava muutos maksaisi. Me emme myöskään tarvitse maahan yhtään lisää rikollisuutta, joten missään nimessä ei tule helpottaa sitä, että maahan saa jäädä pikkurikollisuuden varjolla, Meri sanoo.

      Hän ihmettelee SDP:n suunnitelmia antaa turvapaikanhakijoille verovaroin maksettu asioidenhoitaja ja konsultti valvomaan heidän oikeuksiaan.

      – Olisipa jokaisella lapsella, vanhuksella ja muulla suomalaisella oma valvoja ja apuhenkilö verovaroin maksettuna. Lehdistä saa lukea jatkuvasti kaltoin kohdelluista lapsista ja vanhuksista. Eläinsuojelusta puhumattakaan.

      – Mutta SDP haluaa lisätä meidän resurssit ja rahat koko maailman olojen valvontaan. Jos nyt kuitenkin ensin laitetaan kuntoon omat heikommassa ja haavoittuvassa asemassa olevien suomalaisten asiat, Meri huomauttaa.

      Taas suomalainen työmies maksajaksi

      Kansanedustaja, perussuomalaisten 3. varapuheenjohtaja Juho Eerola on ihmeissään SDP:n työryhmässä laadituista esityksistä. Eerola myös hämmästelee, kuka ylipäätään tällaisia esityksiä voi kannattaa.

      – Toivon todella, että demarit Suomessa ottaisivat maahanmuuttopolitiikassaan mallia aateveljiltään Ruotsista ja Tanskasta. Siellä demarit toimivat vastuullisesti, ja maahanmuuttopolitiikka kiristyy. Itse kannatan pohjoismaista yhteistyötä. Suomi ei saa tässä asiassa jäädä pussin perälle.

      – Demareiden linja tarkoittaisi Suomelle lähes miljardin euron vuosittaista lisäkustannusta. Sen maksaisi suomalainen työmies, Eerola arvioi.

      Selittää Rinteen haluttomuuden yhteistyöhön

      Myös perussuomalaisten kansanedustaja Sami Savio ihmettelee SDP:n linjauksia.

      – Vihreiden lisäksi myös SDP:n politiikka on Suomelle erittäin turmiollista, jos he pääsevät valtaan. Demarien maahanmuuttopoliittinen muistio selittääkin varsin hyvin sen, miksi Antti Rinne ei halua perussuomalaisten kanssa samaan hallitukseen.

      – Kokoomuksen kanssa demarit sitä vastoin löytänevät helposti yhteisen arvopohjan, eikä edes sisäministerin vaihtaminen ole salaisen muistion perusteella välttämättä lainkaan tarpeen. Sen verran hölläkätistä maahanmuuttopolitiikkaa demarit näet suunnittelevat kustannuksista piittaamatta, Savio lataa.

    • Anonyymi

      SDP:n salainen muistio paljastaa: Jos demarit pääsevät hallitukseen, maahanpyrkijöille koittaa kissanpäivät – jopa rikolliset saavat jäädä Suomeen!
      Politiikka

      Suomen Uutiset sai haltuunsa SDP:n maahanmuuttotyöryhmän salaisen muistion, jossa esitetään radikaaleja muutoksia Suomen maahanmuuttopolitiikkaan. Muistio on laadittu tukemaan demareiden eduskuntavaalikampanjaa ensi vuonna.

      Salaisen muistion mukaan SDP suunnittelee kokonaisvaltaista uudistusta Suomen maahanmuuttopolitiikkaan. Eilen sunnuntaina 27.5. päivätyn muistion ovat laatineet varatuomari Peter Saramo sekä tasa-arvotutkija Marianne Laxén.

      Muistio on otsikoitu: SDP:n maahanmuuttotyöryhmän vaalitavoitteet kevään 2019 eduskuntavaaleihin, joten muistiosta selviää, millaista maahanmuuttopolitiikkaa demarit ajaisivat seuraavassa hallituksessa, jos olisivat siinä mukana.

      Muistiossa on yhteensä kuusi lukua, joissa tavoitteet on kirjattu auki lyhyen selostuksen tukemana.

      Humanitaarista maahanmuuttoa tehostettava

      SDP:n tavoitteena on ensinnäkin pakolaiskiintiön nostaminen sekä työperäisen maahanmuuton tarveharkinnan korvaaminen kotoutusedellytykset huomioon ottavalla kiintiöjärjestelmällä.

      Muistiossa esitetään seuraavia toimenpiteitä, jotta maahanmuuton mahdollisuuksista olisi hyötyä:

      Suomi tarvitsee kokonaisvaltaisen maahanmuuttopolitiikan, jotta mm. maahanmuutto ja kotoutus voivat toteutua parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla humanitaarisen maahanmuuton järjestelmää tulee tehostaa ja saattaa perustuslain arvojen mukaiseksi.

      Muistiosta ei käy ilmi, mitä humanitaarisen maahanmuuton järjestelmän tehostaminen käytännössä tarkoittaa. Kyseeseen tullee todennäköisesti lisärahoituksen osoittaminen.

      Ei halua poistaa maasta edes rikollisia

      SDP haluaa puuttua välittömästi turvapaikkajärjestelmän ja palautusten akuutteihin ongelmiin. Demareiden keino ongelmien selvittämiseksi olisi kuitenkin se, että entistä useampi rikoksia tehnyt ulkomaalainen saisi jäädä Suomeen:

      Muiden kuin vakaviin rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden maasta poistamiset jäädytetään kunnes valtioneuvoston nimeämä riippumaton taho on arvioinut heidän tapauksensa uudelleen.

      Ilmeisesti pikkurötöstelijöiden, kuten kioskiin murtautujien, ahdistelijoiden ja varkaiden asema siis ainakin kohentuisi SDP:n menetelmillä. Muistiosta ei käy ilmi, kuinka vakava rikoksen tulee demarien mielestä olla, jotta teko antaisi aihetta myös maasta poistamiselle.

      Rikoksia tehneille ulkomaalaisille on muistiossa tarjolla vielä yksi lusikallinen makoisaa demarihunajaa:

      Samalla avataan näille henkilöille mahdollisuus hakea oleskelulupa muulla perusteella, esimerkiksi työntekijöinä.

      Maasta poistamisen edellytysten arviointi pois tuomioistuimilta

      Riidanalaiset maasta poistamiset saattavat johtaa oikeudenkäyntien kierteeseen. SDP haluaa nopeuttaa prosessia siten, että tapausten arviointi riippumattomissa tuomioistuimissa jäisi pois ja arviointi tehtäisiin jatkossa viranomaismenettelynä.

      SDP:n salaisen muistion mukaan tämä uudistus ei edellyttäisi lakiuudistusta. Puolueen suunnitelmissa kuvioon astuisivat tässä vaiheessa erityiset valtioneuvoston selvitysmiehet:


      Tarvittava selvitysmiesten lukumäärä, toimivalta, pätevyysedellytykset sekä palkkauksen perusteet eivät käy ilmi muistiosta:



      Pikkurötöstelijöille konsulttiapua

      SDP tahtoo hallitusohjelmaan erillisen kirjauksen, jonka mukaan pikkurötöstelijät saavat jatkossa jäädä maahan.

      Tällaisia henkilöitä avustaisi jatkossa palkattu konsultti, jonka tehtävänä olisi löytää hallinnollisia menettelyvirheitä tai muita erityissyitä, joiden vuoksi henkilölle voitaisiin myöntää jollakin perusteella oleskelulupa:

      Hallitus jäädyttää toistaiseksi muiden kuin vakavasta rikoksesta tuomittujen ulkomaalaisten maasta poistamiset. Hallitus nimittää [lukumäärä] henkilöä tutustumaan konsultteina jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen. Konsultin löytäessä syytä epäillä maasta poistamisen aiheellisuutta joko menettelyn puutteiden tai tärkeiden inhimillisten syiden vuoksi tai siksi, että asianomaiselle voidaan myöntää jollakin perusteella oleskelulupa, maahanmuuttovirasta ryhtyy kielteisen päätöksen muuttamiseen itseoikaisuna.

      Päätösvallan siirtoa Suomelta EU:lle

      Puolueen linjauksista selviää, että SDP haluaa merkittävää päätösvallan siirtoa Suomelta EU:lle.

      Suomen Uutisten haltuunsa saamassa muistiossa haikaillaan jopa EU-jäsenvaltioiden yhteistä turvapaikkapolitiikkaa koko unionin alueella. Yksittäiset EU-jäsenvaltiot eivät SDP:n arvion mukaan kykene hoitamaan näitä asioita:

      Oleskelulupahakemuksien käsittely lyhyemmäksi

      SDP haluaa myös lyhentää työperäisten oleskelulupahakemusten käsittelyaikoja. Perusteluksi tälle esitetään, kuinka työntekijöiden ja työntekijöitä tarvitsevien yritysten kannalta nykyiset käsittelyajat ovat liian pitkiä.


      SDP esittäisi myös erityisen kielitakuun toteuttamista oleskeluluvan saaneille maahanmuuttajille. Tämä tarkoittaisi käytännössä valtion järjestämän kielikoulutuksen käynnistämistä.

    • Anonyymi

      Vihreät on yhden asian äänitorvi. Kadulla istuskelu ja Eduskuntatalon töhrijät eivät aja kenenkään asioita. Sofia Virta on rääväsuinen pohjanoteeraus. Kannatus romahtaa alle 10:%:n. Ei jatkoon!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4618
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      128
      4060
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      34
      2624
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      200
      1653
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1306
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      24
      1279
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1238
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1223
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1183
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1095
    Aihe