Eli onko tuo itse tehty pitsa hirveä kaloripommi jos siihen tulee
pohja: vettä,hiivaa,vehnäjauhoja,suolaa,öljyä
täyte: ketsuppi(lisäaineeton),kevyt metvursti, tonnikalaa vedessä, ananasta ja kevyt juustoraaste
En juuri koskaan syö Kotipizzaa tms. mutta ehkä kerran viikossa pakastepizzaa. Nyt aattelin etten syö enää muuta kuin itsetekemää, mutta onko se sitten terveellisempi vaihtoehto ja tuleeko siitä tavallisen aterian verran kaloreita?
kotitekoinen pizza?
8
2124
Vastaukset
- pikkupullero
Se riippuu tavallisesta ateriasta. Ja siitä paljonko lorotat öljyä ja minkä verran täytteitä. En usko, että pizzasta saa millään konstilla kevyttä, mutta onhan tuo tietysti parempi kuin pizzerian pizza, jos syöt samankokoisen annoksen kevyemmillä täytteillä ja juustolla.
- Aasiantuntija
Valkoista vehnäjauhoa ei kannata käyttää. Puolet jauhoista ohraa, puolet hiivaleipäjauhoja. Rasvaa ei ole pakko lisätä. Juustona voi hyvin olla 5-prosenttinen Polar5.
- juusto
ei sula, jos on noin vähän rasvaa. Rasvahan sen juuston saa sulamaan. Tämä on mun käsitys asiasta ja kokemuksen kautta opittua..
Mutta ei kai siinä mitään, jos tuollaiset pikkuseikat ei haittaa.. kokeilemaan vaan! - Aasiantuntija
juusto kirjoitti:
ei sula, jos on noin vähän rasvaa. Rasvahan sen juuston saa sulamaan. Tämä on mun käsitys asiasta ja kokemuksen kautta opittua..
Mutta ei kai siinä mitään, jos tuollaiset pikkuseikat ei haittaa.. kokeilemaan vaan!Olen kokeillut monta kertaa. Polar5 raastettuna sulaa, mutta maultaan parempaa on jokin hieman rasvaisempi, jos se sitten on tärkeää.
- pikkupullero
Aasiantuntija kirjoitti:
Olen kokeillut monta kertaa. Polar5 raastettuna sulaa, mutta maultaan parempaa on jokin hieman rasvaisempi, jos se sitten on tärkeää.
Ei vaan miun 9-prosenttinen edamini sula. Kevytkeittokirjoissa ruoanlaittoon neuvotaan ohjeessa aina juustoa, jolla on rasvaa 11-20%. Miksi, jos kevyempikin toimii yhtä lailla?
- Aasiantuntija
pikkupullero kirjoitti:
Ei vaan miun 9-prosenttinen edamini sula. Kevytkeittokirjoissa ruoanlaittoon neuvotaan ohjeessa aina juustoa, jolla on rasvaa 11-20%. Miksi, jos kevyempikin toimii yhtä lailla?
ja uuni riittävän kuumaksi.
- pikkupullero
Aasiantuntija kirjoitti:
ja uuni riittävän kuumaksi.
Ei ainakaan raaste lasagnen päällä sulanut. Tosin lämpötila oli vain 175 astetta. Lasagne kuitenkin pitää paistaa siinä lämpötilassa, joten... noh, ehkä sen voisi lopuksi nostaa vähänksi aikaa, niin saisi sen juustonkin sulamaan. Kokeillaan, kiitti!
- jooo12848464yejfjif
Joo
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692217
Jotain puuttuu
Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu1012043- 771652
Hei A, osaatko
sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en411480- 781466
- 101367
- 311344
Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.
Onko kenellekään yllätys?521238Synnittömänä syntyminen
Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.621190Mitä tämä tarkoittaa,
että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?281169