Saatananpalvonta leviää black ja death metal -musiikin kautta

Syvästi huolestunut

Miksi nuorten elämää syvästi häiritsevät alakulttuurin ilmiöt saavat rauhassa rehottaa ilman, että yhteiskunnan tahot puuttuvat asiaan?

Tuhoisia ilmiöitä pyritään vain ”ymmärtämään” eikä niitä lopulta pystytä enää kitkemään. Itsetuhoinen käyttäytyminen (tupakka, alkoholi, huumeet) on paljolti riippuvainen siitä, että nuorille on annettu liian löyhät rajat ja sälytetty aikuismainen vastuu itsestään.

Varhaisnuoret eivät aina osaa ymmärtää asioiden vakavuutta, ja sortuvat siten helposti apinoimaan huonoa esimerkkiä näyttäviä idoleitansa. Siinä vaiheessa vanhemmat eivät enää kykene ohjailemaan lapsia. Heidän välilleen syntyy ristiriitoja, jotka vain pahentavat tilannetta. Koti ja koulu joutuvat seuraamaan tilannetta voimattomina ja neuvottomina.

Esimerkiksi black ja death metal –musiikki ja kristillisten arvojen häpäiseminen kulkevat rinnakkain. Jo muusikoiden ulkoinen olemus on pelottava: mustat vaatteet, saatananpalvonnan tunnusmerkit, maskeeraukset, tatuoinnit, aggressiivinen esitystapa ja terveydelle vaarallinen melutaso. Käsittämätöntä on, että nämä muusikot saavat levittää yhteiskunnanvastaista sanomaansa myrkyn tavoin levyjen, radio- ja televisiokanavien sekä lehdistön avustuksella. Jopa Yleisradio (Radiomafia) ja MTV3 levittävät koteihin kielteistä sanomaa. Kuinkahan moni kuuntelee levyjen sanoituksia ja ymmärtää niiden vaikutuksen herkkien nuorten henkiseen kehitykseen.

Minkälaisia ihmisiä näiden muusikoiden lapsista kasvaa, kun he elävät mustanpuhuvassa kodin piirissä, merkkien ja symbolien ympäröiminä, maskeeratun ja tatuoidun soittajaisän hoivissa. Kuka suojelee näitä lapsia, kuka turvaa heille paremman henkisen kasvualustan, ihmisarvoisen arvomaailman sekä tasapainoisen elämän?

On löydettävä keinot henkisen saastan pysäyttämiseksi.

22

2602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dark-Abyss

      olikos sulla jotain järkevääkin sanottavaa?

    • juttu!!!

      haista jo paska. vaatananpalvojaa metalli nähnykkään

    • Thrash 'till death

      Taas näitä uskovaispaskoja jotka ei pidä hevistä.

    • bloody.mary

      kommentoin kyllä jo tuolla kotimaisessa metallissa mutta lisäisin siihen vielä, että miten perkeleessä voit olla niin tyhmä, että luulet löytäväsi juuri tältä palstalta ihmisiä joita paasauksesi kiinnostaa hevon paskan vertaa?

    • Blckae

      ..just niitä samperin JEHOVANTODISTAJIA JOTKA EI KUUNTELE MUUTA KUN JOTAIN HENGELLISTÄ JEESUSPOPPIA:

      • Syvästi huolestunut

        Vitun pellet menitte lankaan! HOHOHOHOHO! kunhan vaan provosin. Kopioin ton kirjotuksen kirkko ja kaupunki lehdestä. HOHOHOHOHOHO! \,,/ :P *LOL*


      • mitä hemmettiä
        Syvästi huolestunut kirjoitti:

        Vitun pellet menitte lankaan! HOHOHOHOHO! kunhan vaan provosin. Kopioin ton kirjotuksen kirkko ja kaupunki lehdestä. HOHOHOHOHOHO! \,,/ :P *LOL*

        kirjottaako ne niihin lehtiin ihan oikeesti tollasta paskaa?

        ja sinä vielä luet niitä!!


      • Mie
        mitä hemmettiä kirjoitti:

        kirjottaako ne niihin lehtiin ihan oikeesti tollasta paskaa?

        ja sinä vielä luet niitä!!

        Ihan piruuttani luen ja naureskelen partaani. Hoho!


    • jokuvaan

      Minun mielestäni sä et tota kopioinut mistään.
      Olet tämmöinen kusipää uskovainen, joka luuli olevansa oikeassa, kunnes enemmistö vastasi päin vastoin mielipidettäsi ja jäit alakynteen, nyt sitten syytät jotain joka viikon roskaposti lehteä.
      Papithan ne mustaan pukeutuu eli ne on saatanan palvojia?

    • Rocka.Rolla

      tsekatkaa tuo minun profiilissa oleva linkki, jossa Leo-setä kertoo kakspuolisen c-kasetin verran mikä oli homman nimi 1985. Se se on kuulkaas hupaisaa kuunneltavaa. ;)

    • Zaaaa

      Ja teksti ripattu suoraan uusimmasta Kirkko & Kaupunki -lehdestä. Omaperäistä. :)

    • Innio

      Ei noista näppynaamaisista mustiin pukeutuvista roolipelaaja-pennuista kannata ottaa stressiä...ei se nynnyjen väestönosa tee rikoksia kuin erittäin, erittäin marginaalisesti(Jarno Elg)...

      Se blackis on sellainen ohimenevä kasvukausi näillä tulevilla insinöörinörteillä ja sohvaperunoilla...sellainen "mä oon paha jätkä"-juttu, vaikkei edes uskalleta mennä nakkikioskille yöllä.

      Oot pässi kun stressaat tommoisesta, katopa vaikka mustalaisia ja somaleja, niitä ei kiinosta blackis lainkaan vaan ne kuuntelee iskelmää, ja silti ne ryöstää, hakkaa ja tappaa lössiä. Toisin kuin nämä löysät mustiinpukeutuvat mitäänsaamattomat taikinanaamat, joista ei paljoa harmia kostu.

      Ei vittu, herää jo.

      • Death_heart

        Ei blackin kuuntelu oo aina se ohimene ä uhmakausi,se voi olla jotain,joka säilyy vanhaks asti,mutta osalla sellasista coolii esittävist kersoist voi olla tällasii wannabe-kausia,joist ne ei todellisuudes tiiä yhtään mittään.


    • Alex

      Tasokas trolli. Pointsit sulle, vähintään 30 raivosta kiehuvaa metallipäätä menee heittämään tähän threadiin "fuck you":nsa. Onnittelut...

      • ''Syvästi huolestunut''

        Joskus on kiva trollata. Oli ihan pakko, kun näin tollasen kirjotuksen kirkko & kaupunki lehdessä. HO- HO!

        Oon itekin metallipää! Muakin kyrpii tollaset yleistävät paskat, halusin vaan testata miten muut reagoi.


      • TTni
        ''Syvästi huolestunut'' kirjoitti:

        Joskus on kiva trollata. Oli ihan pakko, kun näin tollasen kirjotuksen kirkko & kaupunki lehdessä. HO- HO!

        Oon itekin metallipää! Muakin kyrpii tollaset yleistävät paskat, halusin vaan testata miten muut reagoi.

        Oikeasti tollaiset kirjoittelut eivät voisi vähempää kiinnostaa.


    • Hevarilikka

      Ihan kuin kaikki black- ja deathmetallin kuuntelijat olisivat joitan aggressiivisia Saatananpalvojia, jotka jättää lapsensa heitteille ja jne...jne...
      Ei sitä kannata yleistää... Niin, ja noista lyriikoista sen verran, että yleensä niissä on todella kauniit lyriikat. Ei ne oo sellasia Saatananpalvontaa levittäviä kauhutarinoita, kuten moni väittää... Kuuntele ja lue tarkemmin, niissä on aina jotain kaunista, ei ne aina kerro kuolemasta ja Saatanasta... Ja ihan tiedoksi vain, että nämä Hevari-iskät on ihan yhtä hyviä isiä ku muutki, vaikka heillä saattaa ollakki tatuointeja... Ja harvoin ne meikkaa kotona silleen... Mitä pahaa tatuoinneissa ja meikissä on?? Niin, ja miksi pitäisi aina kasvattaa lapsi kristilliseen uskoon?? Siinä ei ole kyllä mitään järkeä... Ihan kuin kristinusko olisi ainoa oikea usko... Mutta uskontoja on tuhansia ja jokaisen mielestä se oma usko on oikea... Makunsa kaikilla... ja ajatuksensa... Mutta yleistäminen on tyhmää...

    • i*love*satana*

      kuule nyt himo uskovainen!! ensikski mun faija on hevari ja kaikenlisäks saatananpalvoja... ja se on ihan vitun hyvä isä... mäki oon saatananpalvoja... ja lehdet kiirjottaa ihan paskaaaaa... EI VOI OLLA TOTTA... huolestunut....hahhahahahahahaha....

    • Minä

      Tuonhan on pakko olla pelkkä provo,eihän noin oikeasti uskovat mummelit osaa edes tietokonetta käyttää.

      • 03456340568666

        Ei heleveto tämmöstä paskan jauhantaa! Saatananpalvonnalla ei oo mitään tekemistä musiikin kanssa! Saatananpalvoja voi kuunnella vaikka purkkapoppia ja pukeutua pinkkiin jos sitä huvittaa... Hevin kuuntelija palvotkoon jumalaa jos huvittaa! Tämmöstä yleistämistä että ihmiset jotka pukeutuu mustiin ja kuuntelee heviä on heti kauheita kirkonpolttajia ja uhraa eläimiä saatanalle.....HAHAHAHA!!!! Kannattais ensin tutustua johonkin hevi-ihmiseen ennenku esittää ennakkoluulojansa kaikille... Esim. tämä nykynuorison rap-kulttuuri on paljon tuhoisampaa nuorille ku kylmän karski metallipaukutus.. Tietysti kaikille musiikkityyleille tulee tietty imago, mutta ku ottaa paremmin selvää niin saattaa ymmärtää että sen tyylin edustajat on kuitenki ihan normaaleja ihmisiä jotka käy töissä, viettää mukavaa perhe-elämää... MUTTA TOLLASET KOMMARIKUSIPÄÄT TUSKIN KOSKAAN PYSTYY YMMÄRTÄMÄÄN SITÄ!!!


    • Sarcofago

      KYLLÄ IHMISET SITTEN ON HIENO LAJI.
      Oikeen maailman herroja sanosin.
      Päivät pitkät jossain hemmetin koneella hitsaamassa, niinku jollain ois muka jotain väliä.
      Entä sitten jos kristityt on polttanu kaikki muut sivilisaatiot maan tasalle kuvitellessaan ittensä niin mahtaviks matkiessaan juutalaisia ja entä sitten jos "saatananpalvojat" luulee et kristittyjen polttaminen auttaa enään mitään.
      Entä' sitten jos hevi assosioidaan brutaaliuteen. Entä sitten, ja mitä ihmeen väliä millään on. Tääkin et mä kirjotan tätä, ihankun ketään kiinnostais, ei mua itteenikään kiinnosta.
      Jumalia ei ole, eikä Saatanaa, muutakun ihmisten mielissä. Senhän nyt voi jo logiikallakin todeta, kun vaan kattoo ihmisten touhuja.
      Jos ootte erimieltä, niin tehkää jotain tai olkaa vaan hiljaa, mutta elkää helvetti iniskö siinä, ja valittako.

    • Plääääh

      syvästi huolestunut TROLLAUS!..ihan hyvä sellainen..ei tänne oikeasti uskovaiset hihhulit kirjoittele;)))))

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe