Sellu sulaa todentotta!

Minun tarina

Jos kolmannen asteen sellu kerran on sitä että se näkyy koko ajan niin silloin minullakin "oli" sitä. Mutta todentotta, pari viikkoa kovaa työtä ja se on lähes kokonaan pois. Olen liikkunut melkein 20 vuotta ja sitä oli silti vaikka olen hoikka. Olen nimittäin aina "saanut syödä ihan mitä vain" koska en ole lihonut.

Tein siis näin: Aloitin syömään useita pieniä aterioita päivässä, 5 - 6 kertaa ja joka kerralla proteiinia ja matalan GI:n hiilihydraatteja. Koska liikun melko paljon, tarvitsen sitä reilummin, joten ostin Hera 80 proteiinia lisäproteiiniksi että ei tarvi syödä koko ajan jotain lihaa (se on töissäkin kätevää esim. jugurttiin sekoitettuna). Syön siis aamiaisen jossa jotain proteiinipitoista, viiliä esim. ja siihen tuota lisäproteiinia pari ruokalusikallista lisäksi (mansikanmakuinen viilin tai luonnonjugurtin kanssa on ihan hyvän makuistakin). Kasviksia, ehkä kokojyväleipää viipaleen ilman rasvaa.

Töissä syön välipalaksi esim. omenan ja taas pikkasen jugurttia lisäksi, johon lisään proteiinijauhetta. Lounaaksi kanaa, tonnikalaa tai vähärasvaista lihaa ja kasviksia, palkokasveja, pähkinöitä (ei tietty suolapähkinöitä). Ei perunaa ja riisiäkin vaan vähän ja sekin kokojyväriisiä.
Sitten taas välipala, ruoka ja iltapala samalla tyylillä.

Tolla konstilla lähti vajaa viikossa vajaa 3 kiloa (paino putosi 56,3 kg:sta 53,4 kg:oon) rasvaprosentti laski prosentin ja lihasprosentti puolestaan kasvoi (minulla vaaka joka laskee nuo prosentit), ei siis ole lähtenyt nestettä, vaan oikeasti rasva on palanut.

Tämän lisäksi hieron melkein päivittäin selluliittia Cellesse hierontalaitteella ja juon pari kolme litraa vettä.

Osan liikunnasta vaihdoin aamulenkeiksi, pari-kolme kertaa viikossa juoksen aamulla heti herättyäni n. puolen tunnin lenkin ennen töihin menoa.

Mieheni oli neljä päivää reissussa ja kun tuli kotiin oli ihmeissään että mitä sulle on tapahtunut. Miten oot voinut kiinteytyä noin paljon!!! Hän on ent. kilpakehonrakentaja ja dietit ovat hänelle tuttuja. Hän ajatteli kokeilla toimiiku tuo systeemi hänellä.

Sellu on sulanut TODEN TOTTA lähes olemattomiin. Laihtua en lisää halua, joten täytyy alkaa lisätä ruuan määrää mutta aion noudattaa pääosin tuota linjaa. Ajattelin lisätä tämän saman tarinan otsikoihin, koska auttoi minulla hyvin.
Hyvää kesää!!

28

46647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anna

      Mistä tollasen Cellesse hierontalaitteen voi ostaa? Oon kuullu paljon kommentteja, että tämä laite todellakin auttaa selluliittiin! Hienoa kuulla, että jopa kolmannen asteen selluliitin voi saada melkein katoamaan. Mullakin on selluliitti jo ihan näkyvää (kolmannen asteen), vaikka oon vasta 18 v., hoikka, liikunnallinen ja syön terveellisesti. En oo vielä kehdannu edes uimarannallekaan, enkä todennäköisesti kehtaakaan, jos en saa sellua vähenemään..

      • Minun tarina

        maahantuojalta. En ole varma onko sitä enää myynnissä kovin monessa paikassa. Omalla paikkakunnalla en ainakaan enää ole nähnyt.
        Jos käytetty kelpaa, laita sähköpostiosoitteesi niin ilmoitan mistä kantsii kurkata (ettei mene mainostamisen piikkiin, se kun on tässä kiellettyä)


      • Nimetön
        Minun tarina kirjoitti:

        maahantuojalta. En ole varma onko sitä enää myynnissä kovin monessa paikassa. Omalla paikkakunnalla en ainakaan enää ole nähnyt.
        Jos käytetty kelpaa, laita sähköpostiosoitteesi niin ilmoitan mistä kantsii kurkata (ettei mene mainostamisen piikkiin, se kun on tässä kiellettyä)

        Kyllä käytettykin ehdottomasti kelpaa! Mun sähköpostiosote on [email protected]


      • Anonyymi

    • toimii

      olen nyt noin viikon verran kokeillut tuota keinoa saada selluliitti pois ja minulla se ainakin näkyy jo huomattavasti vähemmän... suosittelen kaikille... jatkan tätä ainakin vielä toisen viikon... kiitos vinkistä... hyvä tietää että sellun saa noin "helposti" pois... KIITOS!

      • aloittaja

        että toimii muillakin!! Ja sullakin viikossa jo näkyviä tuloksia. Mahtavaa! :)


      • MetsänMarja

        en oikein usko..oon kokeillu vaikka mitään...mut on auttanu vain guam hyvin..pitää va juo paljon vettä,liikkua enemmä...ja guam joka päivää...se on ainakin parempi ku roc rasva ja kaikki tollaisii...


    • Pudottaja

      En Usko! Tuon painoinen pudottaa max 1kg viikko.

      • totta kuitenkin

        Mitä minä valehtelusta hyötyisin, ei se kuulu tapoihini.

        Kannattaisko kokeilla, eihän se mitään maksa!! Ainoastaan vaivannäköä ja ehkä luopumista niistä ihanista herkuista... (Nuo selluvoiteet maksaa ja ikävä kyllä monesti rahat menee hukkaan..)

        Joku muu oli todennut saman ja viikossa hänkin...


    • vinkki-linkki
      • Evita

        Menkääs tutustuun www.karpit.net, sielä on vaikka mitä hiilihydraattitietoisesta ruokavaliosta joka poistaa sellut ja kilot! Ei näe nälkää, multa ainakin helpottanu siitepölyallergiaan, ei väsymystä tai turvonnutta oloa, SAA herkutella ja syödä NIIN paljon kuin vaan nälkä lähtee. Tällä lähtee sellu! Menkää keskusteluforumin palstalle, sielä hyviä juttuja.

        Nimim. karpannut huhtikuusta saakka, kiloja -7 ja hyvä vauhti jatkuu, vielä jäljellä pudotusta 13 kg.


    • Gummi

      Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Kävin karpit-sivuilla, mutta näin perheellisenä, on tuo surffausaika vähissä, joten olisiko mahdollista saada selvää listaa siitä mitä saa syödä (ja mahdollisesti kuinka paljon/päivä)?

      Minulla ei tosin ole aikaa juuri urheilla (mitä nyt päätin aloittaa jumppaamisen ja stepperin käytön kotosalla). Toivottavasti tästä olisi myös apua selluliitin kukistamisessa...

    • Angel95

      Moi. Mulla on yks ongelma mikä vaivaa luultavasti kaikkia mun ikäsiä. Eli selluliitti! Miten sen saa pois? Ja noi läskit tuolta mun lantiosta", pelaan lentopalloa ja harrastan juoksua ja pyöräilyä ja myös uin niinkuin kaikki, juoksun lopetan liian jännityksen takia vaikka olenkin ensimmäinen tai toinen, mutta kaikki auttavat vanhemmat ihmiset. Auttakaa mitä minun pitäisi tehdä. Muutuitteko te kun olitte 12-vuotiaita niin että kasvot eivät ole enää pyöreät. Olen alkanut syömään ehkä liikaa makeaa. Mutta ensi vuonna pidämme perheemme kanssa yhden vikkon syöden kaikkea terveellistä. En viitsi mennä ulkomaille rannoille lihavan näköisenä. Auttakaa mitä liikkeitä voi tehdä jotta peppu ja reidet olisivat täydelliset"?

    • -Gin-

      piti kysyä että toimiiko tuo todella selluliittiin? miten itse olet huomannut toimivan?

    • tänne kans

      Tietääkö joku onko kellään tai missään tänä päivänä tuota Cellesse laitetta myydä? Tai edes vuokrata.

      • Outi

        Omani ostin ihan Gigantista, muutama vuosi sitten. Siitä on tullut joku parempi versiokin. Laitteet useimmiten ovat olleet, joko kassan takana hyllyllä tai hierontalaitteitten tuntumassa. Jotenkin noloa oli aikoinaan pyytää sitä siinä jonossa. Laite toimii, kunhan jaksaa käyttää.


      • tuoteselostetarkastaja
        Outi kirjoitti:

        Omani ostin ihan Gigantista, muutama vuosi sitten. Siitä on tullut joku parempi versiokin. Laitteet useimmiten ovat olleet, joko kassan takana hyllyllä tai hierontalaitteitten tuntumassa. Jotenkin noloa oli aikoinaan pyytää sitä siinä jonossa. Laite toimii, kunhan jaksaa käyttää.

        Ja lisäkysymykset ja tilaukset voikin sitten laittaa aloittajalle..

        Juups. Kun tämän hetken tiede nyt kuitenkin lähtee siitä, että painonpudotus, liikunta ja rasvaton ruokavalio auttavat parhaiten selluun. Mikään kallis laite ei sitä saa kyllä häviämään. Hoikassa ihmisessä kolme kiloa on sen verran, että se näkyy. Ja kukas mies ei nyt 4 päviän poissaolon jälkeen olisikaan innoissaan kun taas näkee oman silmäteränsä. Sori vaan kyynisyyteni..


    • daaaaa,

      Että juuri nuo kaikki on vaikuttanut siihen. Koskapa käytät Cellesse hirontalaitetta, niin mistä tietää jos se johtuukin siitä. Oletko siis erikseen kokeillut mikä vaikuttaa ja mikä ei ?

    • R-iina

      Olet painoltasi ollut juuri saman kuin minä nyt. Pidän liikunnasta ja olen hoikassa kunnossa. Minäkään en halua varsinaisesti laihtua, mutta olisi mukavaa jos nuo muhkurat tuolta tasoittuisivat. Eli taidankin kokeilla tuota mainitsemaasi keinoa, kiitokset miljoonasti vinkistä!

      Mutta yhteen kysymykseen jos voisit vastata. Naisena en oikeastaan haluaisi luopua niistä toivotuista pyöreistä kohdistani. Hävisikö sinulla vain tuo muhkuraisuus vai tuntuuko, että rasvaa lähti tasaisesti myös tuolta rintojen kohdalta? Rasvaahan ei kai käytännössä paikallisesti pysty polttamaan. :(

    • -huolestunut-

      Olisiko minulle kertoa vinkkejä kuinka saisin selluliitin pois reisistä ja pakaroista.
      Uskokaa tai älkää niin ole 22 vuotias ja painan tällä hetkellä 48kg ja olen 165 pitkä.
      Kukaan ei ole uskonut että minulla on selluliittia ennen kuin ovat sen nähneet. Vatsa on hoikka ja jalat ovat kuin tikut mutta selluliittia viime vuosina puskenut läpitte.
      Mikä neuvoksi? En oikein voi aloittaa erityisruokavaliota koska paino saattaa pudota ja siihen ei ole totisesti varaa.
      Eikä kenenkään kannata ajatella että olisin sairas anorektikko ja vain kuvittelen itselläni olevan selluliittia..koska se on tosi kuin vesi ja on sen muutkin huomanneet. Mieheni ensimäisenä.
      Olen aloittanut töihin pyöräilemisen ja yhteen suuntaan olisi noin 8km matka.
      Mutta haluaisin kuulla vielä lisää vinkkejä, laitteista, rasvoista mitä telkkarissa mainostellaan yms yms.
      Elämä vielä edessä enkä halua näyttää tältä tulevilla etelän reissuilla rannalla ja uimahalleissa :(

      • Gig

        Proteiinia enemmän ja lihaksia kasvattavaa punttia, niin paino nousee. Jätä nopeat hiilarit pois mut koita kuitenkin syyä hieman yli kulutuksesi, niin että selluliitti ja siinä oleva rasva lähtee mutta lihaksia tulis tilalle, niin ettei paino putoa.

        Naisten ei lihasta rakentavaa punttia kannata pelätä, ilman ylimääräisiä hormooneja nainen ei pysty punttaamaan itteään lihaskimpuksi. Joillakin naisilla tietenkin tulee sitä muskelia helpommin, mutta he tuskin painavat 48kg ilman hirveetä laihuttamista (elleivät ole todellä lyhyitä). He ovat jo valmiiksi vähän raskasrakenteisempia.


    • JaN..ta

      "...rasvaprosentti laski prosentin ja lihasprosentti puolestaan kasvoi (minulla vaaka joka laskee nuo prosentit)..."
      Minulle myös tuommoinen vaaka. Minkä niminen,missä myydään?

    • Tiititaa

      ....kyllä on ihmisillä valikoiva lukukyky... kaikki on nyt ostamassa hierontalaitetta... Kyllä ne on juoksulenkit ja ruokavalio mitkä sitä selluliittia sulatti...

      • brejit

        Tämän palstan lukijoihin ilmeisesti uppoaa (kuin veitsi selluliittiin) ihan mikä tahansa:)


    • coffeepause2
    • jattasdiary
    • niinah

      https://www.facebook.com/groups/1466182003626011/

      Wräppää itsesi kesäkuntoon!!! IT WORKS.. upea tuote joka kiinteyttää, parantaa aineenvaihduntaa, häivyttää raskausarpia, poistaa selluliittia sekä estää uuden muodostumista..luonnonmukaisia yrttejä
      TykkääTykkää ·

    • vaikuttunut n

      Ette tarvitse kalliita hierontalaitteita. Käyttäkää kahvinporoja ja hierokaa niitä ongelmakohtiinne ja ne saa olla vähän lämpimiäkin. Ottakaa leipomisen oiva apuväline-eli kaulin! Kaulimella rollaatte vatsaa ja ongelmaalueita päivittäin. TOIMII! Näin tämän vinkin eräästä Brasilialiasesta ohjelmasta.Nehän tykkää näytellä hienoa kroppaansa pikku bikineissä rannoilla.!!!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe