Ärsyttävät mummot!

räyh

Olin taas tuossa yksi päivä liikkellä pyörällä kun vastaan tuli vanhemmanpuoleinen nainen. Aloin tehdä tilaa, että pystyisimme mahdollisimman kivuttomasti ohittamaan toisemme kapealla pyörätiellä.
Mummeli paineli keskellä tietä ja alkoi sitten luovia laidasta laitaan käyttäen koko tien leveyden. Tein nopean ratkaisun kun huomasin, että tien vasemmalla puolella oli enemmän tilaa, joten suhautin ohi sitten "väärältä" puolelta. Samantien mummeli ärähti. "Mitä sä sieltä puolelta ohitat?!"

Olin niin hämmästynyt, etten tajunnut vastata mitään vaan jatkoin matkaa. Noin minuutin päästä jurppi kuitenkin jo ankarasti. Tuntuu välillä, että näiden konvehteja ahmivien kukkamekkoterroristien pitää valittaa aivan kaikesta.

Pienempänä kun vierailin vanhainkodissa isoisäni luona kävi hurjistunut mummo kimppuuni tivaten minulta papereita. Halusi tietää olinko varmasti kahdentoista, että saan käyttää hissiä!

Kerran taas pienempänä eräs mummeli uhkaili minua ja lapsuudenkavereitani kolmella isolla ärisevällä koiralla kun kaverini oli muka haukkunut häntä jotenkin.

Välillä pistää niin v****tamaan nuo järkensä valon menettäneet hullut mummot.

Kuulisin mielelläni muidenkin kokemuksia terroristimummoista.

21

3024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimim. kokemusta on

      Minun kimpussani ei ihan mummoja pyöri, mutta sellaisia yli keski-ikäisiä.

      No aloitetaan sitten pyöräilystä...

      Ajan hiljaa ja oikeaoppisesti tien oikeata laitaa. Pari metriä tilaa välissämme tulee vastaan mummo ja sitten hyppää eteen eikä aiokaan väistää kun oli tarkoitus kai naiivilla kiusanteolla pönkittää itsetuntoa.

      Perhanan ahtaaksi on maailma mennyt, kun aina pitää tulla kylkeen kyhnäämään ja v*n vanhan akan leikkimään nyt "kovaa jätkää" kun uskaltaa tulla juuri minun puseroani hinkkaamaan ja liikkumatilaani rajoittamaan - vaikka niin mielelläni tekisin tilaa yllin kyllin. Monta kertaa olen tehnytkin u-käännöksen, jos vastassa on joku tämmöinen harppu.

      Lopulta sitten törmäsin vihon viimeiseen terroristimummoon, hän käveli minua päin kuten kaikki muutkin fucking old bitchit ja törmäsi olkapäähän. Sitten tää vitun kovanaama akka ottaa nyrkit pystyyn ja kiroilee... Myönnän ehdottomasti, että pelkäsin moista kauhukummitusta, ja itsepuolustukseksi yhden kevyen kerran läimäytin tätä tuuppijaa ja riidanhaastajaa.

      Jos mummot alkaa törmäilemään tahallaan ja sen päälle haastamaan riitaa, niin kyllä pitäisi sitten kovista leikkiessään pystyä vastaamaan huutoonsa eikä soittamaan poliisia.

      Voi veljet kuinka on paha uudistuva luonnonvara nuo terroristimummot.

      Paras neuvo on kiertää ne kaukaa ja jos se ei onnistu niin pitää ajatella positiivisesti.

      • HappoHyttynen

        Tuollaiset terroristimummot sähköaidattuun reservaattiin ympärivuorokautiseen vartiointiin loppuiäkseen.Ei poistumismahdollisuutta vasta kuin kuolleena,jotain virikkeitä ja tekemistä sinne heille.


    • omasta kokemuksestani

      löytyy kyllä sekä nuorista että vanhoista ja keski-ikäisistä molempien sukupuolien edustajista. Ei pitäisi aina yleistää muutamien hölmöläisten takia. Itse muistelen ikävissäni aina omaa kukkamekko- ja pitsimyssymummoani kun näen samanlaisia mummeleita liikkeellä jossakin. Oma mummoni oli kiltti ja ystävällinen ja aina hymyssä suin liikkeellä eikä kyllä tahallaan toisten tiellä, jalat vain olivat hitaat ja näkö ja kuulo jo niin heikot, ettei aina ehtinyt pois toisten tieltä tarpeeksi nopeasti.

    • äippä3

      saa mummelit käyttäytymään "järjettömästi".

    • mummutuu

      Mummot kuule haistaa mummunvihaajan. Ne oikein vaanii sellaisia jotka inhoo mummuja. Ne tönii rollattorilla, tuuppivat kävelysauvoilla ja paiskovat jäsilaukuilla. Onpa eräs hesalaismummu taltuttanut murtovarkaankin.
      Joten varo, sussa on mummonvihaajan haju, ja me mummot haistetaan se ja tahallaan ärsytetään sua.
      Jos ei ole mummonvihaajanhajua, mummu antaa namia ja perinnön.

      • olenkin ihmetellyt tätä

        Tunnustan avoimesti olevani mummujen inhoaja! Vaihdoin duunipaikkaakin, koska en jaksa kuunnella sitä naukumista päivästä toiseen. Onneksi en ole perintöä vailla enkä omenapiirakkaa.


    • sinustakin vanhus

      Itse kattelin kerran stockalla marimekon Mari-paitoja. Pysähtyipä siihen eräs vanha pariskunta, mummo kärttysä kun amppari, pappa ressukka tossun alla. Olipa hänen oikein kovaan ääneen alettava arvostelemaan negatiivisesti näitä marimekon paitoja rumiksi, niiden käyttäjiä tyhmiksi yms. Luulin jos, että se ajaa rolliksella päälleni. Niin päällekäyvä hän oli. Kunnes sitten mulkaisin, että mitä helvettiä se siellä inisee. Omasta rahapussista minä sen paidan olisin ostanut, jos S-kokoa olisi ollut. Ja kah, olipa muorilla itsellään Mari-paita päällä. Siinä vaiheessa pääsi nauru. Voi ressukkaa. Hänen oli vaan pakko päästä purkamaan pahaa oloaan minuua.

      Sairaalassa työskennellessä törmää harva se päivä näihin kiukkusiin pappoihin, jotka passuuttaa nuorta kiireistä hoitajaa. Milloin pitää hakea mehua, kun janottaa. No onpa tekemäni mehu aina liian laimeeta, liian makeeta, väärän väristä yms. Sitten aina niillä on vessahätä, kun pitäis lähteä tutkimuksiin, vaikka 10 min aikaisemmin on kysytty, että pitäiskö käydä vessassa. Aina on liian kylmä, sitten kun haetaan lisää peittoa, on liian kuuma.

      Kerran apteekissa hyvää hyvyyttäni olisin auttanut erään muorin rolliksen kanssa yli kynnyksen. Ei, auttaa se saanut, jono selkäni takana vaan kasvoi, kun hän tukki koko eteisen. Kiitosta ei kuulunut, vaan ainoa moite oli se, että kulkeminen oli tehty niin vaikeaksi, ettei tavallinen kansalainen pääse kulkemaan. No saipa siinä ryysiksessä joku toinen vanhus päähänsä lähteä ohittamaan tuota ryysistä, ja sekamelskahan siitä meinas syttyä. Vaihdoin apteekkia.

      Onkohan minustakin tulossa tuollainen? TOivottavasti ei.

    • mummeli kiikkustuolista

      Haa! Siis MYÖNNÄT ohittaneesi vastaantulijan VÄÄRÄLTÄ puolelta! No nyt on maailmankirjat sekaisin ja sinut pitäisi laittaa häpeäpaaluun viikoksi!

      Ja hissiä olet ehkä käyttänyt alaikäisenä, TUNNUSTA HETI!

      Jos pyörätiellä mummeli on edessä, niin ei siitä ainakaan läpi pääse, vaan sieltä ohitetaan, missä tilaa on. Mitä taas papereiden kysymiseen tulee, niin mummelit hoitakoot omat paperinsa vaan, henkkereita ei tarvitse kellekkään mummelille näytellä.

    • Pankkiterroristit

      Erityisen rasittavia mummot ovat pankissa. Edellisellä kerralla homma meni suunnilleen näin:

      1. Mummo laahustaa pankin tiskille.
      2. Mummo aikoo maksaa laskun, mutta huomaakin maksuaikaa olevan jäljellä vielä kaksi viikkoa.
      3. Mummo haluaa nostaa tilillään olevat rahat, mutta jättää tililleen kuitenkin vielä laskun maksamiseen tarvittavan määrän rahaa jotta voisi käydä maksamassa sen sitten kahden viikon päästä.
      4. Mummo haluaa jakaa nostamansa rahat jostain syystä kolmeen osaan ja tositteen jokaisesta osasta.
      5. Hämmentynyt virkailija yrittää hoitaa asiaa parhaansa mukaan, mummon jatkuvasti häiritsiessä: "Mitä sinä nyt siihen oikein kirjoitat?" tai "Miksi sinä sen leiman siihen laitoit etkä tuohon?".
      6. Vihdoin ja viimein mummo on tyytyväinen, mutta ennen lähtöä hänen on vielä pakko toivottaa virkailijalle sateet ja paisteet: "Voi voi kun tuolla Porvoossa sato mutta täällä ei satanu" jne. jne...
      7. Mummo kääntyy vaivalloisesti ympäri ja laahustaa ulos.
      8. Seuraava mummo laahustaa tiskille...

      Ei saakeli...

    • Yöäk !

      Oletteko te nuoria miehiä vai naisia, vai molempia? Jokatapauksessa; miksi meuhkata mummoista, kun oma maailmankatsomus on noinkin ahdas?

    • kyllästynyt akkoihin

      Vanhoissa akoissa on joku katkeruus, jota ne haluaa purkaa ympäristöönsä, joku viaton, yleensä nuorempi henkilö on maadoitus tälle purkaukselle.

      Ajoin autolla suojatien ohi ja katsoin että kylläpäs kiukkuisen näköinen vanha ämmä lähtikin lujaa juoksemaan suojatietä kohden noin 5-6 metrin päästä. Ämmä sai raivokohtauksen ja heristeli nyrkkiä, kun ei kerinnyt eteeni, enkä pysähtynyt odottamaan tätä.

      Tämä oli viimeinen kokemus, kaikkineen niitä on varmasti kymmeniä.

      • Ei h-i !

        Tämä on tarinankeksimisen pohjasakkaa. Mitä sanomista sulla on muista ihmisistä, jos oma mieli suoltaa tuollaista kuraa.


      • huidotko kävelykepil
        Ei h-i ! kirjoitti:

        Tämä on tarinankeksimisen pohjasakkaa. Mitä sanomista sulla on muista ihmisistä, jos oma mieli suoltaa tuollaista kuraa.

        Kalikka kalahti ja osui kipeästi nilkkaasi ;D

        Kuulut itse tähän vanhojen akkojen pohjasakkaan, siksi raivostuit, taidat raivostua useinkin. Aivojesi tilalla on sitä samaa kuraa, mitä peräsuolesi suoltaa.


      • Hah !
        huidotko kävelykepil kirjoitti:

        Kalikka kalahti ja osui kipeästi nilkkaasi ;D

        Kuulut itse tähän vanhojen akkojen pohjasakkaan, siksi raivostuit, taidat raivostua useinkin. Aivojesi tilalla on sitä samaa kuraa, mitä peräsuolesi suoltaa.

        Juuu, ikää on vaikka muille jakaa, mutta ikinä en alennu tasollesi.


      • totuuden tietäjä
        Hah ! kirjoitti:

        Juuu, ikää on vaikka muille jakaa, mutta ikinä en alennu tasollesi.

        Et voi enään alentua, olet jo niin pohjalla, kuin ihminen vaan voi vajota.


      • Enää ... vain
        totuuden tietäjä kirjoitti:

        Et voi enään alentua, olet jo niin pohjalla, kuin ihminen vaan voi vajota.

        Mutta en niin pohjalla kuin sinä, joka ei osaa edes kirjoittaa .


      • löit pääsi pohjaan
        Enää ... vain kirjoitti:

        Mutta en niin pohjalla kuin sinä, joka ei osaa edes kirjoittaa .

        Pisteen jälkeen aloitetaan isolla Kirjaimella, "pohjalla" sanan jälkeen kuuluisi lyödä pilkku ja ennen pistettä ei lyödä välilyöntiä lauseen viimeisen sanan jälkeen.


    • yx kutale

      Pakko laittoo. Ajatelekkoopa. Ee mäne kaua, ku työhhii ootta mummoi ja ukkoij. Hui minkallaissiiha teistähhi tulloo, ku valitatta jo nyt nui palajo. Miust mummot o kivoi ee maha mittää. Minnehhä valammissa muailmas o kiirus. Kysyn vuan?

    • Kyllä niitä ärsyttäviä ihmisiä löytyy ihan joka paikasta, itse kunnioitan niin paljon vanhempia ihmisiä että viittaan kintaalla tuollaisille ärähdyksille, tosin en niitä ole elämäni aikana oikeastaan saanutkaan. Hitaus pankissa tai kassajonossa saattaa ärsyttää jos on kiire, mutta silloin alan miettiä että onkohan tuokin ihminen menettänyt miehensä vastikään, tappelee laskujen kanssa kun eläke ei riitä niiden maksamiseen, ei jaksa enää siivota huonetta jne. Vähän kuin tässä videossa http://www.voice.fi/ilmiot/kohtelisitko-sina-ihmisia-eri-tavalla-jos-tietaisit-heista-enemman-katso-koskettava-video/8/51933 ja fiilis helpottaa.

      Törkeä käytös ei tietenkään koskaan ole mukavaa, mutta ei viitsitä silti heittää syyllisyyttä vain ikänaisten niskoille.

    • Anonyymi

      Olin uimassa ystäväni kanssa ja sukeltelimme paljon. Menin vahingossa vesijuoksijoiden alueelle ja siellä oli sellanen vesijuoksija mummeli ja se alko rageemaan että en kato yhtään mihin sukellan.

    • Anonyymi

      mummot on ?????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe