Eineslihapullia ja makaronia ja miniluumutomaatteja

Anonyymi-ap

K kaupasta 2rasiaa 2€ miniluumutomaatit ja s marketista einespyörykät 1€ pussi ja makaronit onko ne nyt 0,39€ pussi tai jotain sinne päin. Alle 5€ parin päivän sapuskat,kun maito on alle euron litra ,ellei satu olemaan alennuksessa!

28

236

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viime viikolla tein uunilenkistä makkarasopan niin eipä tuo kauheen kalliiksi tullut.

      • Anonyymi

        Mutta topakka lihasoppa riittää hyvin 3 päivää ruisleivän kera.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta topakka lihasoppa riittää hyvin 3 päivää ruisleivän kera.

        Persaukiset mitään lihoja osta soppaa varten.


    • Anonyymi

      Joskus ennen tehtiin itse lihapullia naiset laittoivat niihin pippuria mausteeksi ja omat sekä lasten annokset he tekivät pippuritta. Ja sitten saattoi olla, että oli myös kaupan pakastealtaassa joitakin lihapullia, jotka laitettiin uuniin? Muovivakuumi valmislihapullien sisällä on ollut joskus myös chilitahnaa tai saattoi se olla jotakin muutakin suun mukaista.
      Valmislihapullat sopivat sinapin, sweet tai hot chili sausagen kanssa nautittaviksi.
      Juomaa niin radikaaliin ruokaan on kuitenkin vaikea keksiä. Ehkä jokin karpaloiden ja punaisten viinimarjojen tai puolukoiden mehu voisi sopia?

      • Anonyymi

        Joskus nykyään teen jauhelihamureketta uunivuokassa tai työläämpiä lihapullia uunissa. En viitsikäryttöö pannulla.
        En selitä maustamisesta muuta kuin korppujauhon asemesta käytän ranskalaisen sipulikeiton jauhetta ja pöräytän punaisen maidon , munan tai pari ja mausteet tehosekoittajalla. Valmistan taikinan muutaman tunnin ennen uuniin laittoa.
        Murekkeen päälle joskus juustoraetta.

        Einespullien ostajat voisivat vilkaista pakkauksen tuoteselostetta ja verrata sisältöä omavalmisteiseen. Tietää mistä on tehnyt.


    • Anonyymi

      Tuohan on melkein kuin se purjehtijain suosima "laivakoiran muona" eli
      keitetään makaroonit ja kaadetaan sinne sekään sitten lihapullia koko
      purkillinen. Syödään kattilasta suoraan niin ei likaannu kuin kattila ja kauha.

    • Anonyymi

      Entä kilohinnat ja niiden vertaaminen rinnakaistuotteisiin?

      • Anonyymi

        Tokmannilta saa kasan lihapullapurkkeja muutamalla eurolla ja
        makarooni on lähes ilmaista, joten köyhä suorastaa lihoon noilla.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Tokmannilta saa kasan lihapullapurkkeja muutamalla eurolla ja
        makarooni on lähes ilmaista, joten köyhä suorastaa lihoon noilla.

        Sairastuu säilykkeitä syömällä


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairastuu säilykkeitä syömällä

        Niin ei aina jatkuvassa käytössä säilykkeitä vaan hätävaraksi.Nooh tonnikalaa voi syödä.


    • Anonyymi

      Näkisit mistä nuo "lihapullat" valmistetaan.
      Et söisi edes ilmaisiksi.

      • Anonyymi

        Et sitten varmaankaan itse syö mitään eläinkunnan tuotteita tuon näkisit perusteella.Maaseudulla on kautta aikain teurastettu eläimiä ja verikin otettu talteen,joillekki maistuu sisäelimet.Makkaraa tehty iät ja ajat suoleen.Mitä ihmettelemistä tuossa on. Jossai Kiinassa ni valmisruokatehdas voipi olla arveluttavia raaka aineita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sitten varmaankaan itse syö mitään eläinkunnan tuotteita tuon näkisit perusteella.Maaseudulla on kautta aikain teurastettu eläimiä ja verikin otettu talteen,joillekki maistuu sisäelimet.Makkaraa tehty iät ja ajat suoleen.Mitä ihmettelemistä tuossa on. Jossai Kiinassa ni valmisruokatehdas voipi olla arveluttavia raaka aineita.

        Haja-asutusalueen köyhän työläistorpan jokasyksyinen savotta.
        Keväällä ostettu pikkuporsas lihotettiin pienessä karsinassa läskiseksi +90 kiloiseksi kaikella mahdollisella jätteellä. Ajoittain kansakoulun ruokajäämillä.
        Joskus syksyllä se teurastettiin. Lahtaaja tuli 7,65:n kanssa ja laski luodin sian kallon läpi.
        Ruho kaltattiin.
        Veri oli arvokasta joten sen talteen ottoon oli varattu avarasuinen suuri kattila.
        Verta tuli useampi litra ja minua pänni koska pienimpänä en pystynyt tekemään muuta kuin vispaamaan juurivispilällä verta kunnes se oli jäähtynyt vähintään alle huoneen lämmön.
        Se olisi kuulemma muuten paakkuuntunut käyttökelvottomaksi.
        Sian sisäkaluista käytettiin maksa, munuaiset ja sydän.
        Kallosta äitini teki aladopia. Ilmeisesti korvat ja kärsä jäivät käyttämättä. Aivot menivät haaskioon. Jossakin ottivat mahalaukun talteen varsinaista mahalaukkuruokaa varten mutta vanhempani olivat riivatun ennakkoluuloisia.
        Koivet talteen ilman sorkkia. Myös saparo meni haaskioon.
        Pilkotuille ruhon osille verannalla kauppa kyläläisille puntarilla punniten.
        Toimi vuosikausia mutta sitten tuli hajanaisen kylän reunaman taajamaan lihakauppa jossa
        oli sinisillä leimoilla varustettua lihaa ja ihmiset olivat vaurastuneet.
        Läskiä oli monena talvena melkein kaikissa sapuskoissa. Paitsi läskikastikkeessa, niin tirrilihana, läskisenä prunasoppana, kaalilaatikossa, paksuläskisenä leivän päällysenä ja se mikä silloin harmitti niin kinkun asemesta joulupöydässä oli paksuläskinen lapa. Olivat ahneuksissaan myynyyt takakoivet.
        Ei muute ollut varaa purnata. Jo pelkkä tyytymätön ilme riitti sapiskan saamiseen.
        Vaihtoehtoja ei ollut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haja-asutusalueen köyhän työläistorpan jokasyksyinen savotta.
        Keväällä ostettu pikkuporsas lihotettiin pienessä karsinassa läskiseksi 90 kiloiseksi kaikella mahdollisella jätteellä. Ajoittain kansakoulun ruokajäämillä.
        Joskus syksyllä se teurastettiin. Lahtaaja tuli 7,65:n kanssa ja laski luodin sian kallon läpi.
        Ruho kaltattiin.
        Veri oli arvokasta joten sen talteen ottoon oli varattu avarasuinen suuri kattila.
        Verta tuli useampi litra ja minua pänni koska pienimpänä en pystynyt tekemään muuta kuin vispaamaan juurivispilällä verta kunnes se oli jäähtynyt vähintään alle huoneen lämmön.
        Se olisi kuulemma muuten paakkuuntunut käyttökelvottomaksi.
        Sian sisäkaluista käytettiin maksa, munuaiset ja sydän.
        Kallosta äitini teki aladopia. Ilmeisesti korvat ja kärsä jäivät käyttämättä. Aivot menivät haaskioon. Jossakin ottivat mahalaukun talteen varsinaista mahalaukkuruokaa varten mutta vanhempani olivat riivatun ennakkoluuloisia.
        Koivet talteen ilman sorkkia. Myös saparo meni haaskioon.
        Pilkotuille ruhon osille verannalla kauppa kyläläisille puntarilla punniten.
        Toimi vuosikausia mutta sitten tuli hajanaisen kylän reunaman taajamaan lihakauppa jossa
        oli sinisillä leimoilla varustettua lihaa ja ihmiset olivat vaurastuneet.
        Läskiä oli monena talvena melkein kaikissa sapuskoissa. Paitsi läskikastikkeessa, niin tirrilihana, läskisenä prunasoppana, kaalilaatikossa, paksuläskisenä leivän päällysenä ja se mikä silloin harmitti niin kinkun asemesta joulupöydässä oli paksuläskinen lapa. Olivat ahneuksissaan myynyyt takakoivet.
        Ei muute ollut varaa purnata. Jo pelkkä tyytymätön ilme riitti sapiskan saamiseen.
        Vaihtoehtoja ei ollut.

        Korjaus. Neljäs rivi. Syksyllä se teurastettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haja-asutusalueen köyhän työläistorpan jokasyksyinen savotta.
        Keväällä ostettu pikkuporsas lihotettiin pienessä karsinassa läskiseksi 90 kiloiseksi kaikella mahdollisella jätteellä. Ajoittain kansakoulun ruokajäämillä.
        Joskus syksyllä se teurastettiin. Lahtaaja tuli 7,65:n kanssa ja laski luodin sian kallon läpi.
        Ruho kaltattiin.
        Veri oli arvokasta joten sen talteen ottoon oli varattu avarasuinen suuri kattila.
        Verta tuli useampi litra ja minua pänni koska pienimpänä en pystynyt tekemään muuta kuin vispaamaan juurivispilällä verta kunnes se oli jäähtynyt vähintään alle huoneen lämmön.
        Se olisi kuulemma muuten paakkuuntunut käyttökelvottomaksi.
        Sian sisäkaluista käytettiin maksa, munuaiset ja sydän.
        Kallosta äitini teki aladopia. Ilmeisesti korvat ja kärsä jäivät käyttämättä. Aivot menivät haaskioon. Jossakin ottivat mahalaukun talteen varsinaista mahalaukkuruokaa varten mutta vanhempani olivat riivatun ennakkoluuloisia.
        Koivet talteen ilman sorkkia. Myös saparo meni haaskioon.
        Pilkotuille ruhon osille verannalla kauppa kyläläisille puntarilla punniten.
        Toimi vuosikausia mutta sitten tuli hajanaisen kylän reunaman taajamaan lihakauppa jossa
        oli sinisillä leimoilla varustettua lihaa ja ihmiset olivat vaurastuneet.
        Läskiä oli monena talvena melkein kaikissa sapuskoissa. Paitsi läskikastikkeessa, niin tirrilihana, läskisenä prunasoppana, kaalilaatikossa, paksuläskisenä leivän päällysenä ja se mikä silloin harmitti niin kinkun asemesta joulupöydässä oli paksuläskinen lapa. Olivat ahneuksissaan myynyyt takakoivet.
        Ei muute ollut varaa purnata. Jo pelkkä tyytymätön ilme riitti sapiskan saamiseen.
        Vaihtoehtoja ei ollut.

        Niimpä ei tuolloin varmaankaan ollut vaihtoehtoja sitä piti syödä mitä tarjolla.Eihän makkaran valmistaminen mitään erikoisen näköistä ollut maalaismaisemissa. Teollinen valmistaminen sitten eri esim, makkaramassa ei niin houkuttelevan näköistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haja-asutusalueen köyhän työläistorpan jokasyksyinen savotta.
        Keväällä ostettu pikkuporsas lihotettiin pienessä karsinassa läskiseksi 90 kiloiseksi kaikella mahdollisella jätteellä. Ajoittain kansakoulun ruokajäämillä.
        Joskus syksyllä se teurastettiin. Lahtaaja tuli 7,65:n kanssa ja laski luodin sian kallon läpi.
        Ruho kaltattiin.
        Veri oli arvokasta joten sen talteen ottoon oli varattu avarasuinen suuri kattila.
        Verta tuli useampi litra ja minua pänni koska pienimpänä en pystynyt tekemään muuta kuin vispaamaan juurivispilällä verta kunnes se oli jäähtynyt vähintään alle huoneen lämmön.
        Se olisi kuulemma muuten paakkuuntunut käyttökelvottomaksi.
        Sian sisäkaluista käytettiin maksa, munuaiset ja sydän.
        Kallosta äitini teki aladopia. Ilmeisesti korvat ja kärsä jäivät käyttämättä. Aivot menivät haaskioon. Jossakin ottivat mahalaukun talteen varsinaista mahalaukkuruokaa varten mutta vanhempani olivat riivatun ennakkoluuloisia.
        Koivet talteen ilman sorkkia. Myös saparo meni haaskioon.
        Pilkotuille ruhon osille verannalla kauppa kyläläisille puntarilla punniten.
        Toimi vuosikausia mutta sitten tuli hajanaisen kylän reunaman taajamaan lihakauppa jossa
        oli sinisillä leimoilla varustettua lihaa ja ihmiset olivat vaurastuneet.
        Läskiä oli monena talvena melkein kaikissa sapuskoissa. Paitsi läskikastikkeessa, niin tirrilihana, läskisenä prunasoppana, kaalilaatikossa, paksuläskisenä leivän päällysenä ja se mikä silloin harmitti niin kinkun asemesta joulupöydässä oli paksuläskinen lapa. Olivat ahneuksissaan myynyyt takakoivet.
        Ei muute ollut varaa purnata. Jo pelkkä tyytymätön ilme riitti sapiskan saamiseen.
        Vaihtoehtoja ei ollut.

        Sellaista se juuri oli eli sai jo 10-vuotiaana katsoa sian teurastusta, minkä
        jälkeen ei sitten kammoksunut veren näkemistä eikä lihan leikkuuta.
        Kamalaa ! eihän sellaista saa lapsille näyttää kun saattaa tulla traumoja.
        Ja hah ! saavat lapset kuitenkin katsoja joka päivä väkivaltaa telkkarista.
        Siitä vasta kieroutuneita yksilöitä syntyy .
        Jos nykyään aikuinen vihreä näkisi teurastuksen, niin olisi vellit heti housussa.
        Voi voi kun elukan tappaminen on julmaa sanooa Animaaliakin !


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Niimpä ei tuolloin varmaankaan ollut vaihtoehtoja sitä piti syödä mitä tarjolla.Eihän makkaran valmistaminen mitään erikoisen näköistä ollut maalaismaisemissa. Teollinen valmistaminen sitten eri esim, makkaramassa ei niin houkuttelevan näköistä.

        Isäni oli komennuksella putkitöissä paikkakunnan makkaratehtaalla ja lopetti makkaroiden syönnin. Hintansa puolesta ne eivät olleet ennenkään jokapäiväistä herkkua mutta sitten ne jäivät pois pöydästä.
        Vanhemman veljeni työeväisiin äitini laittoi halpismakkarasiivuja.


    • Anonyymi

      Paskiainen

    • Anonyymi

      Tein justiinsa pataleipää. sämpylä ja ruisjauhoista.Tosi helppoa.
      Kokeilkaapa!
      Savusiikaa ja voita päälle.

      Kermakaffin kanssa 10/10!

    • Anonyymi

      Tässä lähiaikoina tehnyt noin 10kertaa karjalanpiirakoita perunatäytteellä niin kyllä noi maistuu.Sämpylöiden valmistus ei paljonkaan tule maksaan.

    • Anonyymi

      Prismassa X tra pizzat 1.99 kahden pizzan paketti. Olen ostsnut niitä viime aikoina, ne on ihan hyviä kun lisää juustoa itse.

      • Anonyymi

        Paskiainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskiainen

        Mitä se nälkäinen mököttää. Onko ruokarahat taas juotu ennen aikojaan ?


      • Anonyymi
        UUSI

        On kyllä hyviä.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä se nälkäinen mököttää. Onko ruokarahat taas juotu ennen aikojaan ?

        Saattaa olla juotu ruokarahat kun närkästyy siitä mitä muut syö.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Saattaa olla juotu ruokarahat kun närkästyy siitä mitä muut syö.

        Paskiainen


    • Anonyymi
      UUSI

      hernesoppaa
      puuroja
      perunaa ja ruskee lihakastike
      kaalilaatikkoa
      salaatit
      leipää uunista

      Valmisruuat ovat tyyritäkin ja mauttomia!
      Noita herkutellaan tuleva viikko.

      • Anonyymi
        UUSI

        Vai herkuttelee kaalipää pierukeitolla ja 37c kaurapuurolla..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heh, Riikka runnoi Suomen BKT:n miinukselle

      Suomi on Riikan irvistysten ansiosta ainoa negatiivisen talouskasvun maa EU:ssa. Ei tästä ainakaan EU:ta voi syyttää, ku
      Maailman menoa
      77
      5436
    2. Erään T miehen viimeinen aloitus tänne

      Moi Olen kirjoittanut täällä säännöllisesti yli 5 vuotta. Kaivannut kuten kuuluukiin, mutta myös unohdellut ja selvitel
      Ikävä
      35
      3015
    3. Sanna vaihteeksi Australian "60 minuuttia" ohjelmassa

      Kansanvälinen superstaramme esiintyi tällä kertaa toisella puolen maapalloa esitettävässä ohjelmassa. Kiinnostus on kova
      Maailman menoa
      123
      2335
    4. HihhuIi-Päivi täpinöissään Viktorin tapaamisesta

      Eiköhän nyt kaikille ole vihdoin selvää kenen joukoissa tämäkin putinisti seisoo. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a
      Maailman menoa
      120
      1955
    5. Yritykset verolle ja yritystuet 10 mrd. eur/v pois

      Kiristämistapauksissa yrityksille sanotaan hei hei. Suomi ei tarvitse yhteiskunnan rahoilla "yrittämistä". Yhteiskunta v
      Maailman menoa
      19
      1895
    6. Minkä lempinimen olet

      antanut kaivatullesi?
      Ikävä
      111
      1810
    7. Björn Wahlroos ykkösaamussa nautittavaa kuunneltavaa

      Ehdottomasti viisaimpia ja tietävämpiä ihmisiä mitä Suomesta koskaan tullut. Naureskeli viherpiipertäjille jotka ihan p
      Maailman menoa
      297
      1415
    8. Yritän saada sinut pois mielestäni ja ajatuksistani nainen

      Turhaan. Mitä enemmän yritän, sitä enemmän haluan sinut ja sinua. Miten voitkaan olla niin ihana ja tuntua niin hyvältä.
      Ikävä
      69
      1402
    9. Nyt meni maku vas.liittoon, kun vaativat minimituntipalkkaa lakiin

      Sehän tarkoittaa samalla myös maksimituntipalkkaa, koska kun laki on kerran laadittu, niin sitä on vaikea muuttaa. Työma
      Maailman menoa
      53
      1294
    10. Kumpi teki aloitteen?

      🤗🤗🤗🤗
      Ikävä
      94
      1187
    Aihe