Suomenruotsalaiset kundit?

MAijuRR

Mitä juttuja pitää ottaa huomioon, kun pokaa suomenruotsalaista miestä? Ainakin luonteenlaadussa on keskimäärin eroja peruspertteihin verrattuna; ne on jotenki elämänmyönteisempiä ja osaa flirttailla tosi hyvin. Ja ulkonäkö on pelkkää ekstraa..Eli miten pokaisitte suomenruotsalaisen miehen? Jotain eroja? En osaa hyvin ruotsia..

15

7332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pullat hyvin uunissa

      kun et osaa hyvin ruotsia. Istut vaiti ja hymyilet nätisti. Kaiken kieliset miehet on siitä samanlaisia että mieluiten ne kuuntelee omaa ääntään.

    • julgubben

      ei sun tarvitse osata ruotsia. Se on se asenne joka on tärkeä. Äläkä tee siitä suomenruotsalaisuudesta iso juttu. Me kaikki ollaan ihan tavallisia suomalaisia. Ole iloinen, rento (ei kaatokännissä). semmosista kaikki miehet tykkäävät.

    • neuvoa :D
    • kysyjälle

      Eiköhän suomenruotsalainen mies ole kuten kuka tahansa muukin suomalainen mies, joten jätä yleistys näin alkuun niin se käy helpommin. Omalta osaltani olen törmännyt niin komeisiin kuin taviksiinkin, rikkaisiin kuin tuloiltaan normaaleihin sekä flirtteihin kuin ujoihinkin - siksi huomioon on otettava henkilö itsessään.

      Itse sain suomenruotsalaisen kullan olemalla vain oma itseni ilman sen suurempaa yritystä pokata ketään. Muita eroja en ole huomannut kuin kielen :).

      • mimmiiee

        Oli pakko vastata...Olen ollut naimisissa suomenruotsalaisen kanssa yli kymmenvuotta. En etsinyt todellakaan..vaan tormasin ihan vahingossa haneeen. Ei todellaan pida paikkansa etta suomenruotsalaiset olivat jotenkin "parempi..rikkaampia" kuin "tavalliset" suomalaiset miehet. Jokaiseen lahtoon loytyy omiaan. Erona on etta koko suku puhuu ruotsia, sekin sekakielta..paljon suomalaisia sanoja, joten hyvin parjaa kouluruotsilla, ja osaa ne suomea...!
        Lapset kaksikielia ja yhteinen kotikieli on suomi.
        "ei oo koiraa karvoihi kattomista" joten ei kai kumppania etsita sen mukaan mika on kielitausta...se on rakkaus ja kemia.
        :) Lycka till


      • tjänaresöder

        joo, ei pidä yleistää asioita, mutta riippuu millasta folkettia haluaa lähestyä, aatelisiin vetoo hyvä tunneäly ja kulttuurituntemus, lisäksi olemalla classy.


    • Jesper

      olemalla oma itsesi, ei se vaadi erikoisia niksejä koska ei suomenruotsalainen ole sen ihmeellisempi kuin suomenkielinenkään vaikka monet niin väittävät.

    • Palle R.

      Puheet kovat, muna ei. Lisäksi aina oikeassa (bättre folk). T: Kokenut

      • LottaLL

        nää itkuvirret taas väliin..Se että suomenruotsalaiset jätkät on suuremmalla todennäköisyydellä hyvännäkösiä,ruskettuneita, komeakroppasia (eikö joku tutkimus todistanu että suomenruotsalaiset miehet on keskimäärin 6 cm pidempiä ku perussuomalaiset kollegansa) ja osaa vielä huomioida naista/keskustella tämän kanssa luontevasti on ainaki mun kokemuksen perusteella kylmä fakta..Tietty poikkeuksia on kumpaanki suuntaan


      • om ursäkt

        men kunde inte låta bli... Detta hör inte alls ihop med ämnet men utrycket "härifrån tvättas" - syftar det på "täältä pesee" så låter det ganska festligt, tycker jag. No offence intended :)


    • onnelinen opossumi

      Olen seurustellut suomenruotalaisen kundin kanssa neljä vuotta. Tavattiin ihan tavallisissa suomalaisissa kotibileissä ja juteltiin ihan tavallisia juttuja.. Ehkä kahden kuukauden kuluttua tapaamisesta sain tietää, että hänen toinen äidinkielensä on ruotsi. Eikä huomannut mitenkään päällepäin, muutenkuin, että ukkoni on niin huomioon ottava kultainen ja kiltti, että alkuun epäilytti ihan sen aikeet :)

    • Yhtä juhlaa

      Juu, täydellisiä ovat jo yläasteella...ja hyvin antavat ymmärtää ettei kuka tahansa kelpaa. Ihan tavallisia pallovatsoja ovat ilman hienoja vaatteita. Isolla porukalla on helppo heittää 1 lutka pihalle...kun on ensin tehty siitä lutka. Flirtti on pelkkää ulkolukua, kuka tahansa niistä "osaa" sen jo koulussa. Opiskelupaikat valmiina, suomenruots. eivät pyri yliopistoihin vaan menevät. Montako työtöntä suomenruots. tunnette? Kännissä ei saa olla, maine menee. On naurettava samaan aikaan. Siinäpä oli muutamia parhaita puolia. Huonoja en viitsi tässä kertoa.

      • hanna

        SUn kirjotuksessa ei ollu päätä ei häntää.
        Tuskin tunnet ainoatakaan suomenruotsalaista.
        Täydellisiä jo yläasteella..? Siis,mitenköhän niin? Tavallisia pallovatsoja ilman hienoja vaatteita?Ei kai vaatteet laihduta. Heittää lutka pihalle..? Tätä en ymmärtäny ollenkaan.
        Flirtti ulkolukua? Ei auennu tämänkään lauseen idea mulle. Työttömyys koskee myös suomenruotsalaisia, ihan samoin, kuin MUITAKIN suomalaisia. Viinakin maistuu, niinkuin muillekin. Ja yliopistoihin täytyy myös pyrkiä.On tosin olemassa se kiintiö, mutta pyrkiä täytyy, kaikki ei pääse.
        Olen yli puolet iästäni asunut ruotsinkielisellä alueella ja ihan normaalia elämää täällä on. Kieli on eri ja joitakin perinteitä, mitä ei suomenkielisillä ole.Mutta ihmiset on ihan kuin suomalaiset yleensä, helpottiko tieto?
        Ja sanottakoon tässä se, mitä monet varmaan ei tiedä, koska sitä multakin kysytään usein: Siis, suomenruotsalaiset kannustavat urheilukilpailuissa Suomea!!!


    • on the g

      Jos sulle ei riitä peruspertti, toivon sydämellisesti sinun puolestasi, ettet ole itse pelkkä kielikylpyoppilas. Hmm..Voisit yrittää iskeä vaikka fraasilla "Heil Nordea" ?

    • Sienimies

      Syö sieniä.. Siitä ne tykkäävät .. Ja det gör jag ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe