"Inttilesket?"

cherry pie

Mites teillä on homma lähteny pyörimään? Onko kauhea ikävä? Mulla on hieman syyllinen olo ku ei ole oikeastaan isommin ikävä. Kirjottelin joku aika tänne ja luulin, että suurinpiirtein kuolen ikävään tänä aikana... Nytte mies kyselee että onko ikävä, enkä kehtaa sanoa ettei oikeastaan :)

Ei mulla ketään toista ole mielessäkään, mutta huomasin nytte ku ollaan oltu jo muutama vuosi yhessä, että tämähän on ihanaa ku on omaakin aikaa. Tähänhän vois melkein jo tottua. Nytte se kai tulee lomille ja tuntuu kummalta ku ei sitä enää isommin odota, eikä laske päiviä. Muilla samoja havaintoja? Pikkusiskon poikakaveri myös intissä ja ne soittelee koko ajan kauheita itku/ikäväpuheluita... Onkohan tämä normaalia? Pelkään että joku aamu herään ja huomaan, etten edes muista koko miestä.

22

2551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta on

      kannatakaan ikävöidä. Toisella paikkakunnalla inttiä käyvät nuoret miehet saavat kyllä petipaikkoja luotua helposti ;) elikäs nainen löytyy varuskunnan läheltäkin, vaikka "inttileski" itkis satojen kilometrien päässä.

      Joten, ei tuskin haittaa, vaikka ukkosi unohdatkin, jos se samalla kaavalla tehty on kuin muutkin testosteronipakkaukset.

    • mää

      Kuinka kehtaat käyttää sanaa leski? Sun kundikaveris on muutaman kuukauden jossain ja joka viikoloppu kotona. Ja sä valitat täällä kun et kaipaa sitä..mitä sitte?
      Oot huomionkipee pikkupimu, tartti oikeen kahteen kertaan laittaa toikin turha lässytys.
      Kyllä Siperia opettaa. terv. Leski.

      • cherry pie

        En laittanu sitä tahallani kahteen kertaan, luulin ettei eka menny perille, ku tuli error sivu eteen, siks otin lainausmerkit pois... Ja siitä huomionkipeydestä? Kyselin vaan että miten muilla menee ja laitoin omat kuulumiset siihen... Enpä huomannu valittavani. Siperia varmaan opettaa. Ja en tienny, että siitä leskeydestä veetään herneitä taas nenään, erehtypä joku raukkanen ennenki tekemään saman virheen. En meinannu tietenkään loukata sillä ketään, joka oikeasti on puolisonsa menettäny.


      • ryuiopåö.

        Oman kokemukseni mukaan kannattaa ostaa 4cm halkasialla oleva vibrattori se tuo mukavaa nautintoa ja toimii myös selän hierojana!


    • Hevipeikon vaimo

      mulla on ainaki jo ihan järkyttävä ikävä mun kultaa...kuitenki vuosi nukuttu samassa sängyssä,ja jos on joutunu olemaan erossa niin seki on ollu vaan yks yö...nyt on ihan mieletön ikävä...

      • Virhesiirto

        Oma mussuni lähti armeijaan 12.1.2009 ja vuoden meinaa olla. Ikävä on jo nyt niin suuri että se masentaa. En tiedä mitä tehdä yksin kotona, kun en ole tottunut olemaan. Toivoisin että ikävä menisi vähän ohi, kun se hajottaa pään. Enhän voi koko vuotta istua ja odottaa itku kurkussa? Olen ihan mielettömän surullinen enkä millään kestäisi koko vuotta. . .


      • itku
        Virhesiirto kirjoitti:

        Oma mussuni lähti armeijaan 12.1.2009 ja vuoden meinaa olla. Ikävä on jo nyt niin suuri että se masentaa. En tiedä mitä tehdä yksin kotona, kun en ole tottunut olemaan. Toivoisin että ikävä menisi vähän ohi, kun se hajottaa pään. Enhän voi koko vuotta istua ja odottaa itku kurkussa? Olen ihan mielettömän surullinen enkä millään kestäisi koko vuotta. . .

        Munkin mies lähti sinne saareen 12.1.2009. Ihan sama tilanne että "tyhjässä kodissa" oli tosi vaikeaa olla. Siksi lähdinkin pariksi päiväksi vanhempieni luokse, kun ei mulla siellä meidän asumispaikkakunnalla ole ketään tuttujakaan.. Mun mies kyllä onneksi aikoo olla siellä niin vähän aikaa kuin mahdollista. Hänkään ei kestä tätä erossa olemista. Ollaan me joskus suhteen alkuaikoina oltu erossa toisistamme viikkokin ulkomaanmatkan takia, mutta se oli eri asia kun tiesi että 7 päivän päästä se on ohi. Nyt tietää että joskus kai sieltä lomillekin pääsee, ei toisin tiedä että milloin... Ja loman jälkeen tilanne on taas tämä. Kyllä minäkin ennen miehen armeijaa suunnittelin että mitä teen sitten yksinäni, mutta ei mulla oo ollu voimia toteuttaa yhtään suunnitelmaa. En vaan jaksa tehdä mitään kun on niin ikävä. Toivotaan että mies pääsee lomille ens viikolla, eli 7 päivän päästä. Tosin tuntuu etten jaksa sinnekään asti tätä erossa oloa, vaikka ollaan yhteydessä aina silloin, kun siellä saaressa ei oo niin kiirettä... Eli siis koko illan siihen kymmeneen asti kun alkaa hiljaisuus. Tänään vielä sain kuulla, että tod.näk. he ei pääse sieltä saaresta iltalomille kun lautat kulkee vaan 3 kertaa päivässä... eli viikkolla ei oo mitään mahdollisuutta nähä. Ainoastaan viikonloppulomilla. Ei tää viesti nyt varmaan ketään piristä, mutta sain vähän purettua itseäni :)


    • Sama täällä

      Älä ole yhtään huolissasi, ettet itke ja ikävöi toisen perään. Olet täysin normaali. Ei suhteen mittarin merkki ole se kuinka toista ikävöi ja suree täällä kotona. Minä ainakin rakastan koko sydämeni pohjasta poikaystävääni, eikä mulle tulis silti mieleenkään täällä tai ihan itseksenikään itkeskellä sen perään. Miksi valittaa ja tehdä asiasta niin hankalaa? Pojat lähtee armeijaan muuttumaan miehiksi ja me tytöt muututaan täällä vahvemmiksi naisiksi. Musta on surullista jos 18-vuotiaat tytöt/naiset kokevat, että elämä kaatuu niskaan, jollei joka päivä saa tekstareita ja soittoja omalta kullaltaan. Ei tämä elämä niin pyöri. Fakta on se, että itsesi kanssa sinä tämän koko elämän tulet elämään. On pärjättävä myös itsekseen ja nautittava vapaasta itsenäisestä ajasta.

      Naurettavaa ja epänormaalia on se, jos poikaystävän inttiin lähtö saa tyttöystävän täällä siviilissä pettämään toista, jättämään toisen sen takia, ettei nähdä keskimäärin 9kk.. Mahtaakohan se rakkauskaan olla hirmuisen vahvalla pohjalla, jos sen olemassa oloa kyseenalaistetaan ellei siitä saa vahvistusta tekstiviestein ja ihanin sanoin joka päivä. Ei maailma niin pyöri, ystävät hyvät.

    • fittupashka

      mulla on nii hirvee olo oon itkeny ku hullu ja hankkinu kaikki maholliset padit ja kaikki et voi pitää yhteyttä. asun nii kaukana ja en voi tulla joka kerta tulla moikkaamaan. mul o nii paha olo etten edes tiedä miten sitä edes kirjoittaa. hyvä ku te osaatte puhuu siitä tunteesta ja mä en saa sitä edes tähä ruutuun. mä pelkään niin paljo et kaikki kaatuu ja suhde loppuu vaik ollaa oltu kauan yhessä asuttu yhessä vaikka missä. ku alettii seurustelee ni pian jo muutettii yhtee ja hups ollaa asuttu pari vuot jo yhessä ja nyt se vitu intti pilas kaiken. tää vitu eka päivä on iha helvettii ku itekki haluis vähä tukee ja tietää mitä kullalle kuuluu ni ei kyllä saa millää kiinni ja se on sitte iha älyttömän tyhmä juttu. tälleeks niitä naisii sit pitää itkettää et viedää miehet johonki tappo pakotus juttuu vaik ei ne miehet kaikki ees sinne haluu.

      • yksinjamasentunut

        mulla ihan sama tilanne. ollaan seurusteltu puoltoistavuotta ennen tota paska inttii ja se lähti 9.1.2012 Kaikki nää päivät on ollu yhtä itkuu ja masennusta. Kun on totttunu olee joka päivä oman kullan vieressä ja kuullut päivän päätteeksi tapahtmista ym. ja nyt se ihana parisuhde arki on loppu. olen tän kolmen päivän aikana kuullut vain parilla lausella intistä ja siihen se on jäänyt. Tuntuu tuskalta kun ei tiedä yhtään mitä siellä on miten siellä menee. Entä jos siellä on muodostunu joku ihme punkkakaveriperhe ja lopulta se unohtaa mut kun mä itken yksikseni kotona enkä pysty tekee mitään. olin kanssa suunnitellut kaikkea mutta huomasin etten pysty toteuttaa mitään kun on niin voimaton olo ja päässä pyörii vain poikaystävä ja mahoton kaipuu joka masentaa kun siihen ei saa tukea.


      • yksinjamasentunut

        ja fittupashka... mä ehkä kirjotin mun tunteista mutta se ei todellakaan vastaa lähellekään kuinka pahalta oikeesti tuntuu. et ei pysty todelakaan kirjottaa kaikkea.


    • fittupashka

      vitu intti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • yksinjamasentunut

        vittu niimpä!!!!!!!!!!!! äskön just juteltiin ja kerroin etten pysty menee minnekkään kun kaikki paikat muistuttaa siitä ja sitten alkaa itkettää niin se totes vaan että ei voi mitään... se intti muuttaa jätkät tunteettomiks! ja niil on kaikki siellä ympärillä kun naikkoset venailee ja itkee ilman tukea.


    • Assadaami

      Intti ei muuta ketaan tunteettomaksi, vaan pojat vaan hyvaksyvat sen realiteetin et toi vaihe nyt on vaan kaytava lapi eika siina itkut auta. Kunnon suhde kylla kestaa inttiajan, mutta jos ei kesta, minkas teet. Koittakaahan jaksella neidot, itse ollut erossa puolisostani 1,5 v putkeen kun asuttii vastakkaisilla puolilla tata palloa ja se mentiin lapi. Lisaksi 8 kk, 5 kk, 2 kk erot siihen paalle. Nyt yhdessa onnellisesti. Etta silleen. ;)

      (Huom. ulkomaalainen nappis.)

      • yksinjamasentunut

        Haluisin vaan että se käyttäisi niin mitättömän vähäisen vapaa-aikansa mun kanssa yhteyden pitoon eikä kavereihin joita se näkee siellä 24/7.... jos se ei ota yhteyttä niin eikö ole aika selvää että sitä ei enää kiinnosta meidän suhde?


      • Assadaami
        yksinjamasentunut kirjoitti:

        Haluisin vaan että se käyttäisi niin mitättömän vähäisen vapaa-aikansa mun kanssa yhteyden pitoon eikä kavereihin joita se näkee siellä 24/7.... jos se ei ota yhteyttä niin eikö ole aika selvää että sitä ei enää kiinnosta meidän suhde?

        Nainhan se on. Ei sanat. Vaan teot.


    • leskenauttaja

      Olen auttanut pariakin inttileskeä heidän ikävässään sänkyn puolella kun poikaystävä on tekstannut ja yrittänyt soitella - että missä tyttökaveri on. Eli kannattaa ottaa ilo irti ja hieman rentoutua.

    • kaikensekestää

      Me oltiin seurusteltu 2,5v kun poikakaverini lähti inttiin heinäkuun alussa. Nyt jäljellä 81 aamua ja edelleen ollaan yhdessä onnellisesti:) Mulla on vieläkin vaikeeta kun hänen täytyy lähteä takas kasarmille, itkuhan siinä on päässy lähes joka kerta. Joku puhui siitä että poikaystävänsä käyttävän vapaa-aikansa siihen, että pitää yhteyttä tyttökaveriinsa. Onhan se tietty niinkin, mutta mieti myös siltä kannalta millaista pa*kaa se intti oikeesti on! Poikakaveri on kertonu että on henkisesti välillä niin raskasta että kun illalla alkaa vapaa-aika, niin ensin puidaan kaverien kaa asiat halki, sit soitetaan tyttöystävälle ja perheelle. Ja se ei todellakaan tarkoita sitä, että olisin toissijainen asia hänelle tai etteikö häntä kiinnostaisi. Ja vaikka hän ei ottaisi yhteyttä, niin olen täysin varma, että häntä teidän suhde kiinnostaa:-)
      Kyllä ne miehetkin meitä siellä kaipaa, tunne on varmasti molemminpuolinen. Minulle poikakaverini on kertonut, että hän vaan odottaa vkl-lomille pääsyssä eniten sitä, että pääsee kainaloon halittavaks ja hellittäväks; ei siis kannata siitäkaan alkaa valittamaan, jos hän ei halua mitään erityistä tehdä vklloppuisin. Tuo riittää hänelle mainiosti!
      Jos suhde on vahvalla pohjalla ennen inttiin menoa, niin kyllä me kaikki se kestetään! Meillä voi ainakin suhde paremmin nyt kuin koskaan ennen; on ollut taukoa näkemisestä ja tauon aikana puolestaan olen itse tajunnut sen, kuinka tärkeä oma kultani minulle on

    • stillbornstrawberrie

      täällä kans inttileski ilmoittautuu

    • yksinjamasentunut

      tuntuu etten jaksa enää elää ilman poikaystävääni... en ole koskaan tuntenut oloani näin yksinäiseksi... olen joka päivä vain itkenyt ja alkanut inhoamaan jokaista paikkaa koska kaikki muistuttavat poikaystävästäni ja meidän ihanista muistoista ja nyt joudun pyörimään kaikkialla yksikseni. on todella paha olla henkisesti.... kaipaan niin paljon läheisyyttä ja kosketusta ja kaikkea mitä parisuhde on tarjonnut ja nyt se on viety pois.

    • Mekin asutaan poikaystävän kanssa yhdessä ja pääsee kyllä iv:lla useinmiten kotiin ja vkl yöksi, mutta olis niin kiva kun sais nukkua useemmin sen vieressä. Mulle se on kumminkin aika tärkeetä. Muuten ei ole kerennyt olemaan ikävä kun niin usein kumminkin nähdään, mutta oishan se kiva kun ei tarvisi nukkua yksin. Reilu puolivuotta jo takana armeijaelämää mutta melkeen puolet jäljelläkin. Noo kesällä sitten kaikki muuttuu :)

    • pakko kestää

      Täällä on viel 261 aamua, ennenku se ukko sieltä intistä kotiutuu. Oon ollu tosi huonoilla fiiliksillä oikeestaan koko tän neljä kuukautta mitä se on siellä intissä ollu. Mulla vaan ei oo oikein kavereita joilla ois aikaa mulle, koska niillä on omat ukkonsa/perheensä, enkä oikeestaan ees jaksa kattoo ihmisii ketkä saa olla oman rakkaan kans koko ajan. Luulin että kestäsin tän helposti, mutta näköjään en ookkaa niin kova ku mitä itekki luulin, tosin mulle on ollut aina vaikeeta olla yksin ja mulla on todettu lisäksi läheisriippuvuus, josta koitan parantua ees vähäsen. Lisäksi inttiajan aikana on tapahtunu paljon surullisia asioita, joista oon joutunu selviytymään yksin. Pahinta ehkä täs on se että mun ukko vapaaehtosesti on sen vuoden ja oikeestaan se ei ikinä sano että sillä on ikävä, koska se tykkää olla siellä intissä niin paljon. Välillä oikeestaan tuntuu että ootan sitä turhaan kotiin. Onneksi lomat menee yleensä mukavissa merkeissä, vaikka on niitä riitojakin tullut. Itse kaipaisin tukea avopuolisoltani, mutta kun ei niin ei! Tää on vaan kestettävä vaikka sitten hampaat irvessä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe