hiustenlähtö

ja kutina

Olen kärsinyt epänormaalista hiustenlähdöstä ja päänahan kutinasta jo muutaman kuukauden ajan,onko muilla samaa ongelmaa? Hiuksia lähtee ihan älyttömiä määriä,vähän kun vetelee hiuksia lähtee isoja tuppoja ja suihkussa hiuksia pestessä käteen jää aina tuppo hiuksia.Mulla ei oo koskaan ennen lähtenyt hiuksia näin paljon.Voisiko 3kk sitten otetulla permanentilla olla vaikutusta asiaan?
Pelotta että kaikki hiukset lähtee päästä,kun jo puolet niistä on lähtenyt.Myös päänahka on kutissut.Mikähän tähän ongelmaan auttaisi? Ostin eilen apteekista priorin merkkistä hiuksia vahvistavaa lääkettä,toivottavasti siitä on apua.

9

3893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • malli

      Nix-shampoo auttaa kutinaan ja jos vielä on talipunkki päässä niin se karkoittaa punkit ainetta saa apteekista.Älä ota permiksejä.

    • Höh

      Onks sulla joku säännöllinen lääkitys, tai onks sun terveydentilassa tapahtunut muutoksia aijemmasta?

      Tietyt lääkkeet saattavat aiheuttaa joillakin voimakasta hiustenlähtöä(Kuten itselläni).
      Myöls puutostilat ja ruoka-aineetkin voivat aiheuttaa hiustenlähtöä..oletko ollut dieetillä kenties, tai syötkö tarpeeksi MONIPUOLISESTI.

      • mitään

        lääkkeitä,enkä ole ollut dieetillä pitkiin aikoihin. eikä terveyden tilassa ole mitään muutoksia.Ainut asia mikä vois olla syynä on se permanentin otto ja mietin tässä että voisko lapsen saanti vaikuttaa asiaan,lapsi on kylläkin 1v ja 3kk et tuskin se siitäkään johtuu.Onkohan kellekkään muulle permanentin otto aiheuttanut voimakasta hiustenlähtöä? Hiuksia on tosiaan enää puolet siitä mitä oli aijjemmin ja hiustenlähtö vaan tuntus jatkuvan.


      • muutokset
        mitään kirjoitti:

        lääkkeitä,enkä ole ollut dieetillä pitkiin aikoihin. eikä terveyden tilassa ole mitään muutoksia.Ainut asia mikä vois olla syynä on se permanentin otto ja mietin tässä että voisko lapsen saanti vaikuttaa asiaan,lapsi on kylläkin 1v ja 3kk et tuskin se siitäkään johtuu.Onkohan kellekkään muulle permanentin otto aiheuttanut voimakasta hiustenlähtöä? Hiuksia on tosiaan enää puolet siitä mitä oli aijjemmin ja hiustenlähtö vaan tuntus jatkuvan.

        Hormonitasapainon muutokset vaikuttavat hiustenlähtöön ihan varmasti. Samoin kemialliset käsittelyt, saunominen suojatta, ruokavalio, stressi, ... kilpirauhanen,


    • Ilovehair

      Permis on toki saattanut kuivattaa hiuspohjaa, mutta se menee yleensä ohi itsestään muutaman pesun jälkeen. Varsinainen hiustenlähtö ei missään nimessä johdu permiksestä, mutta sen sijaan permanentti voi kyllä "katkoa" hiuksia vielä pitkänkin aikaa myöhemmin. Silloin hius kuitenkin katkeaa ihan sieltä tyvestä, ja hiuspohjassa tuntuu sormella selvä "sänki". Tällanen hius siis kasvaa kyllä ja pysyy päässä, mutta aikansa kuitenkin vie, ennenkuin pituutta on näkyvämmin. Jos hius lähtee irti niin, että sen päässä näkyy pieni pallukka, juurituppi, on hius irronnut "juurineen", eikä syy silloin ole permanentti.
      Varmimmin löydät kutinaan helpotuksen apteekista, esim. Nizoral. Muitakin tuotteita on, kysy vaan reippaasti farmaseutilta, auttavat mielellään.

      • ole tottta

        että permanentti ei voi aiheuttaa hiusten lähtöä. Olen lukenut monesta paikasta että permanentti saattaa aiheuttaa runsastakin hiusten lähtöä,ihan lääkärit on niin sanoneet. Siskoni otti joskus aikoinaan monta permanenttia peräkkäin ja hänen hiuksensa ohenivat puolella,eivätkä ole palautuneet ennalleen. Permanentti on aika voimakas käsittely hiuksille,ketkään kampaajat eivät sitä suosittele.


    • Anonyymi

      Tiiän et tän lähettäjästä on jo monta vuotta taisiis tän lähetyksestä. Mutta joo mun mumma joka on kampaaja teki mulle permiksen ja mulla samanlainen juttu/onglema-.

    • Anonyymi

      Mulla lähti kanssa se johtuu permiksen jostain aineesta

      • Anonyymi

        Mun ei ois ikipäivänä antaa laittaa sitä permanettiä vaan ois pitänyt vaan ottaa leikkaus.sen jälkeen tukka alkoi irrota tuppoina eli jokin meni pieleen ,jos joku vois edes kertoa missä mennään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 103
      1869
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1835
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1834
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1350
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe